Drop_Inn 19.03.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Cześć Two, fajnie, że wszystko idzie tak intensywnie. Mam nadzieję, że jakoś dajecie radę Tych frontów chyba jednak nie brałabym przecieranych. Gładkie to jednak klasyka - zawsze łatwiej będzie Ci odmienić wygląd kuchni gdy będą bardziej neutralne. A przecierane jakoś średnio mi do Twojej kuchni pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.03.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ooo! Two fajnie że u Was takie postępy http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gifFronty niech zrobi takie jak planowałaś, w ogóle nie beda pasowały u was takie przecierane, a z czego będą fronty? mdf czy drewno? co do utrzymania czystości w jakiejkolwiek białej kuchni- to już tyle dyskusji było na fm o tym, i wszystkie mity zostały obalone - nie ma problemu, chyba że ktoś wszystkie fronty zrobi z szybkami i szprosami - no to sie kurka będzie męczyć ze ścieraniem kurzu z tego:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.03.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Two, nie słuchaj Pana . Jak ja nie lubię kiedy obcy facet próbuje doradzać co ma być w naszych kuchniach/łazienkach etc. Nawet się nie zastanawiaj. Sprzątać trzeba wszystko a gdzie coś przecieranego do Twojej ślicznej kuchni? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.03.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ale szybki odzew dzięki babeczki Ja też jakoś widzę u siebie te gładkie fronty z tym, że pan mnie nastraszył, że montaż tych frontów trzeba robić w rękawiczkach bo tak bardzo się brudzą. Widać wszystkie odciski palców. Z kolei te przecierane są przecierane w takie drobne kreseczki usiane na całej powierzchni co trochę kojarzy mi się z udającymi drewno plastikowymi drzwiami u moich rodziców ale niewątpliwie ten front jest dużo gładszy niż czysta biel i na pewno łatwiej go wyczyścić stąd też moje wahanie. Fronty będą miały drewniane ramiaki tylko płycina z MDF i zrezygnowałam ze szprosów w wiszących szafkach bo wydaje mi się że to będzie za dużo dobrego, tym bardziej że te szafeczki są dosyć wąskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.03.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Wiesz, skoro pan mówi o montażu w rękawiczkach, to spytaj go czym wykańcza te fronty? I czy rąk wcześniej nie myje Tyle firm ma w ofercie pól-mat i tyle osób takie sobie montuje, że aż mi się wierzyć w te problemy nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.03.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Wiesz, skoro pan mówi o montażu w rękawiczkach, to spytaj go czym wykańcza te fronty? I czy rąk wcześniej nie myje :lol2: istnieje obawa, że pan po prostu naciąga na przecierane fronty bo nie ma ich jeszcze w portfolio a że kuchnia zapowiada mu się fajnie więc kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.03.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Powiem szczerze, że ja bym się bała z takim panem współpracować jeżeli on jeszcze takich jak Ty chcesz nie robił. ja mam biały ikeowski półmat i nikt tu nic w rekawiczkach nie robił, a szafki bardzo łatwo się czyszczą. Drzwi stolarz mi białe w pólmacie robił i nie było adnych problemów, zresztą na dzrwiach duzo mnie widac niz na frontach kuchennych Zgadzam sie z Anią, przecierane pólmat do twojej kuchni:yes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.03.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Two fronty rób gładkie skoro takie chcesz. A panowie niech montują w rękawiczkach - ich problem. Nie daj sobie nic wciskać jesli tego nie chcesz, tylko dlatego, żeby wykonawcy było wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Hello Two Jesteś wreszcie:D Fajnie, że tyle udało Wam się pozałatwiać Kochana w sprawie frontów to moim zdaniem przecierane nie pasują do Waszego stylu kuchni, ale co do pół-matu to pan ma niestety rację- znać na nich każdy opuszek palca- szczególnie jak słonko zaświeci... pół mat wbrew pozorom daje spory połysk. Nie myślałaś o gładkich, ale w macie? Daj znać co uradziłaś, wpadnę później:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.03.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witaj Two, jesteś nareszcie. Zgadzam się z dziewczynami, nie- dla przecieranych frontów, bardzo rustykalnie będzie. Działaj i pokazuj efekty, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witaj Two Dobrze,że wreszcie się odezwałaś Fronty kuchenne weź takie jakie Ty chcesz bo te,które proponuje Ci fachowiec do Waszego stylu pasować nie będą Czekam na informację co zdecydowaliście:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.03.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Wpadłam znowu na chwilkę Spotkanie z panem od kuchni jutro na budowie więc wtedy obgadamy szczegóły. Widzę, że mamy zgodne i stanowcze nie dla przecieranych frontów więc nie mam się co dalej zastanawiać Emirando pan oczywiście robił już takie kuchnie i białe i przecierkowe bo skąd inaczej wiedziałby że montuje je w rękawiczkach po prostu aranżacja kuchni jako wnętrza jest nietypowa a że nie ma fajnej fotki z realizacji z przecieranymi frontami to namawia Aga czystego matu to miałam już kuchnię w macie i strasznie nie lubiłam jej sprzątać no i jednak chciałabym żeby miała minimalny połysk Lecę poczytać co tam się u Was działo pewnie mam dużo do nadrabiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.03.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Heyka http://emoty.blox.pl/resource/papa.gif Ja mam kuchnie w półmacie i mimo ze jej nie użytkuję widzę że fajnie się sprawuje nie widać paluchów Przecierką mówię NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.03.2012 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Heyka http://emoty.blox.pl/resource/papa.gif Ja mam kuchnie w półmacie i mimo ze jej nie użytkuję widzę że fajnie się sprawuje nie widać paluchów Przecierką mówię NIE dzięki Karolka informacje z pierwszej ręki zawsze najcenniejsze mam nadzieję, że ten półmat sprawdzi się i u mnie bo podoba mi się dużo bardziej niż "polecana" przecierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Two, ja tylko pisałam ostrzegawczo- ostatnio była na ten temat dyskusja u MagdyZZZ- dostała próbki pół-matu i chyba satyny- świeciły się jak:sick: i postanowiła robić wszystko w macie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.03.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Moje fronty na pewno się nie świecą . Teraz użytkuję mat i to jest dla mnie tragedia:yes:. Nigdy więcej no może gdybym miała Panią do sprzątania to bym nie zwracała uwagi na takie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Moje fronty na pewno się nie świecą . Teraz użytkuję mat i to jest dla mnie tragedia:yes:. Może wszystko zależy od materiału i wykończenia:yes:. Jedne świecą bardziej, drugie mniej. Ale na świecącym z kolei znać wszystkie opuszki palców, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.03.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) Mój pół-mat też się nie świeci raczej po prostu jest taki gładki wiec mniej pochłania światło, nie mam mowy o żadnym wyraźnym połysku. Matu nie chcę dokłądnie z tego samego powodu co Karolka Na połyskliwych frontach oczywiście widac bardziej paluchy ale jednak dużo przyjemniej takie fronty się czyści przynajmniej z mojego doświadczenia Lecę spać spróbuję wejść na chwilkę jutro jak nie padne po wizycie na budowie jutro ogarniamy teren wokół budynku więc się pewnie nieźle dotlenie. Edytowane 19 Marca 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.03.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Powodzonka Przynajmniej se bicepsy na lato wyrobisz http://gify.magazynek.org/pictures/Postacie,%20zawody/Rolnik/001.gifPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Miłego sprzątania Twohttp://emoty.blox.pl/resource/23_132_5.gifOby tylko nie padało:no::no:Paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts