ivy17 04.04.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 ja ma z Pary zapisane takie numerki szarości : P 5223-34 P 5223- 44 P 5223 -51 chyba to były farby z Karolkowego Dworku ...chyba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.04.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Two,obłędne szarości i biele!!!!!!!!!Cudownie i coraz bardziej domowo. A Pies Polarny:D jest boski!!!! Masz niezwykle eleganckie drzwi wewnętrzne, kolor piękny - to są "gotowe" drzwi, tak?Drewniane i malowane na żądany kolor?Podasz producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.04.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Sharlot to są Moderny Polskone malowane wg wzornika NCS konkretnie na kolor 6500N My nie bawiliśmy się w zamawianie u stolarza bo na odległość ciężko dogadać szczegóły, no i nie ma jak dopilnować wykonania Cieszę się, że podobają się już kolejnej osobie Pies właśnie wrócił za spaceru cały mokry po kolejnym dzikim szaleństwie w śniegu U nas 6 stopni na plusie i wszystko zamienia się w wodę czyżby to jednak wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 04.04.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 no łaaaadna ta biel i tyle przestrzeni się zrobiło ale szara farba do wiatrołapu już kupiona a z szarości w korytarzu nie odpuści Misiek czyli nie ma strachu wizki zostaną zrealizowane Pojawił się tylko koncept żeby szarą farbę dać w formie wysokiej lamperii. Co Ty na to? Jak na lato:lol2: A tak na serio: uwielbiam to rozwiązanie w wysokich, kamienicznych mieszkaniach. W naszych blokowych warunkach obawiam się że może dać efekt sierocińca. Niektórzy lubią, ale Ty chciałaś chyba trochę eleganciej? Chociaż w sumie, jakby dać listwę.... Trzeba by pomyśleć. Można jeszcze w tą stroną pokombinować: http://media-cache-lt0.pinterest.com/550x/ea/a9/41/eaa941a2a9ab81b3009334f67f742a44.jpg http://iheartorganizing.blogspot.com/2011/12/basement-progress-bedroom-switcharoo.html http://media-cache-ec6.pinterest.com/550x/1c/a6/37/1ca637d1b137ed94503014aa001e0f6e.jpg http://lostintimepl.blogspot.com/2012/10/na-rykowisku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.04.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Modern 08, tak?A mogłabyś podać mi cenę za sztukę na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.04.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Nihiru listwa koniecznie, jeżeli już zdecyduję się na tą opcję Tak jak na Twoich fotkach zamierzam dać tapetę w gabinecie. Duży prostokąt wykończony listwą Pisząc wysokia lamperia miałam na myśli coś jak na tej fotce. Z tym ze tutaj wszystko jest w jednym kolorze oddzielone listwą u mnie to co poniżej listwy było by szare. http://www.weranda.pl/images/articles/big/14531_1354617463.jpg Sharlot dokładnie to ten model już wysyłam privka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 04.04.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 aaa - w ten sposób! fajny pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 04.04.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Two postepy super ! drzwi świetne, kolor szary w łazience też - i panele - odważnie idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.04.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Two pieknie jest :jawdrop:kurcze bede niecierpliwie czekac az folie posciagacie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.04.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 aaa - w ten sposób! fajny pomysł! Znalazłam jeszcze jedną inspiracje z lamperią o jaką mi chodzi ale ogólnie szału w necie nie ma albo nie wiem jak szukać http://www.infloral.pl/murator/14.jpg Two postępy super ! drzwi świetne, kolor szary w łazience też - i panele - odważnie idealne Dziękować pięknie za wszystkie komplementy. Mam nadzieję, że postępów będzie coraz więcej i w końcu wszyscy doczekamy się przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Twosiu cuuuuuudnie jest łazienki bajeczne!! o drzwi zazdrosna jestem prze-orutnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.04.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Małgosiu, kawał lamperii planujesz Przelew doszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.04.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Pieknie sie zapowiada ciekawa jestem tej lamperii I tapety w ramce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.04.2013 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Małgosiu byłam już wczoraj ale nie zdarzyłam skrobnąć Świetne postępy . Uwielbiam Twoje drzwi i też czekam niecierpliwie na kolejne nowości Pomysł na lamperie - super!!!!!! Przyznam że wcześniej nie zwróciłam na takie uwagi U nas wiosny nie widać Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.04.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ależ będzie pięknie te listwy dodadzą elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.04.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Twosia już jest Bossssko jak ja się nie moge doczekać finału A co do Pary to ja mam troszkę szarosci i sa oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adordecor 05.04.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ciao bella:) Dawno mnie u Ciebie nie bylo a widze, ze postepy ida alla grande. Davvero bravi Drzwi wymiataja, super sa. Bede w Rzymie 12,13,14 kwietnia. Nie wybierasz sie czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.04.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jak przeczytałam, ze chcesz lamperie to zrobiłam o tak:sick: bo skojarzyłam to ze szkolnymi korytarzami i blokowymi klatkami schodowymi:rolleyes: dopiero jak pokazałaś inspiracje, to trzeba przyznać, ze pomysł superowy, na inspiracjach wygląda to elegancko. Jejku jej , doczekać sie nie mogę całości zapowiada sie tak oryginalnie i pięknie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Two, tak sobie o tej lamperii myślałam Nie boisz się wrażenia, że pomieszczenie będzie wyglądać na niższe? No wiesz, czy ten biały kawałek ściany nie będzie sprawiał wrażenia, że jest częścią sufitu? A może bredzę jak potłuczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.04.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Two postepy super ! drzwi świetne, kolor szary w łazience też - i panele - odważnie idealne Two pieknie jest :jawdrop:kurcze bede niecierpliwie czekac az folie posciagacie:cool: Dziewczyny dziękuję Wam bardzo Cieszę się każdym, najmniejszym kroczkiem do przodu, ku przeprowadzce. Już tak długo się wykańczamy, wszystko w głowie poukładane i zaplanowane teraz musimy przycisnąć i korzystać z każdej wolnej chwilki w PL. Malujemy sami i panele też będziemy układali sami więc im więcej będzie takich wolnych chwilek tym szybciej nastąpi wyczekiwana przeprowadzka Twosiu cuuuuuudnie jest łazienki bajeczne!! o drzwi zazdrosna jestem prze-orutnie!! Chyba już niedługo będziesz cieszyła się własnymi drzwiami Coś mi się wydaje, że widziałam jakieś projekciki Małgosiu, kawał lamperii planujesz Przelew doszedł? No coś tam knuje Piniążki doszły Pieknie sie zapowiada ciekawa jestem tej lamperii I tapety w ramce Ja też jestem ciekawa trochę się obawiam czy to nie za dużo ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheers/smileys-cheers-054771.gif Pomysł na lamperie - super!!!!!! Przyznam że wcześniej nie zwróciłam na takie uwagi Tak czułam, że akurat Tobie pomysł się spodoba Ależ będzie pięknie te listwy dodadzą elegancji Właśnie tak to sobie wyobrażam A co do Pary to ja mam troszkę szarosci i sa oki A pamiętasz może numerki swoich szarości? To te co Ivy wklejała? Ja na początek kupiłam szarość do łazienki i już widzę , że wyszła naprawdę bardzo ładna Wybraliśmy tą ceramiczną więc troszkę ciężej się malowało, trzeba uważać na smugi, ale mamy do położenia jeszcze jedną warstwę więc mam nadzieję ze wszystko się wyrówna Nad salonem jeszcze myślę. Zastanawiam się nad czystą szarością z palety NCS a Para nie miesza w NCS Podoba mi się taki kolorek jak w tej sypialni NCS S 1500-N http://media-cache-ec6.pinterest.com/550x/bd/d7/68/bdd768994510c3dcd1a201a0be1ab58f.jpg Ciao bella:) Dawno mnie u Ciebie nie bylo a widze, ze postepy ida alla grande. Davvero bravi Drzwi wymiataja, super sa. Bede w Rzymie 12,13,14 kwietnia. Nie wybierasz sie czasem? Ślicznie dziękuję za komplementy a ja akurat jestem w Polsce i dokładnie w ten weekend Misiek przyjeżdża do mnie więc znowu nici ze spotkania Coś się rozmijamy ciągle. Jak przeczytałam, ze chcesz lamperie to zrobiłam o tak:sick: bo skojarzyłam to ze szkolnymi korytarzami i blokowymi klatkami schodowymi:rolleyes: dopiero jak pokazałaś inspiracje, to trzeba przyznać, ze pomysł superowy, na inspiracjach wygląda to elegancko. Jak patrzę na te inspiracje to mnie też bardzo ale to bardzo ciągnie taki look Tylko kurka nie widać jaką tam mają wysokość pomieszczeń. może po 3m . Two, tak sobie o tej lamperii myślałam Nie boisz się wrażenia, że pomieszczenie będzie wyglądać na niższe? No wiesz, czy ten biały kawałek ściany nie będzie sprawiał wrażenia, że jest częścią sufitu? A może bredzę jak potłuczona? No i właśnie tego trochę się boję. Na fotkach nie widać jaka jest wysokość pomieszczeń. U mnie 275cm i nie jest to jakiś super szał Na początek zrobię lamperię w wiatrołapie. To malutkie pomieszczenie więc z lamperią zyska na proporcji a potem będę rozkminiać salon. Niby planuję tam bardzo jaśniutką szarość, może jak na fotce powyżej więc kolory nie będą się jakoś drastycznie odcinały... No nie wiem, na razie rozmyślam Rozmyślam też nad naszą szafą/ wnęką do zabudowy ... znowu Urodziła nam się koncepcja żeby wstawić tam jakiś czterodrzwiowy antyk nawiązujący do stołu. Zaoszczędziło by nam to jakieś 3 tys z budżetu. Dobry/ zły pomysł? Puki co mam tyle samo po stronie plusów i minusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts