Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

Aga dzięki za fotke próbek :)

Zrobiłam sobie w weekend przerwę od laptopa żeby plecki trochę odpoczęły, poszliśmy na spacer nad morzem i chociaż okropnie padało to było bardzo przyjemnie :) Plecki trochę lepiej ale szału nie ma :( podejrzewam, że spacery z psiskiem je dodatkowo nadwyrężają bo to duży i ciężki zwierz 37kg i lubi czasem pociągnąć za smycz :(

Pogadaliśmy sobie z miśkiem w weekend o planach na najbliższe miesiące przed nowym rokiem, bo do nowego roku musimy się przeprowadzić więc trzeba opracować dobry plan działania. Ustaliliśmy, że ja wracam wcześniej do Polski żeby dopilnować niektórych rzeczy na miejscu.

Misiek będzie wracał na weekendy i wtedy będzie okazja żeby samodzielnie coś zrobić z domku, poprzewozić meble które mamy, położyć tapety czy powiesić lampy. Ktoś będzie musiał też pomalować te metry kwadratowe, więc chyba czeka mnie rola zosi samosi

Muszę skoczyć na korepetycje do Narendil :D

Wybór koloru kanapy chwilowo zawieszamy. Ja się nie potrafię zdecydować, nie wiem, to chyba jakiś chwilowy kryzys, więc lepiej odpuścić niż potem być niezadowolonym. Odczekam kilka tygodni i ze świeżą głową wrócę do tematu. Mam już trzy propozycje na które głosowałyście i z pośród nich będę wybierać :yes:

Na budowie ciiisza. Czekamy na drzwi wewnętrzne :)

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ktoś będzie musiał też pomalować te metry kwadratowe, więc chyba czeka mnie rola zosi samosi

Muszę skoczyć na korepetycje do Narendil :D

Zapraszam :rotfl:

Mam jeszcze trochę mebli do skręcenia i zrobienia od zera :rotfl:

No jakie zachłanne :D już mnie do roboty zaganiają :lol2::cool:

Jak tylko coś się zacznie dziać na pewno napstrykam Wam mnóstwo foteczek

Narendil u mnie też czekają fotele kinowe i palety do obrobienia, na pewno nie będę się nudzić :wiggle: ale na jakieś puzzle made by Ikea chętnie wpadnę :D lubię te składanki :lol2:

Anetko jeszcze nie wiem kiedy dokładnie będę ale na pewno zauważycie ;) Pewnie zniknę na cały tydzień bo wpadniemy w wir budowlany :D

Wszystkim, którzy przegapili nocne zwierzenia u Karolki wklejam fotkę z TĄ spódnicą ;)

ciach :p

Edytowane przez TwoOfUs

spódnica obłędna - nawet jak na mnie co nie lubi koralowego/łososiowego koloru ;) Włascicielka - za duzo nie widać, ale z tego co widać to... lepsza od spódnicy ;) uprasza się o zbliżenie dla tych co u Karolki na imprezce nie byli ;)

i super, ze już niedługo wracać i będa relacje z pierwszej ręki :)

Edytowane przez Kamilcia

Heyka Two:D

Przeeeepięęęknaaaa fotka- ślicznie wyszłaś, a spódnica ma boski kolor:yes:

Super wiadomości, ze wracasz:lol::wiggle::wiggle: Nie ma to jak być na miejscu i wszystkiego dopilnować osobiście. Bardzo podziwiam osoby, które budują na odległość:yes:

Dziewczyny, pozwólcie, ze dorzucę swoją wiedzę n/t materiału Monaco- to nie jest najwyższej jakości tkanina. Cena też za tym przemawia- ok. 25 zł/m2. Na dodatek tkanina robi wrażenie ciapatej i plamiastej na sofie- widziałam takie na żywo i nie wyglądało to super:no:

Może jest i spory wybór kolorów, ale chyba nie o to chodzi... Wrzucam fotkę w takiej tkaninie, więc oceńcie same.

Buziaki:hug:

chester.jpg

Aga przeszukałam próbeczki które dostałam i mam jedną z Monaco :yes: czyli był rozważany i testowany i nie przeszedł próby kociego pazurka ;) Widać na nim zaciągnięcia i kilka kłaczków nawet wyszło i zostało łyse miejsce :o

Dziękuję Wszystkim za miłe komplementy :hug: uszy piekły przez cały wieczór... a myślałam, że to komary mnie tak pogryzły ;):lol2:

Zbliżeń nie będzie :no: może przy następnej okazji, podczas tajnej nocy objawień ;) ale tutaj naprawdę nie ma co oglądać, nastolatka jak każda inna :rotfl:

ehhh miło tak usłyszeć bo te naście to już strasznie dawno temu było :hug:

Spódnica jest z Zary i można ją jeszcze na pewno znaleźć na allegro, jest naprawdę fajna :)

Two, nie lubię Cię :p

Taaaak wyglądać???

Aniu nic się nie martw jak przyjadę do PL zaraz mi zmarszczki wyjdą :p

Szykują mi się co najmniej dwa miesiące mieszkania z rodzicami ;) no i harówka na budowie :)

Wczoraj zakupiłam czerwone kable w oplocie na żarówkowe lampy na poddasze... będzie zabawa, kupiliśmy 30m :cool: