Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zastanawia mnie, czemu ceny za własną pracę nie podaje się oficjalnie, - to skromność czy względy bardziej przyziemne ( czyli wiadomo jakie )

No raczej przede wszystkim dlatego, że jest to niezgodne z zasadami forum:no:;)

Czyli wszystkie będą mieć te same wianki na drzwiach?:o:rotfl:

Two jak Ci idzie robota?:lol2:

Pozdrawiam:bye:

Witam sie Two w Twoim watku :bye:

Cudniaste te Twoje wianki, naprawde przepiekne, az szczena opada :D :jawdrop::jawdrop:

Dzięki Kamiku :) Widzę, że wianki przyciągnęły wielu nowych gości ;) :welcome: Reni, Ola :)

Two cudne te Twoje wianki, co bym nie napisała to i tak nie odda mojego zachwytu :)[ATTACH=CONFIG]151676[/ATTACH]

Masz złote rączki :)

:wiggle: Ty Mugatko za to pięknie szyjesz, czego ja nie potrafię wcale :yes:

Two wianki bardzo oryginalne, takie inne, świetnie wykonane :)

Dzięki Kamilciu za komplementy :hug:

[

zastanawia mnie, czemu ceny za własną pracę nie podaje się oficjalnie, - to skromność czy względy bardziej przyziemne ( czyli wiadomo jakie )

No raczej przede wszystkim dlatego, że jest to niezgodne z zasadami forum:no:;)

:

:yes: Nie chcę żeby forum posądziło mnie o jakąś reklamę. Chciałam podzielić się z Wami tym co lubię, co robię dla znajomych i rodzinki a że grono znajomych ostatnio mocno się poszerzyło to już inna sprawa :lol2:

Czyli wszystkie będą mieć te same wianki na drzwiach?:o:rotfl:

Two jak Ci idzie robota?:lol2:

Pozdrawiam:bye:

:lol2: nie takie same, ale bardzo podobne ;) ale co tu poradzić na to, że nasz forumowy gust taki spójny i szaro-szary :lol2:

Wiankowe dziewczyny, przepraszam, że się nie odzywałam przez weekend. Przyleciał Miś i było mnóstwo spraw do załatwienia.

Przyjechały i zamontowały się drzwi wewnętrzne :D

Chyba jestem jedyną osobą na forum, która ma drzwi wewnętrzne tak wcześnie :lol2:. Do przeprowadzki daleko, mało tego mam jeszcze niepomalowane ściany, na które prawdopodobnie przyjdzie nam jednak położyć gładzie, a tu drzwi już sobie wiszą :wiggle:

Trochę za wcześnie to wyszło i boję się teraz, żeby nic się z nimi nie stało, ale nie mogliśmy się już wycofać i kolejny raz przekładać terminu montażu.

Ze ścianami i tak nadal nie wiemy co robić. Nierówne są, mają dużo rys i ubytków a na gładzie nas w tej chwili nie stać :(. Z drugiej strony jak ich teraz nie zrobimy, to o gipsowaniu po przeprowadzce nawet nie chcę myśleć :sick:

Chyba nas czeka przymusowa przerwa w budowie i zbieranie kaski :(

Drzwi są w każdym razie piękne :rolleyes: to znaczy mi się podobają, Miśkowi i mojej Mam za to tata ze zdziwieniem i dezaprobatą stwierdził: szare? no... jak takie chcieliście, to takie będziecie mieć :lol2:

Niestety miłe wrażenie, które wywołały drzwi, w chwilkę potem zostało zburzone przez podbitkę :(

Mamy wieeelkie pawlacze :eek: Podbitka wygląda tak, jak byśmy pod dachem zorganizowali sobie dodatkową przestrzeń do przechowywania :sick:

Straszne to. Najpierw byłam załamana, potem wkurzona, na koniec beczałam w samochodzie po czym zapiłam smutki na parapetówce u koleżanki :cool:

Zaraz wkleję fotki to same zobaczycie co i jak.

Panowie od podbitki nie zrozumieli co mieliśmy na myśli, mówiąc równolegle do dachu i zgodnie ze spadkiem i położyli podbitkę poziomo. Nasz dach jest duży i niski. Okap kończy się niziutko nad oknami i po położeniu podbitki wygląda to jak wieeelka czapa. Duża i ciężka jak za duże wieko :sick:

Na szczęście widzieliśmy się z nimi w niedzielę, wszystko da się naprawić i nie powinno być strat w materiale. Ale co przeżyłam w sobotę to moje :mad: polubić? pokochać? domontować drzwiczki i trzymać tam choinkę po świętach :lol2::sick:

Za chwilkę wgram fotki .