Nelli Sza 23.09.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Twosiaaaaaa Jej ale tęsknię za wątkami, które kiedyś były "moim domem" (...) Czuję dokładnie to samo, aż łza się w oku kręci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 24.09.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Witaj Twosiu:)Ponawiam prośbę o odbiór wiadomości na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 01.10.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Twosia znowu zniknęła,ale może wróci z jakimiś cudami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 26.11.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Przywituję się, dzień dobry. I co powiem? Zostałam zaskoczona niezmiernie Twoimi wnętrzami i zdjęciami wnętrz. Bo myślałam że to są jakieś inspiracje z drogich magazynów...a ty wkleiłaś zdjęcie swojego domu! Łał! aż jeszcze raz muszę je obejrzeć tak mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 24.12.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 [ATTACH=CONFIG]295562[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.12.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db06c8dd4a99.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.12.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=295601&d=1419450106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.12.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/96/09/35/9609359051cfe70bf55ae491d7a5599d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.02.2015 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Szok i niedowierzanie, że jeszcze ciągle tutaj zaglądacie Z duuużym opóźnieniem dziękuję za życzenia świąteczne <3 Niespecjalnie miałam się czym pochwalić w tym roku, nawet drzewo nadal stoi niezmiennie Odpuściliśmy sobie trochę i gromadzimy fundusze żeby w wakacje ruszyć pełną parą. Cel to wykończenie poddasza i w końcu wstawienie schodów. Marzy mi się też taras ale pomarzyć sobie można Nie mam żadnych nowych foteczek Mam za to odpowiedź dla Julianki o to jak zamontowałam łyżeczki. Może przyda się i innym więc napiszę tutaj. Na zdj widać taką małą kokardkę i nie znalazła się ona tutaj bez kozery otóż pod kokardką jest mały drucik, który poprzez dwa małe otworki nawiercone w tylnej płycie obrazka przechodzi na drugą stronę i tak skręcony, przytrzymuje mi łyżeczkę. Nie znalazłam sposobu na przyklejenie jej chociaż wypróbowałam różne metody. Poza tym przyznam szczerze, że żal mi było niszczyć tych łyżeczek jakimś klejem. Akurat te wylicytowałam na allegro i to jakiś szwedzki antyk więc nie mam serca na taką profanację Drucik jest srebrny, można go znaleźć np w empiku równo zawinięte zwoje (widać na kokardce) jakoś szczególnie nie rażą i mogę odkręcić łyżeczki do ewentualnego czyszczenia. A teraz odrobina prywaty Pamiętam jeszcze z dawnych czasów forumowej aktywności, że ktoś miał w domku i użytkował podłogę z korka. Może ten ktoś jeszcze czasem tu zagląda i podzieli się wrażeniami. Szukam podłogi do jednej z sypialni na górze, którą chcielibyśmy przeznaczyć na coś w rodzaju pokoju rekreacyjnego. Ja trochę tańczę i ćwiczę yogę. Marzy mi się powieszenie tam luster i hamaka do aerial yogi Pewnie w przyszłości z pokoju korzystały by też dzieciaki. W związku z tym szukam jakieś elastycznej i ciepłej podłogi bez fug. Takiej, która nie będzie się elektryzowała i nie będzie ślizga. Z opisów korek wydaje się być niezłym rozwiązaniem jest tez dużo tańszy i łatwiejszy do położenia niż wszelkie podłogi sportowe. Parkietu nie chce mąż no i cenę też ma niemałą. Więc kto miał, ma, używał lub zamierza połorzyć korek proszę o opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.02.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Twosiu co do podłogi nie pomogę ale przywitam się chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.02.2015 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 (edytowane) Cześć Mugatko muszę popatrzeć co tam u Ciebie słychać i na innych starych wątkach Na razie przeszukuje forum w poszukiwaniu jakiejś wiedzy i opinii o korku ale w weekend postaram się sprawdzić, co się u Was pozmieniało. Nie mam własnych fotek ale mam kilka zdjęć z domku szwagierki. Myślę, ze nie będzie miała nic przeciw jak je wkleję tym bardziej, że sprzedaje stół na zdjęciach. W tle zdjęć widać śliczny biały kredens, sama go odnawiała Spróbuję ją naciągnąć to może pochwali się jeszcze jakimiś ujęciami. http://www.infloral.pl/murator/stolaski1.jpg http://www.infloral.pl/murator/stolaski2.jpg http://www.infloral.pl/murator/stolaski3.jpg http://www.infloral.pl/murator/stolaski4.jpg edit: Pomyślałam, że gdyby kogoś zainteresował stół to on podobnie jak kredens miał być odnawiany ale przegrał z miłością do innego mebelka Ma oczyszczone nogi i blat przetarty z lakieru, wymiary 150 na 100, rozkłąda się do 280 Edytowane 10 Lutego 2015 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 18.02.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 bratowa też ma gust,pięknie u niej:)te łyżeczki są u cudowne,uwielbiam takie starocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.02.2015 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Pięknie tutaj, jeden z najładniejszych domów tu na FM. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.02.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Małgosiu Jak się cieszę, że jesteś Stół przepiękny i patent na mocowanie sztućców świetny . Co do korka, to tak się skalda, że obecnie mam taką podłogę w sypialni. Kładłam go sama 15 lat temu. Wystarczył klej, dobry nożyk i chęci . Nawet udało mi się nie zbabrać roboty . Uwinęłam się w jeden dzień (20 m). Klej mocno śmierdział, ale może teraz są lepsze i mniej śmierdzące. Co do używania, to mogę napisać tylko same dobre rzeczy . Jest ciepły (przyjemność chodzenia w skarpetkach), cichy (nic nie stuka przy chodzeniu, wydaje się też, że wycisza pomieszczenie tak w ogóle), świetnie amortyzuje spadające przedmioty. Można go odnawiać poprzez lakierowanie. Mój zmatowił się już przez lata w miejscach najczęściej używanych, ale nie jakoś strasznie. Nie widać tego gołym okiem, ale jak odsunę mebel pod którym podłoga jest nieużywana to oczywiście widać różnicę. Generalnie polecam do funkcji jaką planujesz Odzywaj się częściej proszę i pokaż co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.03.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Twosiu, jestem tyle na Forum co nic, ale jak już wpadłam, to chociaż się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 04.04.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.04.2015 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb91f40fcebf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 27.11.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 wracaj na święta z wiankami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.12.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts