zosik 06.04.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Radosnych, ciepłych i pogodnych Świąt Wielkanocnych życzy Zosik http://www.makelifeeasier.pl/img/image/158540849351768477_bjfCjk6r_c_large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.04.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Babeczki, wszystkim Wam serdecznie dziękuję za życzenia Tym, do których jeszcze nie dotarłam z karteczką i tym, którzy się jeszcze nie ujawnili a cały czas podczytują, życzę zdrowych, rodzinnych, szczęśliwych Świąt Wielkanocnych http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/hugs/smileys-hugs-079668.gif Chociaż we Włoszech nie ma tradycji pisanek mój świąteczny koszyczek powstanie jak zwykle jutro rano a dla świątecznego klimatu kilka zdjęć zeszłorocznych dekoracji http://www.infloral.pl/murator/wielkanoc.JPG http://www.infloral.pl/murator/wielkanoc1.jpg http://www.infloral.pl/murator/wielkanoc4.jpg Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH życzy Aneta z Rodziną http://img40.imageshack.us/img40/5092/img3007q.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.04.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZY MAJA Z RODZINĄ http://www.krasnoludek.net.pl/wp-content/uploads/2010/04/kartki-wielkanocne-80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Two, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.04.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i1.fmix.pl/fmi1443/bcb4dd500013fd9b4f7f6a40/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 07.04.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Radosnych Swiat Wielkanocnychzyczy Ewa z rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.04.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://img824.imageshack.us/img824/1646/20120407110905173.jpg WESOŁYCH I POGODNYCH śWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZY Pati http://img848.imageshack.us/img848/1449/20120407111221882.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 07.04.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt! życzą Joannk i Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.04.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Majeczko, Narendil, Słońce, Joannk, E&co, Queene dziękuję za życzonka Zrobiłam sobie świąteczną przerwę i mieliśmy trzy dni dla siebie, które głównie prze-leniuchowaliśmy przed telewizorem Ciągnęło mnie okropnie na spacerek bo pogodę mieliśmy piękną ale jak na złość przypałętało mi się zapalenie stawu kolanowego więc skończyło się na przesiadywaniu na ławeczce w parku a mąż ganiał z psiakiem W piątek wieczorem doszedł fotel i podobno prezentuje się "jak fotel" zdaniem rodziców którzy nie czują naszych wnętrzarskich wymysłów Dziś albo jutro dojedzie serenissima na cały parter więc trzeba przelać drugą ratę wpłaty i tym sposobem jesteśmy już spłukani na ten miesiąc a dopiero 10 i została jeszcze druga rata za grzejniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.04.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Przewalone takie budowanie na odległość - umarłabym z ciekawosci na Twoim miejscu . Wiesz ... ja co miesiąc jestem spłukana . Ale powolutku do przodu . Trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.04.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 No i oczywiście ja umieram z ciekawości a potem jak przyjeżdżam na oględziny to umieram z nerwów bo okazuje się że coś wyszło inaczej niż miało być Ale jak nie ma wyboru, to się trzeba cieszyć, że coś się dzieje, że budynek nie stoi i nie oczekuje tylko prace postępują, z różnym efektem ale jednak do przodu. Już się nauczyłam, że trzeba się godzić z różnymi niedoróbkami i nieporozumieniami. Pewnie jak bym była na miejscu to bym się bardziej wściekała, że byłam i nie dopilnowałam a tak wszelkie poprawki przyjmuje z większym spokojem bo cóż nie dało się wszystkiego pomacać, pooglądać i przypilnować. Cieszę się, że po powrocie będzie gdzie się wprowadzić, że nie będę musiała tułać się z kartonami po rodzicach bo domek będzie już na nas czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.04.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Cieszę się, że po powrocie będzie gdzie się wprowadzić, że nie będę musiała tułać się z kartonami po rodzicach bo domek będzie już na nas czekał I właśnie tego się trzymaj A nawet gdybyś była na miejscu , nie uniknęłabyś różnych niedoróbek...ot samo życie...tego nigdy do końca nie da się dopilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.04.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Zjak na złość przypałętało mi się zapalenie stawu kolanowego Oj biedulko:hug:Mam nadzieję, ze już lepiej:rolleyes: A będą fotki fotela? Może rodzice zrobią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.04.2012 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ale jak nie ma wyboru, to się trzeba cieszyć, że coś się dzieje, że budynek nie stoi i nie oczekuje tylko prace postępują, z różnym efektem ale jednak do przodu.Cieszę się, że po powrocie będzie gdzie się wprowadzić, że nie będę musiała tułać się z kartonami po rodzicach bo domek będzie już na nas czekał I to jest najważniejsze Pewnie jak bym była na miejscu to bym się bardziej wściekała, że byłam i nie dopilnowałam a tak wszelkie poprawki przyjmuje z większym spokojem bo cóż nie dało się wszystkiego pomacać, pooglądać i przypilnować. Prawda Jak mój wczorajszy kabel do kinkietu Ale myśłę Two że Wasz domek i tak uniknie wielu takich zonków - bo Wy już od dawna macie wszystko przemyślane i obcykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.04.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Widzę, ze jesteś podobną do mnie siostrą optymistką .Ja też staram się we wszystki szukać dobrych stron i się usprawiedliwiać . Znajomy nam powtarza, ze nie sztuka się wybudować, sztuką jest się nie rozwieźć podczas budowy . U nas na szczęście większych scysji budowlanych nie było, z pokorą przyjmujemy wszelkie wpadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Znajomy nam powtarza, ze nie sztuka się wybudować, sztuką jest się nie rozwieźć podczas budowy . Jakie to szczęście, że mój mąż z tych spokojnych i opanowanych Żeby nie powiedzieć dosadniej. Ale profilaktycznie, domu budować na razie nie planuję Z moim wybuchowym, przejmującym się charakterkiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Widzę, ze jesteś podobną do mnie siostrą optymistką .Ja też staram się we wszystki szukać dobrych stron i się usprawiedliwiać . mój mąż by się uśmiał optymistką to ja nie jestem wcale u nas jak u Narendil, to mąż jest tą optymistyczną i nie dramatyzującą stroną, ja we wszystkim potrafię znaleźć jakiś problem do umartwiania się. Budowanie na odległość i drugi rok za granicą nauczył mnie szukania pozytywnych stron, chociaż czasami muszę ich szukać na siłę i są takie tygodnie że chciałabym cały przespać bo nic się nie układa i do tego nie ma się komu wygadać Teraz cieszę się tym, że coś się dzieje i nawet jak nie mogę tego widzieć to ta świadomość że całość posuwa się do przodu jest bardzo miła Wczoraj mieliśmy konferencję skype z glazurnikiem fajnie że są tacy elastyczni fachowcy i nawet jak nie ma nas na miejscu to możemy całość ogarniać. Nawet sam zaproponował że będzie nam zdjęcia przesyłał i jak będzie jakiś problem do obgadania to pstryknie fotkę i omówimy na skype A dziś rano dzwonili panowie którzy kończą płyty KG na poddaszu i w przyszłym tygodniu wszystko już będzie zrobione Trzeba będzie pogonić rodziców żeby fotki przesłali. A będą fotki fotela? Może rodzice zrobią? Zdjęcia paneli mama przesyła mi od dwóch tygodni więc fotela pewnie doczekam się za miesiąc Ale myślę Two że Wasz domek i tak uniknie wielu takich zonków - bo Wy już od dawna macie wszystko przemyślane i obcykane Właśnie stwierdzam że to połowa sukcesu dobrze przemyśleć czego się chce ale jakieś kwiatki na pewno się trafią przy realizacji, inwencja twórcza fachowców nie zna granic Oj biedulkoMam nadzieję, ze już lepiej kolanko lepiej bo już nie jest takie opuchnięte i prostuje się całkiem sprawnie tylko jeszcze boli mnie pod kolanami jak próbuje ukucnąć. Podejrzewam że mogłam je przewiać klimą jak wracaliśmy do Italii a potem doprawiłam spacerem po plaży w zeszły weekend U mnie to nie pierwszy raz z tym kolankiem już kiedyś mi tak spuchło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 kolanko lepiej bo już nie jest takie opuchnięte i prostuje się całkiem sprawnie tylko jeszcze boli mnie pod kolanami jak próbuje ukucnąć. Podejrzewam że mogłam je przewiać klimą jak wracaliśmy do Italii a potem doprawiłam spacerem po plaży w zeszły weekend U mnie to nie pierwszy raz z tym kolankiem już kiedyś mi tak spuchło. To dobrze, że już lepiej, ale niedobrze, że się powtarza:no: Two zrób sobie koniecznie prześwietlenie tego kolanka, bo mogą to być sprawy reumatyczne:( I czekam na fotelowe fotki:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cześć Two Piękna dekoracja Wielkanocna Cudo z kolanem nie ma żartów lepiej porządnie wylecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts