mmajeczkaa 12.04.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Też myślę,że meble nie są najważniejsze...te spokojnie w międzyczasie można powymieniać ...sama przecież tak będę robić...no ale cóż małymi kroczkami ...ale będziemy zbliżać się do wyznaczonego celu...prawda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.04.2012 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 No pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.04.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Hello Ty moja Bratnia Duszo ... z której strony to ja Cię muszę wyciągać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 15.04.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Hi, Hi u mnie się chwilowo niewiele dzieję wiec nie mam o czym pisać w sumie to się dzieje ale w PL a my tutaj oczekujemy aż się rodzice zlitują i jakieś fotki prześlą Mama wysłała mi wczoraj fotki paneli taki rozmiar, że nawet lupa nie pomaga, ale przynajmniej kolor widać http://www.infloral.pl/murator/panelewineandfruits.jpg http://www.infloral.pl/murator/panelewineandfruits2.jpg A ja trochę rozmyślam nad koncepcją ogrodu i górnej łazienki może jutro wkleję co mi tam chodzi po głowie Wczoraj okropnie u nas lało więc spędziliśmy dzień w centrum handlowym no i oczywiście z pustymi łapkami stamtąd nie wyszłam. Zakupiłam w SIA wieszaczki z przeznaczeniem do górnej łazienki i książkę/pudełko na drobiazgi do wiatrołapu. Na Westwingu kliknęliśmy metalową tablicę z posterplate która zasłoni nam skrzynkę z bezpiecznikami w wiatrołapie. Wczoraj nawiedziliśmy też show room Kare Design i upatrzyłam sobie kilka gadżetów do zakupu na później, bo jak pamiętacie dopiero co pisałam, że jesteśmy spłukani pojemniki do kuchni http://www.infloral.pl/murator/TINCANROUND.jpg solniczka i pieprzniczka http://www.infloral.pl/murator/DEKORACJASPCAN.jpg i zakochałam się w takim obrazie na żywo wyglądał super, przecierane kolory bieli i beżu z wychodzącym gdzieniegdzie złotem i srebrem i fajna faktura z odciśniętymi napisami. Pasował by do mnie http://www.infloral.pl/murator/obrazkaredesign.jpg Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.04.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Bardzo ładne te panele. Nie widziałam do tej pory takich w odcieniach szarości.Ciekawa jestem, którą blaszkę sobie upatrzyliście? No i obraz! Widziałam dywany w takim stylu. Okrutnie mi się podobały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 15.04.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Narendilku ja właśnie szukałam paneli koniecznie w odcieniach szarości, żeby nie były beżowe więc jestem bardzo zadowolona z koloru wcześniej myśleliśmy o quickstep pacific ale właśnie kolor był mało szary Tablicę upolowaliśmy taką: http://www.infloral.pl/murator/saksofonposterplate.jpg Mąż chciał gitarę ale za długo się zastanawiał i wykupili Obraz mi się okrutnie podobał całą drogę powrotną rozmyślałam jak to jest namalowane i jak to zrobić żeby taki mieć bo cena 270EUR Dywany widziałam z Osta Carpets i też mam je na oku Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.04.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Jak już wymyślisz sposób na własnoręczne wykonanie obrazu, to się podzielisz, co? Ja też będę myśleć! Bo kurczę, ja rozumiem, że sztuka tania nie jest, ale momentami to już przegięcie! Saksofon fajny! Bo to saksofon, prawda? Ja muzycznie mało uświadomiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 15.04.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Producent w tytule podaje saksofon Nad obrazem będę rozmyślać, chociaż małż się uśmiał, że jak zacznę nad nim kombinować to się może okazać, że zakup wyszedł by taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 15.04.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ja tez się z takimi szarymi panelami nie spotkałam, na pewno będą bardzo fajnie się prezentować na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.04.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ciekawe te panele, choć na moim monitorze to ona bardziej niebieskie niż szare; a pojemniczki fantastic , bardzo sie mi podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.04.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Aga przeprowadzka najszybciej jak się da planu nie ma. Chciałabym najpóźniej w listopadzie ale to się wszystko okaże zależnie od tempa prac i ilości poprawek Two może wyjdzie że w jednym terminie będziemy robić parapetówkę Szkoda że rodzice tak Wam tych zdjęć szczędzą Two mnie obraz też powalił na kolana - Jakie ma wymiary? na żywo wyglądał super, mnie się podoba na monitorze a co dopiero na żywo:o Zakupki śliczne - a wiesz że moimi drobiazgami do nowego domu są tylko solniczki z buźkami i ten zdezelowany czajnik Delonghi - wszystko jeszcze do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.04.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Two, kolor paneli bardzo ładny. Mnie też przez pewien czas chodziły po głowie szare do salonu, ale w końcu zmieniłam zdanie i będzie dąb bielony Pojemniczki fajowe. Podobne widziałam nie tak dawno w H&Y, ale nie były aż tak ładne jak te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Two panele śliczniutkie:wiggle: Upatrzone pojemniki też piękne:rolleyes:Drop ma rację- w H&Y jest kilka fajnych pojemnikowych serii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 17.04.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Two może Ilona Agata Ci pomoże:) Ona stała się mistrzem od własnoręcznie wykonanych obrazów:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.04.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ja tez się z takimi szarymi panelami nie spotkałam, na pewno będą bardzo fajnie się prezentować na podłodze. Ciekawe te panele, choć na moim monitorze to ona bardziej niebieskie niż szare Two, kolor paneli bardzo ładny. Mnie też przez pewien czas chodziły po głowie szare do salonu, ale w końcu zmieniłam zdanie i będzie dąb bielony Na szczęście panele są szare Nie chciałam niebieskich a trochę takie były quickstepy. Wcześniej też myślałam o dębie bielonym ale wszystkie które oglądałam były za brązowe No tak wybredna jestem... za niebieska, za brązowa ale do czarnej płytki udającej drewno nie chciałam dodawać nic co będzie bardzo wyglądało jak drewno. Były obawy, że takie porównanie mocno zdemaskuje płytkę Dlatego szukaliśmy czegoś szarego, białego z napisami albo mocno przecieranego. No i znaleźliśmy... i fajnie że się podoba pojemniczki fantastic , bardzo sie mi podobają. Pojemniczki fajowe. Podobne widziałam nie tak dawno w H&Y, ale nie były aż tak ładne jak te TwoUpatrzone pojemniki też piękne:rolleyes: Drop ma rację- w H&Y jest kilka fajnych pojemnikowych serii:) Popatrzyłam na stronce H&Y ale nie znalazłam tam takich pojemniczków, zresztą tutaj nie ma H&Y Te z Kare bardzo mi się podobają i jak nastąpo jakiś przypływ gotówki to będą moje Two może Ilona Agata Ci pomoże:) Ona stała się mistrzem od własnoręcznie wykonanych obrazów:P Two mnie obraz też powalił na kolana - Jakie ma wymiary? mnie się podoba na monitorze a co dopiero na żywo:o Aga po kliknięciu w obrazek jest link do sklepu a wymiary to 120x120 Domi dzięki za namiar lecę zerknąć jakie cuda tworzy Ilona przecież obrazków nigdy za wiele A ja w międzyczasie uknułam plan jak stworzyć sobie taki obrazek i z dostępnymi w domku materiałami poczyniłam już pewne próby początkowe efekty są bardzo zadowalające Two może wyjdzie że w jednym terminie będziemy robić parapetówkę Bardzo bym chciała bo ty lecisz jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.04.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Popatrzyłam na stronce H&Y ale nie znalazłam tam takich pojemniczków, zresztą tutaj nie ma H&Y Może już ich nie być, bo to raczej jakaś zimowa kolekcja U mnie w mieście już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Hej I cóż ja mam najpierw pochwalić ? Wszystkie zakupy fajne ale panele i obraz najbardziej mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Te z Kare bardzo mi się podobają i jak nastąpo jakiś przypływ gotówki to będą moje Lubię takie zdecydowane osóbki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.04.2012 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Hej I cóż ja mam najpierw pochwalić ? Wszystkie zakupy fajne ale panele i obraz najbardziej mi się podobają Moja skromna wersja obrazu już powstaje. Jak efekt będzie zadowalający to może pokuszę się o większy format no i znacząco obniżą nam się koszty 'inwestycji' Lubię takie zdecydowane osóbki:wiggle: ale mąż już nie jest taki zachwycony niestety bywam 'zdecydowana' na zbyt wiele gadżetów Przeszukiwałam net pod kątem pokoju na poddaszu i znalazłam fotkę z literkowym obrazem http://www.infloral.pl/murator/painting.jpg No to się nagadałam psisko znów pod krzaczek musi, jak zwykle jak już się przed laptopem rozsiadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.04.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ale jestem ciekawa chociaż tego skrawka obrazu który wyjdzie spod Twoich zdolnych rączek A mnie na inspiracji podoba się szary chesterek (bo to chesterek jest prawda? ) I fotele ciekawe, szkoda że ucięte - nie masz przypadkiem z większej/innej perspektywy tego wnętrza? Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts