narendil 28.11.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Two, ależ piękne te wianki! W życiu by mi przez myśl nie przeszło, że mogłabym taki sobie powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mirelko po tej wypowiedzi Cie uwielbiam jestes super Mama dzięki Kasiu. Ja taka trochę niestetndardowa mama jestem, szokująca innych czasami . A moje dziecko szczere do bólu do tego - więc potem się okazuje, ze tematy mamy takie trochę nie dziecięce Two .... powaliłaś mnie tym wiankiem. Ja pierdzielę .... a .... drogie takie cudo ?? Jak mi by się podobny marzył (tylko kolorystyka inna). REWELACYJNE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.11.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 wianek super, taki inny ..już nie mogę sie doczekać reszty :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.11.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Dzięki dziewczyny Jak się trochę rozwidni to spróbuje zrobić fotki pozostałym. U mnie do tej pory trzyma się gęsta mgła i w mieszkaniu mam ciemno jak przed zmierzchem Mirelko wyślę info na priv. Edytowane 28 Listopada 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 28.11.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Super wianek :jawdrop:coś cudownego.....prosimy o więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 ja też chcę zobaczyć więcej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J_J 28.11.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam na wątku chwilę rozglądałem się po forum i wypadło, że tu "wyleję" moje rozterki, ale do rzeczy - chcieliśmy sąsiadom do nowo zasiedlanego domu kupić jakiś oryginalny prezent, żona zaproponowała taką lampo-dekorację http://eskade-decor.pl/oryginalny-design-nastrojowe-oswietlenie-aranzacja-wnetrza-oryginalny-prezent/ co o tym sadzicie? Może coś innego zaproponujecie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.11.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam na wątku chwilę rozglądałem się po forum i wypadło, że tu "wyleję" moje rozterki, ale do rzeczy - chcieliśmy sąsiadom do nowo zasiedlanego domu kupić jakiś oryginalny prezent, żona zaproponowała taką lampo-dekorację http://eskade-decor.pl/oryginalny-design-nastrojowe-oswietlenie-aranzacja-wnetrza-oryginalny-prezent/ co o tym sadzicie? Może coś innego zaproponujecie? Pozdrawiam A czy nie lepiej pójść w coś mniej zobowiązującego stylistycznie lub podpytać znajomych czy nie marzą o czymś praktycznym. W nowym domu przydaje się wiele rzeczy a dekoracje powinny przede wszystkim pasować do wystroju. Nie mam pojęcia czy taka nowoczesna forma będzie u nich pasowała Ja na przykład mam totalny niedobór kieliszków i na świąteczny prezent zażyczyłam sobie komplet do wszystkiego będzie jak znalazł na parapetówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 28.11.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 cudny wianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 twosia to zdolniacha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.11.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 dzięki Kasiu. Ja taka trochę niestetndardowa mama jestem, szokująca innych czasami . A moje dziecko szczere do bólu do tego - więc potem się okazuje, ze tematy mamy takie trochę nie dziecięce Mirelko mam nadzieje ze tez bede taka mama dla mojego synka a szczerosc bardzo cenie u doroslych i u dzieci:) Two wianek rewelacyjny!!! pokaz reszte? gratuluje zdolnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 KAsiu, ja ostatnio musiałam na mężu demonstrować jak się dorośli z języczkiem całują Takie podejście nie zawsze jest komfortowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.11.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Two, świetny wianek Zapisuję się w kolejce po taki na przyszły rok J_J, zgadzam się z Two - taki prezent tylko jeśli macie pewność, że będzie pasował do wystroju Ja szczerze mówiąc mam u siebie zaplanowaną każdą lampę i nie ukrywam, że miałabym trochę kłopot ze znalezieniem miejsca na kolejną. Edytowane 28 Listopada 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.11.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 KAsiu, ja ostatnio musiałam na mężu demonstrować jak się dorośli z języczkiem całują Takie podejście nie zawsze jest komfortowe . Moj synek mlodszy wiec jeszcze kilka lat mam do takich pokazow wiesz zazdroszcze Twojej coreczce takiej mamy... ja ze swoja mama nie moglam rozmawiac o wszystkim.... ale moze to dlatego ze mnie urodzila jak miala 40 lat i za duzo nas dzielilo.... teraz jak jestem dorosla mam lepsze relacje niz w mlodosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 KAsiu, ja ostatnio musiałam na mężu demonstrować jak się dorośli z języczkiem całują Takie podejście nie zawsze jest komfortowe . Nie wiesz! Niemiła ta demonstracja była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 28.11.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Two piekny wianek !!!A kiedy pokazesz wiecej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J_J 28.11.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A czy nie lepiej pójść w coś mniej zobowiązującego stylistycznie lub podpytać znajomych czy nie marzą o czymś praktycznym. W nowym domu przydaje się wiele rzeczy a dekoracje powinny przede wszystkim pasować do wystroju. Nie mam pojęcia czy taka nowoczesna forma będzie u nich pasowała Ja na przykład mam totalny niedobór kieliszków i na świąteczny prezent zażyczyłam sobie komplet do wszystkiego będzie jak znalazł na parapetówkę hmmmmmm.... jesli brakuje Ci kieliszków, to podaj adres a tak już bardziej poważnie to dzięki za opinię mogłem dodać w poprzednim poscie, że są to na tyle "szczęśliwi" ludzie, którym zdecydowanie nie brakuje podstawowych rzeczy, no i właśnie ta ozdoba mogłaby pasować... bo sporo "złota" było w "starym" domu , lubią rzeczy oryginalne i tak naprawdę to chciałem poznać waszą opinię czy ta rzecz na pewno mieści się w takich kryteriach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Nie wiesz! Niemiła ta demonstracja była? ale niebezpieczna - czytałaś u venuski czym się to może skończyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.11.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 ale niebezpieczna - czytałaś u venuski czym się to może skończyć ? Zawsze można by córce zaprezentować, jak się bronić przed nachalnymi wielbicielami Dwa w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.11.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 to już jej mam paznokcie malować ? Czy wyjaśnić jak głowa boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts