TwoOfUs 20.05.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 No coś ty Skąd taka informacja? jeszcze niedawno wszystko było ok Muszę zadzwonić i dopytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.05.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Byliśmy dzisiaj oglądać blaty i się okazało, że już zamówić nie można bo już nie produkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.05.2013 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ale niespodzianka Miś dzwonił do naszego pana od kuchni ale on nic nie wie jakoby blat wycofywali, miał przedzwonić i wyjaśnić sprawę . Tak czy inaczej wygląda na to, że załapałam się na jakieś ostatki bo mój blat razem z kuchnią ma przyjechać w środę Mam nadzieję że nie będzie z nim jakiś zonków bo wygląda na to że wymiana nie będzie wchodziła w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.05.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Tak czy inaczej wygląda na to, że załapałam się na jakieś ostatki bo mój blat razem z kuchnią ma przyjechać w środę Mam nadzieję że nie będzie z nim jakiś zonków bo wygląda na to że wymiana nie będzie wchodziła w grę. oooo kuchnia już będzie ?? superos Ciekawa jestem realizacji wizualizacji w Waszym domku jeśli blat wycofują to szkoda bardzo bo myślalam tez o nim do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.05.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 O, w takim razie masz szczęście Mam nadzieję, że żadnych baboli nie będzie. W środę mówisz? Dzień mam trochę szalony, ale wieczorem się na zdjęcia wproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.05.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 No to całe szczęście, może on kupił już wcześniej albo gdzieś mają jeszcze jakieś zapasy Ja jak dzisiaj pytałam to już mi nie chcieli zamówić Tylko pytanie dlaczego go wycofali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.05.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ivy, Ania kuchnia będzie w środę ale na pewno w częściach nogę Wam zaoferować co najwyżej zdjęcia pięknych kartonowych pudeł w których przyjedzie Montaż nadal dopiero w czerwcu. Po prostu udało się ją skompletować wcześniej więc poczeka już sobie u nas na budowie, żeby nic złego jej się nie przytrafiło w magazynie. Nadal czekamy jeszcze na sprzęt AGD bo nie wszystko zostało zamówione. Przede wszystkim nie możemy zdecydować się na płytę indukcyjną . No i mamy lekki poślizg z płytkami, które nadal są nie położone a w długi weekend po Bożym Ciele malujemy ściany w kuchni Nesska być może udało nam się zamówić w ostatnim momencie. Zamówienie składaliśmy na koniec marca więc już jakiś czas temu. Mam nadzieję, ze powodem wycofania nie były jakieś wady. Szocik bardzo chwaliła swój blat. Może po prostu ten ciemniejszy był bardzie popularny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.05.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 (edytowane) Kuchnia już na placu boju http://www.infloral.pl/murator/kuchniarealizacja1.JPG Nieee to nie jest wersja baaardzo ekonomiczna Miś się śmiał ze taniej niż w Ikea bo z kartonu I zaległe fotki listew i parapetów http://www.infloral.pl/murator/parapety1.JPG http://www.infloral.pl/murator/listwy6.JPG http://www.infloral.pl/murator/listwy7.JPG http://www.infloral.pl/murator/listwy8.JPG http://www.infloral.pl/murator/listwy10.JPG http://www.infloral.pl/murator/listwy9.JPG I pytanie do posiadaczy listew. Jak macie je wykończone przy oknach? U mnie to jakoś słabo wyszło Nie wiem czy nie da się inaczej, czy też pan nie miał pomysłu http://www.infloral.pl/murator/listwy2.JPG edit: I zapomniała bym... na budowie jest już szafa Przyjechała w częściach wiec w długi weekend będziemy ja składać niby niemiecka a puzzle jak ze szwecji Tymczasem mała zajawka http://www.infloral.pl/murator/szafaniemiecka1.jpg Edytowane 22 Maja 2013 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.05.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Zajawki fajne ale u mnie słabo z wyobraźnią :Dczekam zatem aż się kartonowa kuchnia przeobrazi a puzzle poukładają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.05.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Bardzo podoba mi się ułożenie podłogi pod kartonami I kształt parapetów - z czego są zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.05.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Masz rację Anetko na razie niewiele widać Kusiło mnie trochę żeby rozpakować jakiś karton ale poczekam do montażu boje się ryzykować ze coś się uszkodzi i potem będzie problem z ewentualną reklamacją. Szafę składamy za dwa tygodnie bo okazała się okropnie ciężka i musimy zebrać większą, męską ekipę ja nie dałam rady dźwignąć korony na górę Dorka dzięki za podłogę długo kombinowałam ze wzorem ale w końcu mi też się podoba A parapety to lakierowany MDF z frezowanym brzegiem. Robione u stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.05.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 no właśnie frezik na parapecie jest śliczny kartony do mnie nie przemawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.05.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 No coś ty Mugatko, nie dostrzegasz drzemiącego w nich potencjału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.05.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 No to czekamy na kuchnię:lol: Twosiu piękny parapecik:jawdrop:Frezik boski:yes: W sprawie tej listwy przypodłogowej przy oknie- generalnie nie ma innego sposobu na wykończenie, ale nie powinno się z nią dojeżdżać do samego okna, bo może uniemożliwiać jego otwarcie. Próbowałaś? Generalnie powinna sięgać max do połowy glifu:) Kolor okien mam chyba taki sam- szprosiki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.05.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Twosiu przepiękne listwy i parapety no i nie mogę pominąć tej EKO kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.05.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Małgosiu ślicznie wyszły te parapety Czekam z niecierpliwością na kuchnię A szafa to na hol - czyżbym przegapiła kupno Czy jakiś inny nabytek - coś z pamięcią u mnie kiepsko - znowu Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.05.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Małgoś ile cm mają Twoje listwy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.05.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Hej Two! Śliczny macie parapet Listwy też bardzo efektowne Sprawdziłam dzisiaj i u mnie przy oknie są przycięte podobnie jak u Ciebie. Odległość też jest mniej więcej taka sama (może z centymetr dalej od zawiasów) i nie ma problemów z otwieraniem drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.05.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Małogsiu, fiu fiu fiu Coraz śliczniej u Was! Widok kuchni przywołuje wspomnienia. Tylko moja była w płaskich paczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.05.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Twosiu piękny parapecik:jawdrop:Frezik boski:yes: W sprawie tej listwy przypodłogowej przy oknie- generalnie nie ma innego sposobu na wykończenie, ale nie powinno się z nią dojeżdżać do samego okna, bo może uniemożliwiać jego otwarcie. Próbowałaś? Generalnie powinna sięgać max do połowy glifu:) Kolor okien mam chyba taki sam- szprosiki też Okienka w kolorze orzecha czyli chyba takie same Najpierw żałowałam, ze nie białe bo byłyby łatwiejsze w aranżacji ale teraz cieszę się bo stanowią ładny akcent kolorystyczny na tle tych wszystkich szarości Tak myślałam, że nie da się inaczej rozwiązać wykończenia przy oknie ale sprawdzałam i okna swobodnie się otwierają Za parapecik ślicznie dziękuję Twosiu przepiękne listwy i parapety no i nie mogę pominąć tej EKO kuchni Dziękuję Venusko także za EKO kuchnię Mam nadzieję już niedługo będzie widać coś więcej. Wybieramy ostatnie sprzęty i jak tylko będzie wiadomo kiedy dojadą na budowę, ustawiamy się w kolejce do montażu. W ten weekend wielkie malowanie w kuchni. Mam stracha przed malowaniem czarnej ściany ale też lekki dreszczyk emocji jak to wyjdzie Małgosiu ślicznie wyszły te parapety A szafa to na hol - czyżbym przegapiła kupno Czy jakiś inny nabytek - coś z pamięcią u mnie kiepsko - znowu Dzięki za parapeciki Cieszę się z nich ogromnie Ładnie wyszły frezy i w końcu domek wygląda jak gotowy do zamieszkania. Nie wyją dziury pod oknami Szafa to nowy nabytek Jakiś czas temu pisałam, ze poluję na tymczasową szafę do wnęki po planowanej wnękowej szafie lustrzanej, na którą puki co nie mamy funduszy. No i szafa się znalazła przyjechała z Gdańska Mam nadzieję, że w weekend ją złożymy i będę mogła pochwalić się fotkami na forum Małgoś ile cm mają Twoje listwy??? Nessko listwy mają 12cm. Wydają mi się akurat a chciałam jak najwyższe Tutaj jest dokładniejszy rysunek listew i parapetu. Lepiej widać kształt. Ten dolny próg ma 4cm wysokości. http://www.infloral.pl/murator/parapetlistwa.png Hej Two! Śliczny macie parapet Listwy też bardzo efektowne Sprawdziłam dzisiaj i u mnie przy oknie są przycięte podobnie jak u Ciebie. Odległość też jest mniej więcej taka sama (może z centymetr dalej od zawiasów) i nie ma problemów z otwieraniem drzwi. U mnie też na szczęście drzwi się otwierają, sprawdziłam po poście Agi. Ale jakoś średnio wygląda to wykończenie No cóż muszę pokochać skoro inaczej się nie da Małogsiu, fiu fiu fiu Coraz śliczniej u Was! Widok kuchni przywołuje wspomnienia. Tylko moja była w płaskich paczkach Hihi Ja też myślałam, że przyjadą płaskie paczki a tutaj gotowe kartonowe szafki Dobrze, że się zmieściły bo jak Pan zadzwonił ,że będą, to mieliśmy całą podłogę zawaloną elementami szafy. Teraz tylko będziemy się gimnastykować przy malowaniu sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts