TwoOfUs 26.01.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Nie, materiał nie będzie na poduszki on ma być elementem dekoracji ślubnej na poduszki myślałam właśnie o tych gazetowych materiałach ze wspomnianej strony. Np o tych: http://www.infloral.pl/murator/gazetapoduszka1.jpg http://www.infloral.pl/murator/gazetapoduszka2.jpg http://www.infloral.pl/murator/gazetapoduszka3.jpg Edytowane 4 Maja 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.01.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Two szary, róż i czerń do łazienki jak najbardziej - ja lubię takie połączenie - zanim znalazłam "nasze " płytki myślałam też o takim zestawieniu kolorystycznym do małej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.01.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 I jeszcze mała sonda Co myślicie o połączeniu szarości z czernią i intensywnym różem w dodatkach? Kombinuje pod kątem sypialni i łazienki. Nie będzie zbyt kobieco? No właśnie, żeby nie było kobieco, to wybrałabym zamiast różu ciemny fiolet Chociaż sam kolor różowy czasami lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.01.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ale fajne te gazetowe materiały. Za różem sama średnio przepadam, ale takie połączenie brzmi nieźle. Szczególnie róż + szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Nie, materiał nie będzie na poduszki on ma być elementem dekoracji ślubnej Two, ooo! Zdradzisz szczególy? na poduszki myślałam właśnie o tych gazetowych materiałach ze wspomnianej strony. Np o tych: Te są ładne. Miałam próbki Właśnie, tam jest opcja wysyłki darmowych próbek. Może warto skorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.01.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No właśnie, żeby nie było kobieco, to wybrałabym zamiast różu ciemny fiolet Chociaż sam kolor różowy czasami lubię No właśnie miał być fiolet ale jakoś w łazience mi on nie leży stąd ta myśl nad różem No i mam obawy czy mi za ciemno nie wyjdzie razem z czernią i szarością. Ale fajne te gazetowe materiały. Za różem sama średnio przepadam, ale takie połączenie brzmi nieźle. Szczególnie róż + szary. Na tych zdjęciach to to połączenie nawet mi się bardzo podoba chociaż ja właśnie miłośniczka fioletów Two, ooo! Zdradzisz szczególy? W przyszłym tygodniu będę przygotowywała fragmenty dekoracji to może coś wkleję Te są ładne. Miałam próbki Właśnie, tam jest opcja wysyłki darmowych próbek. Może warto skorzystać? Nie wiedziałam, że tam można próbki zamawiać. Może spróbuje. Tylko wtedy zobaczyła bym je dopiero w marcu a jak mówisz że ładne to może nie ma co czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ale dlaczego dopiero w marcu? Ten sklep jest w Hamburgu, a wysyłają na cały świat http://www.tkaniny.net/e-vendo.php?shop=fabfab_pl&SessionId=&a=shippingcosts Próbki wysyłają za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.01.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No tak się przyzwyczaiłam do wysyłania wszystkich zakupów po PL, że nawet nie pomyślałam żeby zamówić tutaj a przesyłka jest nawet o 1EUR tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.01.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No właśnie miał być fiolet ale jakoś w łazience mi on nie leży stąd ta myśl nad różem No i mam obawy czy mi za ciemno nie wyjdzie razem z czernią i szarością. No w łazience, to może rzeczywiście nie bardzo- a nie może łazienka być z różem, a reszta z fioletem? Nie powinno być za ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.01.2012 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No kombinuje jeszcze nad tym W sypialni róż czy fiolet będzie w dodatkach więc mam na to trochę czasu tylko z tą łazienką problem a chciałam żeby oba pomieszczenia korespondowały ze sobą kolorystycznie bo to łazienka przypisana do tego pokoju i dostępna tylko z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.01.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No właśnie dodatki załatwią Ci sprawę, nawet jak łazienka będzie z różem, a sypialnia z fioletem. Ważne, ze to ta sama gama kolorystyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.01.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) A łazienka czarno biała z dodatkiem różu - amarantu? - bo taka ta moja miała być a nie z szarym - pomyliłam wczoraj trochę I buziole wielkie za poranną niespodziankę dla mnie edit o takie zestawienie kolorystyczne http://i2.fmix.pl/fmi2310/28998911000865524f2392a7 kiedyś o czymś takim myślałam do mojej małej łazienki - podoba mi się ta śmieszna mozaika, a amarant chciałam dać nad geberitem we wnęce i oświetlić go Edytowane 28 Stycznia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.01.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Fiolet czy róż w łazience może szybko się znudzić, ja bym poszła tylko na dodatki w tym kolorze, ewentualnie jakis mały decor, który w przyszłosci łatwo mozna wymienić. Chociaz moim skromnym zdaniem jak fiolet w sypialni to tez fiolet (lub odcienie) w łazience obok. No i gratuluje wizualizacji u Admete, zdolna z Ciebie bestia Ciekawa byłam Twojego zdania na temat dworów na moim wątku, ale chyba nie zauważyłaś mojego pytania? Wszyscy moi znajomi sa za opcja nowoczesności, a ja jednak wolałabym ten stary, chociaz to tylko replika, bo ten przedwojenny tak był zniszczony, że nie dało sie go zrestaurowac. Co do sniegu to ja lubie oglądac go przez okno, a jak mam wyjść na te zimno -15 dzisiaj było rano to wolę słońce i ciepło Italii Zajrzałam na pogode w Rzymie co prawda 0 stopni rano, ale w dzien 14 i słońce, zaraz bym sie zamieniła Na pocieszenie u nas tez słonce i w domu ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.01.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 A łazienka czarno biała z dodatkiem różu - amarantu? - bo taka ta moja miała być a nie z szarym - pomyliłam wczoraj trochę I buziole wielkie za poranną niespodziankę dla mnie edit o takie zestawienie kolorystyczne http://i2.fmix.pl/fmi2310/28998911000865524f2392a7 kiedyś o czymś takim myślałam do mojej małej łazienki - podoba mi się ta śmieszna mozaika, a amarant chciałam dać nad geberitem we wnęce i oświetlić go Dokładnie o czymś takim jak na force myślę a w różu myślałam żeby dać lustro i dodatki ściany chciałam ciemnoszare. Fiolet czy róż w łazience może szybko się znudzić, ja bym poszła tylko na dodatki w tym kolorze, ewentualnie jakis mały decor, który w przyszłosci łatwo mozna wymienić. Chociaz moim skromnym zdaniem jak fiolet w sypialni to tez fiolet (lub odcienie) w łazience obok. Płytki będą klasycznie biało czarne, róż czy fiolet tylko w dodatkach, ewentualnie jedna ściana tak że jak by mi się znudziło to nie będzie problemu ze zmianami I tak właśnie bym chciała, żeby oba wnętrza nawiązywały do siebie U mnie jest taki zlepek pomieszczeń połączonych ze sobą (gabinet z szerokim przejściem do sypialni i z sypialni przejście do łazienki) chciałabym żeby te pomieszczenia były jakoś spójne stylistycznie. Muszę teraz rozkminić do końca tą łazienkę bo czas płytki kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 28.01.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Bardzo fajne zestawienie w łazience na zdjęciu. Właśnie taki intensywny kolor jest energetyzujący, i nie chodzi o to żeby dużo mieć ścian w tym kolorze, wystarczy mały fragment. A jeśli będzie pomalowane to farbą, to zawsze łatwiej zmienić jak się znudzi. Taki element przykuwa wzrok, a jednocześnie przy zestawieniu szarości, bieli, czarnego pobudza do działania. Mi się bardzo podoba takie zestawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adordecor 28.01.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Buonasera, Moze poplotkowaly bysmy o lazienkach i tapetach na jakims wloskim spotkaniu forum.Co myslisz o spotkaniu w polowie drogi, zwiedzimy wnetrza palacu w Casercie i wybierzemy sie na kawke???Oczywiscie wszystkie dziewczyny zaproszone, jak ktos ma ochote na wycieczke do Wloch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.01.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Oczywiscie wszystkie dziewczyny zaproszone, jak ktos ma ochote na wycieczke do Wloch. Czy musisz mnie na noc denerwować? Ja mam ochotę no i co dalej? Two, bardzo fajne to zestawienie kolorystyczne od Admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.01.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 No ja chętnie tylko musimy poczekać jak mój misiek będzie miał luźniejszy weekend. Ja sama to niestety jestem uziemiona nie mam pojazdu i nie mogę psiaka samego zostawić. Taką mamy umowę z wynajmującym że pies nie zostaje sam na długo żeby uniknąć zniszczeń a gość mieszka nad nami Tak czy inaczej w Casercie jeszcze nie byliśmy i planujemy też jakąś wycieczkę na południe w Waszą stronę więc na pewno będzie okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adordecor 29.01.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Okay to czekam na wiadomosc kiedy. Agawi bilety tanie, mozesz do mnie na jakis weekend wpasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.01.2012 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Agawi bilety tanie, mozesz do mnie na jakis weekend wpasc. Dzięki adordecor:hug:Teraz czasu brak, ale jak będziemy się w Twoje strony wybierać, to dam Ci znać Two w sprawie lampek, to moją wyślę Ci na priv, ale jeszcze poszukaj sobie tu:) http://www.planetadesign.pl/?lampy-stolowe,45 http://salon.amplex.pl/prs/37 http://www.apdmarket.pl/pro/lampa-carlton/1013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts