admete 09.11.2012 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 To się za fotele bierz I już masz zajęcie Koniec z narzekaniem Bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.11.2012 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) ale nie przejmuj sie będziecie tak stęsknieni i wygłodzeni że od razu twosiątko poczynicie a z opóżnieniem i na budowie to przeca norma ja drzwi zamóiłam w sierpniu i miały byc za 2 tygodnie Karola Ty jak zawsze o jednym A ja mam takie przyziemne potrzeby... pomalowana ściana Nie strasz drzwiami . Mam nadzieję, że przed świętami się wyrobią Two, piękny wzorek na dyni wycięłaś opóźnienia budowlane, to norma, mi plany z przeprowadzą o cały rok sie opóźniły:rolleyes: naiwna byłam:lol2: No u nas to też już drugie podejście Poprzednio przeprowadzkę pokrzyżował wyjazd do Rzymu. W tym roku też nie ma pewności jak to będzie Ale chciała bym mieć jak najwięcej zrobione, żebyśmy choćby na urlopy mieli gdzie przyjeżdżać Za dyńkę pięknie dziękuję Two [/b]przytulam, nie martw się czas szybko zleci, zobaczysz:hug: Na to błotko to rzućcie troszkę palet, jak macie, bo inaczej każdy kurier się tam zakopie. Do dołu nasypaliśmy już trochę piachu i jest lepiej ale pewnie jeszcze nie raz zdarzy nam się taka akcja, bo drogę mamy w strasznym stanie Edytowane 9 Listopada 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.11.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A z opóźnieniami, to ja Cię rozumiem. Mnie też szarpało. Ale powiem Ci po cichu, że już prawie zapomniałam Hmm, szukasz sobie jakiegoś zajęcia? To się za fotele bierz Ja pewnie też po przeprowadzce nie będę pamiętać tego całego zamieszania i opóźnień a na razie się wkurzam i przyciskam fachowców Fotele się robią tylko materiał jeszcze nie przyszedł. I już masz zajęcie Koniec z narzekaniem No mam zajęcie robię też wianki świąteczne i nawet miałam jeden ślub Tak że się nie nudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.11.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Two cos dawno nie pisałam u ciebie... ale podglądam Rozłąka szybko minie pochwal się wiankami ! marzą mi się własnoręcznie robione - na rózne pory roku, ale póki co zdolnosci obsługi pistoletu z klejem jeszcze nie posiadłam To sobie inne ozdóbki dłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.11.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Fotele się robią tylko materiał jeszcze nie przyszedł. I na czym w końcu stanęło? Biało-czerwona pepitka? A reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 10.11.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 poka, poka fotele i wianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.11.2012 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 O fotele się robią Czy my widziałyśmy materiał Buziaki niedzielne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 13.11.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Dłuuugi weekend Przynajmniej dla mnie był długi Dziś wstałam z przekonaniem że już środa Na budowie nic nowego ale mam nadzieję że na koniec tygodnia będę mogła już pokazać podbitkę. Pogoda sprzyja, bo jest w miarę ładnie i ciepło, więc panowie się uwijają. pochwal się wiankami ! marzą mi się własnoręcznie robione - na rózne pory roku, ale póki co zdolnosci obsługi pistoletu z klejem jeszcze nie posiadłam To sobie inne ozdóbki dłubie Ok na pewno pokarzę Ja uwielbiam wianki jako dekoracje i podobnie jak Ty mam plan mieć kilka na różne pory roku i święta. Będę przyozdabiać nimi drzwi wejściowe. Bardzo mi się podoba ta zachodnia moda I na czym w końcu stanęło? Biało-czerwona pepitka? A reszta? Nie będzie pepitki Po rozmowie z Miśkiem uzgodniliśmy że trzeba trochę ciąć wydatki i z żalem przyznałam mu rację. Niestety jako pierwsza pod nóż poszła pepitka No nie da się ukryć że tania nie była Mam taką inspirację: http://www.infloral.pl/murator/fotelekinowe4.jpg Więc odwróciliśmy kolory i fotele będą czerwone z czarnymi podłokietnikami i takim materiałem ( o połowę tańszym ) http://www.infloral.pl/murator/tetra.jpg Szukałam jeszcze szarej pepitki ale nie znalazłam nic ładnego Znalazłam za to stronkę z lnami, w tym z obiciowym w pepitkę ale niestety raczej beżowym http://naturalnerzeczy.pl/len_obiciowy_pepitka_duza-p433.html i stronkę z różnymi tkaninami w pasy. Mogą się przydać na później http://idealnewnetrze.pl/570,ww_kolekcja-palino-pasy.html poka, poka fotele i wianki Oczywiście pokażę jak już będzie coś widać Na razie mam wielkie pobojowisko. Fotele w częściach a do wianków nie przyszły mi jeszcze wstążki, więc też nie są jeszcze wykończone. Ale obiecuje piękne fotki jak już uporam się z tematem. O fotele się robią Czy my widziałyśmy materiał A robią się Pokazywałam moją piękną pepitkę z której musiałam zrezygnować Teraz będzie ten wklejony powyżej. Ale o pepitce nie zapominam może dam ją gdzieś na górze jak podreperujemy fundusze, czyli za jakiś milion lat Misiek się cieszy bo on pepitki nielubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.11.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Two, a kupiłaś już materiał?Ja mam taką pepitkę: KLIK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 13.11.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Aniu ściskam, ściskam, ściskam! uratowałaś moje fotele http://www.infloral.pl/murator/bighug.gif Misiek jeszcze nie zapłacił więc możemy się jeszcze wycofać z zamówienia Twoja pepitka bardzo ładna Przeszukiwałam też allegro ale na nią nie trafiłam na szczęście wszystko da się jeszcze odkręcić http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-427623.gif No to jeszcze jedna inspiracja pepitką i czerwienią w roli głównej http://www.infloral.pl/murator/fotelekinowe5.jpg i jeszcze jedna http://www.infloral.pl/murator/pepitka.jpg i dywan, czemu u nas takiego nie ma http://www.infloral.pl/murator/pepitka2.jpg i trochę świątecznie http://www.infloral.pl/murator/pepitka3.jpg wszystko stąd Edytowane 13 Listopada 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Pepitka very nice, ale pomysł z czerwoną ramą ekstraaaaaaaaaaaaaa:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.11.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Heyka Two, zaczęłam u Ciebie pisać po południu, ale net mi wszystko zawiesił Inspiracje wynalazłaś przecudnej urody. Nowy materiał bardzo mi się podoba- nie smutaj się z powodu braku tej pepitki. Z tym nowym też będzie cudnie- najważniejsze, ze ma motyw biało-czarny. Niestety wykończeniówka potrafi pochłonąć wszystkie pieniądze- trzeba być rozważnym. Jutro podeślę Ci namiary na mojego stolarza, buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Two szkoda, że pepitka bedzie inna bo tamta była genialna....no poza jej ceną oczywiście;) ale jestem pewna, że ta nowa tkanina b edzie tez super wyglądała. Pomysł z czerwienią fajny - taki energetyzujący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ładna ta ogromniasta pepitka A my z fotelami stoimy - nie potrafimy ich złożyć. Czekamy aż który pomagał nam przy rozkładaniu będzie miał trochę czasu i pomoże je zlożyć do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ładna ta ogromniasta pepitka A my z fotelami stoimy - nie potrafimy ich złożyć. Czekamy aż który pomagał nam przy rozkładaniu będzie miał trochę czasu i pomoże je zlożyć do kupy Mirelko a moje nietkniete w garazu stoja, tak jak je Ania przysłała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jej - ta ogromna pepitka jest fantastyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.11.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Pepitka very nice, ale pomysł z czerwoną ramą ekstraaaaaaaaaaaaaa:jawdrop: Fajnie, że się podoba Mam nadzieję, że fotele w tej wersji też wyjdą fajnie. Nowy materiał bardzo mi się podoba- nie smutaj się z powodu braku tej pepitki. Z tym nowym też będzie cudnie- najważniejsze, ze ma motyw biało-czarny. Niestety wykończeniówka potrafi pochłonąć wszystkie pieniądze- trzeba być rozważnym. Jutro podeślę Ci namiary na mojego stolarza, buziaki:bye: Aguś dzięki za namiary Z materiałem trzeba było iść na finansowy kompromis ale dzięki Narendil ma pepitkę tylko szarą Two szkoda, że pepitka bedzie inna bo tamta była genialna....no poza jej ceną oczywiście;) ale jestem pewna, że ta nowa tkanina bedzie tez super wyglądała. Pomysł z czerwienią fajny - taki energetyzujący... Mnie też szkoda było tej tkaniny, ale niestety zbyt długo trwało by zanim udało by się na nią odłożyć, do tego jeszcze 21 dni oczekiwania na dostawę a ja mam czas dla foteli właśnie teraz. Nie wiadomo jak będzie potem więc muszę korzystać Ładna ta ogromniasta pepitka A my z fotelami stoimy - nie potrafimy ich złożyć. Czekamy aż który pomagał nam przy rozkładaniu będzie miał trochę czasu i pomoże je zlożyć do kupy o kurcze, a ja nie pomyślałam żeby robić fotki przy rozkładaniu Martwię się też trochę tym odchodzeniem farby z rurek przy montażu Mirelko, ty malowałaś fotele wałeczkiem czy natryskowo? Zastanawiam się czy nie oddać ich do pomalowania stolarzowi. Wielka pepitka fantastyczna, szkoda że jak zwykle nie u nas Mirelko a moje nietkniete w garazu stoja, tak jak je Ania przysłała... Anetko przyjdzie czas i na twoje Z nową wiosenną energią wyczarujesz coś pięknego Jej - ta ogromna pepitka jest fantastyczna ano mi też się spodobała ale niestety nigdzie takiej nie znalazłam **************************************************************************** A teraz małe niewnętrzarskie pytanie W grudniu czeka mnie 18stka chrześniaka i nie mam pojęcia co się na taką imprezę kupuje Jeszcze niedawno sama latałam na osiemnastki kolegów i kupowaliśmy im gumowe lale a tutaj teraz trzeba się wykazać prezentem na poziomie no i nie mam pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.11.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Heyka a ja świeżo po kilku 18 tkach my przeważnie robiliśmy prezent składkowy no i nie był/a to chrześńik/ca Dużo zależy od upodobań jubilata więc lista kurs zumby- dla dziewczyny choć kilku chłopców tez uczestniczyło:wiggle: skok na spadochronie rower zegarek nagłośnienie do auta portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.11.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dzięki Karolka prezenty oczywiście dla chłopaka Interesuje się tańcem - hip hopem, nawet na jakieś występy jeździ. Myśleliśmy nad czymś w stylu warsztatów z hip hopu ale zaraz matura więc nie wiem czy to dobry moment Pozostałe pomysły notuję w kajeciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.11.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dzięki Karolka prezenty oczywiście dla chłopaka Interesuje się tańcem - hip hopem, nawet na jakieś występy jeździ. Myśleliśmy nad czymś w stylu warsztatów z hip hopu ale zaraz matura więc nie wiem czy to dobry moment Pozostałe pomysły notuję w kajeciku zależy jaki jest czas realizacji takiego warsztatu no na skok na spadochronie mieliśmy czas 1 roku a na kurs zumby pół roku więc musiałabyś dopytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts