mirela99 29.11.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 tak... wysłałam.Ten pierwszy który mi przysłałaś (turkus, szary) na Pw ja chcę na 100%. A ten cytowany - jutro tani Ci powiem, ale gdybyś do jutra mogła go zabukować ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.11.2012 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Nie wiem czemu ale privek do mnie nie doszedł a mam miejsce w skrzynce To rezerwuję dla ciebie turkusowy i ten z cytatu do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.11.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 29.11.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Wowwww piękne te wianki. Mówisz, że Wielkanocne też robisz? Tylko po rodzinie czy na handel też? My planujemy się wprowadzić na Wielkanoc fajnie by było gdyby nas przywitał taki wianuszek Mogę prosić cenę takiej przyjemności? To ja jeszcze raz :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.11.2012 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Już wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.11.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Two wianki http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Powiedz ile te cuda bo kcem kcem kcem taki u siebie Wyślesz privka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.11.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Twosia -mi tez nic nie doszło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 cuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.11.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 myślę cały czas o tych wiankach Twoich...podeslesz mi na priv info o kosztach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.11.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Widać Twosiowe wianki rządzą dobrze że szybko zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.11.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witam się u Ciebie Przybiegłam za cuuuuuuuuuuuudownymi wiankami Czy jest jeszcze możliwość zakupu (chodzi mi o ten szary )???proszę o szczegóły na pw Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.11.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Twoisu koleżanka zrezygnowała. Ja natomiast biorę ten mój - turkusowo-szary . Wiesz który ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.11.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 witam się u ciebie przybiegłam za wiankiem, dziewczyno tyś jest cudo nie człowiek, piękne te wianki, czy jest jeszcze mozliwość zakupu, ja bym chciała taki jak ten fiolet wkleiłaś ale w kolorystyce bomki białe, szare i czarne, podaj cenę na priva i czy jest jeszcze szansa na zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 30.11.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Dzięki Anetko Trochę było pracy bo wianków jest więcej, tylko nie zdążyłam jeszcze pstryknąć wszystkim fotek. Robiłam na zamówienie dla znajomych i rodzinki Witam sie Two w Twoim watku Cudniaste te Twoje wianki, naprawde przepiekne, az szczena opada :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.11.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Two cudne te Twoje wianki, co bym nie napisała to i tak nie odda mojego zachwytu Masz złote rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 30.11.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Two wianki bardzo oryginalne, takie inne, świetnie wykonane zastanawia mnie, czemu ceny za własną pracę nie podaje się oficjalnie, - to skromność czy względy bardziej przyziemne ( czyli wiadomo jakie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.11.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 zastanawia mnie, czemu ceny za własną pracę nie podaje się oficjalnie, - to skromność czy względy bardziej przyziemne ( czyli wiadomo jakie ) No raczej przede wszystkim dlatego, że jest to niezgodne z zasadami forum:no: Czyli wszystkie będą mieć te same wianki na drzwiach?:rotfl: Two jak Ci idzie robota? Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.12.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witam sie Two w Twoim watku Cudniaste te Twoje wianki, naprawde przepiekne, az szczena opada :jawdrop: Dzięki Kamiku Widzę, że wianki przyciągnęły wielu nowych gości Reni, Ola Two cudne te Twoje wianki, co bym nie napisała to i tak nie odda mojego zachwytu [ATTACH=CONFIG]151676[/ATTACH] Masz złote rączki Ty Mugatko za to pięknie szyjesz, czego ja nie potrafię wcale Two wianki bardzo oryginalne, takie inne, świetnie wykonane Dzięki Kamilciu za komplementy [ zastanawia mnie, czemu ceny za własną pracę nie podaje się oficjalnie, - to skromność czy względy bardziej przyziemne ( czyli wiadomo jakie ) No raczej przede wszystkim dlatego, że jest to niezgodne z zasadami forum:no: : Nie chcę żeby forum posądziło mnie o jakąś reklamę. Chciałam podzielić się z Wami tym co lubię, co robię dla znajomych i rodzinki a że grono znajomych ostatnio mocno się poszerzyło to już inna sprawa Czyli wszystkie będą mieć te same wianki na drzwiach?:rotfl: Two jak Ci idzie robota? Pozdrawiam:bye: nie takie same, ale bardzo podobne ale co tu poradzić na to, że nasz forumowy gust taki spójny i szaro-szary Wiankowe dziewczyny, przepraszam, że się nie odzywałam przez weekend. Przyleciał Miś i było mnóstwo spraw do załatwienia. Przyjechały i zamontowały się drzwi wewnętrzne Chyba jestem jedyną osobą na forum, która ma drzwi wewnętrzne tak wcześnie . Do przeprowadzki daleko, mało tego mam jeszcze niepomalowane ściany, na które prawdopodobnie przyjdzie nam jednak położyć gładzie, a tu drzwi już sobie wiszą Trochę za wcześnie to wyszło i boję się teraz, żeby nic się z nimi nie stało, ale nie mogliśmy się już wycofać i kolejny raz przekładać terminu montażu. Ze ścianami i tak nadal nie wiemy co robić. Nierówne są, mają dużo rys i ubytków a na gładzie nas w tej chwili nie stać . Z drugiej strony jak ich teraz nie zrobimy, to o gipsowaniu po przeprowadzce nawet nie chcę myśleć Chyba nas czeka przymusowa przerwa w budowie i zbieranie kaski Drzwi są w każdym razie piękne to znaczy mi się podobają, Miśkowi i mojej Mam za to tata ze zdziwieniem i dezaprobatą stwierdził: szare? no... jak takie chcieliście, to takie będziecie mieć Niestety miłe wrażenie, które wywołały drzwi, w chwilkę potem zostało zburzone przez podbitkę Mamy wieeelkie pawlacze Podbitka wygląda tak, jak byśmy pod dachem zorganizowali sobie dodatkową przestrzeń do przechowywania Straszne to. Najpierw byłam załamana, potem wkurzona, na koniec beczałam w samochodzie po czym zapiłam smutki na parapetówce u koleżanki Zaraz wkleję fotki to same zobaczycie co i jak. Panowie od podbitki nie zrozumieli co mieliśmy na myśli, mówiąc równolegle do dachu i zgodnie ze spadkiem i położyli podbitkę poziomo. Nasz dach jest duży i niski. Okap kończy się niziutko nad oknami i po położeniu podbitki wygląda to jak wieeelka czapa. Duża i ciężka jak za duże wieko Na szczęście widzieliśmy się z nimi w niedzielę, wszystko da się naprawić i nie powinno być strat w materiale. Ale co przeżyłam w sobotę to moje polubić? pokochać? domontować drzwiczki i trzymać tam choinkę po świętach Za chwilkę wgram fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.12.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 :popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.12.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts