julianna16 08.01.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ooooo jaaaakie prezenty Fotel cudny Jaki kolorek dostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.01.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Two podkładki świetne - ta czerwona bardzo mi sie podoba No a fotel jest cudowny!!!! - sama trochę żałuję że nie poszukałam dłużej i mój nie wygląda ciut inaczej Mam pytanko w wysłanych próbnikach przez p. Jolę miałaś jakies fajne szarości? Masz może zdjęcia? Wybieram teraz materiał na okragłe łózko do Igiego i z tego co mi wysłała nie bardzo jest co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 O, fajny prezent Ja kiedyś mężowi tak książkę podkupiłam W temacie foteli, to jak tam kinowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.01.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ooooo jaaaakie prezenty Fotel cudny Jaki kolorek dostanie? Ja też jestem bardzo zadowolona z prezentów, mikołaj postarał się w tym roku:lol: Nie mam jeszcze planu na fotel Jeżeli miałby stanąć w salonie to zapewne będzie szary, jeżeli w sypialni to może coś innego Na pewno do twarzy było by mu też w jakimś szalonym kolorku Two podkładki świetne - ta czerwona bardzo mi sie podoba No a fotel jest cudowny!!!! - sama trochę żałuję że nie poszukałam dłużej i mój nie wygląda ciut inaczej Mam pytanko w wysłanych próbnikach przez p. Jolę miałaś jakies fajne szarości? Masz może zdjęcia? Wybieram teraz materiał na okragłe łózko do Igiego i z tego co mi wysłała nie bardzo jest co wybrać Aguś, Twoje fotele są śliczne a ten z czerwonymi nogami to mój ulubiony Szarości od Pani Joli mnie też niezbyt przypadły do gustu. Większość dostałam bardzo jasnych i takich nijakich. Mi najbardziej podobały się szarości z Dekomy na próbniku Severin i Jaguar no i szarość z próbnika Haiti Być może mam na komórce jakieś ich zdjęcia ale musiała bym poczekać do wieczora na Miśka, teraz nie mam jak zgrać fotki na laptopa. O, fajny prezent Ja kiedyś mężowi tak książkę podkupiłam W temacie foteli, to jak tam kinowe? Ja byłam niesamowicie zaskoczona jak zobaczyłam fotel Jeszcze z kilka tygodni po tym jak się aukcja skończyła, marudziłam Miśkowi o tym fotelu a on nic a nic się nie wydał. Fotele kinowe... hmmm... fotele mają przerwę Są wyszlifowane, dziury i ubytki pozalepiane. Czekają na malowanie a ponieważ teraz jest ciut za zimno, żeby malować na zewnątrz a w domku pełno gipsu, pojechały na to malowanie do stolarza od parapetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.01.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Co za gadzina z tego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 piękny fotelik. Drogie takie cudo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.01.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 a mnie się też te pucharki podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.01.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Cześć Twosia fajnie że w końcu jesteś prezenty bogate fotel czaderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.01.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Co za gadzina z tego męża cooo nieee piękny fotelik. Drogie takie cudo ? 499zł za tyle wylicytował Misiek ale będzie trzeba doliczyć koszt wymiany tapicerki jeszcze nie mam pojęcia jaki Na razie odkładamy to w czasie. Jak uzbieram na zamówienie kanapy to może uda się za jednym razem przetapicerować fotelik. a mnie się też te pucharki podobają Szkoda tylko że nie tanie bo bym jeszcze kilka dokupiła Cześć Twosia fajnie że w końcu jesteś prezenty bogate fotel czaderski dzięki za fotelik z prezentów zadowolonam Powiem Wam, że u mnie w rodzinie już od jakiegoś czasu robimy losowanie na święta i tym sposobem każdy kupuje prezent tylko dla jednej osoby. Jest ustalona kwota, jednakowa dla wszystkich więc nie ma sytuacji, że ktoś dostaje skarpetki a inna osoba srebrne sztućce W tym roku każdy podpowiadał też co chciałby dostać. Ja chciałam właśnie jakieś gadżety do kuchni Dla dzieciaków robiliśmy prezent składkowy. Chłopaki dostali samochody zdalnie sterowane i oczywiście najbardziej bawili się nimi tatusiowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonsia 09.01.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ciao!Nie masz pojęcia jak ja ci tej ROMY zazdraszczam a prezencik w postaci fotela=-O szacun dla twego domyślnego małża:-)Pozdrów ode mnie cudny Rzym i czekam na jakieś inspiracyjne fotki bo nie ukrywam że jesteś da mnie źródłem a raczej rzeką pełną inspiracji.a z innej beczki możesz napisać coś więcej jak ci się mieszka w tym cudnym mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.01.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 ooo odnalazła się nasza Zguba:hug:Ale waryjat ten Twój Mąż nie wiem co bym swojemu zrobiła za taki numer;) podkładki też fajneeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.01.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) czekam na jakieś inspiracyjne fotki bo nie ukrywam że jesteś da mnie źródłem a raczej rzeką pełną inspiracji. A mi właśnie Misiek zakazał inspiracji Wkurza się ostatnio, że za dużo tego wynajduję i co chwilka chcę coś zmieniać w projektach Ostatnio zmieniałam krzesła na moją nową miłość czyli druciaki z planowanej wcześniej Zary/Aurory. Pomiędzy był też przecież etap ghostów No i przed samymi świętami była koncepcja szarej kuchni i malowanie wizualek :rotfl: Nagrabiłam sobie i dostałam pokutę żadnych nowych zmian do puki nie zrealizujemy tego co już zaplanowane Na szczęście druciaki się załapały A ja po cichu kombinuję nad zasłonami .a z innej beczki możesz napisać coś więcej jak ci się mieszka w tym cudnym mieście? Mieszka mi się miło choć przyznam szczerze, że tęsknię za Lyonem i trochę za Paryżem. Tutaj są milsi ludzie, bardziej otwarci i łatwiej nawiązać jakieś znajomości. Ale wkurza mnie bałagan, nie przestrzeganie przepisów i cwaniactwo. Ja za porządna jestem Nie umiem się wpychać na drodze i wydaje mi się, że skoro tak jest napisane to tak powinno być a tutaj nie jest Nawet autobusy jeżdżą jak chcą, co z tego, że jest rozkład. Tutaj się żyje po włosku czyli luzacko w wakacje to fajne ale na co dzień mnie wkurza. No i powiem Wam, ze już dwa razy byliśmy tutaj naciągnięci przy wynajmie mieszkania. Najpierw wszystko jest ok a w ostatniej chwili jak stoisz już z walizką pod drzwiami okazuje się, że są jakieś dodatkowe opłaty :sick: Podobno w Rzymie trzeba wszystko brać szczegółowo na piśmie bo jak nie masz czarno na białym to cię wyrolują A tak poza tym jest fajnie i ciepło ooo odnalazła się nasza Zguba:hug:Ale waryjat ten Twój Mąż nie wiem co bym swojemu zrobiła za taki numer;) podkładki też fajneeee. Ja w pierwszej chwili miałam radochę z niespodzianki a zaraz potem czemu mi nie powiedział, że to on kupił jak jęczałam przez tydzień, że sprzedany Edytowane 9 Stycznia 2013 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonsia 09.01.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Trochę racji ma ten twój Misiek:)im więcej oglądam tym bardziej mam namieszane w głowie:-?ale możesz mi podać linki do stron z których korzystasz?bo mimo tego nie umiem się oprzeć oglądaniu fajnych wnętrz:no:taki nowy nałóg a co do włoskiego bajzlu to jest na pewno wkurzający ale Italia to mój kolejny nałóg więc nie wiem co by się musiało stać żebym zmieniła zdanie:rolleyes: no i to jedzenie,ciepełko,piękno architektury na każdym kroku mmmmmmhhhhhhhh rozmarzyłam się : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.01.2013 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hello Two aj, jakie cudeńka pokazałaś, podkładki są fantastiko! a fotel cuuudooo!!! małża masz kofanego skoro robi takie prezenty-niespodzianki:D ja bym swojego wyściskała i nie tylko, za taki pomysł na prezent, sie musiał męczyć długo by sie nie wygadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.01.2013 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Prezenty bardzo fajne - nie dziwię się, że jesteś zadowolona Super historia z tym fotelem Cudnie jest dostawać niespodzianki, a jeśli do tego są wnętrzarskie (i trafione w gust) to już w ogóle... Będę wyczekiwać metamorfozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Heyka Two Widziałam Cię wczoraj, ale nie zdążyłam się wpisać... Ale już nadrabiam:wiggle:Super, ze się odezwałaś, niespodzianka z tym powrotem do Italii:o a kto będzie pilnował domku i prac? Prezenty CUDNIASTE, a fotel przeszedł sam siebie- jest piękny i już go widzę w nowym ubranku:rolleyes: Męża masz fajnego, brawka mu się należąhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_clap.gif Mam nadzieję, że teraz będziesz nadrabiać tą długą nieobecność Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.01.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Twosiu , Fajnie masz... tak ciepło w środku zimy Z inspiracjami to mam podobnie . Mój M. często przeklina FM, gdy wspominam o kolejnych zmianach koncepcji . Nie wszystkie są z FM, ale nie będę go wtajemniczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.01.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Trochę racji ma ten twój Misiek:)im więcej oglądam tym bardziej mam namieszane w głowie:-?ale możesz mi podać linki do stron z których korzystasz?bo mimo tego nie umiem się oprzeć oglądaniu fajnych wnętrz:no:taki nowy nałóg Pozbieram wieczorkiem i wkleję jakąś listę a co do włoskiego bajzlu to jest na pewno wkurzający ale Italia to mój kolejny nałóg więc nie wiem co by się musiało stać żebym zmieniła zdanie:rolleyes: no i to jedzenie,ciepełko,piękno architektury na każdym kroku mmmmmmhhhhhhhh rozmarzyłam się : Hi hi a ja właśnie wolę francuskie jedzonko Ale ciepełko mam tutaj większe Hello Two aj, jakie cudeńka pokazałaś, podkładki są fantastiko! a fotel cuuudooo!!! małża masz kofanego skoro robi takie prezenty-niespodzianki:D ja bym swojego wyściskała i nie tylko, za taki pomysł na prezent, sie musiał męczyć długo by sie nie wygadać No i co narobiła... Miś przeczytał i domaga się solidnych podziękowań Dzięki za podkładki przekaże mikołajowi, ze się wszystkim podobają Prezenty bardzo fajne - nie dziwię się, że jesteś zadowolona Super historia z tym fotelem Cudnie jest dostawać niespodzianki, a jeśli do tego są wnętrzarskie (i trafione w gust) to już w ogóle... Będę wyczekiwać metamorfozy Pewnie chwilę potrwa zanim ta metamorfoza nastąpi, pierwsze w kolejce do tapicera stoją fotele kinowe Wczoraj w Maisons du monde oglądałam podobny w kształcie fotelik obity aksamitną tkaniną w kolorze morskiej zieleni. Ślicznie mu było w tym kolorku i mnie też zaczął kusić jakiś mocny akcent Super, ze się odezwałaś, niespodzianka z tym powrotem do Italii:o a kto będzie pilnował domku i prac? Tymczasowo pracę pilnują się same Mamy teraz na placu boju Pana Radka, któremu spokojnie możemy zaufać. Sprawdził się już realizując zdalnie łazienki więc jesteśmy spokojni, że wszystko będzie ok Pan Radek to dziwny fachowiec co najmniej dwa razy w tygodniu dzwoni zdać relację co zrobił i co zamierza robić dalej jeszcze się z takim nie spotkałam Prezenty CUDNIASTE, a fotel przeszedł sam siebie- jest piękny i już go widzę w nowym ubranku:rolleyes: Męża masz fajnego, brawka mu się należąhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_clap.gif : Prezenty dziękują, mąż się kłania http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-145623.gif Z inspiracjami to mam podobnie . Mój M. często przeklina FM, gdy wspominam o kolejnych zmianach koncepcji . Nie wszystkie są z FM, ale nie będę go wtajemniczać u mnie znacząca większość to blogowa zaraza "zaraz, zaraz, jeszcze chwileczkę bo tutaj na tym blogu coś takiego fajnego znalazłam" a śniadanie stygnie Tak przeważnie wyglądają nasze weekendowe poranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.01.2013 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Poleciałam dzisiaj na wyprzedaże Nie mogłam już zdzierżyć wołających na mnie z wystaw 50%! 70%! Nabyłam dwie bluzeczki, piżamkę a przede wszystkim wyklęte na forum podkładki na stół ale w pepitkę sztuk cztery do wyciągania podczas wizyt największych brudasów A także wałek/kiszkę/poduszkę jak by to nazwać we wzorek w jodełkę. A tutaj kilka linków dla Iwonki i dla wszystkim którzy jeszcze nie znają: http://greigedesign.blogspot.it/ http://www.dailydreamdecor.com http://decor8blog.com http://www.apartmenttherapy.com Polecam pooglądanie wnętrz tutaj http://trendland.com/design/interior-design/ A tutaj miliony pomysłów na wszystko http://scraphacker.com/category/inspiration/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonsia 11.01.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Wielkie dzięki Twosiu Właśnie zaczął się weekend więc będę miała trochę czasu żeby poprzeglądać. A co do mężów to rzeczywiście mój ma ostatnio jakieś uczulenie:sick: na FM Nie wiem o co chodzi? Przyznam się Wam że dopóki tu nie zajrzałam,byłam święcie przekonana że tu rządzą faceci a tu tyle fajnych babeczek i do tego nadających na tych samych falach:stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts