Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję Mrówko i wszystkim pozostałym babeczkom Aga, Majeczka, Admete, Narendil, Pysiaczek, Mirelka, Ala, Edi, Mugatka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/hugs/smileys-hugs-079668.gif

Ruszamy o 4 w nocy :sick: odezwę się jak dojedziemy.

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/buses/smileys-buses-384207.gif

Jakby co to już szczęśliwie dotarłam.

Odhaczam się i idę spać :lol2:

Cudowna wiadomość:D Witamy w kraju Twohttp://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/welcome.gif

Ty się odhaczyłaś, a nas nie było:mad::mad::lol2: No dobra uciekam, miłego pobytu i załatwiania spraw:bye:

Gdzie ja byłam, że nie widziałam jakie się tu rzeczy dzieją :o

jakie piękne literki, najprawdziwsza pocztówka z piesem... no cuda po prostu i jeszcze na dodatek przeprawa z ziemi włoskiej do Polski...

Teraz to pewnie nie będziesz już miała czasu na forum...zacznie się załatwianie spraw itede itepe... ale ciekawa jestem jak wrażenia po powrocie :D

Two jak tam załatwianie spraw ????

Tęskni mi się :hug:

Jak byś była jutro - czy w najbliższych dniach na forum to zajrzyj proszę do mnie bo wrzucę pytanko o podłogę do łazienki z buźkami - a jako że mogę już okrzyknąć Cię ekspertką od buziek :lol2: - to Twoja opinia będzie dla mnie ważna.

Płytki będę zamawiać w przyszłym tygodniu

Buziaki :)

Hello :D

Jestem na chwilkę, wieczorem spróbuję wejść na dłużej ;) mieliśmy tyle roboty w poprzednim tygodniu, że zasypiałam jak tylko przyłożyłam głowę do poduszki i o forum nie było mowy.

Kupiłam fajną lampę na biurko i dozownik w komplecie z pojemnikiem na szczotkę kibelkową do małej łazienki, wieczorkiem wstawię zdjęcia :)

Rozmawialiśmy też z tuzinem fachowców. Hydraulik we wtorek podłącza piec, dziś jesteśmy też umówieni z panem od karton-gipsów i ustalamy wyjścia kabelków do oświetlenia na poddaszu i lokalizację włazu ze schodkami na strych.

Przyszły płytki do kotłowni i zostaną zamontowane na dniach, mam nadzieję że uda mi się pstryknąć im fotkę przed wyjazdem bo okazały się naprawdę ładne :D aż żal układać je w kotłowni :p

Zamówiliśmy też kontener na odpady budowlane i od jutra zaczynamy sprzątanie bo działka okrutnie zarosła nam tymi wszystkimi budowlanymi śmieciami :sick: Jak ogarniemy domek wewnątrz to pstryknę w końcu jakieś fotki :D

No i tak na szybko ostatnia sprawa, rozmawialiśmy z panem od kuchni i zrobiliśmy nową wycenę, która wyszła na szczęście nie tak strasznie ;) pojawił się tylko problem bo nie wiem jakie fronty wybrać :confused: na sto procent mają być białe i z prostym ramiakiem z tym że ja myślałam o gładkich w półmacie a pan namawia na przecierane bo są łatwiejsze w utrzymaniu czystości. Te przecierane niby ładne ale mam obawę, że moja kuchnia zrobi się za bardzo angielsko/sielsko/prowansalska. No i mam teraz wątpliwości a jutro kolejne spotkanie z panem :confused:

O, jesteś :hug:

Cieszę się, że idziecie do przodu!

Two, co do kuchni, nie pan będzie sprzątał, tylko Ty.

Jeśli chciałaś gładkie, to bierz gładkie.

A poza tym nie do końca czuję różnicę. I tak trzeba czyścić i tak. Więc co przecierane fronty zmienią?