mirela99 21.02.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Może piesa zzazdrości zezarł kotu tunfisza i mu zaszkodziło (pożałował mu;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 21.02.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 pieskowi dużo zdrówka życzy forumowa mrówka. Nie martwcie się na pewno wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.02.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No dobra, nieobecność usprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.02.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witaj Two O kurcze a my tu żeśmy Cię o pijaństwo podejrzewały:oops: Kuruj pieska,kuruj i wracaj do nas szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 21.02.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 uuuuuuuu....szkoda piesia...i Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.02.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 dzięki że się tak o nas martwicie Psisko chyba już lepiej nie popiskuje już tak często i nawet zabawki zaczyna przynosić. Prawdopodobnie to jakaś infekcja bakteryjna jelit, miał bardzo wzdęty brzuszek i mocną kolkę. Po antybiotyku powoli mu się poprawia My się niestety trochę zestresowaliśmy więc nastroju do pisania nie miałam wcale no i do tego ta nocna wizyta po której i tak słabo spałam. Musiałam sobie odbić następnego dnia Alu nasze psisko dostaje jedzonko zawsze mniej więcej pół do godziny po spacerze wiem że bieganie po posiłku może źle się skończyć. Mirelko nasze psisko bardzo lubi tuńczyka i nie ma mowy żeby go pominąć przy karmieniu kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dobrze mają z Wami te zwierzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.02.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 No mają dobrze mam nadzieję, że one też tak myślą My nie mamy dzieci więc dla nas to jak taka mała rodzina teraz na obczyźnie to moje jedyne towarzystwo przez całe dni. Szczególnie z psem wytworzyła nam się fajna nić porozumienia bez słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 22.02.2012 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 zostawiam buziaka dla pieska! ps my ze swoim psiakiem 2 lata w obcym mieście, bez dzieci. traktowany był i jest jak syn, takie zboczenie. rozpuszczony jak dziadowski bicz, ale kochamy go okrutnie i w rodzinie pozostanie na zawsze, nic tego nie zmieni. no chyba że nie pokocha córki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.02.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) Dobrze mają z Wami te zwierzaki Wiecie jak to jest: leży kot i pies przy kominku. Pies mówi: mam wspaniałe jedzenie, jest mi ciepło, leżę przy kominku - czego chcieć więcej ? Mój Pan jest Bogiem. Kot z kolei mówi: mam wspaniałe jedzenie, jest mi ciepło, leżę przy kominku ... muszę być Bogiem . Edytowane 22 Lutego 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.02.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.02.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Wiecie jak to jest: leży kot i pies przy kominku. Pies mówi: mam wspaniałe jedzenie, jest mi ciepło, leżę przy kominku - czego chcieć więcej ? Mój Pan jest Bogiem. Kot z kolei mówi: mam wspaniałe jedzenie, jest mi ciepło, leżę przy kominku ... muszę być Bogiem . Coś w tym musi być Właśnie kot wygonił psa z posłania i biedak przyszedł się żalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.02.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Two dopiero dojrzałam wizki Twojej łazienki Cudo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.02.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dzięki pysiaczku U mnie chwilowy zastój. Czekamy na telefon z ceramiki, że płyteczki są już do odbioru ale na razie cisza. Brama garażowa i drzwi zamówione w PL i czekamy na wyznaczenie terminu montażu żeby zamówić kocioł. Musimy też położyć płytki w kotłowni przed montażem pieca tylko ciągle zimno i strach że nam poodpadają Warszawianki dajcie cynk jak tam prognozy pogody na najbliższy tydzień? Umawiać pana do układania czy dalej mrozy i strach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.02.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Wiecie jak to jest: leży kot i pies przy kominku. Pies mówi: mam wspaniałe jedzenie, jest mi ciepło, leżę przy kominku - czego chcieć więcej ? Mój Pan jest Bogiem. Kot z kolei mówi: mam wspaniałe jedzenie, jest mi ciepło, leżę przy kominku ... muszę być Bogiem . http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.02.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Wiecie jak to jest: leży kot i pies przy kominku. Pies mówi: mam wspaniałe jedzenie, jest mi ciepło, leżę przy kominku - czego chcieć więcej ? Mój Pan jest Bogiem. Kot z kolei mówi: mam wspaniałe jedzenie, jest mi ciepło, leżę przy kominku ... muszę być Bogiem . http://emoty.blox.pl/resource/zubaw.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.02.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Właśnie kot wygonił psa z posłania i biedak przyszedł się żalić Biedny kotecek http://emoty.blox.pl/resource/kotek1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.02.2012 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 biedny kotecek. Psisko z tego wszystkiego wcisnęło się pod łóżko, bo na kocyku leży jeden kocur na na posłanko wpakował się drugi i na psisko miejsca już nie wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.02.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 biedny kotecek. Psisko z tego wszystkiego wcisnęło się pod łóżko, bo na kocyku leży jeden kocur na na posłanko wpakował się drugi i na psisko miejsca już nie wystarczyło O Matko, przeczytałam, ze pies wygonił kota:eek: Serio:) Wszystko odwołuję Biedny pieseczekhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dogs/smileys-dogs-779566.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.02.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 biedny kotecek. Psisko z tego wszystkiego wcisnęło się pod łóżko, bo na kocyku leży jeden kocur na na posłanko wpakował się drugi i na psisko miejsca już nie wystarczyło http://forum.barcis.pl/images/smilies/olaboga.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/olaboga.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts