Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nadrobiłam :D Kotek świetny! Troszeczkę podobny do kota mojej mamy :)

Bardzo podoba mi się pomysł na pokój z tą czerwoną kanapą.

Dekory - cudo! Super są. Mój ulubiony to z nanem lecącym na balonie.. Niby zwykła płyteczka, a taka zaskakująca. Kojarzy mi się z jakąś ilustracją z książek dzieciństwa :)

Two płytki wyglądają BOSKO http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif - to też przez to że masz smykałkę do robienia zdjęć :yes:.

Będą świetnym akcentem w kuchni :yes:

Kiedy dokładnie wracacie ???Ja prawie chyba jak Wy na to czekam :lol2: żeby przyglądać sie temu co sie będzie działo u Was w domu :popcorn::popcorn::popcorn:

dekory sa po prostu "niespotykane" :) ciekawa jestem jak to bedzie wygladało na scianie :) ja bym się na nie nie odważyła :)

mugatko ja planuję całą małą łazienkę wyłożyć tymi płytkami :lol:

:) dekorek z kotem ma największe powodzenie :lol2: mi też bardzo się podoba :p a mój mąż wybrał sobie ten z ustami :)

Własnie, własnie, chcialam napisać, że ten z ustami zaraz po kotku mi sie podoba, a może nawet przed kotkiem, ale jako miłośniczka kotków, jednak z kotkiem, ale te usta sa niesamowite :)

TwoOfUs, Twoje wizualki wymiatają..luby zaglądną mi przez ramię i myślał, że część z wizualizacji to zdjęcia prawdziwej łazienki..:) taka dobra jesteś http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif

Gratuluję zakupu płytek :)

I duuzo zdrówka dla futrzaków! kociak jest cudny... dla mnie widok śpiącego kota jest najlepszy na skołatane nerwy ...no, po prostu człowiekowi się serce rozpływa kiedy widzi takie zaciśnięte łapki :hug: