TwoOfUs 11.04.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Aga Na razie ja też czekam na fotki Karolku dziękuję trochę niestandardowe kolory ale ja lubię tak niestandardowo A kolano już było i u ortopedy i na usg przy poprzednim bólu ale nic groźnego nie stwierdzili poza wrodzoną nadmierną ruchomością stawów, skutkuje to tym że moje mięśnie uda potrafią nadmiernie przemieszczać rzepkę i jak ona wraca do swojej normalnej pozycji to coś tam się przycina i puchnie no i to wszystko co ją trzyma w normalnej pozycji mam przeciążone. Jak byliśmy w Pl zafundowałam kolanom niezły maraton. Schody u rodziców milion razy dziennie, sprzątanie na budowie w większości w kucki a potem dźwiganie ciężkiego gruzu na koniec 18 godzin w aucie i w weekend spacer po piasku na plaży chyba po prostu za bardzo zaszalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Oj to przesadziłaś http://emoty.blox.pl/resource/7_1_106v.gifnie ma się co dziwić że kolano tak zareagowało:no: Kuruj się kochana i zbieraj siły na kolejną wizytę w PL ( ponoć w czerwcu tak?)A dekoracja śliczna przez te niestandardowe kolorki - oryginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 A ja matołek zapominałam napisać, ze dekoracja świąteczna jest boska:jawdrop: Dobrze, że z kolankiem wiadomo o co biega- nie forsuj go mocno Two Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Tak właśnie myślę że sama tak to kolano doprawiłam A co do wyjazdu do PL to plan jest na koniec czerwca nie wiem jeszcze dokładnie kiedy, na pewno po 18 bo wtedy tutaj jest infiorata i chciałabym to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Wow pikna ta infiorata sama chciałabym to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja się mocno napaliłam bo to takie niecodzienne wydarzenie i do tego wszystko z kwiatów, ciekawi mnie jak to na żywo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja się mocno napaliłam bo to takie niecodzienne wydarzenie i do tego wszystko z kwiatów, ciekawi mnie jak to na żywo wygląda Na pewno robi nieziemskie wrażenie Musisz nam koniecznie porządnie obfocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Wow pikna ta infiorata sama chciałabym to zobaczyć Ja też:rolleyes: Cuda tam pokazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Fotek na pewno nastrzelam mam nadzieję, że w tym roku się postarają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.04.2012 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Two przegapiłam dekorację świąteczną http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif No po prostu Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.04.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 a gdzie ta cudna impreza ? Czy tam ładnie ... pachnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.04.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 W piątek wieczorem doszedł fotel i podobno prezentuje się "jak fotel" zdaniem rodziców którzy nie czują naszych wnętrzarskich wymysłów Łączę się z Tobą w bólu, bo moja rodzina też średnio rozumie moje wnętrzarskie wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.04.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Łał cudna ta infiorata , też bym przełożyła wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 12.04.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 No i dotarłam do końca i teraz czuję niedosyt bo bardzom ciekawa jak to Wam wszystko wyszło w rzeczywistości:) Bo wizualki już wiesz, że mi się mega podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.04.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 O MATKO...cudna ta infiorata :jawdrop: Też bym chciała to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.04.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Majeczko, Mrówko, Mirelka i Aga no i Karolek oczywiście obiecuje napstrykać mnóstwo fotek i potem się nimi podzielić Impreza odbywa się w miasteczku w którym teraz mieszkamy, w Genzano. Kwiaty układane są wzdłuż uliczki przed Katedrą. Przy tej uliczce jest mała pizzeria w której wisi mnóstwo zdjęć z poprzednich takich event'ów kiedyś poszliśmy tam na pizzę i odkryliśmy to wydarzenie no i szkoda by było przegapić bo to pewnie jedyna taka okazja. Łączę się z Tobą w bólu, bo moja rodzina też średnio rozumie moje wnętrzarskie wybory Na całe szczęście jest forum i tutaj zawsze się znajdzie ktoś, kto nas zrozumie No i dotarłam do końca i teraz czuję niedosyt bo bardzom ciekawa jak to Wam wszystko wyszło w rzeczywistości Bo wizualki już wiesz, że mi się mega podobają! Na realizację wszyscy czekamy z niecierpliwością a my szczególnie bo fajnie było by już mieszkać. Na koniec czerwca mamy mieć ułożoną podłogę na całym parterze i może jedna łazienka będzie skończona, ale to się dopiero okaże Gipsy na poddaszu już prawie skończone. Ogólnie wszystko powoli posuwa się do przodu ale jak zwykle trzeba czekać na terminy i fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Majeczko, Mrówko, Mirelka i Aga no i Karolek oczywiście obiecuje napstrykać mnóstwo fotek i potem się nimi podzielić Je będę czekać z wielką niecierpliwością na takie cuda:rolleyes::popcorn: Ogólnie wszystko powoli posuwa się do przodu ale jak zwykle trzeba czekać na terminy i fachowców. Ważne, ze do przodu Two Zobaczysz, że zleci;) A kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.04.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Aga przeprowadzka najszybciej jak się da planu nie ma. Jak będzie kuchnia i łazienki wykończone to pewnie zaczniemy mieszkać. Mamy trochę mebli z poprzedniego lokum więc na początek wystarczy a resztę będziemy uzupełniać i wymieniać w trakcie mieszkania. Chciałabym najpóźniej w listopadzie ale to się wszystko okaże zależnie od tempa prac i ilości poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Czyli zostalo Wam z 6 m-cy lub nawet mniej:wiggle::wiggle:Fajnie:rolleyes:A meblami to się zupełnie nie przejmuj:no: Najważniejsze, to zrobić bazę i stałe zabudowy, a reszta przyjdzie sama:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.04.2012 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 No właśnie tak bardzo to się nie stresuje po tylu latach mieszkania w wynajmowanych mieszkaniach, czasami na szczątkowym wyposażeniu to nic mi niestraszne ale chciałabym mieć skończone podłogi, pomalowane ściany, zrobione zabudowy, łazienki, kuchnię może i drzwi wewnątrz by się przydały żeby zwierzaki nie łaziły wszędzie i nie roznosiły budowlanego kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts