Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kuchnia "okaz" :lol2: - w takim kolorku jeszcze nie widziałam ;). I tak jak Yokasta dziurek nie lubię :no: - dlatego Wam jeszcze nie wstawiłam wizualizacji mojej kuchni bo pan -mimo że zaznaczyłam że wszystkie fronty gładkie - powstawiał mi w swojej inwencji twórczej gdzieniegdzie właśnie takie kratkowane fronty :o....

:lol2: ale żeśmy się zgrały :lol2: ja też nie lubię dziurkowanych frontów i miętowy kolor na frontach kojarzy mi się jakoś plastikowo i PRLowsko ale ta o dziwo wyglądała fajnie :yes: może przez tą tapetę w i niebieskie dodatki. Druga z kolei miała miętowe ściany i płytki w miętowe paseczki jak by rysowane odręcznie więc pstryknęłam zdjęcie, może kogoś zainspiruje :lol: U nas meble raczej zostaną białe bo miętowe fronty nijak mi się zgrają z czerwoną cegłą. Ale jak ktoś planuje białą cegiełkę to będzie super, z chęcią obejrzałabym taką kuchnie na forum :lol:

Witam, dzisiaj przeczytałam cały wątek - super się zapowiada. Jestem pod wrażeniem wizualizacji i ich dopracowania. Muszę się koniecznie przymierzyć to tego programu, bo jak na razie to układam w głowie i rysuję na papierze:) Tak trochę pierwotnie, ale mam nadzieję że się wkrótce przełamię:)

TwoOfUs - mam pytanie co do parapetów wewnętrznych, macie już wybrane? Ja mam podobną kolorystykę okien (orzech) i właśnie jestem na etapie dobierania parapetów wew. Podobają mi się drewniane, ale stolarz nam przedstawił taką cenę, że na chwilę aktualną szukamy inny opcji.

Raczej tak :yes: chyba nie robi się parapetów z litego kawałka drewna?

Parapety robiła nam firma od schodów, miejscowy tartak połączony ze stolarnią :) mają własne drewno no i robili dwie roboty, chyba stąd ta cena. Budowlańcy pcv nam wycenili na 80 zł za parapet ;).

Edytowane przez yokasta

Od dostawcy okien (drewnianych) - parapety w litego drewna klejonego warstwowo. 300 zł za metr to jakiś kosmos!!!!!!!!!

To niestety zwyczajowa cena za parapety drewniane:mad:

My płaciliśmy dużo taniej bo robił nam je wykonawca kuchni i idealnie dobrał kolor. Szukaj Aniu taniej:yes: