Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

Aga Na razie ja też czekam na fotki :lol2:

Karolku dziękuję :oops: trochę niestandardowe kolory ale ja lubię tak niestandardowo :)

A kolano już było i u ortopedy i na usg przy poprzednim bólu ale nic groźnego nie stwierdzili poza wrodzoną nadmierną ruchomością stawów, skutkuje to tym że moje mięśnie uda potrafią nadmiernie przemieszczać rzepkę :o i jak ona wraca do swojej normalnej pozycji to coś tam się przycina i puchnie no i to wszystko co ją trzyma w normalnej pozycji mam przeciążone. Jak byliśmy w Pl zafundowałam kolanom niezły maraton. Schody u rodziców milion razy dziennie, sprzątanie na budowie w większości w kucki a potem dźwiganie ciężkiego gruzu na koniec 18 godzin w aucie i w weekend spacer po piasku na plaży :) chyba po prostu za bardzo zaszalałam ;)

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Majeczko, Mrówko, Mirelka i Aga no i Karolek oczywiście obiecuje napstrykać mnóstwo fotek i potem się nimi podzielić :D Impreza odbywa się w miasteczku w którym teraz mieszkamy, w Genzano. Kwiaty układane są wzdłuż uliczki przed Katedrą. Przy tej uliczce jest mała pizzeria w której wisi mnóstwo zdjęć z poprzednich takich event'ów :) kiedyś poszliśmy tam na pizzę i odkryliśmy to wydarzenie :) no i szkoda by było przegapić bo to pewnie jedyna taka okazja.

Łączę się z Tobą w bólu, bo moja rodzina też średnio rozumie moje wnętrzarskie wybory

Na całe szczęście jest forum i tutaj zawsze się znajdzie ktoś, kto nas zrozumie :hug:

No i dotarłam do końca i teraz czuję niedosyt bo bardzom ciekawa jak to Wam wszystko wyszło w rzeczywistości Bo wizualki już wiesz, że mi się mega podobają!

Na realizację wszyscy czekamy z niecierpliwością :lol2: a my szczególnie bo fajnie było by już mieszkać. Na koniec czerwca mamy mieć ułożoną podłogę na całym parterze i może jedna łazienka będzie skończona, ale to się dopiero okaże ;) Gipsy na poddaszu już prawie skończone. Ogólnie wszystko powoli posuwa się do przodu ale jak zwykle trzeba czekać na terminy i fachowców.

Majeczko, Mrówko, Mirelka i Aga no i Karolek oczywiście obiecuje napstrykać mnóstwo fotek i potem się nimi podzielić :D

Je będę czekać z wielką niecierpliwością na takie cuda:rolleyes::popcorn::popcorn:

Ogólnie wszystko powoli posuwa się do przodu ale jak zwykle trzeba czekać na terminy i fachowców.

Ważne, ze do przodu Two:wiggle: Zobaczysz, że zleci;) A kiedy planujecie przeprowadzkę?:rolleyes:

Aga przeprowadzka najszybciej jak się da :D planu nie ma. Jak będzie kuchnia i łazienki wykończone to pewnie zaczniemy mieszkać. Mamy trochę mebli z poprzedniego lokum więc na początek wystarczy a resztę będziemy uzupełniać i wymieniać w trakcie mieszkania. Chciałabym najpóźniej w listopadzie ale to się wszystko okaże zależnie od tempa prac i ilości poprawek ;)

No właśnie tak bardzo to się nie stresuje :) po tylu latach mieszkania w wynajmowanych mieszkaniach, czasami na szczątkowym wyposażeniu to nic mi niestraszne :p ale chciałabym mieć skończone podłogi, pomalowane ściany, zrobione zabudowy, łazienki, kuchnię może i drzwi wewnątrz by się przydały żeby zwierzaki nie łaziły wszędzie i nie roznosiły budowlanego kurzu :)