Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czarna ma charakter- to pewne, ale obawiam się, czy w realu nie będzie jednak norowato:confused:

Bo i podłoga ciemna, szafki ciemne i cegła tez nie najjaśniejsza... Wizaulka czy papier przyjmie wszystko, ale czy na pewno w rzeczywistości wyjdzie ok? Ja bym jednak zrobiła fronty jaśniejsze;)

A 2013 to bardzo dobry rok- nie martw się na zapas:hug:

Two Witam się u Ciebie, po akcji wiankowej wpadłam do Ciebie i tak sobie podczytuję, też obstawiam biel w kuchni, jakoś tak bardziej się wyróżniała i to w tej kolorystyce, moim zdaniem, miała pazura; czarna wyszła taka lekko mroczna

a rok 2013 jest chyba tym najwłaściwszym do przeprowadzek, łatwo go zapamiętamy :rolleyes:, będzie dobrze

Mirelko ja też nie wiem co jest nie tak, ale nic od Ciebie nie dostałam. Prześlij mi to, co chciałaś dać na PW na maila w stopce, bo chyba przez forum się nie dogadamy. Wysyłam jeszcze jeden raz priw. Jak nie dojdzie to nie mam mocnych, musisz słać na maila ;)

edit: wysłałam i co?

Edytowane przez TwoOfUs

Dostałam PW. Odpisałam. Kilka godzin temu napisałam na maila ze stopki. Chcę finalizować transakcję :).

Nie wiem, ale nie dostaję powiadomień, o nowych postach u mnie na watku, za to dostaję o PW których nie ma. Cholera.

Coś dziwnego się dzieje :confused:

Wysłałam przed chwileczką odpowiedź na PW. Może w mailu była jakaś literówka.

matko, gdyby moje internetowe zakupy tak zawsze wyglądały to dzisiaj bym miała kilka lokat na baardzo pokaźne sumki :).

:lol2: no emocje jak na grzybobraniu.

Ale nie wiem co jest nie halo bo jak odpowiadałaś na mojego ostatniego priwa to wszystko ładnie dochodziło a wcześniej nic :mad:

Illusion ja tapetę mam i owszem, nawet nie jedną ;) ale ściany ni mam :lol2: Fotkę robiłam na rolce rozwiniętej na podłodze :p Jak chcesz to mogę ci sfotografować tapetę :)

Siedzę właśnie i przy gorącej herbatce i jeszcze raz dokładnie analizuje Wasze posty i opinie o kuchni http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-826223.gif

Przeglądam też inspiracje kuchni z czarnymi frontami. Na większości drewniana podłoga w średnim dębie albo kremowe płytki nie znalazłam nic z ciemną podłogą http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-854927.gif

Pociąga mnie ta mroczna wersja :rolleyes: ale ciepła biała też mi się podoba :lol2: dobrze, że mam jeszcze dwa miesiące na wybór :p

Zrobiło się mrrrrroooocznie :)

I myślę że dlatego misiek przekonuje do tej wersji :) Dzisiaj nawet postanowił zrobić wizki z tych samych ujęć w wersji black i white, żebym mogła sobie porównać.

Czarna ma charakter- to pewne, ale obawiam się, czy w realu nie będzie jednak norowato:confused:

Bo i podłoga ciemna, szafki ciemne i cegła tez nie najjaśniejsza... Wizaulka czy papier przyjmie wszystko, ale czy na pewno w rzeczywistości wyjdzie ok? Ja bym jednak zrobiła fronty jaśniejsze;)

No właśnie ja też mam takie obawy. Na tym ujęciu wygląda to interesująco ale czy z wnętrza kuchni, zza blatu będzie tak samo? Nie zrobi mi się czarna studnia pomiędzy szafkami :confused: Czekam co tam Misiek na wizkach wykombinował bo ja dzisiaj nie miałam czasu nad nimi posiedzieć.

Monisiaaa witam u siebie i zapraszam do częstszego komentowania :) im więcej głosików tym lepiej. Mam nad czym rozmyślać :)

Edytowane przez TwoOfUs