vesila 17.01.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Podkładki eleganckie, chętnie bym ci je podkradła, ale ja juz mam trzy komplety, wiecej nie wcisnę w szufladkę Ten router to normalnie czad! Aaa i ta szafa z fazowanych luster, rany julek.. jest fantastyczna boziu, ja chce nowy domek w surowym stanie:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.01.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Twosiu, po inspiracjach widzę, że odwiedzamy te same kąty . Jest cegiełka, drabinka, a nawet motyle - mam osobny folder dla skrzydlatych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.01.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Twosia - a nie podesłałabyś trochę tego ciepełka? czyli szara kuchnia odpadła rozumiem, szkoda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.01.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Two pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.01.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 :hug: Na priwka zaraz odpiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.01.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Małgosiu kiedys pokazywałaś taki specyfik na podłoge do garażu....tak ?? bo juz nie wiem czy czegos nie pomyliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.01.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Małgosiu kiedys pokazywałaś taki specyfik na podłoge do garażu....tak ?? bo juz nie wiem czy czegos nie pomyliłam Ivy to była powłoka epoksydowa Hydropox na wiosnę, jak już temperatura na to pozwoli planuję pomalować tym podłogę w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 I jak transakcja?Sfinalizowana?Nie każesz nam chyba czekać na dotarcie przesyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.01.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Dzień dobry weekendowo Ogłaszam, że w tym tygodniu skończyli u nas gładzie więc pora szukać i zamawiać listwy dekoracyjne na ściany i wokół okien. Planowałam listwy z Marbetu i coś czuję, ze wyjdzie mi z tego niezła kwota W tym tygodniu muszę dokładnie to przeliczyć i zaplanować. Ja się przerzuciłam na Pinteresta. Wreszcie Może i ja powinnam spróbować Podkładki eleganckie, chętnie bym ci je podkradła, ale ja juz mam trzy komplety, wiecej nie wcisnę w szufladkę Ten router to normalnie czad! Aaa i ta szafa z fazowanych luster, rany julek.. jest fantastyczna boziu, ja chce nowy domek w surowym stanie:cry: Router dziękuję sprawdza się na razie ez zarzutu Podkładki kupiłam na razie 4 żeby mi mąż nie wypominał jak będę kupowała kolejne a przecież to pewne, że coś jeszcze wpadnie mi w oko Szafa z fazowanych luster naprawdę śliczna. Ogromnie mi się taka marzyła ale niestety cena zabiła te marzenia Może kiedyś... w następnym mieszkaniu Twosiu, po inspiracjach widzę, że odwiedzamy te same kąty . Jest cegiełka, drabinka, a nawet motyle - mam osobny folder dla skrzydlatych Skrzydlate ostatnio coraz częściej widać na inspiracjach. Nawet w Ikea widziałam jakieś vitage'owe plakaty z motylami i w maison du monde były ramki z motylami Fajny motyw. A mi ostatnio zdarza się przesiadywać tutaj: lottaagaton.blogspot nie po naszemu ale obrazki mi się podobają Twosia - a nie podesłałabyś trochę tego ciepełka? czyli szara kuchnia odpadła rozumiem, szkoda;) No szara kuchnia niestety odpadła będzie biała Ciepełka u nas ni ma . Padało cały tydzień, aż się kanalizacja przepełniała i woda w zlewie nie chciała schodzić :sick: Chociaż jak pomyślę ile Wy tam macie stopni to jednak u mnie jest ciepełko. Prawie 20 stopni różnicy Wy macie teraz -10 a u mnie +10 Dziś mamy nawet słoneczko więc wysyłam trochę promyków http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-739999.gif Two pozdrowionka zostawiam I jak transakcja? Sfinalizowana? Nie każesz nam chyba czekać na dotarcie przesyłki? A pewnie że każe Transakcja sfinalizowana Przesyłka została wysłana już w czwartek więc może za tydzień będzie Ale Two sierota nie zapisała zdjęć z oferty więc nawet nie mam co Wam wkleić. Dla nie wtajemniczonych nabyłam za wielką wodą trzy tkaniny po 1yardzie każda. Jedna jest w biało-czarne pasy, druga w biało-czarne zygzaki a ostatnia w biało-czerwone romby. Tą w romby kupiłam z myślą o fotelu kinowym, jak przyjdzie zobaczymy czy się nadaje a przede wszystkim czy wystarczy cm. Mailowałam z Anią ile tkaniny zużył jej tapicer a nawet wysłałam zdjęcie fotela panu tkaninowemu za wielką wodą Materiału jest na styk. Pan nawet tak zapalił się do projektu że gratisowo dorzucił kilka cali które zostały na rolce Na razie czekam co przyjdzie, jak wszystko będzie ok z materiałem i wysyłką to mam na oku jeszcze kilka tkanin na poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 A pewnie że każe A to zołza Narobiła smaka pisząc: Jedna jest w biało-czarne pasy, druga w biało-czarne zygzaki a ostatnia w biało-czerwone romby. i nie chce pokazać No nic, może ten tydzień wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 26.01.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 moj okap to QUATRO QE 60 o mocy 120W..taki z guziczkami wcześniej nie miałam okapu ,ale w sklepie porównałam mój z dwa razy droższym i okazało się, że cena nie zawsze = jakość..ten za ponad tyś..buczał jak lokomotywa skutecznie zagłuszył konkurenta Czarna kuchnia wywarła na mnie ogromne wrażenie ale faktycznie jest to ryzykowny kolor, a biała jest równie piękna.... , tak czy siak uwielbiam oglądać Wasze wizualki i uważam, że będziesz miała cudowny, niebanalny dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.01.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Twosia, mam fotel kinowy gdzie ten fotel ,bo go nie ma u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.01.2013 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 O jaa, wszystkie moje ulubione wzory Widuję je ciągle na skandynawskich inspiracjach, jakoś nie pomyślałam żeby szukać w Jueseju Podzieli się pani namiarem? Proszę, proszę Potrzebuję czegoś ładnego na rolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 No wreszcie się dowiedziałam co to za konszachty I widzę że w bardzo poważnej sprawie Trzymam kciuki żeby materiał się nadawał i żeby go starczyło http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-278449.gif Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.01.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 moj okap to QUATRO QE 60 o mocy 120W..taki z guziczkami wcześniej nie miałam okapu ,ale w sklepie porównałam mój z dwa razy droższym i okazało się, że cena nie zawsze = jakość..ten za ponad tyś..buczał jak lokomotywa skutecznie zagłuszył konkurenta Czarna kuchnia wywarła na mnie ogromne wrażenie ale faktycznie jest to ryzykowny kolor, a biała jest równie piękna.... , tak czy siak uwielbiam oglądać Wasze wizualki i uważam, że będziesz miała cudowny, niebanalny dom... A ja mam nadzieję, że Twoje słowa będą prorocze Fajnie, ze jest pozytywna opinia o Ciarko jest w tej chwili moim poważnym kandydatem bo jak na razie nie znalazłam nic fajniejszego o podobnym wzorze. gdzie ten fotel ,bo go nie ma u Ciebie? Basiu fotel jest u Ani tutaj Mój się robi i czekamy aż materiał przyleci z US no i zanim pojawi się w wiatrołapie czeka mnie jeszcze malowanie ścian i klejenie tapety... czyli ogólnie jeszcze dłuuuugoooo O jaa, wszystkie moje ulubione wzory Widuję je ciągle na skandynawskich inspiracjach, jakoś nie pomyślałam żeby szukać w Jueseju Podzieli się pani namiarem? Proszę, proszę Potrzebuję czegoś ładnego na rolety. Drop namiary na sprzedawcę podsyłam na priv No wreszcie się dowiedziałam co to za konszachty I widzę że w bardzo poważnej sprawie Trzymam kciuki żeby materiał się nadawał i żeby go starczyło http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-278449.gif Miłej niedzieli Dziś znajomi przylatują do nas na dwa dni więc wieczór na pewno będzie miły http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheers/smileys-cheers-251820.gif Ja widzę że na zdjęciach panują krzesła Pedrali... szczególnie to jest śliczne, które jest widoczne na jednym ze zdjęć i sama o takim marzę.... http://outlabsklep.pl/Gliss-swing-350-fotel-bujany-nowoczesny-Pedrali Wybaczam reklamę tylko dlatego, że fotel mi się podoba ale na przyszłość fajnie jest się najpierw chociaż przywitać ... a reklamy na forum są płatne. Pozdrawiam Wszystkich i miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.01.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Twosiu, Dziękuję za słoneczko - od razu milej i radośniej się zrobiło . Namiar blogowy świetny Wciąż nie mogę wyjść z podziwu jak dużo jest pięknych inspiracji w sieci Trzymam mocno kciuki za tkaniny i za efekt gdy już znajdą się na docelowych przedmiotach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 29.01.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hej trafilam przypadkiem przegladając inny wątek ale juz zostane bo Pięknosci pokazujecie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.02.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Two co tam u Ciebie słychać? Miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.02.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Małgosiu , Ale mnie ucieszył dzisiaj Twój widok Dziękuję za pamięć i prezencik Ja też coś dla Ciebie mam http://4.bp.blogspot.com/-HKLzGxI2yPs/UHHENvC_HlI/AAAAAAAAESs/FKLA4gMwil4/s1600/menu1.jpg A TO z pewnością już widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.02.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Cześć Małgosiu Co tam słychać? Ja też coś dla Ciebie mam A ja sobie podkradnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts