Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny bardzo dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa :hug: mam nadzieję że jakoś się to nam na nowo poukłada.

Ja ciągle jeszcze siedzę w kartonach a samochód już prawie pełny :cry:

Zostało mi mnóstwo takich drobiazgów z którymi nie mam pojęcia co zrobić ani gdzie upchnąć :sick: Odkurzacz na 100% będziemy musieli zostawić. Dobrze, że stary i ledwo ciągnie to nie żal ;).

Najwięcej miejsca zajmuje nam kuweta i lampa nad schody :p Żeby nie ta lampa, pewnie ta tona drobiazgów spokojnie by się zmieściła, ale jak mogła bym jej nie kupić... no jak :rolleyes:

Dzisiaj czeka mnie jeszcze wielkie sprzątanie :sick: Mam nadzieję, że uporam się z nim szybko i wieczorkiem znajdę czas żeby chociaż na chwilkę do Was zajrzeć :)

Czyli nie tylko ja mam manię chomikowania... A jaki człowiek potem wściekły na siebie, kiedy przychodzi czas porządków czy przeprowadzki... I obiecuje sobie stale, że od dzisiaj wywala wszystko bez sentymentów i nie kupuje niczego bez sensu. I na obietnicach się kończy :D

Babeczki ruszamy o 3 w nocy więc zaraz zmykam na ostatnią włoską pizzę i pożegnalnego drineczka przed snem ;) Zamelduję się już z Polski. Tylko za dużo nie napaplajcie żebym dała radę nadrobić :p

papa http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-522995.gif

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/buses/smileys-buses-384207.gif

Tak na szybciutko melduję, ze bezpiecznie dojechaliśmy :)

Zaliczony już bigos z kotletem u rodziców i golonka u teściów ;) Samochód nadal nie rozpakowany :p może samo się zobi :rolleyes:

Jutro planujemy podjechać obgadać sprawę szafy wnękowej w holu i na pewno zajedziemy też na budowę :)

Gosiu płytki Caro sprowadzał mi na zamówienie lokalny sklep polecony przez dystrybutora. Tutaj dzwoniłam z prośbą o podanie najbliższego sklepu z tymi płytkami.

Edytowane przez TwoOfUs