TwoOfUs 04.10.2012 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) Two ten śmieszny ogonek wieszaczek to chyba IKEA Dzięki Mugatko może się przyda. Twosia, no zaskoczona jestem tymi lampami do łazienki. mam nadzieję, ze się dobrze zrozumiałyśmy, to będą lampy do górnej łazienki, tej z czerwoną wanną Two o ja się na fotkę nie załapałam ,pokaż się jeszcze raz, bo po tych zachwytach jestem strasznie ciekawa,tej talii jak osa, spódnicy,bryzy, we włosach ,Kasi Smutniak ... Two kiedyś u Ciebie dawałaś link do strony z materiałami obiciowymi ,chyba to u Ciebie było ,no i szukam,ale sobie go nie zapisałam,pamiętasz może...szukam czegoś na fotl literki lub inne cuda Basiu fotkę prześle na priv a materiały najciekawsze były tutaj http://www.tkaniny.net/Tkaniny/Tkaniny-dekoracyjne.htm?shop=fabfab_pl&SessionId=&a=catalog&t=30&c=37&p=37i tutaj może dziewczyny jeszcze coś mają, Nerendil lubi literkowe klimaty i Mirelka dużo sklepów przeszukiwała. Miałam kiedyś chęć zrobić żarówkowe oświetlenie w kuchni, ale zmieniła się koncepcja i przestało pasować. Pamiętam, że niełatwo było wtedy znaleźć ładny kabel w oplocie, teraz widzę, że pewnie źle szukałam Jaki napis jest w planach? Drop kabel znaleziony na allegro, dziewczyna miała w odcinakach po 5m ale dogadałam się i jeden ma przyjść dłuższy żeby dało się ułożyć napis jeszcze nie wiem jaki ale chyba nie łazienkowy... może coś prostego i oczywistego jak light Two na serio będą takie lampy w łazience?:jawdrop:Zresztą nie powinnam się dziwić- Ty masz wspaniałe pomysły:D:lol2: Już nie mogę się doczekać końcowego efektu łazienki i nie tylko:popcorn: Buziaki:D No serio serio kabel kupiony, nie ma odwrotu Hej Lampy cudne, niestety J kręcił nosem na mój pomysł wrzucenia ich do dolnej łazienki Buuu ja nie widziałam Cię i spódnicy Aga spódnicę wyśle na priv A mój małżonek zachwycony pomysłem bo po1. tanio, po2. Łatwo zdemontować i nie będzie strat w portfelu jak żonka się rozmyśli... czyli znowu tanio i w końcu po3. oryginalne i się nie błyszczy Dziewczyny my musimy ogarnąć poddasze przede wszystkim tanio, ale mam nadzieję też z pomysłem Dlatego będą rozwiązania budżetowe, oparte na tym co już mamy i niekoniecznie ostateczne. Puki co poddasze będzie praktycznie nie używane, bo wszystko co trzeba mamy na dole, więc ostatecznie planujemy urządzić tylko łazienkę i garderobę a pokoje będą w wersji tymczasowej aż pojawią się jakieś małe ludziki Wtedy będziemy szaleć Nie chcę na razie kupować tam lamp, komódek czy czegokolwiek bo nie wiem czy potem będą mi pasowały. Położymy podłogi, pomalujemy ściany i wstawimy to co uzbieraliśmy w poprzednich mieszkaniach. Na szczęście nie są to jakieś zobowiązujące mebelki ani nie jest ich dużo więc mam nadzieję uda mi się wykrzesać coś ciekawego nawet do tej tymczasowej wersji. Na pewno będzie to w klimacie strychowo- loftowo-vintage'owym czy jak by to tam nazwać Edytowane 4 Października 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.10.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Dzięki Pysiaczku mam nadzieję, ze pomysł z napisem się uda a jaki to będzie napis to już zależy od tego jak długi odcinek kabla przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.10.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Małe ludziki tak Cię zainspirują, że stworzysz w przyszłości w tych pokojach na pewno piękne, przytulne, a - znając Ciebie - przy tym niebagatelne wnętrza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.10.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Hejka Two,jak tam po weekendzie? U nas w sobotę była pięęęęknaaa pogoda:wiggle:Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.10.2012 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Hej hej Aga http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-606884.gif U nas w sobotę było piękne słoneczko więc pojechaliśmy na plażę, skorzystać z wody ostatni raz przed wyjazdem. Kąpaliśmy się tylko my dla Włochów już za zimno a dla nas woda jak nad Bałtykiem Psisko też się wyszalało skacząc nad falami i już widzę, że będzie tęsknił za spacerami z kąpielą i za wodą ogólnie u nas tylko lasek i rzeczka a do rzeczki strach wpuszczać psiaka. W niedzielę pojechaliśmy na dłuższą wycieczkę, pozwiedzać Byliśmy we Florencji, Pizie i Carrarze. Przywiozłam sobie dwie marmurowe deski i dużo zdjęć. W tym tygodniu już tylko pakowanie dobytku bo w weekend wyjeżdżamy. Będzie mnie troszkę mniej na forum ale cały czas podczytuję, tylko nie bardzo jest czas przysiąść i odpisywać. Od przyszłego tygodnia mocno ruszamy z wykończeniówką więc coś będzie się działo i mam nadzieję będą jakieś foteczki choć na początek zaczniemy od sprzątania garażu więc może nie bardzo interesujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.10.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Rany u nas taki ziąb a Ty nam tu wypisujesz o kąpielach w morzu Już się nie mogę doczekać zdjęć z domku , u Was też najgorętszy okres się zaczyna Wiem że będziesz zabiegana (skądś to znam ) Ale wpadnij chociaż zdjątka wrzucić Buziole wielkie za wizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 08.10.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Two ja nawet nie chcę czytać o tych twoim pluskach i pląsach w wodzie ty nasza rusałko u nas zimno szaro i ponuro no lipa a tobie zazdraszczam przeokrutnie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.10.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 choć na początek zaczniemy od sprzątania garażu więc może nie bardzo interesujące Myślę, że ocenę czy interesujące możesz zostawić nam, a sama wklejaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.10.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Myślę, że ocenę czy interesujące możesz zostawić nam, a sama wklejaj fotki chętnie i garaż zobaczymy..pewnie piękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.10.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Garaż mamy szałowy w stylu naturalistycznym tzn rośnie w nim perz bo nie ma posadzki i właśnie dlatego zajmiemy się nim w pierwszej kolejności bo trzeba w końcu tą podłogę ogarnąć żeby było gdzie zwozić kartony Potem planujemy pomalować łazienki, pokoje i położyć panele, w międzyczasie powinny dojechać drzwi wewnętrzne. Czyli będzie pracowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.10.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Naturalizm jest w modzie.A surowe tynki na ścianach masz?To już w ogóle byłoby WOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.10.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Mam i surowe tynki i sufit z belkowaniem to co zostawić jak jest? może dodać jakąś tapetę na szczytowej ścianie:lol2: W sumie to mam trochę inspiracji na przechowywanie w garażu bo tam będzie częściowo moja pseudo pracownia, może potem coś wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Mam i surowe tynki i sufit z belkowaniem to co zostawić jak jest? może dodać jakąś tapetę na szczytowej ścianie:lol2: W sumie to mam trochę inspiracji na przechowywanie w garażu bo tam będzie częściowo moja pseudo pracownia, może potem coś wkleję Myślę, że to byłby bardzo oryginalny garaż:lol2: Two powodzenia z przeprowadzką a gdzie się zatrzymacie po powrocie? u Rodziców? no i jak najmniej smutów Ci życzę kiedy Będziecie Italię opuszczać ja bardzo się cieszyłam powrotem do kraju ale do dziś na wspomnienie Oslo oczy robia mi się wilgotne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.10.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Anetko mój mąż tutaj wraca i zostaje jeszcze do stycznia więc może uda się do niego przyjechać na jakiś weekend. Czyli tak do końca to Italii jeszcze nie żegnamy Nie wiem czy tak bardzo będę tęskniła za tym miejscem, chyba tak naprawdę nie zdążyłam się do niego przywiązać. Dużo bardziej byłam zżyta z Francją i Lyonem i do tej pory jak wspominam ten czas to kręci mi się łezka. Staram się patrzeć na pozytywne strony i myśleć o domku, wnętrzach które tyle czasu wymyślaliśmy a teraz staną się rzeczywistością. Smutno mi trochę, że wracam sama i przez jakiś czas będziemy mieszkać oddzielnie... o i teraz oczka trochę mi się szklą ale będzie dobrze Na początek będę mieszkała u rodziców a jak już ogarniemy domek na tyle żeby zacząć przenosić rzeczy, będzie przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 no to mocno trzymam kciuki:hug:ja w Oslo 10 lat spędziłam, właściwie całe swoje dorosłe życie bo zaraz po dyplomie wyjechałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.10.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.10.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Rany u nas taki ziąb a Ty nam tu wypisujesz o kąpielach w morzu :rotfl: Prawda to i dodatkowo wieje jak diabli:sick: Smutno mi trochę, że wracam sama i przez jakiś czas będziemy mieszkać oddzielnie... o i teraz oczka trochę mi się szklą Kochana będzie dobrze:hug: Będziesz zajęta wykończeniówką i do stycznia to czas Ci tak zleci, ze hej. Poza tym sama pisałaś, jeszcze są przecież weekendy i w międzyczasie Święta... będzie dobrze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.10.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 :hug: szybko zleci, a zajęć będziesz miała co nie miara Co do surowego garażu, to... wiesz jakie mam zdanie . Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.10.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Trudne takie rozstania, chociaż mają też swoje plusy Radość z przeprowadzki będzie podwójna! Trzymam kciuki, żeby szybko Ci ten okres zleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.10.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Hejka Two, jak tam przygotowania do wyjazdu:wiggle: buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts