Ola.U 11.12.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 znak rozpoznawczy domów forumek mafia ma tatuaże ,a my mamy wianki :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.12.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Pomimo , że szare meble bardzo mi się podobają to zostawiłabym jasne tak jak na wizualizacji. Lodówka - jak dla mnie pomysł super, inaczej , ciekawie nic a nic bym z nią nie kombinowała tylko zostawiła tak jak to wymyśliłaś. Tak jak któraś z dziewczyn napisała to będzie mocny punkt tej kuchni:yes:, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.12.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Chciałam napisać zrób szare:yes: ale zobaczyłam wizualki i jestem za białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 11.12.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 ale zobaczyłam wizualki i jestem za białą ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.12.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Właśnie wróciłam z poczty http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/mailman/smileys-mailman-180457.gif można zacząć wyczekiwać paczuszki Cały dzień zeszło mi się z pakowaniem ale mam nadzieję, że wianki dotrą bezpiecznie tak jak do Karolki Mirelko nic nie dostałam To już drugi raz jak nie dochodzą mi privy od ciebie, może wyślij na maila w stopce. Lecę coś zjeść a potem poczytam co napisałyście I mam dla Was wizkę kuchni w kolorze... hmm mówić czy nie mówić jakim ... nie szarym Z szarym wychodzi jednak za mdło i jakoś tak bez charrrakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.12.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 małgoś ja też mam wypatrywać wianka:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.12.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Two skoro lodówka juz jest to nie ma co marudzić tylko się nia cieszyć....:)mnie się ołtarzyk nie widzi , ja bym spróbowała postawić ją obok zabudowy - patrząc na wizki to z lewej a zadugowę bym zostawiła ale bez ołtarzyka tylko te przeszklenia dociągnęłabym do wysokości blatów. Wiem, nie pomogłam;) Ja widzę Waszą kuchnię białą Tak na szybko przeczytałam kawałeczek wpisów i coś muszę dopowiedzieć. Anetko ta moja lodówka jest chyba jak twój kredens trochę nie pasuje, ale bardzo ja lubię no i szkoda kaski na nową Szczególnie biorąc pod uwagą 10 tys które musimy wyłożyć na gładzie a panowie z gładzią wchodzą od stycznia. Rozważałam taką opcję witrynek jak piszesz Czyli na całej ścianie z ołtarzykiem. Ładnie to wygląda ale lodówka tam obok nie pasuje ona przede wszystkim jest za mała (160cm) i okropnie odstaje od całości. Przy tej koncepcji jedyne znośne miejsce na nią to pomiędzy oknami (chociaż funkcjonalnie szału nie ma i blatu też jest mniej) lub lodówka w zabudowie obok witrynek ale na to ni ma kasy no chyba że realizację kuchni znowu przełożymy na kolejne lato W ogóle to mam wrażenie, że na końcówce ciągle idziemy na jakieś kompromisy. Dobrze, że wcześniej udało mi się kupić część lamp i trochę dodatków bo teraz co chwilka wyskakują jakieś nieplanowane prace i nie dość, że kaska topnieje z dnia na dzień to przeprowadzka się odwleka Smuta mam dziś bo już wiem że w 2012 się nie uda ten 2013 to jakaś brzydka cyfra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.12.2012 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 małgoś ja też mam wypatrywać wianka:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.12.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 W czerwonym? Czy czarnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.12.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 I mam dla Was wizkę kuchni w kolorze... hmm mówić czy nie mówić jakim ... nie szarym Nie mogę się doczekać... Zapewne i tak będę zbierać szczenę z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.12.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 W czerwonym? Czy czarnym . zgadłaś Kolorowałam i kolorowałam na różne odcienie szarości aż skończyło się na czarnym i maż zakrzyknął TA Pokarze wam co wyszło, bo w czerni kuchnia zupełnie zmienia charakter. Wizka ma trochę mniej detali bo musiałam robić ją od nowa, stary model gdzieś wcięło http://www.infloral.pl/murator/kuchnianowa7.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.12.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Woooooooooow Teraz jest zdecydowanie charakternie http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.12.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Twosiu, Wracam z daleeeekiej "podróży" i dopiero dzisiaj mogłam zachwycić się Twoimi wiankami - są przepiękne Szczerze podziwiam Twój talent . Co do kuchni, to wiesz na co zwróciłam w pierwszej chwili uwagę? Na... belki na suficie :D Bardzo mi się podobają Czarna wersja faktycznie z pazurem . Ładnie współgra z lodówką i generalnie robi pozytywne wrażenie. Choć jestem miłośniczką bieli w kuchni i póki co preferencji nie zmieniłam, to muszę przyznać, że czarna wersja bardzo mi się podoba. Jest bardziej nowoczesna, a jednocześnie ponadczasowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.12.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Fajnie ale.... wolałam jednak białą....Przy tej nie ma takiego WOW i jest jakaś taka....czarna chociaż ja uwielbiam czerń jednak wersja z białymi meblami podoba mi się duuuużo bardziej...biała była przytulniejsza ale może to kwestia dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.12.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Czekam z niecierpliwoscia na wizualizacje kuchni:rolleyes: chociaz ja bym zostawila tak jak bylo bo bardzo mi sie podoba:D ale moze zmienie zdanie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.12.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Mi się podobają obie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.12.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Podobają mi się lampy i belki, jednak ciemna wersja wydaje mi się jakaś taka... chaotyczna. Przepraszam kochana, ale mam wrażenie, że jednocześnie dzieje się dużo i nic - nie wiadomo na czym skupić wzrok. Ale może to tylko kwestia dopracowania szczegółów. Zmiana charakteru całości na bardziej surowy moim zdaniem na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.12.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Dopiero zobaczylam nowe wydanie kuchni i mimo ze mi sie podoba zostalabym jednak przy bialej dlatego ze pozostale pomieszczenia sa w ciemniejszych barwach, a biala kuchnia dla mnie w Twoim domku jest idealna Ale to Wasza decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.12.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Mi sie baardzo podoba ta kuchnia czarno-biała:yes: ale niezbyt ta cała obudowa wokoło lodówki - za dużo dobrego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonsia 11.12.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Ta charakterna lodówka się zlała z pozostałą czernią a tak poza tym fajnie ale biało mi się bardziej podobało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts