emiranda 05.01.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Jest co oglądać, chyba ten serial nie leci w Polsce, chociaż ja nie za bardzo znam sie na programie tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.01.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 wnętrza Something’s Gotta Give trafiłam kiedyś już na nie - zachwycałam się nimi wtedy, pozachwycałam się nimi i teraz - przepiękna przestronna kuchnia - takie szerokie przejścia miedzy wyspą a szafkami mnie zawsze zachwycały i szprosy w oknach....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.01.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 wnętrza Something’s Gotta Give trafiłam kiedyś już na nie - zachwycałam się nimi wtedy, pozachwycałam się nimi i teraz - przepiękna przestronna kuchnia - takie szerokie przejścia miedzy wyspą a szafkami mnie zawsze zachwycały i szprosy w oknach....... O takiej przestronnej kuchni to chyba każda z nas marzy a mnie urzeka jeszcze to ciepłe zestawienie kolorów: szarości i jasnego kremowego beżu. Poleciałam dziś na wyprzedaże obłowiłam się w włóczkową sukienkę, torebkę no i oczywiście coś do domu czyli dwie lampy stołowe, pewnie do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.01.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Two to dawaj fotki fotki :popcorn: torebkę też z chęcią zobaczę - bo ja torebkara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.01.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Poleciałam dziś na wyprzedaże obłowiłam się w włóczkową sukienkę, torebkę no i oczywiście coś do domu czyli dwie lampy stołowe, pewnie do salonu No to poprosimy o zdjęcia, bardzo jestem ciekawa tych lamp stołowych, a sukienek włoczkowych zawsze byłam fanką, uwielbiam je nosić, o torebkę nie śmiem pytać. Ja dzisiaj gotowalam, ruskie perogi na obiad, to uwilebiane danie przez moich facetów, wyszly wspaniale, a w piekarniku właśnie ciasto makowe się piecze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.01.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 ojej ale już jest tak ciemno, że mi żadna fotka nie wyjdzie, obiecuje że z samego rana wstawię Admete torebka mała, zwyczajna kupiona w esprit więc nie wiem czy jest co pokazywać ale miałam już naglącą potrzebę zakupu bo mi niedawno torebkę ukradli, w dodatku razem z dokumentami i do tej pory bujam się z tym problemem Emiranda za pierogami to ja tęsknię okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.01.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Włóczka dzisiaj się rozglądałam po domu i brakuje mi ciepłych wełnianych splotów, koronek, falbanek, tkanin i mebli. Ale ta włóczka . Ups, pardon, że tak sobie swoje przemyślenia tu wlepiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.01.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Włóczka dzisiaj się rozglądałam po domu i brakuje mi ciepłych wełnianych splotów, koronek, falbanek, tkanin i mebli. Ale ta włóczka . Ups, pardon, że tak sobie swoje przemyślenia tu wlepiam . Ależ skąd, proszę bardzo Ja mam zimową fazę na warkoczowe sploty więc jak widzę coś w tym stylu to się nie mogę oprzeć Przed świętami widziałam tutaj poduchy z warkoczem ale miś się zbiesił i powiedział że babcine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.01.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Mój lubi babcine bo mówi, że przytulne i domowe . Kupiłam trochę materiałów nawet celem zrobienia poszewek i zrobienia pokrowców na pudełka (tylko nie mogę nigdzie znaleźć bajecznie tanich kartonowych okrągłych lub owalnych pudełek ). W ikei ostatnio pojawił się pled ze splotem fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 tylko nie mogę nigdzie znaleźć bajecznie tanich kartonowych okrągłych lub owalnych pudełek Ja swoje kupiłam w Auchan. Piękne są, w czarno-białe pasy z różyczką na pokrywce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.01.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Narendil, moje do przerobienia, może być nawet szare kartonisko, ile kosztowały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.01.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Moje też Tylko czasu brak. Około 20 zł za 3 sztuki - chowane jak matrioszki, największe ma około 25 cm średnicy. Znam jeszcze takie: http://kreateria.pl/go/_info/?id=1226. Ale to już drożyzna. Szukaj po hipermarketach O, i jeszcze: http://allegro.pl/decoupage-pudelko-z-papier-mache-10-cm-urocze-i2021238227.html http://allegro.pl/zestaw-4-pudelka-tekturowe-kolo-decoupage-i1990762139.html http://allegro.pl/zestaw-tekturowe-pudelka-biale-kolo-decoupage-i1990767472.html Przepraszam Two Edytowane 7 Stycznia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 07.01.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 hi, ja w sprawie cegły... może Ci się spodoba bo mi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nysza 07.01.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 wow przejrzałam wątek z otwartą buzią - tyle pięknych inspiracji, pomysłów i prawie wszystko do" zgapienia" ...z dużym zainteresowaniem będę śledzić Twoje zmagania z wykończeniówką .Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Narendil dziękuję! Two przepraszam Arrass fajne to to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.01.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Two to dawaj fotki fotki :popcorn: torebkę też z chęcią zobaczę - bo ja torebkara jestem Ja też, ja też torebkara:wiggle:I lampy koniecznie pokaż:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.01.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 przykra sprawa z tą torebką a z dokumentami jeszcze gorsza - bo powyrabiać wszystko od nowa dziewczyny mi narobiły ochoty na włóczkową sukienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.01.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Yokasta, Narendil nie ma co przepraszać pudełeczka szczególnie w biało czarne paski mogą się przydać więc wrzucajcie Nysza, Arrass Cegiełkę już mam wybraną i zakupiona ale zdjęcie wygląda super i do tego jest tam ciemna podłoga co utwierdza mnie w przekonaniu że i u mnie może wyjść ładnie Admete, Agawi dla Was torebka. Nieduża i prosta do codziennego użytku na razie nie mam co w nią włożyć oprócz chusteczek i błyszczyka czekam na paczkę z Polski w której przyjdzie mój paszport. Kradzież dokumentów za granicą to jest dramat Zaraz następnego dnia po kradzieży dzwoniliśmy w tej sprawie do konsulatu no i niestety dowód osobisty można wyrobić tylko w urzędzie w Polsce, żeby mogli mi wydać paszport muszę im przedstawić jakiś dokument tożsamości ( a przecież mi wszystko ukradli ) i dostarczyć poprzedni paszport ponieważ jeszcze nie skończyła mu się data ważności chociaż mam w nim stare nazwisko więc nie mogę z niego korzystać do tego w związku z tym że w paszporcie jest stare nazwisko muszę im przedstawić akt małżeństwa. Tymczasowego dokumentu też nie mogli mi wydać bo nie miałam aktu małżeństwa ani nic potwierdzającego tożsamość Tak więc już od dwóch tygodni jestem bez dokumentów. Czekam aż w Polsce wydadzą ten akt i mama przyśle mi wszystko paczką. Koszt wyrobienia nowego paszportu za granicą 150EUR Pomijając już skomplikowaną kwestię dokumentów to chciałam jakoś przekazać do polskich urzędów/banków fakt kradzieży dokumentów no i lipa nie ma komu bo nikt nie ma systemu rejestracji takich zdarzeń. Można tylko osobiście zgłosić na policji. W banku w którym mam kredyt i konto kazali mi podać hasło sms a przecież telefon też mi ukradli żeby zmienić nr telefonu na który przychodzą hasła muszę się zalogować do systemu oczywiście też podając hasło sms paranoja totalna. A teraz na rozluźnienie atmosfery torebka: http://www.infloral.pl/murator/torebka.JPG I lampy http://www.infloral.pl/murator/lampamaison1.JPG http://www.infloral.pl/murator/lampamaison2.JPG oczywiście klosze są zafoliowane bo nie chciało mi się tego rozwijać i zawijać Podstawa jest drewniana, malowana na szaro z małymi przecierkami na krawędziach. Edytowane 8 Stycznia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.01.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Lampy boskie, bardzo mi się podobają, pasowalyby tez do mojego domu, jestem pod wrażeniem. gratuluję zakupu:) No i to tło zielone, a u nas tak brzydko dzisiaj.Torebka też super, a gdzie zdjecia sukienki?PozdrawiamWłochy wlaśnie ogladam w tv, kibicując Justynie ale to zupelnie inne klimaty. Edytowane 8 Stycznia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.01.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Two no masakra jakaś z tymi papierami - wiedziałam że za granica będziesz miała 2 razy trudniej niż u nas ale że aż tak ? torebka bardzo ale to bardzo podobna do takiej jednej która mi się ostatnio spodobała - ostatecznie kupiłam czarną ale brązem bym nie wzgardziła - dostała bym od męża w głowę za 2 - bo już ta przedostatnia torebka miała być ostatnia Two a lampy naprawdę piękne podobają mi się strasznie - i ja z zazdrością patrzę na tło dla lamp----byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts