TwoOfUs 21.01.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Śliczne płytki. Oryginalne piękna komoda też by mi się przydała.. karolek zaginęłaś mi między postami A komódki widziałam jeszcze na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.01.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 O dziwo fajna ta miętowa kuchnia:o Piszę o dziwo, bo nie lubię pochodnych zielonego:no: I co planujesz miętuska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.01.2012 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 OOoo miętowy kolor bardzo lubię ale nie na frontach (no i dziurki, okap ble ). Fajnie, że zrobiłaś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.01.2012 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Kuchnia "okaz" - w takim kolorku jeszcze nie widziałam . I tak jak Yokasta dziurek nie lubię - dlatego Wam jeszcze nie wstawiłam wizualizacji mojej kuchni bo pan -mimo że zaznaczyłam że wszystkie fronty gładkie - powstawiał mi w swojej inwencji twórczej gdzieniegdzie właśnie takie kratkowane fronty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.01.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 ale żeśmy się zgrały ja też nie lubię dziurkowanych frontów i miętowy kolor na frontach kojarzy mi się jakoś plastikowo i PRLowsko ale ta o dziwo wyglądała fajnie może przez tą tapetę w i niebieskie dodatki. Druga z kolei miała miętowe ściany i płytki w miętowe paseczki jak by rysowane odręcznie więc pstryknęłam zdjęcie, może kogoś zainspiruje U nas meble raczej zostaną białe bo miętowe fronty nijak mi się zgrają z czerwoną cegłą. Ale jak ktoś planuje białą cegiełkę to będzie super, z chęcią obejrzałabym taką kuchnie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.01.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Miętowy ciekawym kolorkiem jest . U mnie na pierwszej stronie w inspiracjach jest kuchnia z taką ciemną zielenią - i brałam ja przez pewien czas jako potencjalnego kandydata na kolor części szafek do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.01.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Witam, dzisiaj przeczytałam cały wątek - super się zapowiada. Jestem pod wrażeniem wizualizacji i ich dopracowania. Muszę się koniecznie przymierzyć to tego programu, bo jak na razie to układam w głowie i rysuję na papierze:) Tak trochę pierwotnie, ale mam nadzieję że się wkrótce przełamię TwoOfUs - mam pytanie co do parapetów wewnętrznych, macie już wybrane? Ja mam podobną kolorystykę okien (orzech) i właśnie jestem na etapie dobierania parapetów wew. Podobają mi się drewniane, ale stolarz nam przedstawił taką cenę, że na chwilę aktualną szukamy inny opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.01.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Kurcze, ale fajny ten kolor na meblach. Całość dla mnie chyba jednak zbyt sielska, wolałabym trochę prostsze fronty, ale kolor naprawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.01.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 W tej kuchni dobrze wygląda lewa strona, z witrynami bez szprosów. Prawa strona z dziurkami beznadziejna. Kolor miętowy jest super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.01.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Świetny ten kolorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.01.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Joannk,ja mam wyceny na parapety drewniane na poziomie 150-180 zł/ metr bieżący - szerokość 30 cm, grubość 3 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.01.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Sharlotka - to ceny masz przyzwoite, ja przed chwilą pisałam na forum u Yokasty że nam wycenił stolarz na ok 300 zł, dlatego nawet zaczęłam patrzeć na parpety z MDFu lub inne tego typu:( Choć drewno to drewno i basta:) A masz od stolarza te parapety czy inne źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.01.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Od dostawcy okien (drewnianych) - parapety w litego drewna klejonego warstwowo. 300 zł za metr to jakiś kosmos!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.01.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Sharlotka - cena nas przeraziła, mąż jeszcze raz zadzwonił do stolarza i potwierdził cenę, bo myślał początkowo że może się pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.01.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 nasze mają 4 czy 4,5 cm grubości, głębokość 22 cm (albo głębsze, nie pamiętam dokładnie), długość 90 cm, lite dębowe drewno - 50 zł za sztukę . W cenie lakierowanie na kolor okien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.01.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Yokasta - super grubość, ja myślałam, że min dam 3 cm, a 4 cm to marzenie. Może mi polecisz swojego stolarza, nawet zapłacę za przesyłkę kurierem:) Przy takiej cenie to i tak to będzie opłacalne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.01.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Yoka,a masz klejone warstwowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.01.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Raczej tak chyba nie robi się parapetów z litego kawałka drewna? Parapety robiła nam firma od schodów, miejscowy tartak połączony ze stolarnią mają własne drewno no i robili dwie roboty, chyba stąd ta cena. Budowlańcy pcv nam wycenili na 80 zł za parapet . Edytowane 23 Stycznia 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.01.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A bo ja wiem? Się douczam na forum:lol2: W każdym razie cenę miałaś obłędną - bo rozumiem, że te parapety nie z sosny naszej polskiej, a np. z dębu czy meranti?Będę szukała w takim razie tańszej oferty, niż mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.01.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Od dostawcy okien (drewnianych) - parapety w litego drewna klejonego warstwowo. 300 zł za metr to jakiś kosmos!!!!!!!!! To niestety zwyczajowa cena za parapety drewniane:mad: My płaciliśmy dużo taniej bo robił nam je wykonawca kuchni i idealnie dobrał kolor. Szukaj Aniu taniej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts