admete 04.03.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/027.gif najprawdziwsza modelka......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.03.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 która To ty???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.03.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Tajemnica poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.03.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 aż nie wiem co napisać, super wyglądasz. Oglądamy filmik a mój m. co chwilę pytał-" która to , która- no fajna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 04.03.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Two ŚWIETNA ta skrzynia !!!!!!!! I zdjęcia na plaży ŚWIETNE !!!!! ale wiśnie jesteście :foch: tak szybko kasujecie zdjęcia ja swoje na cały dzień zostawiłam Two, która to Ty ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.03.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 A w ogóle to forum przestaje mi się podobać. Tylko się człowiek dołuje. Jak nie pokazujecie super wypasione chaty to się jeszcze okazuje, że wyglądacie jak modelki albo jesteście modelkami. BUUUUUUUUUUUU idę zjeść batonika:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.03.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Eh laski toż pisałam, że żadna ze mnie modelka tylko taki mi się kiedyś epizodzik trafił z racji kwiatkowego zawodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.03.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Eh laski toż pisałam, że żadna ze mnie modelka tylko taki mi się kiedyś epizodzik trafił z racji kwiatkowego zawodu Two czyżbyś była florystką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.03.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Two napisz proszę, która to Ty bo po sesji na skrzynce mam pewne podejrzenia, ale kierują mną tylko włosy, bo więcej niestety nie było widać na brytyjskiej skrzyni:lol2: (prócz ekstra figurki of course ) Podoba mi się pomysł na tapetę w garderobie Ale którą wybrać? Sama nie wiem, choć do garderoby tj.ubrań pepitka wydaje się być bardzo odpowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.03.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Two czyżbyś była florystką? No teraz to już wszystkie moje tajemnice wyszły na jaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.03.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 No teraz to już wszystkie moje tajemnice wyszły na jaw Ha dlatego zwróciłaś uwagę na mój bukiet ( robiony przez przyjaciółkę florystkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.03.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) Super modelka, fajna przygoda a nie ciagnie Cię na wybieg? Edytowane 4 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.03.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Chyba mnie nie ciągnie to fajna przygoda i jako przygodę można powtórzyć ale na stałe to ja wolę być po tej drugiej stronie. Lubie emocje podczas przygotowań i tworzenie czegoś nowego Przygotowanie tego pokazu to był tydzień pracy z kwiatami było super i naprawdę miło to wspominam ale końcówka była mocno stresująca przez tą podwójną rolę florysty i modelki. Z jednej strony musiałam ogarnąć kwiatki, bukiety, wiązanki a jednocześnie kolejność wyjść i stroje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Widziałam :lol2: Następna gwiazda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.03.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Widziałam :lol2: Następna gwiazda! Same gwiazdy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.03.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 To sie przyciaglam I sie witam Narazie jestem na etapie czytania, doszlam do strony 50....i co chwila sie smialam mowilam "ale jaja"...a dlaczego to wiesz No, to bede podgladac, a teraz ide czytac dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.03.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 To sie przyciaglam I sie witam Narazie jestem na etapie czytania, doszlam do strony 50....i co chwila sie smialam mowilam "ale jaja"...a dlaczego to wiesz No, to bede podgladac, a teraz ide czytac dalej! Hello ja miałam to samo jak czytałam u Ciebie Śmiesznie i niesamowite zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.03.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 dobrnelam do konca uff! sie mi podoba wszystko ! Kafelki palce lizac a tapeta...pipetka ...pepitka czy jak jej tam - wymiata ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.03.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Two i u Ciebie też ? Znowu się spóźniłam ;(.Dziewczyny nie bądźcie takie, pokażcie mi też .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.03.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Hej Hej Two Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts