pysiaczek 02.10.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Two czyli niedługo zaczynacie działac pełną parą Super bo Twoje wizualizacje są tak obłędne, że nie mogę się doczekać zdjęć z wykończonych wnętrz Zdjęcie w spódnicy boskie, ale to już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.10.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Two Ty wiesz, że ja uwielbiam tą focię:hug::hug:nasza Ty Małolato:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.10.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aniu nic się nie martw jak przyjadę do PL zaraz mi zmarszczki wyjdą Szykują mi się co najmniej dwa miesiące mieszkania z rodzicami no i harówka na budowie Zmarszczki od pierwszego czy drugiego Wczoraj zakupiłam czerwone kable w oplocie na żarówkowe lampy na poddasze... będzie zabawa, kupiliśmy 30m Masz już plan, co będziesz pleść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.10.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Mam plan jutro wkleje inspiracje. Na pewno bedę robiła żarówkową lampę do górnej łazienki i jest jeszcze opcja na coś do jednej z sypialnii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.10.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Two zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.10.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Twosiu Wyżebrałam to Twoje zdjęcie w cudnej spódnicy Nie dziwię się zachwytom Dziewczyn Piękne, radosne, lekkie, pachnące jodem i studzone bryzą zdjęcie - bosskie Cieszę się, że wracasz . Będziesz miała sporo pracy, ale to takie miłe zmęczenie, bo wieńczone efektami, które tak pięknie projektowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 03.10.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ależ śliczne dziewczyny mamy na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 03.10.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Prześliczne zdjęcie z tą wirującą na wietrze spódnicą!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.10.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 ależ ty masz cieniutką talię jak laleczka na B:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.10.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Pięęękne zdjęcie [wzdech] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Two mam nadzieję, że nie Masz nic przeciwko , wkleję swój apel również u Ciebie , żeby jak nawięcej osób dowiedziało się o forumowej akcji. Kochani a ja do Was z ogromną prośbąjuż nie raz przekonałam się o Waszych cudownych wielkich sercach:hug:Proszę Was teraz o pomoc dla Stefcia i Damiana...Stefcio to syn naszego forumowego Anioła Żelki, Damian to podopieczny Amonite. Chłopcy potrzebują rehabilitacji, tutaj link do aukcji http://forum.muratordom.pl/forumdisp...efka-i-Damiana zapraszam Was do naszej wspólnej forumowej aukcji:hug:Pomóżmy wspólnie Chłopcom!Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.10.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dobra kasuję fotkę bo po tylu komplementach ... nie będę miała odwagi na żadnym forumowym spotkaniu się pokazać ;) Jak na Ciebie patrze na tym zdjeciu, to mam nieodparte skojarzenie z Kasia Smutniak z festiwalu w Wenecji to chyba przez to włoskie morze bo do Kasi to mi duuużo brakuje... szczególnie centymetrów A oto mój plan na 30m kabla w czerwonym oplocie. Będzie oświetlenie do górnej łazienki w tym stylu: http://www.infloral.pl/murator/cablelamp1.jpg z napisem na ścianie ułożonym z kabla... inspirację mam tylko taką http://www.infloral.pl/murator/cablelamp2.jpg zapisałam sobie jeszcze taki śmieszny ogonek pod kątem którejś sypialni po kliknięciu w obrazek link do sprzedawcy na Etsy http://www.infloral.pl/murator/cablelamp4.jpg i koncepcje na oświetlenie górnej sypialni: http://www.infloral.pl/murator/cablelamp5.jpg Wszystko zależy od tego jak dużo kabla wyjdzie nam na realizację łazienki, jeżeli coś zostanie, będziemy kombinować z oświetleniem do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.10.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Anetko oczywiście, ze nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.10.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Two ten śmieszny ogonek wieszaczek to chyba IKEA http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60095321/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.10.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Twosia, no zaskoczona jestem tymi lampami do łazienki.Chociaż nie powinnam chyba być zaskoczona, Ty wiele odwagi pokazujesz w wykończeniu. Czyli Święta w nowym domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.10.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Two o ja się na fotkę nie załapałam ,pokaż się jeszcze raz, bo po tych zachwytach jestem strasznie ciekawa,tej talii jak osa, spódnicy,bryzy, we włosach ,Kasi Smutniak ...Two kiedyś u Ciebie dawałaś link do strony z materiałami obiciowymi ,chyba to u Ciebie było ,no i szukam,ale sobie go nie zapisałam,pamiętasz może...szukam czegoś na fotl literki lub inne cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.10.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Miałam kiedyś chęć zrobić żarówkowe oświetlenie w kuchni, ale zmieniła się koncepcja i przestało pasować. Pamiętam, że niełatwo było wtedy znaleźć ładny kabel w oplocie, teraz widzę, że pewnie źle szukałam Łazienkowe lampki na pewno wyjdą super Jaki napis jest w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.10.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Aga przeszukałam próbeczki które dostałam i mam jedną z Monaco czyli był rozważany i testowany i nie przeszedł próby kociego pazurka Widać na nim zaciągnięcia i kilka kłaczków nawet wyszło i zostało łyse miejsce Ha, czyli to jednak prawda co do jakości monaco. Całe szczęście, ze nie bierzesz go pod uwagę Two na serio będą takie lampy w łazience?:jawdrop:Zresztą nie powinnam się dziwić- Ty masz wspaniałe pomysły:D:lol2: Już nie mogę się doczekać końcowego efektu łazienki i nie tylko:popcorn: Buziaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.10.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Hej Lampy cudne, niestety J kręcił nosem na mój pomysł wrzucenia ich do dolnej łazienki Buuu ja nie widziałam Cię i spódnicy Zaraz skrobnę privka - będę robiła oczy shreka http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.10.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Two jak zwykle inspiracje są genialne a już ten wyraz ułożony z kabla to będzie majstersztyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts