TwoOfUs 10.02.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Robimy dzisiaj kolejne podejście do zamówienia płytek a tu za oknem znowu śnieży. Niepotrzebnie siadłam do internetu, zaczęłam grzebać i dopadły mnie wątpliwości Czy te http://jots.drsandassociates.com/wp-content/uploads/2010/05/hastings3.jpg czy te http://www.edilportale.com/immagini/prodotti-thumb/b_prodotti-22955-rel34a3d522-4563-4a56-8eed-2d947b86ff14.jpg No niech mnie ktoś strzeli jakimś trafnym argumentem, bo już sama nie wiem co chcę http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/scare/smileys-scare-354418.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.02.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ja chyba argumentów nie mam ale serce mi mówi, że buźki. Wczoraj w Milanówku zobaczyłam na wystawie garnki z motywem gazet, to pewno by pasowało, ale te buźki dla mnie są bezkonkurencyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.02.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 dzięki kochana ja też do buziek zapałałam pierwszą miłością ale ciągnie mnie okrutnie do tych gazetowych motywów nie wiem zupełnie skąd to mam bo żaden ze mnie dziennikarz ale już od początku wątku łażą za mną te gazety no i dziś znowu mnie dopadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 10.02.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Gazety też ładne, ale bardziej kojarzą mi się z nowoczesnym wnętrzem . Buź:)ki na razie bezapelacyjnie wygrywają- są glamour ciut barokko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.02.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) dzięki kochana ja też do buziek zapałałam pierwszą miłością ale ciągnie mnie okrutnie do tych gazetowych motywów nie wiem zupełnie skąd to mam bo żaden ze mnie dziennikarz ale już od początku wątku łażą za mną te gazety no i dziś znowu mnie dopadło No to proszę [img]http://img819.imageshack.us/img819/5038/201202091630.jpg By miranda27 at 2012-02-10[/img] Sory, ale nie wiem dlaczego sie przekreca, złośliwiec http://www.emoty-gg.eu/mini/727.gif Ale, żeby Ci obrzydzić trochę te gazety, to ja wiele lat temu w Moskwie byłam i jadąc z lotniska do hotelu nie mogłam sie nadziwić, ze ludzie zasłaniaja okna gazetami brrrrrrrrr, później w akademiku na stole studenci tez gazety kładli, okropnie mi się nie podobało, nie mogłam się do tego przyzwyczaić. To u nas w Polsce zachód już był, w Gdyni tym bardziej ). Dlatego tez nie podoba mi sie teraz modny disagn lat 60 z komuna mi się to kojarzy i z biedą. No, ale to tylko moje zdanie jest, każdy ma prawo do swojego, ( po cichu powiem, że ta umywalka i te gazety tez mnie urzekły cha, cha Edytowane 10 Lutego 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.02.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) Gazety też ładne, ale bardziej kojarzą mi się z nowoczesnym wnętrzem . Buź:)ki na razie bezapelacyjnie wygrywają- są glamour ciut barokko No to jest argument jednym słowem trzymaj się kobito założeń Wkleiłam jeszcze płytki do wizki żeby zobaczyć jak to się ma we wnętrzu. No i rzeczywiście buźki glamour ciut barokko a gazety wychodzą rustykalnie i bardziej tło tworzą. http://www.infloral.pl/murator/kuchnia_plytki1.png http://www.infloral.pl/murator/kuchnia_plytki2.png Edit: ale taką walizeczkę jak na focie to bym mogła mieć tutaj też sobie podobną upatrzyłam Edytowane 10 Lutego 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.02.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Namieszam Kocham gazety! Kocham wszystko co jest z motywem liter A na płytki z gazetami w przedpokoju mąż się nie zgodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.02.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 To ja namieszam - gazety . Po pierwsze: mnie osobiście te buźki od poczatku nie przypadły do gustu Po drugie: gazety są delikatniejsze, stonowane Po trzecie: pamiętasz jak pytałam Cię co masz za lodówką ? Kurna, jakoś takie ni z gruszki ni z pietruszki mi to tam się wydawało. Lodówka jest na pierwszym planie (kolorystycznie) i to tło mnie podoba się bardziej stonowane, nie rzucające się w oczy. Buźki by mi się podobały, ale gdyby same w sobie stanowiły pierwsze tło. A z lodówką mi się gryzą, walczą o pierwszeństwo. Tak jakoś mam .... i przepraszam, ze nie pomogłam. edit: narendi tośmy w tym samym czasie "mieszały" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.02.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Namieszam Kocham gazety! Kocham wszystko co jest z motywem liter A na płytki z gazetami w przedpokoju mąż się nie zgodził Mieszaj, mieszaj bo to ostatnie chwila żeby jeszcze zamieszać A ja mam na oku jeszcze coś takiego, do łazienki na górze i o dziwo mąż się zgodził Myślę o zestawieniu jej z płytką cegiełką i retro wanną ale jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie. http://www.infloral.pl/murator/gazeta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.02.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 O rany to na razie mamy remis 2:2http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-082618.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.02.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 I jedne i drugie ładne, choć ja gazety wolałabym na większej powierzchni. W tym układzie, który masz - dookoła lodówki - bardziej widzą mi się buźki. Są bardziej wyraziste i tworzą ciekawy akcent, na który na pewno każdy zwróci uwagę. Mnie też zresztą właśnie one od razu wpadły w oko na Twoich wizkach. Gazety w tym układzie jakoś mi giną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.02.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) Ta lodówka Twoja po nocach mi sie sni, i w głowie sobie układam, żeby ona mogła gdzieś indziej stać, no bo brutalnie mówiąc (przepraszam) mam wrażenie, że ona tam nie pasuje! Te płytki bez niej będą super wygladaly, no i rzeczywiście jak ma tam stac, (chociaz myślę, że jak to postawisz w naturze, to Ci sie nie bedzie podobalo), to lepiej gazety wyglądaja. Sory Two, że tak ostro, ale jak nigdy do tej lodówki jestem nie przekonana, ta szafka taka fajna mogłaby być, bez niej. No już widzę nastepny post, to trzymaj sie kobietko dzielnie, co osoba to zupełnie inne zdanie Edytowane 10 Lutego 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.02.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Dzięki Drop to mamy 3:2 dla buziek No i mój mąż też uważa podobnie. Buźki są bardziej eleganckie i tworzą ciekawy akcent w kuchni.czyli wychodzi 4:2 dla buźiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.02.2012 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ta lodówka Twoja po nocach mi sie sni, i w głowie sobie układam, żeby ona mogła gdzieś indziej stać, no bo brutalnie mówiąc (przepraszam) mam wrażenie, że ona tam nie pasuje! Te płytki bez niej będą super wygladaly, no i rzeczywiście jak ma tam stac, (chociaz myślę, że jak to postawisz w naturze, to Ci sie nie bedzie podobalo), to lepiej gazety wyglądaja. Sory Two, że tak ostro, ale jak nigdy do tej lodówki jestem nie przekonana, ta szafka taka fajna mogłaby być, bez niej. No co ty może być i brutalnie przyjmę wszystko a na lodówkę to u mnie właśnie średnio jest miejsce musiała bym ją dać w wysokiej zabudowie a takiej chyba nie chcę albo wydelegować do jadalni a to chyba niewygodne Tak więc znalazła sobie takie miejsce i na razie wygląda to nieźle a jak na żywo będzie dramat to pójdzie do jadalni trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.02.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ta lodówka Twoja po nocach mi sie sni, i w głowie sobie układam, żeby ona mogła gdzieś indziej stać, no bo brutalnie mówiąc (przepraszam) mam wrażenie, że ona tam nie pasuje! Te płytki bez niej będą super wygladaly, no i rzeczywiście jak ma tam stac, (chociaz myślę, że jak to postawisz w naturze, to Ci sie nie bedzie podobalo), to lepiej gazety wyglądaja. Sory Two, że tak ostro, ale jak nigdy do tej lodówki jestem nie przekonana, ta szafka taka fajna mogłaby być, bez niej. A mnie się ta lodówka tam bardzo podoba. Fakt, jest to nietypowy układ, ale może właśnie dlatego tak się nim zachwyciłam. Jeszcze nigdzie czegoś takiego nie widziałam. Moim zdaniem wygląda to bardzo interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.02.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) Za lodówką...podobaja mi sie bardziej gazety. Ze stylem rustykalnym nie maja nic wspolnego na szczescie . Buzki jednak są ciekawsze. Wiec sama nie wiem A lodówka w tym miejscu jest tak nietypowa, że właśnie super wyglada! Oryginalnie Edytowane 10 Lutego 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.02.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A mnie się ta lodówka tam bardzo podoba. Fakt, jest to nietypowy układ, ale może właśnie dlatego tak się nim zachwyciłam. Jeszcze nigdzie czegoś takiego nie widziałam. Moim zdaniem wygląda to bardzo interesująco. No cóż są gusta i guściki, na szczęście zresztą, wcale nie mówię, że nie masz racji, może ja staroświecka jestem, na pewno tradycjonalistka, ale piszę co myślę, a Two musi wybrać. To jej kłopot nie moj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.02.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 buźki, buźki... przyciągają uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.02.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) No cóż są gusta i guściki, na szczęście zresztą, wcale nie mówię, że nie masz racji, może ja staroświecka jestem, na pewno tradycjonalistka, ale piszę co myślę, a Two musi wybrać. To jej kłopot nie moj. Pozdrawiam No tak, każdy wybiera pod siebie a ja lubię posłuchać argumentów, nawet bardzo różnych, choćby po to żeby potem wybrać na przekór Vesila twój głos daje nam 4:3 a nawet 5:3 licząc zdanie mojego miśka Hmm tylko co JA bym chciała ... Edytowane 10 Lutego 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.02.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No tak, każdy wybiera pod siebie Super to ujęłaś, każdy wybiera pod siebie, tak własnie było z moja mamą (pewno ze mną też tak jest) zawsze wybierala mi ubrania takie jakie jej by pasowały, tylko ona jest czarna i ma śniada cerę, a ja blondynka o delikatnej jasnej skorze(po listonoszu, ojciec tez byl czarny0, no i oczywiscie te ubrania mi zupelnie nie pasowaly. Teraz ja absolutnie pozwalam sie swojemu synowi ubierać samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts