Kamilcia 12.10.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Two do stycznia to prawie nic - zleci jak mgnienie oka... a jaka to pracownia w garazu Ci się szykuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.10.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Dziewczyny bardzo dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa mam nadzieję że jakoś się to nam na nowo poukłada. Ja ciągle jeszcze siedzę w kartonach a samochód już prawie pełny Zostało mi mnóstwo takich drobiazgów z którymi nie mam pojęcia co zrobić ani gdzie upchnąć Odkurzacz na 100% będziemy musieli zostawić. Dobrze, że stary i ledwo ciągnie to nie żal . Najwięcej miejsca zajmuje nam kuweta i lampa nad schody Żeby nie ta lampa, pewnie ta tona drobiazgów spokojnie by się zmieściła, ale jak mogła bym jej nie kupić... no jak Dzisiaj czeka mnie jeszcze wielkie sprzątanie Mam nadzieję, że uporam się z nim szybko i wieczorkiem znajdę czas żeby chociaż na chwilkę do Was zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Powodzenia Two:hug::hug:jak się przeprowadzałam to uwierzyć nie mogłam ile rzeczy zgromadziłam i gdzie się to wszystko mieściło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 12.10.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Czyli nie tylko ja mam manię chomikowania... A jaki człowiek potem wściekły na siebie, kiedy przychodzi czas porządków czy przeprowadzki... I obiecuje sobie stale, że od dzisiaj wywala wszystko bez sentymentów i nie kupuje niczego bez sensu. I na obietnicach się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.10.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Two czyli wyjazd już zaraz? Oby udało się spakowac jak najwięcej i ogarnąć jakoś to wszystko. Rozłąka szybko Wam minie, szczególnie jak się tu rzucisz w wir pracy tzn. w wykańczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.10.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Twosiu Bezpiecznej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.10.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Babeczki ruszamy o 3 w nocy więc zaraz zmykam na ostatnią włoską pizzę i pożegnalnego drineczka przed snem Zamelduję się już z Polski. Tylko za dużo nie napaplajcie żebym dała radę nadrobić papa http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-522995.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/buses/smileys-buses-384207.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.10.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Two jeszcze raz ... BEZPIECZNEJ PODRÓŻY ... Czekamy na wieści z domku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.10.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Bezpiecznej podrózy Two Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.10.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Bezpiecznej podróży pakuj wszystkie drobiazgi a potem nas zasyp fotkami tych cudności co nakupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.10.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Halo Dojechaliście już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.10.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Szczęśliwej podróżyciekawe czy wszystko poupychałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 13.10.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Witam mam pytanie odnosnie plytek CARO. Gdzie kupowlaas? sa przesliczne i takie bym chciala do lazienki. U Ciebie wyszlo super:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.10.2012 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Two Ty pewnie już w domu Mam nadzieję ze podróż minęła szybko i bezpiecznie Czekam z całym forum na wieści i fotki z placu boju. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.10.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 :hug::hug:Two czekamy na Ciebie i info jak podróż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.10.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 (edytowane) Tak na szybciutko melduję, ze bezpiecznie dojechaliśmy Zaliczony już bigos z kotletem u rodziców i golonka u teściów Samochód nadal nie rozpakowany może samo się zobi Jutro planujemy podjechać obgadać sprawę szafy wnękowej w holu i na pewno zajedziemy też na budowę Gosiu płytki Caro sprowadzał mi na zamówienie lokalny sklep polecony przez dystrybutora. Tutaj dzwoniłam z prośbą o podanie najbliższego sklepu z tymi płytkami. Edytowane 14 Października 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.10.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Cieszę się że bezpiecznie dotarliście do domu Śpij dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 14.10.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 to super ,że bezpiecznie na miejscu,ja zawsze przed czyjąś podróżą to jakiegoś mam cykora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.10.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Dajmy Two czas, niech się dziewczyna oswoi z PL i masą rzeczy do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts