Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochana imienniczko czarna ściana + tapeta = BOMBA ! Jestem absolutnie zachwycona tym połączeniem - ostatnio jestem fanką czerni na ścianach:rolleyes:

Widoczek z mgłami mam bardzo podobny u siebie i jak nocowaliśmy na próbę w majowy weekend to też stwierdziłam, że jak zostanę sama w domu to chyba się...p..am ze strachu w nocy ;)

Pomocnik to który? bo widzę dwóch super fajnych pomocników na zdjęciu :lol:

ciao!

wcale sie nie dziwię ze się boisz two :evil: ta mgła i czarno w sypialni......

...oczywiście żartuję :) "złowieszczy" czarny cudnie łagodzi kratka...+ łoże+dodatki=piękny efekt końcowy będzie

ale nie wiem czy dobrze pamiętam ?początkowe plany co do sypialni były inne? i jeszcze czytam o czarnej ścianie w kuchni?zamiast ołtarzyka?

pisz co tam jeszcze wymyśliłaś z przyjemnością oglądam twoje realizacje

mam pytanko mogłabyś zdradzić gdzie kupowałaś baterie signiorini diamonds bo niestety nie umiem ich zlokalizować,tylko mi nie pisz że w Italii bo się pochlastam :bash:

pozdrawim

Małgosiu

Zdjęcia sypialni zrobiłaś tak idealnie równo, że nie byłam pewna czy to rzeczywistość czy Twoja twórczość w programie :).

Bardzo piękny efekt się zapowiada. Absolutnie nietuzinkowy, czysty, prosty, a jednocześnie (jak to u Was) intrygujący :yes:

Jestem ogromnie ciekawa szafy. Kiedy znajdziecie czas na puzzle? :D

Jaka slyczna czarna ściana :o

Małgosiu, jesteś moim idolem.

:lol::hug:

eee na pewno ktoś jeszcze na forum ma czarną ścianę, a przynajmniej więcej niż pół ;)

Kochana imienniczko czarna ściana + tapeta = BOMBA ! Jestem absolutnie zachwycona tym połączeniem - ostatnio jestem fanką czerni na ścianach:rolleyes:

:wiggle:

Pomocnik to który? bo widzę dwóch super fajnych pomocników na zdjęciu :lol:

no jak to który, ten który się mniej op...:rotfl:

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

normalnie czaderska ta twoja ściana, kurna zarąbiście mi się podoba w połączeniu z tą tapetą

ale się cieszę :rolleyes:

Sciana wyszla super! I jeszcze bedzie po niej mozna pisac i rysowac kreda :)

no zawstydzacie mnie :oops: Kredową chciałam gdzieś wcisnąć ale nie było pomysłu gdzie. No i się znalazł :D Pewnie nie będziemy często z tej opcji korzystać ale zawsze mogę nabazgrać "Miśku już 2 w nocy, kończ grać i kładź się spać" to będzie zawsze aktualne :lol2:

Zimą macałam tą tapetę w LM i nie mogłam dla niej znaleźć miejsca w moim domku :) a szkoda ... :)

Fajnie... ciekawa jestem FINAŁU bardzo :)

Mnie też bardzo się spodobała więc szukałam, szukałam i znalazłam ;) Miały być pasy, jest kratka :D Paski przenoszą się do sypialni na górze :p

Jestem pod wrazeniem efektu jaki wyszedl :jawdrop:

Jakie planujesz lozko?:rolleyes:

Dziękuję Kasiu :hug:

łóżko mamy z ikea to

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/svelvik-rama-ozka__0159279_PE315717_S4.JPG

ale nie wiem czy dobrze pamiętam ?początkowe plany co do sypialni były inne? i jeszcze czytam o czarnej ścianie w kuchni?zamiast ołtarzyka?

pisz co tam jeszcze wymyśliłaś z przyjemnością oglądam twoje realizacje

Dobrze pamiętasz Iwonko :yes: Miało być proste białe łóżko a za nim drewniana ażurowa wycinanka na tle ciemnej ściany. Niestety rzeczywistość weryfikuje i puki co musimy wykorzystać to co mamy ;) Ale co tam, mnie się nowa wersja podoba :D

mam pytanko mogłabyś zdradzić gdzie kupowałaś baterie signiorini diamonds bo niestety nie umiem ich zlokalizować,tylko mi nie pisz że w Italii bo się pochlastam :bash:

Oj nie! bo będę miała kolejną forumkę na sumieniu :( Niestety bateria jest z Italii :( Ale np ten sklep sprowadza baterie signorini, może sprowadzi i ten model :hug:

Małgosiu

Zdjęcia sypialni zrobiłaś tak idealnie równo, że nie byłam pewna czy to rzeczywistość czy Twoja twórczość w programie :).

Bardzo piękny efekt się zapowiada. Absolutnie nietuzinkowy, czysty, prosty, a jednocześnie (jak to u Was) intrygujący :yes:

Jestem ogromnie ciekawa szafy. Kiedy znajdziecie czas na puzzle? :D

Zdjęcia rzeczywiście są trochę podkręcone, bo wyszły bardzo słabiutko :( Musiałam je ciut przerobić żeby było coś widać ;) Następnym razem, mam nadzieję będą lepsze, o ile pogoda pozwoli ;)

Do szafy co weekend się przymierzamy, tylko niestety w dwie osoby się nie da. Musimy skompletować jeszcze ze dwie osóbki żeby pomogły nam trzymać ścianki podczas mocowania 'korony'. W ostatni, imprezowy weekend nie ryzykowaliśmy puzzli. Strach był co z tego wyjdzie :lol2:;)

Małgosiu pozazdrościłam tej czarnej ściany :p.

Wyszła obłędnie :jawdrop:

Z dodatkami, meblami z tą półeczką z książkami to dopiero będzie czad :lol:

A u góry coś działacie?

I jaka decyzja w sprawie czerwonej wanny? :popcorn:

Już kombinujesz gdzie kawałek czerni wcisnąć? :lol2: Ty niemożliwa jesteś :hug: Dzięki za komplementy :)

Na górze puki co zastój. Nic się nie dzieje.Schody będziemy mieli styczeń/luty i pewnie dopiero po montażu zaczniemy coś tam działać. Tymczasowe schody mamy zdemontowane pod rusztowanie do malowania sufitu na klatce schodowej więc nawet nie zaglądam na poddasze :p

A czerwona wanna chyba będzie :p Miś nie odpuszcza ;) Tylko chyba zamówimy czerwoną z zewnątrz i białą w środku. Ale to wszystko dopiero w nowym roku.

Edytowane przez TwoOfUs

Łóżko moim skromnym zdaniem będzie oczywiście idealnie pasowało do tej sypialni.

...tak na marginesie ja mam całą łazienkę pomalowaną na czarno i uwielbiam w niej przebywać mimo, że jest maleńka i jest tam tylko sztuczne światło. Czerń ma w sobie coś takiego ...magicznego :p

Twosia, PIĘKNIE :jawdrop:

Zaskoczyłaś mnie tą kratką na dole ściany.

Czerni się nie bałam, bo w mieszkaniu miałam w małym pokoju (tylko 385x250) cała ścianę antracytową poprzecinaną jasnymi półkami. Było znakomicie.

No, ale ta kratka - wyobraźnia mi mówi, że jak skończysz tę sypialnię, to naprawdę będę zbierać szczękę.

Małgosiu no pokaż tą szafę bo ciekawość mnie zżera :lol: :popcorn:.

A ta czerń kusi, nie mam jeszcze pomysłu na ścianę w garderobie - może to jest TO :o.

Co o tym myślisz?

Na jedynej wolnej ścianie ma być lustro i tapicerowana ławeczka na buty, szafy białe, zwykłe, proste, - walnąć tło na czarno???

Tapicerka wtedy w jakimś mocnym kolorze - pomarańcz? - uwielbiam go a nie mam go w domu, oprócz akcentów u Oskara.............

Moja droga chyba dałaś mi pomysł na ten pokój :)

No to pytanie techniczne jaką farbą malowaliście ścianę?

Bo takie mocne kolory są dosyć drogie :(