Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Two, bierz co sie wam podoba, przeca to wasza sofa będzie w waszym domku ;)

Wiecie co... ja to chyba sama nie wiem jaki ja ten kolor chcę :rotfl:

No jak ten osiołek z przypowieści... :lol2:

Podoba mi się 301 pewnie dlatego, ze ogólnie lubię ten kolor :p ale podobają mi się i pozostałe :lol2: no może poza 501, 502, 200, 800

No dramat :bash: czemu do tego szarego wszystko pasuje :lol::lol2:

A ja się nie posłuchałam zaleceń

i wieczorem usiadłam do zaległej wyceny a teraz boooli :sick::cry:

Jutro więc znowu dzień ogrodowy z katalogiem roślin ;)

Miłej nocki wszystkim życzę http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-661853.gif

Edytowane przez TwoOfUs

A mi się podoba 200. Ten 301 nie jest taki zły. Natomiast po obejrzeniu próbnika to już za czerwienią nie jestem, bo jeżeli to ma być ten materiał to ta czerwień zdecydowanie mi nie odpowiada.

Two, ja sądzę, że idź w kolor i już, jak możesz się bać? Przecież dopiero co zdecydowałaś się na ciemne drzwi - czyli należysz do zdecydowanie odważnych osób:) Przy tym szara kanapa wydaje mi się taka... pospolita:rotfl:

No ale to w końcu Wasz domek, a ja tylko wyrażam swoją opinię:wiggle:

Ach Wy małpiszony jedne :lol2: ładnie to tak się z niezdecydowanej koleżanki nabijać :p

Hmmm Sharlot koty mam w jasnej rudości w większości :rolleyes:

z domieszką ciemnej szarości :rolleyes: nooo...

nie pomogło :lol2:

Kamilcia Domi ja takich burgundowych odcieni nie lubię,

wyglądam w nich jak truposz :sick:

no i jak ja bym się na takiej kanapie prezentowała http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/skeletons/smileys-skeletons-069085.gif :rotfl:

Aniu u mnie szary wcale nie taki praktyczny :p bo psisko białe a jak się takie białe psisko oprze o kanapę to zostaje tona białych kłaków :p

dziś mi zeszło pół godziny na czyszczeniu szarego przykrycia :sick:

Pysiaczku głosik zaliczony ;)

Dziewczyny ogłaszam... że kanapy nie będzie :p mąż powiedział że jak się nie mogę zdecydować to mi tam wstawi plastikowe leżaki :rotfl:

A ja dalej nie wiem co chcę :bash: kto mi wybierze wymarzoną kanapę? W październiku mam imieniny, nie pogniewam się na taki prezent :lol:

Dziewczyny padły mi plecy chyba od długiej pracy przy laptopie więc muszę przez kilka dni przystopować :(

Dzisiaj więc mam przerwę od wnętrzarskich tematów i rysuje sobie ogródek :)

Widzę, ze kolor kanapy mocno Was podzielił :o Mniej więcej podsumowując opinie (niezdecydowanych policzyłam podwójnie :p) wychodzi:

szara 6

czerwona 4

'musztardowa' 6

Tutaj mam próbnik wklejony przez Agę:

http://www.infloral.pl/murator/probnikhaiti.jpg

Szary wydaje mi się trochę za ciemny, chociaż to proste i bezpieczne rozwiązanie :yes:

Za czerwienią osobiście nie przepadam (na ciuchach ;)) ale mam już akcenty w kuchni i wiatrołapie więc mogła by się sprawdzić i w salonie. Tylko wydaje mi się to taki oczywisty na kanapę kolor :rolleyes:

Musztardowy i jego odcienie bardzo lubię i mam dużo ciuszków w tym kolorze więc jest szansa, że by się nie opatrzył skoro nie udało mu się to od kilku lat ;) Ale trochę się boję :cool:

Co Wam wpadło w oko na próbniku?

Julianko, Vesi myślałam nad czymś w różu czy bakłażanie właśnie ale żadna próbka tkaniny mnie nie satysfakcjonuje wiec odpadły

Burgund z tego próbnika też na żywo mnie nie kręci. :p

Narendil no kurka, właśnie ławka musi być szara :p Ławkę chciałam na początek postawić w jadalni a tam nie chce takich mocnych akcentów.

Wygląda na to, że bez próby generalnej się nie obędzie. Będzie trzeba zrobić przymiarkę kolorów na żywo.

Pestko mąż chyba nie da sobie odebrać idei tego musztardowego kolorku :lol2: i pewnie będzie o tym wspominał przy każdej okazji to JA to wymyśliłem :lol2:

I to prawda to bardzo fajny kolorek z wieloma możliwościami :yes: uwielbiam go na ciuszkach :cool:

Zdecydowanie 301 - MUSZTARDKA górą. Już gdzieś pisałam, że daje się łączyć w wieloma kolorami. Włściwie wszystkie pasują w oszczędnych dawkach, poza czerwieniami - burgund jest wyjątkiem :bye:

Ja Ci mogę wybrać, jak sobie za nią zapłacisz :D

A poważnie - rzuć monetą (metoda mojego męża na niezdecydowaną mnie, wtedy decyzję podejmuję w 5 sekund!) :)

Ja też mogę wybrać, ale półka cenowa może być zabójcza:wiggle:

Jakoś zawsze podobają się nam te najdroższe

Dziewczyny ogłaszam... że kanapy nie będzie :p mąż powiedział że jak się nie mogę zdecydować to mi tam wstawi plastikowe leżaki :rotfl:

Biedulka:hug: Zawsze możesz przyjść do mnie i posiedzieć na moich chesterkach o bliżej nieokreślonym kolorze:p:lol2:

A tak na serio wybierz kolor najbliższy Twojemu sercu- w końcu ty Ty będziesz na niej przesiadywaćhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sofa/smileys-sofa-736031.gif

Miłego weekendu:hug:

Edytowane przez agawi74

Two mnie na laptopie też 301 wydaje się najładniejsza!!!!! - tylko u mnie to pomarańcz :lol2:

Zobaczę na monitorze co to za kolor :)

Obiecałam zdjęcia z moich próbników i jeszcze ich nie obfociłam.

Dzisiaj zrobię Ci sesję i wkleję (mam nadzieję że dzieciaki pozwolą ;))

Ja byłam wczoraj w szkółce, pan ma sporo roślin w przystępnych cenach jak na moja okolicę ;)

Też ostro myślę nad rabatą :yes:

Buziole niedzielne zostawiam , pojawię się później z próbnikami :lol:

Podoba mi się ten materiał, sama o nim myślałam patrząc pod kątem mycia :)

Na próbniki jest fajny pomarańcz i piękny czerwony - powiedziałabym że taki jak Bardelli -ale za cholerę :mad:, nie mogłam zrobić zdjęcia które by oddało rzeczywisty kolor - nie wiem dlaczego :bash:

Ten zgaszony pomarańcz wygląda prawie tak jak na żywo na próbniku

Ciekawy kolor :yes:

http://i2.fmix.pl/fmi2312/a17e2a270003a2e750689a97

http://i2.fmix.pl/fmi791/421b4e960000cb0650689ba1

I część z dużo żywszym pomarańczem i 3 odcieniami czerwonego - ten środkowy jest taki jak Bardelli - na żywo zdjęciu są dużo jaskrawsze :sick:

http://i1.fmix.pl/fmi2918/b9f235130027d0a950689bd6

Edytowane przez admete