admete 22.09.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 A tuuuu coś normalnego - może Cię zainteresuje I taka prosta kanapka http://www.furnishbydesign.co.uk/wp-content/uploads/2012/07/flynn_sofa_grey_lightbox_2_3-720x500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.09.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Jakie fajne! W pierwszej chwili pomyślałam, że to halloweenowe dynie Ja też, a ostatnia sofa od admete jest też bardzo fajna i podobna do twojej kanciatej. Cóż, chyba mi się tez krystalizuje się wizja mojej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 22.09.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Z dedykacją dla Basi widok zza pinii Niebieski horyzont to morze my mieszkamy na górce. Chyba juz pisalas, ale nie pamietam... daleko macie do morza ? ( Jak ja bym chciala miec domek nad morzem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.09.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Two Cudne zdjęcia . Podrap za uszkiem swojego czteronożnego przyjaciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.09.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Two ale Ty masz fajnie...morze, ciepło i jeszcze taki psiak....co do szuflad i gałek u mnie w garderobie w szufladach 80 stolarz zalecił przykręcenie 2, podobno 1 mogłaby nie dać rady. Przyzwyczailiśmy się, że mamy ciągnąć przy otwieraniu za obie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.09.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Hej Two,ja zakochałam sie w czesterkach przez to forum, no ale u mnie nie ma najmniejszych szans na takie sofy, bo dla mojego męża sa szkaradne, paskudne i za nic w świecie takich nie chce:( Cóż... Nie szkoda wam bedzie wyprowadzać sie ze słonecznej Italii, bo ja bym sie chyba popłakała z żalu;) A moje gałki w kuchni maja taki rozmiar: wys35mm śr 32mm, sa bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.09.2012 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 (edytowane) Ja cały czas jestem na tropie mojego drugiego chestera Więc jak coś znajdę w Twoim stylu, będę podrzucać http://st.houzz.com/simages/692687_0_8-5582-contemporary-sofas.jpg http://st.houzz.com/simages/871179_0_8-8373-modern-sectional-sofas.jpg Edit Nie wiem czy tego narożnika już kiedyś nie wklejałaś Jeszcze jeden miksik Edytowane 24 Września 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 24.09.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 NIestety potwierdzam, że takie kanciaste do bardzo wygodnych NIE należą Znajoma ma i ja nie potrafię się na nim rozgościć. Psisko cuuuuuudne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.09.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Psisko wszystkim dziękuje za komplementy http://msnsmileys.net/d/smileys/Dog/Wink.gif Anetko, Vesi dzięki za info o gałkach Wpadły mi w oko takie 40mm średnicy i zastanawiałam się czy to będzie dobry rozmiar do kuchni, czy nie za duże, za małe ale wychodzi na to że byłyby akurat Pomyślę jednak nad dwoma do szuflad 80, w sumie będą tylko dwie więc nie zwiększy to bardzo kosztu. Cóż, chyba mi się tez krystalizuje się wizja mojej:yes: no to fajnie, ze moje wywody przydały się i Tobie Chyba juz pisalas, ale nie pamietam... daleko macie do morza ? ( Jak ja bym chciala miec domek nad morzem ) Do morza mamy 30km ale, że mieszkamy na górce to widać z ogrodu całe wybrzeże Tylko to jest nasze tymczasowe lokum od przyszłego roku pewnie będziemy mieszkali już we własnym domku z widokiem na lasek NIestety potwierdzam, że takie kanciaste do bardzo wygodnych NIE należą Znajoma ma i ja nie potrafię się na nim rozgościć. No tak można było przypuszczać... pochyłe boczki na pewno są korzystniejsze. Aga wklejaj co tam znajdziesz ciekawego my chesterka zamówimy pewnie dopiero w listopadzie jak już będziemy bliżej przeprowadzki więc ostateczna decyzja jeszcze nie podjęta Szczególnie nad kolorkiem ciągle się zastanawiamy raz jest pomarańczowy, w następnym tygodniu czerwony a za dwa pewnie znowu będzie szary Przyszły dzisiaj zamówione na Etsy obrazki wieczorkiem wkleję fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.09.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Two co to jest kochana 30 km...ach pisz nam tak dalej...niedość , że w takim cudnym miejscu mieszkasz to na dodatek uroda nastolatki:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.09.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Wpadły mi w oko takie 40mm średnicy i zastanawiałam się czy to będzie dobry rozmiar do kuchni, czy nie za duże, za małe ale wychodzi na to że byłyby akurat Czytam i oczom nie wierzę 40 centymetrów? Jak to złapać. A potem przeczytałam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.09.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Czytam i oczom nie wierzę 40 centymetrów? Jak to złapać. A potem przeczytałam jeszcze raz Ania za dużo pracujesz:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.09.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Anetko Już niedużo czasu zostało nam nad tym morzem więc ostatnio często delektujemy się widokiem i robimy mnóstwo fotek, może będzie z tego jakaś galeryjka A teraz zapowiadane fotki nowych nabytków http://www.infloral.pl/murator/obrazkietsy5.JPG http://www.infloral.pl/murator/obrazkietsy6.JPG http://www.infloral.pl/murator/obrazkietsy7.JPG http://www.infloral.pl/murator/obrazkietsy8.JPG Ramki tymczasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.09.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ania szalona Jak ja bym upchnęła dwie takie na szafkach 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.09.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ładne obrazeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.09.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 nabytki super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.09.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Fajne te nabytki:yes: a bedzie z tego jakaś spójna galeryjka, tzn wszystkie koło siebie? jak Ty to widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.09.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 (edytowane) Dzięki Obrazki z włoskim i francuskim akcentem, jak ostatnie nasze miejsca pobytu No i baaaloniki chciałam Bardelliego z balonikami ale nie było gdzie upchnąć więc nam obrazecki Anetko planuję wszystkie razem, niekoniecznie obok siebie, wymieszane z fotkami z naszych podróży i różnych miejsc zamieszkania No i baloniki mają być kolorowym akcentem, powtóreczką koloru chesterka czyli będzie pomarańczowy albo czerwony no... chyba że szary Edytowane 24 Września 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.09.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.09.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 fajowe te obrazeczki mam ostatnio fazę "balonową" Na sofke bym stawiała czerwoną, ale ja mało obiektywna - nie lubie pomarańczu we wnętrzach i na sobie ( ale moje chłopaki mają sporo tegoż pomarańczu w garderobie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts