Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pomimo , że szare meble bardzo mi się podobają to zostawiłabym jasne tak jak na wizualizacji. Lodówka - jak dla mnie pomysł super, inaczej , ciekawie nic a nic bym z nią nie kombinowała tylko zostawiła tak jak to wymyśliłaś. Tak jak któraś z dziewczyn napisała to będzie mocny punkt tej kuchni:yes:,

Właśnie wróciłam z poczty http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/mailman/smileys-mailman-180457.gif można zacząć wyczekiwać paczuszki ;)

Cały dzień zeszło mi się z pakowaniem :o ale mam nadzieję, że wianki dotrą bezpiecznie tak jak do Karolki :)

Mirelko nic nie dostałam :confused: To już drugi raz jak nie dochodzą mi privy od ciebie, może wyślij na maila w stopce.

Lecę coś zjeść a potem poczytam co napisałyście :) I mam dla Was wizkę kuchni w kolorze... hmm mówić czy nie mówić jakim :rolleyes:... nie szarym :no: Z szarym wychodzi jednak za mdło i jakoś tak bez charrrakteru :p

Two skoro lodówka juz jest to nie ma co marudzić tylko się nia cieszyć....:)mnie się ołtarzyk nie widzi , ja bym spróbowała postawić ją obok zabudowy - patrząc na wizki to z lewej a zadugowę bym zostawiła ale bez ołtarzyka tylko te przeszklenia dociągnęłabym do wysokości blatów.

Wiem, nie pomogłam;)

Ja widzę Waszą kuchnię białą:)

Tak na szybko przeczytałam kawałeczek wpisów i coś muszę dopowiedzieć. Anetko ta moja lodówka jest chyba jak twój kredens :lol2: trochę nie pasuje, ale bardzo ja lubię no i szkoda kaski na nową :rolleyes: Szczególnie biorąc pod uwagą 10 tys które musimy wyłożyć na gładzie :( a panowie z gładzią wchodzą od stycznia.

Rozważałam taką opcję witrynek jak piszesz :yes: Czyli na całej ścianie z ołtarzykiem. Ładnie to wygląda ale lodówka tam obok nie pasuje :( ona przede wszystkim jest za mała (160cm) i okropnie odstaje od całości. Przy tej koncepcji jedyne znośne miejsce na nią to pomiędzy oknami (chociaż funkcjonalnie szału nie ma i blatu też jest mniej) lub lodówka w zabudowie obok witrynek ale na to ni ma kasy :cry: no chyba że realizację kuchni znowu przełożymy na kolejne lato :lol2:

W ogóle to mam wrażenie, że na końcówce ciągle idziemy na jakieś kompromisy. Dobrze, że wcześniej udało mi się kupić część lamp i trochę dodatków bo teraz co chwilka wyskakują jakieś nieplanowane prace i nie dość, że kaska topnieje z dnia na dzień to przeprowadzka się odwleka :(

Smuta mam dziś bo już wiem że w 2012 się nie uda :( ten 2013 to jakaś brzydka cyfra :p

W czerwonym? :o Czy czarnym :rolleyes:.

zgadłaś :lol:

Kolorowałam i kolorowałam na różne odcienie szarości aż skończyło się na czarnym i maż zakrzyknął TA :lol2:

Pokarze wam co wyszło, bo w czerni kuchnia zupełnie zmienia charakter.

Wizka ma trochę mniej detali bo musiałam robić ją od nowa, stary model gdzieś wcięło :x

http://www.infloral.pl/murator/kuchnianowa7.png

Twosiu,

Wracam z daleeeekiej "podróży" i dopiero dzisiaj mogłam zachwycić się Twoimi wiankami - są przepiękne :rolleyes:

Szczerze podziwiam Twój talent :).

Co do kuchni, to wiesz na co zwróciłam w pierwszej chwili uwagę? Na... belki na suficie :D :D :D Bardzo mi się podobają :yes:

Czarna wersja faktycznie z pazurem :). Ładnie współgra z lodówką i generalnie robi pozytywne wrażenie.

Choć jestem miłośniczką bieli w kuchni i póki co preferencji nie zmieniłam, to muszę przyznać, że czarna wersja bardzo mi się podoba. Jest bardziej nowoczesna, a jednocześnie ponadczasowa.

Podobają mi się lampy i belki, jednak ciemna wersja wydaje mi się jakaś taka... chaotyczna. Przepraszam kochana, ale mam wrażenie, że jednocześnie dzieje się dużo i nic - nie wiadomo na czym skupić wzrok. Ale może to tylko kwestia dopracowania szczegółów.

Zmiana charakteru całości na bardziej surowy moim zdaniem na plus :yes: