Drop_Inn 27.09.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Mnie zdecydowanie 301 No, może beżyki jakieś też, ale rozumiem, że one się nie liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.09.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 103 mi sie podoba Two, bierz co sie wam podoba, przeca to wasza sofa będzie w waszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.09.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) Two, bierz co sie wam podoba, przeca to wasza sofa będzie w waszym domku Wiecie co... ja to chyba sama nie wiem jaki ja ten kolor chcę No jak ten osiołek z przypowieści... Podoba mi się 301 pewnie dlatego, ze ogólnie lubię ten kolor ale podobają mi się i pozostałe no może poza 501, 502, 200, 800 No dramat czemu do tego szarego wszystko pasuje A ja się nie posłuchałam zaleceń i wieczorem usiadłam do zaległej wyceny a teraz boooli Jutro więc znowu dzień ogrodowy z katalogiem roślin Miłej nocki wszystkim życzę http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-661853.gif Edytowane 27 Września 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 27.09.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 a mnie akurat 200 pasuje szary byłby dobry, ale jasniejszy - wg mnie - z ciemnym robi sie dośc mrocznie ale jak lubicie ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 28.09.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ciemniejszy szary bardziej praktyczny, a ten jakoś strasznie ciemny nie jest. To bierz szary i szalej z dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 28.09.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Two, a ja Ci mówię, Ty dostosuj kolor materiałowych sof do kolorystyki..........swoich kotów!!! Ale to naprawdę poważna rada - sama wiesz, jak jest z kotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 28.09.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 A mi się podoba 200. Ten 301 nie jest taki zły. Natomiast po obejrzeniu próbnika to już za czerwienią nie jestem, bo jeżeli to ma być ten materiał to ta czerwień zdecydowanie mi nie odpowiada. Two, ja sądzę, że idź w kolor i już, jak możesz się bać? Przecież dopiero co zdecydowałaś się na ciemne drzwi - czyli należysz do zdecydowanie odważnych osób:) Przy tym szara kanapa wydaje mi się taka... pospolita:rotfl: No ale to w końcu Wasz domek, a ja tylko wyrażam swoją opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.09.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Stawiam na 801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.09.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ach Wy małpiszony jedne ładnie to tak się z niezdecydowanej koleżanki nabijać Hmmm Sharlot koty mam w jasnej rudości w większości z domieszką ciemnej szarości nooo... nie pomogło Kamilcia Domi ja takich burgundowych odcieni nie lubię, wyglądam w nich jak truposz no i jak ja bym się na takiej kanapie prezentowała http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/skeletons/smileys-skeletons-069085.gif Aniu u mnie szary wcale nie taki praktyczny bo psisko białe a jak się takie białe psisko oprze o kanapę to zostaje tona białych kłaków dziś mi zeszło pół godziny na czyszczeniu szarego przykrycia Pysiaczku głosik zaliczony Dziewczyny ogłaszam... że kanapy nie będzie mąż powiedział że jak się nie mogę zdecydować to mi tam wstawi plastikowe leżaki A ja dalej nie wiem co chcę kto mi wybierze wymarzoną kanapę? W październiku mam imieniny, nie pogniewam się na taki prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 28.09.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ja Ci mogę wybrać, jak sobie za nią zapłacisz A poważnie - rzuć monetą (metoda mojego męża na niezdecydowaną mnie, wtedy decyzję podejmuję w 5 sekund!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.09.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Dziewczyny padły mi plecy chyba od długiej pracy przy laptopie więc muszę przez kilka dni przystopować Dzisiaj więc mam przerwę od wnętrzarskich tematów i rysuje sobie ogródek Widzę, ze kolor kanapy mocno Was podzielił Mniej więcej podsumowując opinie (niezdecydowanych policzyłam podwójnie ) wychodzi: szara 6 czerwona 4 'musztardowa' 6 Tutaj mam próbnik wklejony przez Agę: http://www.infloral.pl/murator/probnikhaiti.jpg Szary wydaje mi się trochę za ciemny, chociaż to proste i bezpieczne rozwiązanie Za czerwienią osobiście nie przepadam (na ciuchach ) ale mam już akcenty w kuchni i wiatrołapie więc mogła by się sprawdzić i w salonie. Tylko wydaje mi się to taki oczywisty na kanapę kolor Musztardowy i jego odcienie bardzo lubię i mam dużo ciuszków w tym kolorze więc jest szansa, że by się nie opatrzył skoro nie udało mu się to od kilku lat Ale trochę się boję Co Wam wpadło w oko na próbniku? Julianko, Vesi myślałam nad czymś w różu czy bakłażanie właśnie ale żadna próbka tkaniny mnie nie satysfakcjonuje wiec odpadły Burgund z tego próbnika też na żywo mnie nie kręci. Narendil no kurka, właśnie ławka musi być szara Ławkę chciałam na początek postawić w jadalni a tam nie chce takich mocnych akcentów. Wygląda na to, że bez próby generalnej się nie obędzie. Będzie trzeba zrobić przymiarkę kolorów na żywo. Pestko mąż chyba nie da sobie odebrać idei tego musztardowego kolorku i pewnie będzie o tym wspominał przy każdej okazji to JA to wymyśliłem I to prawda to bardzo fajny kolorek z wieloma możliwościami uwielbiam go na ciuszkach Zdecydowanie 301 - MUSZTARDKA górą. Już gdzieś pisałam, że daje się łączyć w wieloma kolorami. Włściwie wszystkie pasują w oszczędnych dawkach, poza czerwieniami - burgund jest wyjątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.09.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ja wiem, że mój głos (na szarość ) nie był zbyt pomocny Może faktycznie rzuć monetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.09.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ja Ci mogę wybrać, jak sobie za nią zapłacisz A poważnie - rzuć monetą (metoda mojego męża na niezdecydowaną mnie, wtedy decyzję podejmuję w 5 sekund!) Ja też mogę wybrać, ale półka cenowa może być zabójcza:wiggle: Jakoś zawsze podobają się nam te najdroższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.09.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ja też wybrałabym Cadmium - czyli musztarda, czerwienie jakieś nie fajne, a właśnie szarego u Ciebie bym się bała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.09.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 (edytowane) Dziewczyny ogłaszam... że kanapy nie będzie mąż powiedział że jak się nie mogę zdecydować to mi tam wstawi plastikowe leżaki Biedulka:hug: Zawsze możesz przyjść do mnie i posiedzieć na moich chesterkach o bliżej nieokreślonym kolorze:p:lol2: A tak na serio wybierz kolor najbliższy Twojemu sercu- w końcu ty Ty będziesz na niej przesiadywaćhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sofa/smileys-sofa-736031.gif Miłego weekendu:hug: Edytowane 28 Września 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.09.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Mi się oby dwa kolory podobają. Ale wydaje mi się że ten kolor czerwony będzie ładniej z cegłą współgrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.09.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Joannk, ostrożnie z takimi zestawieniami. 2 odcienie czerwieni obok siebie bardzo niebezpieczne zestawienie i trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.09.2012 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Two mnie na laptopie też 301 wydaje się najładniejsza!!!!! - tylko u mnie to pomarańcz Zobaczę na monitorze co to za kolor Obiecałam zdjęcia z moich próbników i jeszcze ich nie obfociłam. Dzisiaj zrobię Ci sesję i wkleję (mam nadzieję że dzieciaki pozwolą ) Ja byłam wczoraj w szkółce, pan ma sporo roślin w przystępnych cenach jak na moja okolicę Też ostro myślę nad rabatą Buziole niedzielne zostawiam , pojawię się później z próbnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.09.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Two jak plecy? A może już sama podjęłaś decyzję w sprawie koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.09.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 (edytowane) Podoba mi się ten materiał, sama o nim myślałam patrząc pod kątem mycia Na próbniki jest fajny pomarańcz i piękny czerwony - powiedziałabym że taki jak Bardelli -ale za cholerę , nie mogłam zrobić zdjęcia które by oddało rzeczywisty kolor - nie wiem dlaczego Ten zgaszony pomarańcz wygląda prawie tak jak na żywo na próbniku Ciekawy kolor http://i2.fmix.pl/fmi2312/a17e2a270003a2e750689a97 http://i2.fmix.pl/fmi791/421b4e960000cb0650689ba1 I część z dużo żywszym pomarańczem i 3 odcieniami czerwonego - ten środkowy jest taki jak Bardelli - na żywo zdjęciu są dużo jaskrawsze http://i1.fmix.pl/fmi2918/b9f235130027d0a950689bd6 Edytowane 30 Września 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts