Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mirelko po tej wypowiedzi Cie uwielbiam :lol2: :hug: jestes super Mama :hug:

dzięki Kasiu. Ja taka trochę niestetndardowa mama jestem, szokująca innych czasami :). A moje dziecko szczere do bólu do tego - więc potem się okazuje, ze tematy mamy takie trochę nie dziecięce :)

Two .... powaliłaś mnie tym wiankiem. Ja pierdzielę .... a .... drogie takie cudo ?? Jak mi by się podobny marzył (tylko kolorystyka inna). REWELACYJNE !!!

Witam na wątku :)

chwilę rozglądałem się po forum i wypadło, że tu "wyleję" moje rozterki, ale do rzeczy - chcieliśmy sąsiadom do nowo zasiedlanego domu kupić jakiś oryginalny prezent, żona zaproponowała taką lampo-dekorację http://eskade-decor.pl/oryginalny-design-nastrojowe-oswietlenie-aranzacja-wnetrza-oryginalny-prezent/ co o tym sadzicie? Może coś innego zaproponujecie?

Pozdrawiam

Witam na wątku :)

chwilę rozglądałem się po forum i wypadło, że tu "wyleję" moje rozterki, ale do rzeczy - chcieliśmy sąsiadom do nowo zasiedlanego domu kupić jakiś oryginalny prezent, żona zaproponowała taką lampo-dekorację http://eskade-decor.pl/oryginalny-design-nastrojowe-oswietlenie-aranzacja-wnetrza-oryginalny-prezent/ co o tym sadzicie? Może coś innego zaproponujecie?

Pozdrawiam

A czy nie lepiej pójść w coś mniej zobowiązującego stylistycznie lub podpytać znajomych czy nie marzą o czymś praktycznym. W nowym domu przydaje się wiele rzeczy a dekoracje powinny przede wszystkim pasować do wystroju. Nie mam pojęcia czy taka nowoczesna forma będzie u nich pasowała ;)

Ja na przykład mam totalny niedobór kieliszków i na świąteczny prezent zażyczyłam sobie komplet do wszystkiego :D będzie jak znalazł na parapetówkę :lol2:

dzięki Kasiu. Ja taka trochę niestetndardowa mama jestem, szokująca innych czasami :). A moje dziecko szczere do bólu do tego - więc potem się okazuje, ze tematy mamy takie trochę nie dziecięce :)

Mirelko mam nadzieje ze tez bede taka mama dla mojego synka :D a szczerosc bardzo cenie u doroslych i u dzieci:)

Two wianek rewelacyjny!!! :jawdrop: pokaz reszte? :D gratuluje zdolnosci :hug:

Two, świetny wianek :yes: Zapisuję się w kolejce po taki na przyszły rok :D

J_J, zgadzam się z Two - taki prezent tylko jeśli macie pewność, że będzie pasował do wystroju :) Ja szczerze mówiąc mam u siebie zaplanowaną każdą lampę i nie ukrywam, że miałabym trochę kłopot ze znalezieniem miejsca na kolejną.

Edytowane przez Drop_Inn

KAsiu, ja ostatnio musiałam na mężu demonstrować jak się dorośli z języczkiem całują:) Takie podejście nie zawsze jest komfortowe :).

Moj synek mlodszy wiec jeszcze kilka lat mam do takich pokazow :D wiesz zazdroszcze Twojej coreczce takiej mamy... ja ze swoja mama nie moglam rozmawiac o wszystkim.... ale moze to dlatego ze mnie urodzila jak miala 40 lat i za duzo nas dzielilo.... teraz jak jestem dorosla mam lepsze relacje niz w mlodosci...

A czy nie lepiej pójść w coś mniej zobowiązującego stylistycznie lub podpytać znajomych czy nie marzą o czymś praktycznym. W nowym domu przydaje się wiele rzeczy a dekoracje powinny przede wszystkim pasować do wystroju. Nie mam pojęcia czy taka nowoczesna forma będzie u nich pasowała ;)

Ja na przykład mam totalny niedobór kieliszków i na świąteczny prezent zażyczyłam sobie komplet do wszystkiego :D będzie jak znalazł na parapetówkę :lol2:

hmmmmmm.... jesli brakuje Ci kieliszków, to podaj adres ;)

a tak już bardziej poważnie to dzięki za opinię :)

mogłem dodać w poprzednim poscie, że są to na tyle "szczęśliwi" ludzie, którym zdecydowanie nie brakuje podstawowych rzeczy, no i właśnie ta ozdoba mogłaby pasować... bo sporo "złota" było w "starym" domu , lubią rzeczy oryginalne i tak naprawdę to chciałem poznać waszą opinię czy ta rzecz na pewno mieści się w takich kryteriach :)

Pozdrawiam