Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry weekendowo :bye:

Ogłaszam, że w tym tygodniu skończyli u nas gładzie więc pora szukać i zamawiać listwy dekoracyjne na ściany i wokół okien. Planowałam listwy z Marbetu i coś czuję, ze wyjdzie mi z tego niezła kwota :sick: W tym tygodniu muszę dokładnie to przeliczyć i zaplanować.

Ja się przerzuciłam na Pinteresta. Wreszcie :D

Może i ja powinnam spróbować :wiggle:

Podkładki eleganckie, chętnie bym ci je podkradła, ale ja juz mam trzy komplety, wiecej nie wcisnę w szufladkę:bash:

Ten router to normalnie czad!

Aaa i ta szafa z fazowanych luster, rany julek.. jest fantastyczna

boziu, ja chce nowy domek w surowym stanie:cry:

Router dziękuję :) sprawdza się na razie ez zarzutu :) Podkładki kupiłam na razie 4 żeby mi mąż nie wypominał jak będę kupowała kolejne :p a przecież to pewne, że coś jeszcze wpadnie mi w oko :lol2:

Szafa z fazowanych luster naprawdę śliczna. Ogromnie mi się taka marzyła ale niestety cena zabiła te marzenia :p Może kiedyś... w następnym mieszkaniu :lol2:

Twosiu, po inspiracjach widzę, że odwiedzamy te same kąty :D.

Jest cegiełka, drabinka, a nawet motyle - mam osobny folder dla skrzydlatych ;)

Skrzydlate ostatnio coraz częściej widać na inspiracjach. Nawet w Ikea widziałam jakieś vitage'owe plakaty z motylami i w maison du monde były ramki z motylami :wiggle: Fajny motyw.

A mi ostatnio zdarza się przesiadywać tutaj: lottaagaton.blogspot nie po naszemu ale obrazki mi się podobają :lol:

Twosia - a nie podesłałabyś trochę tego ciepełka?:rolleyes:

czyli szara kuchnia odpadła rozumiem, szkoda;)

No szara kuchnia niestety odpadła :( będzie biała ;)

Ciepełka u nas ni ma :no:. Padało cały tydzień, aż się kanalizacja przepełniała i woda w zlewie nie chciała schodzić :o:sick: Chociaż jak pomyślę ile Wy tam macie stopni to jednak u mnie jest ciepełko. Prawie 20 stopni różnicy :o Wy macie teraz -10 a u mnie +10 :p Dziś mamy nawet słoneczko więc wysyłam trochę promyków http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-739999.gif

Two pozdrowionka zostawiam :hug:

:bye:

I jak transakcja?

Sfinalizowana?

Nie każesz nam chyba czekać na dotarcie przesyłki?

A pewnie że każe :p :lol2:

Transakcja sfinalizowana :lol: Przesyłka została wysłana już w czwartek więc może za tydzień będzie :rolleyes: Ale Two sierota nie zapisała zdjęć z oferty więc nawet nie mam co Wam wkleić.

Dla nie wtajemniczonych ;) nabyłam za wielką wodą trzy tkaniny po 1yardzie każda.

Jedna jest w biało-czarne pasy, druga w biało-czarne zygzaki a ostatnia w biało-czerwone romby. Tą w romby kupiłam z myślą o fotelu kinowym, jak przyjdzie zobaczymy czy się nadaje a przede wszystkim czy wystarczy cm.

Mailowałam z Anią ile tkaniny zużył jej tapicer a nawet wysłałam zdjęcie fotela panu tkaninowemu za wielką wodą :lol2: Materiału jest na styk. Pan nawet tak zapalił się do projektu że gratisowo dorzucił kilka cali które zostały na rolce :p

Na razie czekam co przyjdzie, jak wszystko będzie ok z materiałem i wysyłką to mam na oku jeszcze kilka tkanin na poduszki :lol:

A pewnie że każe :p :lol2:

A to zołza :lol2:

Narobiła smaka pisząc:

Jedna jest w biało-czarne pasy, druga w biało-czarne zygzaki a ostatnia w biało-czerwone romby.

i nie chce pokazać :p

No nic, może ten tydzień wytrzymam ;)

moj okap to QUATRO QE 60 o mocy 120W..taki z guziczkami ;) wcześniej nie miałam okapu ,ale w sklepie porównałam mój z dwa razy droższym i okazało się, że cena nie zawsze = jakość..ten za ponad tyś..buczał jak lokomotywa :lol2: skutecznie zagłuszył konkurenta :D

Czarna kuchnia wywarła na mnie ogromne wrażenie ale faktycznie jest to ryzykowny kolor, a biała jest równie piękna.... , tak czy siak uwielbiam oglądać Wasze wizualki i uważam, że będziesz miała cudowny, niebanalny dom...:yes:

moj okap to QUATRO QE 60 o mocy 120W..taki z guziczkami ;) wcześniej nie miałam okapu ,ale w sklepie porównałam mój z dwa razy droższym i okazało się, że cena nie zawsze = jakość..ten za ponad tyś..buczał jak lokomotywa :lol2: skutecznie zagłuszył konkurenta :D

Czarna kuchnia wywarła na mnie ogromne wrażenie ale faktycznie jest to ryzykowny kolor, a biała jest równie piękna.... , tak czy siak uwielbiam oglądać Wasze wizualki i uważam, że będziesz miała cudowny, niebanalny dom...:yes:

A ja mam nadzieję, że Twoje słowa będą prorocze :lol:

Fajnie, ze jest pozytywna opinia o Ciarko :) jest w tej chwili moim poważnym kandydatem bo jak na razie nie znalazłam nic fajniejszego o podobnym wzorze.

gdzie ten fotel ,bo go nie ma u Ciebie?

Basiu fotel jest u Ani tutaj Mój się robi ;) i czekamy aż materiał przyleci z US no i zanim pojawi się w wiatrołapie czeka mnie jeszcze malowanie ścian i klejenie tapety... czyli ogólnie jeszcze dłuuuugoooo :sick:

O jaa, wszystkie moje ulubione wzory :o Widuję je ciągle na skandynawskich inspiracjach, jakoś nie pomyślałam żeby szukać w Jueseju ;)

Podzieli się pani namiarem? Proszę, proszę :)

Potrzebuję czegoś ładnego na rolety.

Drop namiary na sprzedawcę podsyłam na priv :)

No wreszcie się dowiedziałam co to za konszachty :lol2:

I widzę że w bardzo poważnej sprawie :lol:

Trzymam kciuki żeby materiał się nadawał i żeby go starczyło http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-278449.gif

Miłej niedzieli :hug:

Dziś znajomi przylatują do nas na dwa dni więc wieczór na pewno będzie miły http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheers/smileys-cheers-251820.gif :lol:

Ja widzę że na zdjęciach panują krzesła Pedrali... szczególnie to jest śliczne, które jest widoczne na jednym ze zdjęć i sama o takim marzę....

http://outlabsklep.pl/Gliss-swing-350-fotel-bujany-nowoczesny-Pedrali

Wybaczam reklamę :evil: tylko dlatego, że fotel mi się podoba :lol: ale na przyszłość fajnie jest się najpierw chociaż przywitać ;)... a reklamy na forum są płatne.

Pozdrawiam Wszystkich i miłego popołudnia :wiggle:

Twosiu,

Dziękuję za słoneczko - od razu milej i radośniej się zrobiło :).

Namiar blogowy świetny :hug: Wciąż nie mogę wyjść z podziwu jak dużo jest pięknych inspiracji w sieci :rolleyes:

Trzymam mocno kciuki za tkaniny i za efekt gdy już znajdą się na docelowych przedmiotach :).

Małgosiu :),

Ale mnie ucieszył dzisiaj Twój widok :hug:

Dziękuję za pamięć i prezencik :wiggle:

Ja też coś dla Ciebie mam :)

http://4.bp.blogspot.com/-HKLzGxI2yPs/UHHENvC_HlI/AAAAAAAAESs/FKLA4gMwil4/s1600/menu1.jpg

A TO z pewnością już widziałaś :cool: