mirela99 02.04.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Lampa, cen, cegła, okna- co ładniejsze ? Nie mam pojęcia . Namiarem się podzielisz ? Już ją widzę na tym biureczku/ławce co dzisiaj znalazłam ... Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.04.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Fajnie, że Wam się lampka podoba i że nie przepłaciłam bo mąż trochę kręcił nosem że droga jak na przypadkowy zakup Oglądam właśnie Dzień dobry TVN i widzę , że u Was koszmarna pogoda a u nas na razie tak pięknie i wczoraj byliśmy w zabytkowym parku krajobrazowym oglądać kwitnące wiśnie no i nie wiem czy wklejać fotki czy Was nie dobijać. Wkleję za to panele, które kupiliśmy do sypialni. Mama rozpakowała i mówi że szare więc jeden plus już mają i śmiała się ze mnie, że przy myciu podłogi nie będę się nudziła bo mam tyle do czytania http://www.infloral.pl/murator/sypialniawineandfruits.jpg I w nawiązaniu do motywu fotel kupiony do gabinetu http://www.infloral.pl/murator/gabinetfotel1.jpg http://www.infloral.pl/murator/gabinetfotel2.jpg I jeszcze inspiracja mojego fotela chorowałam na niego już od pierwszego odcinka serialu Revenge ale taki model to tylko w stanach http://www.infloral.pl/murator/revengevictoriachair.png http://www.infloral.pl/murator/revengevictoriachair2.jpg i jeszcze jedno z fotelikami http://www.infloral.pl/murator/fotelnapisy.JPG I zapomniałam o panelach do pokoju Union Jack http://www.infloral.pl/murator/unionjackvintage.jpg Edytowane 4 Maja 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.04.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Widziałam ostatnio te fotele Fajnie są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.04.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Mam nadzieję, że na żywo też takie fajne że wykonanie samego mebelka mnie nie zawiedzie bo wizualnie podoba mi się okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 02.04.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 o matko cudny ten fotel, podłogi też super ale ten fotel...... nieśmiało zapytam skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.04.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja je na Allegro, bodajże, widziałam. W dziale z antykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.04.2012 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja je na Allegro, bodajże, widziałam. W dziale z antykami Oooo a ja znalazłam w sklepie internetowym ciekawe jaka różnica w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 02.04.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 a maja może jakieś krzesła z tej tkaniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.04.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Two, mam nadzieję, że różnicy brak KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.04.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Na szczęście brak Mrówko wysłałam Ci namiar na sklep. Krzeseł nie mają ale są takie małe foteliki które myślę, że nadawały by się do stołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.04.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ufff Ciekawe skąd biorą tkaniny obiciowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 02.04.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 właśnie przeglądam , ślicznie dziękuje jeszcze raz za namiar. Stronę znam ale nigdy nie przeglądałam u nich foteli - a tu takie cudeńka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.04.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ufff Ciekawe skąd biorą tkaniny obiciowe? to mi się udało jak przyjeżdżam do Pl to u mnie wszystko tak szybko się dzieje, że nawet nie ma czasu robić porównania cen a potem żel jak się okazuje że można było taniej. Tkaninę z chęcią bym przygarnęła ale nigdzie takiej nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.04.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Two świetny ten fotelik ....Ty jak już coś dopasujesz Mogę nieśmiało też namiar na sklep - skoro tam takie cudeńka z chęcią przepatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 I ja i ja ... mogę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 lampka i fotel mega a panele w napisy sama chciałam, ale musiałam spójność zachować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.04.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 U mnie wychodzi na to że to napisy dają spójność W wiatrołapie mamy gazetową tapetę ( swoją drogą to kupiłam jeszcze jedną rolkę bo mi się wzór spodobał i tym sposobem mam już trzy wzory do wyboru stanowczo muszę przystopować w tym temacie ) W gabinecie będzie fotel z napisami a w sypialni podłoga. W kuchni planuję napis na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Two, a możesz pokazać te tapety? Nie wiem, gdzie bym je mogła upchnąć, ale popatrzeć to chętnie popatrzę W sumie, to mogę meble okleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.04.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) W sumie, to mogę meble okleić. Jedną kiedyś już wklejałam tutaj Druga jest podobna do tej tapetowe aranżacje ale nie mam fotek bo u mnie to jak zawsze pełen spontan wchodzę coś wpada w oko i ląduje w koszyku może mąż ma jakąś fotkę na komórce zapytam go wieczorem bo pamiętam że robił. Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 03.04.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) A ja poproszę o namiary na panele sypialniane, bo leżę i kwiczę! A fotel swoją drogą... ehhh i tyle co napiszę A już nie trzeba, mam je Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts