aneta s 11.12.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 a mnie się podobają obie wersje....pewnie ze wzgledu na mój nabyty pragmatyzm wybrałabym białą czarna jest faktycznie z pazurem ale biała bezpieczniejsza;) Two faktycznie ta Twoja lodówka to historia ala kredensowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Czarna ma charakter- to pewne, ale obawiam się, czy w realu nie będzie jednak norowato:confused:Bo i podłoga ciemna, szafki ciemne i cegła tez nie najjaśniejsza... Wizaulka czy papier przyjmie wszystko, ale czy na pewno w rzeczywistości wyjdzie ok? Ja bym jednak zrobiła fronty jaśniejsze;) A 2013 to bardzo dobry rok- nie martw się na zapas:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.12.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Zrobiło się mrrrrroooocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.12.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ta charakterna lodówka się zlała z pozostałą czernią a tak poza tym fajnie ale biało mi się bardziej podobało:) Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 12.12.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Two Witam się u Ciebie, po akcji wiankowej wpadłam do Ciebie i tak sobie podczytuję, też obstawiam biel w kuchni, jakoś tak bardziej się wyróżniała i to w tej kolorystyce, moim zdaniem, miała pazura; czarna wyszła taka lekko mroczna a rok 2013 jest chyba tym najwłaściwszym do przeprowadzek, łatwo go zapamiętamy , będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Twosia - czy Ty mi ślesz PW ? Dostałąm już dzisiaj na skrzynkę 2 powiadomienie i nadesłanym PW a jak wchodzę na forum to nic nie ma . Nie wiem co jest grane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.12.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Mirelko ja też nie wiem co jest nie tak, ale nic od Ciebie nie dostałam. Prześlij mi to, co chciałaś dać na PW na maila w stopce, bo chyba przez forum się nie dogadamy. Wysyłam jeszcze jeden raz priw. Jak nie dojdzie to nie mam mocnych, musisz słać na maila edit: wysłałam i co? Edytowane 12 Grudnia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 kochana... wysłałam na maila nie mów, ze nie dostałaś ? Tego w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Dostałam PW. Odpisałam. Kilka godzin temu napisałam na maila ze stopki. Chcę finalizować transakcję . Nie wiem, ale nie dostaję powiadomień, o nowych postach u mnie na watku, za to dostaję o PW których nie ma. Cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.12.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Dostałam PW. Odpisałam. Kilka godzin temu napisałam na maila ze stopki. Chcę finalizować transakcję . Nie wiem, ale nie dostaję powiadomień, o nowych postach u mnie na watku, za to dostaję o PW których nie ma. Cholera. Coś dziwnego się dzieje Wysłałam przed chwileczką odpowiedź na PW. Może w mailu była jakaś literówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 dostałabym zwrot - zawsze przychodzi jak coś schrznię. Poza tym skopiowałam (tylko @ zamieniłam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.12.2012 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Dziwne... Przed chwilą prosiłam męża żeby mi coś wysłał dla testów i doszło. Trzeba zrobić dokładnie jak napisałaś. Skopiować całość mail.twoofus♥gmail.com i serduszko zamienić na @ A priw dostałaś? wysłałam przed chwilą moje dane i prosiłam o Twój adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 dostałąm i odesłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.12.2012 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 MAM! ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.12.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 matko, gdyby moje internetowe zakupy tak zawsze wyglądały to dzisiaj bym miała kilka lokat na baardzo pokaźne sumki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.12.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Na taką tapetę do swojego pokoju zaparł się mój małżonek. Czy mogłabyś robić fotkę ściany i mi podesłać albo wrzucić tutaj lub na mój wątek. Byłabym Ci ogromnie wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.12.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 matko, gdyby moje internetowe zakupy tak zawsze wyglądały to dzisiaj bym miała kilka lokat na baardzo pokaźne sumki . no emocje jak na grzybobraniu. Ale nie wiem co jest nie halo bo jak odpowiadałaś na mojego ostatniego priwa to wszystko ładnie dochodziło a wcześniej nic Illusion ja tapetę mam i owszem, nawet nie jedną ale ściany ni mam Fotkę robiłam na rolce rozwiniętej na podłodze Jak chcesz to mogę ci sfotografować tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.12.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Siedzę właśnie i przy gorącej herbatce i jeszcze raz dokładnie analizuje Wasze posty i opinie o kuchni http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-826223.gif Przeglądam też inspiracje kuchni z czarnymi frontami. Na większości drewniana podłoga w średnim dębie albo kremowe płytki nie znalazłam nic z ciemną podłogą http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-854927.gif Pociąga mnie ta mroczna wersja ale ciepła biała też mi się podoba dobrze, że mam jeszcze dwa miesiące na wybór Zrobiło się mrrrrroooocznie I myślę że dlatego misiek przekonuje do tej wersji Dzisiaj nawet postanowił zrobić wizki z tych samych ujęć w wersji black i white, żebym mogła sobie porównać. Czarna ma charakter- to pewne, ale obawiam się, czy w realu nie będzie jednak norowato:confused: Bo i podłoga ciemna, szafki ciemne i cegła tez nie najjaśniejsza... Wizaulka czy papier przyjmie wszystko, ale czy na pewno w rzeczywistości wyjdzie ok? Ja bym jednak zrobiła fronty jaśniejsze;) No właśnie ja też mam takie obawy. Na tym ujęciu wygląda to interesująco ale czy z wnętrza kuchni, zza blatu będzie tak samo? Nie zrobi mi się czarna studnia pomiędzy szafkami Czekam co tam Misiek na wizkach wykombinował bo ja dzisiaj nie miałam czasu nad nimi posiedzieć. Monisiaaa witam u siebie i zapraszam do częstszego komentowania im więcej głosików tym lepiej. Mam nad czym rozmyślać Edytowane 12 Grudnia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.12.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Twosia - mi czarna wersja też się bardzo podoba, i na belki przede wszystkim zwróciłam uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.12.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 i na belki przede wszystkim zwróciłam uwagę Czyli tak jak Julianka Chodziły za mną jakiś czas te belki miałam ochotę gdzieś je wcisnąć i w tej wizji kuchni wyglądają chyba najlepiej. Julianko fajnie, ze zajrzałaś i akurat trafiłaś na beleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts