Nesska 14.05.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 A na czym w końcu stanęło z kuchnią??? Bo już się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.05.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Wszystko według pierwszego projektu, zgodnie z zasadą pierwsza myśl najlepsza Czyli będzie biały ramiak i kapliczka za lodówką W witrynkach fazowane szybki bez szprosów i chyba jednak okap czarny T...chyba ze spadnie na nas jakaś niespodziewana gotówka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-820668.gif http://www.infloral.pl/murator/kuchnianowa8.png Blat egger jasny beton http://www.szafy-komandor.pl/images/wypelnienia_egger/F274%20-%20beton%20jasny.jpg takie uchwyty http://www.infloral.pl/murator/www.mondoconv1.jpg No i właśnie sobie przypomniałam, że zupełnie wypadły mi z głowy gałeczki Ostatnio jak wybraliśmy się celem zakupu, nie mieli wystarczającej ilości. Muszę zadzwonić i zapytać czy dojechały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 14.05.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 I dobrze bo zawsze mi się podobała ta kuchnia Muszę sobie zobaczyć na żywo ten blat, bo u nas jeszcze nie wybrany. Miał być czarny granit ale jednak koszty nie na naszą kieszeń (zwłaszcza na tym etapie, na wakacje chcemy się wprowadzić). Czarny laminowany odpada bo są brzydkie, ostatnio właśnie zaczęłam rozmyślać nad szarym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.05.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Twosiu ale mi się podoba ta popisana podłoga ... ! Piękna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.05.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Małgosiu pomachać przyszłam U nas też przestój - jakieś ruchy dopiero w lipcu Czyli czekamy na Twoją kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.05.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 A u mnie piękna pogoda więc znowu szlifowanie i malowanie. Pisałam już, że mam też do odnowienia nogi od singera? No więc mam i maluje je na biało A jakaś fotorelacja? No jak tak można Też się chcemy dobrze bawić byle do czerwca a wtedy kuchnia Już za chwileczkę, już za momencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.05.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Two, będziecie mieć wyjątkową kuchnię Bardzo podoba mi się balans pomiędzy klasyką, a mocniejszymi loftowymi akcentami. Belki na suficie zostają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.05.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 (edytowane) Hej Twosiu, wiedziałam, ze zapomniałam kogoś odwiedzić po przerwie- to byłaś Ty i mrówka:oops: Ale już jestem i się poprawiam cichaczem:D Kochana podłoga panelowa wyszła niesamowicie:jawdrop:jest mega oryginalna:yes: Projekt kuchni zapowiada się fantastycznie- niezmiennie jestem nim zauroczona- taka mieszana stylów to jest to:stirthepot: Kiedy planujecie przeprowadzkę? Mam nadzieję, że w tym roku? Pochwal się koniecznie fotelem jak już skończysz. Nogi maszyny też sama odnawiałam- parszywa robota:( Trzymam kciukasy za szybką i bezproblemową wykończeniówkę no i za przypływ kaski:hug: Edytowane 16 Maja 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.05.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 no na nogi maszyny to ja bym się nie porwała - pełen szacun ... a nie lepiej zawieźć do jakiegoś zakładu blacharskiego żeby to zrobili natryskowo ? pozdrówka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.05.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Znakomita ta kuchnia się zapowiada! Super pomysł z tym szarym siedzidełkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.05.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Twosiu bedziesz miala sliczna kuchnie Mam pytanie jak malujesz cos walkiem to masz od razu gladka powierzchnie czy masz moze takie hmmmmmmmmmm nie wiem jak to napisac... takie malutkie kropeczki???? Nie umie tego lepiej okreslic:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.05.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Twosiu bedziesz miala sliczna kuchnie Mam pytanie jak malujesz cos walkiem to masz od razu gladka powierzchnie czy masz moze takie hmmmmmmmmmm nie wiem jak to napisac... takie malutkie kropeczki???? Nie umie tego lepiej okreslic:cool: Kasia, to zależy od farby – rodzaj i gęstość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.05.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Kasia, to zależy od farby – rodzaj i gęstość Dobrze ze ktos zrozumial co mialam na mysli Pestko czyli lepiej miec gesta farbe? Wtedy bedzie gladko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.05.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 To tylko chyba doświadczalnie. W każdym razie ja inaczej nie wiem.Na ogół farby nie sprawiają takich kłopotów, chyba, że trochę postały i opakowanie było nieszczelne, albo źle wymieszane. Musisz metodą prób i błędów.Są też wałeczki o różnej gęstości wałka. Ja zawsze wolę te o drobniejszych „dziurkach” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.05.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 To tylko chyba doświadczalnie. W każdym razie ja inaczej nie wiem. Na ogół farby nie sprawiają takich kłopotów, chyba, że trochę postały i opakowanie było nieszczelne, albo źle wymieszane. Musisz metodą prób i błędów. Są też wałeczki o różnej gęstości wałka. Ja zawsze wolę te o drobniejszych „dziurkach” Bardzo dziekuje za pomoc teraz bede wiedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.05.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.05.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Kasiu, farba to jedno. Tak, jak pisze pestka, wałek też ma znaczenie. Ja preferuję takie z gąbki, bez włosków. No i mało farby na wałku, bez nadmiernego przyciskania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.05.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Aniu dzięki za foto, też malowałam takim gąbkowym wałeczkiem ale w weekend spróbowałam wałkiem fluggera z króciutkim włoskiem i chyba wychodzi lepiej. Kasiu, Pestko ja mam właśnie problem z gęsią skórką na farbie Malowałam Beckersem do drewna i gąbkowym wałeczkiem. Mam wrażenie że ten wałeczek 'spienia' mi farbę przy nakładaniu i stąd takie 'kropeczki'. Farba jest dość rzadka. W weekend spróbowałam wałka z dłuższym włoskiem i wygląda na to że jest trochę lepiej ale szału nie ma Chyba to jednak problem farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.05.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Może warto zapytać u Beckersa. Ja mam mizerne doświadczenie z farbami. Bejca, olej - tak, ale to inaczej się nakłada. Malowałam ściany, ale tu jakoś nie miałam problemu. Natomiast pamiętam, że mój tato, ktory sam wszystko w domu robił, zawsze mówił, że gęstość farby i staranność jej wymieszania ma duże znaczenie dla krycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.05.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 malgosiu czy ty wiesz ze twoj blat jest wycofany z produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts