Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki że się tak o nas martwicie :hug: Psisko chyba już lepiej :) nie popiskuje już tak często i nawet zabawki zaczyna przynosić. Prawdopodobnie to jakaś infekcja bakteryjna jelit, miał bardzo wzdęty brzuszek i mocną kolkę. Po antybiotyku powoli mu się poprawia :)

My się niestety trochę zestresowaliśmy więc nastroju do pisania nie miałam wcale no i do tego ta nocna wizyta po której i tak słabo spałam. Musiałam sobie odbić następnego dnia ;)

Alu nasze psisko dostaje jedzonko zawsze mniej więcej pół do godziny po spacerze wiem że bieganie po posiłku może źle się skończyć.

Mirelko nasze psisko bardzo lubi tuńczyka i nie ma mowy żeby go pominąć przy karmieniu kotów :)

zostawiam buziaka dla pieska!

ps my ze swoim psiakiem 2 lata w obcym mieście, bez dzieci. traktowany był i jest jak syn, takie zboczenie. rozpuszczony jak dziadowski bicz, ale kochamy go okrutnie i w rodzinie pozostanie na zawsze, nic tego nie zmieni. no chyba że nie pokocha córki:D

Dobrze mają z Wami te zwierzaki :)

Wiecie jak to jest:

leży kot i pies przy kominku. Pies mówi: mam wspaniałe jedzenie, jest mi ciepło, leżę przy kominku - czego chcieć więcej ? Mój Pan jest Bogiem. Kot z kolei mówi: mam wspaniałe jedzenie, jest mi ciepło, leżę przy kominku ... muszę być Bogiem :).

Edytowane przez mirela99

Wiecie jak to jest:

leży kot i pies przy kominku. Pies mówi: mam wspaniałe jedzenie, jest mi ciepło, leżę przy kominku - czego chcieć więcej ? Mój Pan jest Bogiem. Kot z kolei mówi: mam wspaniałe jedzenie, jest mi ciepło, leżę przy kominku ... muszę być Bogiem :).

Coś w tym musi być :rotfl:

Właśnie kot wygonił psa z posłania i biedak przyszedł się żalić :)

Dzięki pysiaczku :hug:

U mnie chwilowy zastój. Czekamy na telefon z ceramiki, że płyteczki są już do odbioru ale na razie cisza.

Brama garażowa i drzwi zamówione w PL i czekamy na wyznaczenie terminu montażu żeby zamówić kocioł.

Musimy też położyć płytki w kotłowni przed montażem pieca tylko ciągle zimno i strach że nam poodpadają :sick: Warszawianki dajcie cynk jak tam prognozy pogody na najbliższy tydzień? Umawiać pana do układania czy dalej mrozy i strach?

Wiecie jak to jest:

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif

Wiecie jak to jest:

http://emoty.blox.pl/resource/zubaw.gif

:p biedny kotecek.

Psisko z tego wszystkiego wcisnęło się pod łóżko, bo na kocyku leży jeden kocur na na posłanko wpakował się drugi i na psisko miejsca już nie wystarczyło :)

O Matko, przeczytałam, ze pies wygonił kota:eek::eek: Serio:)

Wszystko odwołuję:lol2: Biedny pieseczekhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dogs/smileys-dogs-779566.gif