TwoOfUs 22.08.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 dzięki Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 22.08.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ale odjazd!!!!! w życiu nie powiedziałabym że to sznurówka! Kinkiet niczym nietuzinkowa dizajnerska lampka! Dzięki za info o impregnacie. Ja kupiłam fugę ciemnoszarą do metody pół suchej, nie wiem czy toto przejdzie przez tubkę. Może spróbują z mocnym woreczkim z uciętym rogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Twosia ale masz pomysły super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.08.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 hehe, czad normalnie z tą sznurówką http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif lampa piękna i charakterna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.08.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Małgosiu , Cieszę się, że i Ty wypoczęłaś . Teraz można działać dalej. Zdjęcia zapowiadają jeden z najbardziej oryginalnych domów . Wszystko przemyślane i dopracowane. DIY ze sznurówką świetne . Masz też prawdziwy Skarb, który sam dzielnie sobie radzi z przeróbkami elektryki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.08.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Twosiu, Dziewczyny mi poradziły, żebym Ciebie zapytała. Przepraszam, że zaśmiecę Ci watek, ale zaraz jak przeczytasz to wykasuję. Tak już pisałam dziewczynom fajnego miejsce w Toskanii. Kilka lat temu miałam okazję zrobić objazdówkę po Toskanii, a teraz chciałabym mieć metę wypadową na tydzień. Szukam czegoś na tydzień i nie chciałabym, żeby to był hotel. Raczej coś niedużego i romantycznego. Koleżanka, z którą nie mam obecnie kontaktu opowiadała mi, że ona z mężem zatrzymali się w Toskanii w jakiejś starej winnicy przerobionej na apartamenty z dostępem do kuchni. Można było jedzenie przygotowywać sobie samemu, lub jeść z gospodarzami i z innymi gośćmi, jak jedna wielka włoska rodzina. A nawet gotować razem z gospodarzami i uczyć się od nich potraw. Właściciele mieli też stadninę (malutką 6 koni) oraz wypożyczalnię rowerów i to co najlepsze we Włoszech własne wino domowe I właśnie czegoś takiego szukam. Ponieważ słyszałam, że dobrze znasz Włochy, pomyślałam, że może znasz jakieś miejsce zbliżone do mojego idealnego opisu Pozdrawiam. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 25.08.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Two - twoja ściana w sypialni jest obłędna:jawdrop: Zaraz po czarno- białych paskach moją druga miłością będzie kratka. Kurna zastanawiam się jak ty "nadziałaś" tą sznurówkę na ten kabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.08.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Two, ciągle wracam do Twoich ostatnich zdjęć, bo się nie mogę napatrzeć Genialnie połączyłaś elementy z totalnie różnych stylów, najmniejszy detal jest doskonale przemyślany. Całość wygląda niebanalnie, ciekawie i przytulnie, mimo że to przecież wczesny etap. Gratuluję, coś czuję, że to będzie dla wielu inspiracja. Ja sama zakochałam się dzięki Tobie w kratce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.08.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Ale odjazd!!!!! w życiu nie powiedziałabym że to sznurówka! Kinkiet niczym nietuzinkowa dizajnerska lampka! Twosia ale masz pomysły super hehe, czad normalnie z tą sznurówką http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif lampa piękna i charakterna sznurówka rządzi Kinkiet do pary też już odmieniony, przydało by się w końcu je powiesić Dzięki za info o impregnacie. Ja kupiłam fugę ciemnoszarą do metody pół suchej, nie wiem czy toto przejdzie przez tubkę. Może spróbują z mocnym woreczkim z uciętym rogiem. A jaką tą fugę kupiliście? Ja tak na szybko nabyłam szarą do klinkieru Kreisel'a. Nie było u mnie zbyt dużego wyboru szczególnie w szarym kolorze Tak czy inaczej mam jej za mało i muszę dokupić więc jak masz jakąś fajną to może kupie taką jak Ty Małgosiu , Cieszę się, że i Ty wypoczęłaś . Teraz można działać dalej. Zdjęcia zapowiadają jeden z najbardziej oryginalnych domów . Wszystko przemyślane i dopracowane. DIY ze sznurówką świetne . Masz też prawdziwy Skarb, który sam dzielnie sobie radzi z przeróbkami elektryki . Coś mi się wydaje, że ten skarb po lekturze Twojego komentarza urósł co najmniej ze 3 cm Taaaki był dumny z tych przełączników A moja zgromadzona, wakacyjna energia spełnia się teraz w malowaniu ramek Prace w domku czekają na powrót męskiego pierwiastka bo jednak wciąganie paneli na poddasze, bez schodów to nie dla mnie Twosiu, Ponieważ słyszałam, że dobrze znasz Włochy, pomyślałam, że może znasz jakieś miejsce zbliżone do mojego idealnego opisu Pozdrawiam. A Illu mi co prawda już niedługo stuknie dwa latka jak mieszkam w IT ale pod Rzymem czyli region Lazio. Nie mam niestety żadnej sprawdzonej miejscówki w Toskanii W sumie jak się tam mieszka to nie ma okazji do szukania wakacyjnych lokum Mogę Ci za to polecić dwie stronki z ofertami: tutaj szukałam mieszkania z pomocą googletranslate www.casevacanza.it/ i jeszcze http://www.homeaway.it/Italia/Toscana/r308.htm z poziomu strony głównej można tu zmienić język na angielski (klikając w malutką flagę na samej górze) ale wtedy ceny są w funtach http://www.homeaway.co.uk/Italy/Tuscany/r308.htm Two - twoja ściana w sypialni jest obłędna:jawdrop: Zaraz po czarno- białych paskach moją druga miłością będzie kratka. Kurna zastanawiam się jak ty "nadziałaś" tą sznurówkę na ten kabel Dziękuję Mrówko A sznurówka dała się nadziać bardzo prosto Jest pusta w środku i po obcięciu końcówek daje się bardzo łatwo nawlekać. Kupiłam ciut szerszą niż średnica kabelka. Two, ciągle wracam do Twoich ostatnich zdjęć, bo się nie mogę napatrzeć Genialnie połączyłaś elementy z totalnie różnych stylów, najmniejszy detal jest doskonale przemyślany. Całość wygląda niebanalnie, ciekawie i przytulnie, mimo że to przecież wczesny etap. Gratuluję, coś czuję, że to będzie dla wielu inspiracja. Ja sama zakochałam się dzięki Tobie w kratce Dziękuję Dropciu Bardzo miło usłyszeć takie słowa a szczególnie od Ciebie bo przecież Ty masz cudnie dobrany każdy jeden drobiazg Mam nadzieję, że w pozostałych pomieszczeniach intuicja też nas nie zawiedzie i moje połączenie stylów wyjdzie tak fajnie jak w sypialni, która nieskromnie przyznam bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.08.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 http://domoranking.blogspot.com/ Znacie tą stronkę? Ja nie znałam Właśnie studiuję porównanie wzorzystych płytek pod kątem górnej łazienki. Czy ktoś może orientuje się jak będzie teraz ze zwrotem wat? Czy w przyszłym roku można jeszcze składać wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.08.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 hey Twośkadawno mnie u Ciebie nie było pięknie u Ciebie i co raz więcej odhaczoneSuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.08.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Two cudnie jest !!! a sznurówka rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 29.08.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Twosiu my taką kupiliśmy fugę http://askot.krakow.pl/userdata/gfx/2c20966ab922b7666f1a414d85fe6106.jpg http://askot.krakow.pl/pl/p/PCB-ZAPRAWA-Z-TRASEM-DO-SPOINOWANIA-CEGIEL-ELEWACYJNYCH-KLINKIEROWYCH-ORAZ-RECZNIE-FORMOWANYCH-SK-T-25KG-CIEMNOSZARA/9097 Mąż już nabrał małej wprawy i idzie mu to trochę szybciej - ale niestety - zaprawa jest za sucha i gęsta aby przeszła przez tubkę - naklada ją szpachelką i taka małą kilenią do fugowania. Wydaje mi sie ze wyglada dobrze. Zdjęcia są w moim watku - widać podział na "mokrą" i "suchą" fugę. Efekt mnie się wydaje, ze niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.08.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 http://domoranking.blogspot.com/ Znacie tą stronkę? Ja nie znałam Właśnie studiuję porównanie wzorzystych płytek pod kątem górnej łazienki. Czy ktoś może orientuje się jak będzie teraz ze zwrotem wat? Czy w przyszłym roku można jeszcze składać wnioski? Nie znałam tej stronki Poszperam, bo na razie jeszcze nic nie ułożone. Może zapobiegnę katastrofie . Jeśli chodzi o VAT, jeśli nie złożyliście jeszcze nigdy wniosku o zwrot VAT-u budowlanego to do końca 2013 roku powinniście to zrobić. To rozpoczyna 5-letni limit do wykorzystania zwrotu - źródło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.08.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Małgosiu najlepiej i najpiękniej wykorzystana sznurówka na świecie :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 31.08.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Sznurówka to jest pomysł pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.08.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Małgosia,przepięknie - cudowna kraciasta tapeta!!!!! Coraz piękniej i niezwyklej u Ciebie! Niestety, zwrot VAT możliwy jest wyłącznie jeszcze tylko na podstawie wydatków za 2013 - czyli musisz mieć faktury z tego roku.A rozliczyć je można do końca "swojego" okresu rozliczeniowego (liczonego na podstawie I zwrotu VAT) - ale nie można będzie ubiegać się za zwrot mając faktury z 2014 i kolejnych - taką interpretację przekazał nam pracownik US, zresztą w forumowym wątku o zwrocie też tak piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.09.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 O rany Aniu naprawdę? To jaki jest sens tych 5 lat? Nie wgryzałam się w temat, bo sądziłam, że od złożenia można normalnie odliczać faktury przez 5 kolejnych lat. To co napisałaś zmienia postać rzeczy. My mamy faktury jeszcze z poprzednich lat nierozliczone i w biurze które nas obsługuje zapewniali, że można je odliczyć nawet w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.09.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Hej Twosiu, obłędnie jest u Ciebie- te wszystkie pomysły na łączenie faktur, wzorów- ja nie jest taka odważna, a Tobie wychodzi to genialnie:jawdrop: Tak trzymać! Opowiadaj co teraz porabiacie?Cmok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.09.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Twoisiu, Bardzo dziękuję za odpowiedź w sprawie Toskanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts