vesila 12.04.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Two, w takim razie, zwróć koniecznie uwagę na głębokość szafy wewnątrz, bo może wyjść tak, że po włożeniu grubszej kurtki lub męskiego płaszcza (który jest szeroki w ramionach) nie domkną sie drzwi, ja miałam taki problem ze zwykła szafą kupioną13 lat temu - ciągle niedomknięte drzwi szafy:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Oj, tam zaraz wybredna.Po prostu gdzieś czeka na Ciebie szafa idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.04.2013 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Two, w takim razie, zwróć koniecznie uwagę na głębokość szafy wewnątrz, bo może wyjść tak, że po włożeniu grubszej kurtki lub męskiego płaszcza (który jest szeroki w ramionach) nie domkną sie drzwi, ja miałam taki problem ze zwykła szafą kupioną13 lat temu - ciągle niedomknięte drzwi szafy:roll: Na szczęście mój mąż jest wąski w barach A tak poważnie to myślisz, że powinna być głębsza niż 60cm. Większość ma taką głębokość. Oj, tam zaraz wybredna. Po prostu gdzieś czeka na Ciebie szafa idealna. Ooo nie tylko nie idealna :lol2: to powinno być moje motto: http://2.bp.blogspot.com/-w51dIZeLmjw/TkswuQOB4AI/AAAAAAAADjw/dJO3xa_q29E/s320/FinishedIsBetterThanPerfectRed.jpg chyba wydrukuje i powieszę w gabinecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Hej Twosiu, poduchy świetne, francuska szarość na ścianach śliczna:yes: . Jestem jak najbardziej za antykiem, ale fakt faktem, ze pojemne one nie są ani wysokie. Sama miałam możliwość wstawienia 100 letniej szafy do wiatrołapu i zrezygnowaliśmy ze względu na parametry właśnie. Vesi dobrze radzi z głębokością szafy- z moich doświadczeń wynika, ze szafa powinna być min 60 cm głębokości, żeby płaszcze się nie przycinały. U mnie wszystkie buty też nie zmieściły się w wiatrołapie, dlatego część- w większości tych rzadko noszonych- trzymam w garderobie. Lecę dalej, miłego weekendziku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.04.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Oj, tam zaraz wybredna. Po prostu gdzieś czeka na Ciebie szafa idealna. Też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.04.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Chyba się coś znalazło ale ciii żeby nie zapeszyć A poza tym do końca kwietnia chyba będą zamontowane listwy i parapety Czekają już gotowe. Musimy tylko uprzątnąć panu plac boju i dogadać dokładny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Chyba się coś znalazło . No to żeby jeszcze zamieszać, wklejam taką inspirację na zasłonięcie lustrzanej szafy: http://3.bp.blogspot.com/-nwFZfSpf90s/UWtg_QwGGdI/AAAAAAAATIw/Uy_8nwavbG4/s640/modern+drama.jpg http://greigedesign.blogspot.com/2013/04/greige-modern-drama.html Niezbyt praktyczne ale estetycznie interesujące:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 18.04.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Nihiru a wiesz, że nawet była rozważana taka opcja i nieźle to na wizu wyglądało ale ja mam obawy właśnie co do praktyczności bo mam dwa koty które kochają zasłony tak więc zasłony będą u mnie ograniczone do niezbędnego minimum i na pewno tanie Szafa nadal poszukiwana a przed chwilą przyjechał kurier z długo wyczekiwaną zdobyczą będzie lampa do wiatrołapu fotki jutro bo już za ciemno ale paczka jest nadspodziewanie ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.04.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Buu ale u nas dziś ciemno i pada a ja zaplanowałam sobie docieranie fotelikowych nóżek i nici z roboty Rozpakowałam lampę... Duża jest większa niż sobie wyobrażałam, do tego szkło jest porządnie grube stąd pewnie ta zaskakująco duża waga opakowania. Musiałam się przekonać jak wygląda gdy w środku świeci się żarówka wiec dla testów wstawiłam do klosza świeczkę voila... http://www.infloral.pl/murator/lampaquatrefoil2.JPG http://www.infloral.pl/murator/lampaquatrefoil3.JPG http://www.infloral.pl/murator/lampaquatrefoil4.JPG http://www.infloral.pl/murator/lampaquatrefoil1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.04.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Two Lampa jest nieziemska - podzielisz się gdzie takie cudo kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.04.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 oooooooooooooooooo cudooooooooooooooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.04.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Niesamowita lampa! gdzie będzie wisieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.04.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Przepiękna lampa No właśnie - gdzie będzie ozdobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Małgosiu pięęęęęęęęęęęęękna ta lampa :jawdrop: To prawdziwa perełka Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.04.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Coś mi się wydaje, że Twoja lampa przez jakiś czas mieszkała z moją lampą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.04.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 oooooooooooooooooo cudooooooooooooooo!!! Małgosiu pięęęęęęęęęęęęękna ta lampa :jawdrop: To prawdziwa perełka Miłego weekendu Dzięki dziewczyny Cieszę się, że Wam podoba się tak samo mocno jak mnie To był strzał w serducho i musiałam ją mieć Niesamowita lampa! gdzie będzie wisieć? Two Lampa jest nieziemska - podzielisz się gdzie takie cudo kupiłaś? Przepiękna lampa No właśnie - gdzie będzie ozdobą? Tutli lampę wypatrzyłam na allegro w dziale z antykami przy okazji poszukiwania szaf. W aukcji napisali, że jest z lat 70-tych. Ma troszkę podniszczone te metalowe elementy ale da się to naprawić i znów będzie cieszyła oczy Nihiru, Julianko lampa zawiśnie najprawdopodobniej w wiartołapie. Myślę że dogada się tam z fotelami kinowymi Coś mi się wydaje, że Twoja lampa przez jakiś czas mieszkała z moją lampą O! naprawdę? W sumie to miała dużo czasu na przeprowadzki A o której lampie mówisz, tej z sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 O wow, cudowna lampa!!! I ile pewnie frajdy i satysfakcji z wyszperania jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.04.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 A pewnie jestem z siebie dumna Tylko ja miałam szafy szukać a przywlekłam lampę Dobrze że i małżonek podzielił uczucie do niej to nie było bury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.04.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Tutli lampę wypatrzyłam na allegro w dziale z antykami przy okazji poszukiwania szaf. W aukcji napisali, że jest z lat 70-tych. Ma troszkę podniszczone te metalowe elementy ale da się to naprawić i znów będzie cieszyła oczy Farciara - ta lampa jest przepiękna - ja tam buzuję ostatnio dosyć często ale jakoś nic nie mogę upolować fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 O! naprawdę? W sumie to miała dużo czasu na przeprowadzki A o której lampie mówisz, tej z sypialni? Tak, o sypialnianej. Wydaje mi się, że kupiłyśmy u jednego sprzedawcy. Dzisiaj ładna pogoda, więc jak idzie szlifowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts