TwoOfUs 25.02.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Kupiłam cały zestaw zresztą w sumie to nie wiem czy akurat w tym modelu można wybierać na sztuki, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 25.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Fantastyczne te dekory.Zazdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.02.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 dekory sa po prostu "niespotykane" ciekawa jestem jak to bedzie wygladało na scianie ja bym się na nie nie odważyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.02.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Płyteczki super. Jako zdeklarowana wielbicielka sierści najbardziej lubię oczywiście ten z kotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.02.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 dekorek z kotem ma największe powodzenie mi też bardzo się podoba a mój mąż wybrał sobie ten z ustami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.02.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 A mi się ten z kółkiem podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.02.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 taki hypnotajzing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.02.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 25.02.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Nadrobiłam Kotek świetny! Troszeczkę podobny do kota mojej mamy Bardzo podoba mi się pomysł na pokój z tą czerwoną kanapą. Dekory - cudo! Super są. Mój ulubiony to z nanem lecącym na balonie.. Niby zwykła płyteczka, a taka zaskakująca. Kojarzy mi się z jakąś ilustracją z książek dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.02.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Czyli dla każdego coś miłego każdy coś dla siebie znajdzie Mam nadzieję że na ścianie też będą się tak podobały jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.02.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Jezdem na chwilunię Płyteczki BOSKIE, REWELACYJNE , FENOMENALNE czyli po prostu CUDNEhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gif Zazdraszczam okrutnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.02.2012 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 łooo boszszsz... płytki miodzio... aż zaczynam je widzieć u siebie pod okapem http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.02.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Two płytki wyglądają BOSKO http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif - to też przez to że masz smykałkę do robienia zdjęć . Będą świetnym akcentem w kuchni Kiedy dokładnie wracacie ???Ja prawie chyba jak Wy na to czekam żeby przyglądać sie temu co sie będzie działo u Was w domu :popcorn: dekory sa po prostu "niespotykane" ciekawa jestem jak to bedzie wygladało na scianie ja bym się na nie nie odważyła mugatko ja planuję całą małą łazienkę wyłożyć tymi płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.02.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 admete to ja baaaaaaardzo ciekawa jestem Twojej łazienki one są naprawdę fajne i oryginalne ale trzeba mieć odwagę i pomysł jak je okiełznać żeby nie było za dużo... ale Wam akurat ani pomysłów ani odwagi nie brakuje więc będzie na pewno BOSKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 26.02.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 fantastycznie się prezentują, mają w sobie jakąś taka magię, coś z dzieciństwa, właśnie tak jak napisała Ruby kojarzą się z ilustracją książek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.02.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ale dekory ...., jeeeezzzuuu... super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 26.02.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 wpadłam na chwilunię...muszę to powiedzieć: WOW, WOW, WOW !!!!!!!! Dekory bajka!!!!!!!!!! Strrrrrrrrrrrrrrrasznie mi się podobają !!!!!!!!!!!!!! a skrzyneczka gdzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.02.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 dekorek z kotem ma największe powodzenie mi też bardzo się podoba a mój mąż wybrał sobie ten z ustami Własnie, własnie, chcialam napisać, że ten z ustami zaraz po kotku mi sie podoba, a może nawet przed kotkiem, ale jako miłośniczka kotków, jednak z kotkiem, ale te usta sa niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 26.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 płytki tak mnie zauroczyły, że już nie widziałam wpisu o skrzyneczce czyli jutro ruszacie na polowanie http://emoty.blox.pl/resource/504.gif w takim razie UDANYCH ŁOWÓW !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 27.02.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 TwoOfUs, Twoje wizualki wymiatają..luby zaglądną mi przez ramię i myślał, że część z wizualizacji to zdjęcia prawdziwej łazienki.. taka dobra jesteś http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif Gratuluję zakupu płytek I duuzo zdrówka dla futrzaków! kociak jest cudny... dla mnie widok śpiącego kota jest najlepszy na skołatane nerwy ...no, po prostu człowiekowi się serce rozpływa kiedy widzi takie zaciśnięte łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts