Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Widziałam widziałam i wizualki i cudną modelkę:o:o:wiggle:

Miasteczko lepsze moim zdaniem:rolleyes: chociaż ta pepitka tez niczego sobie, ale ciut ciemna;)

Zazdroszczę Ci tej plaży okrutnie:p Mamy podobną długość włosów, tylko ja blondi:oops:

Całuski dla kotka:lol:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dobra coś pokażę ale nie pokażę ;)

Zapodam na chwilę link z pokazu co by wam dodatkowych wrażeń dostarczyć :)

edit: tylko dla wtajemniczonych :p

Edytowane przez TwoOfUs
No właśnie która http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-080140.gif ja tu taki comingout to może ktoś jeszcze chociaż łokieć pokaże :D Edytowane przez TwoOfUs

Ja też foch http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/008.gif

Chociaż modelkę na skrzyni sobie pooglądałam :wiggle:

Co do tapety - faktycznie ciężko wybrac :yes: - obie wersje ciekawe - tylko Ty musisz zdecydować - czy elegancko czy wesoło :yes:

No i ja tez modelki na żywo nie widzialam, zy to jakaś kara dla tych co wcześnie spać chodzą, porposze link na priv, dziękuję :)

Jestem pod wrazeniem zdania o kreatywności u Narendil, :)

Ej Natali :hug: jak kiedyś tańczyłam to nawet marzyłam żeby być ciut niższą a jak się stoi wśród takich wysokich modelek to gwarantuje że każdy czuje się jak krasnal :p ale wiecie co... ja lubię być niższa :D