agawi74 20.06.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Rzeczywiście jak mają wisieć kurtki, to szkoda tej tapety tam... I tak konsolka z lustrem fajnie wygląda przy samym wyjściu:yes: Nie wyobrażam sobie kurtek na tej ścianie obok drzwi- jeszcze rękawy będą się przycinać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.06.2011 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 No to została by opcja z tapetą za konsolką, czyli 3. Chociaż mi się naprawdę podoba za skrzynią (2) buuuu co tu zrobić Zakazać wieszania kurtek? Może starą metodą buty i kurtki zostawiamy przed drzwiami a do środka przyjmuje tylko eleganckie płaszcze koniecznie pasujące do tapetki muszę wykoncypować miejsce na dodatkowy wieszak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.06.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A jak dla mnie dziwnie wygląda konsolka i lustro za drzwiami, więc jedna opcja odpada. Kolejny głos na 3, albo zrobić 2 pasy tapety, czyli 2+3 - będzie wilk syty i owca cała (jak mawiała chemica w podstawówce - i dopiero teraz znalazłam życiową sytuację, która to obrazuje :lol2:) Ale to zależy jak duży jest wiatrołap i czy nie byłoby to za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.06.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 podobne tapety widziałam tutaj http://www.tapety-artfunk.ig.pl/webcm/tapety_tematyczne moja jest trochę bardziej współczesna, tzn gazety są bardziej współczesne nie takie retro obrazki. Ale jest kupiona w pierwszym lepszym francuskim sklepie więc nie jest jakiejś markowej firmy . Jak ktoś chce mogę przywieźć w lipcu do polski, była dość tania w porównaniu z tymi ze strony. Czy mówisz o ten pierwszej tapecie? Jak tak to normalnie na rękach będę Cię nosic;) Ile ja się nabiegałam po polskich sklepach i totalnie nic. Jaki jest koszt tej tapety? I jeszcze jesteś z Mazowsza:) A dokładnie skąd jeżeli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 20.06.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 a mnie się podoba po lewej stronie, tam gdzie jest lustro, ładnie się eksponuje, fajnie też wyglada na 2 stronie, ale gdyby nie było wieszaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.06.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ja obstawiam za skrzynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.06.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 szkoda tej kosolki z lustrem za drzwiami, tu pasuje idealnie, po wejściu do domu klucze ladują na konsoli lub w szufladzie, a wychodząc z domu ostatnie, szybkie spojrzenie w lustro. Tylko ze tapeta wtedy powinna byc na calej ścianie z drzwiami. A plasze powinny mieć miejsce w szafie, nie wisiec na wierzchu bo zaburzaja przestrzeń, zaraz do tego dolącza buty i bałagan gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.06.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ojej powstał nam mały bałagan bo drzwi które są na zdjęciu to drzwi do pokoi (na dom). Kamerka stoi w drzwiach wejściowych czyli patrzymy jak by od wejścia. No nie uwzględniłam tego monia77w1 Ja mam tą tapetę http://www.infloral.pl/murator/tapeta.JPG Kupiona za 12euro rolka ma wymiary 0,53x10m, z tym że ona nie ma powtarzalnego wzoru tzn powinno się przykleić jeden pas dekoracyjny my ustaliliśmy że da się przykleić dwa i nadal wygląda to dobrze więc nam pasuje, ale jak chcesz wytapetować całą ścianę to nie wiem czy będzie to fajnie wyglądało. No i jestem z okolic warszawy w każdym razie w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.06.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Z nieba mi spadłaś Wysłałam Ci wiadomość na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 20.06.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 a jak wygladałaby ta tapeta na ścianie przy drzwiach wejściowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.06.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 beap Przy drzwiach wejściowych się nie da, bo tam prawie nie ma ściany drzwi zajmują prawie całą szerokość plus skrzynka z bezpiecznikami. Tapetę mogę umieśić tylko na tych dwóch ściankach co na wizualce. Będzie ją widać po wejściu do domu. Drzwi na wizu to drzwi na pokoje Mi się chyba najbardziej podoba opcja z tapetą po lewej i skrzynią pod nią bo widać wtedy najwięcej tapetki i drzwi nie przeszkadzają jak się stoi przed lustrem ale wersja 3 też jest ok. Wieszak niestety muszę gdzieś wcisnąć bo po pierwsze do mnie czasem przychodzą klienci no i muszą się mieć gdzie powiesić, a po drugie bo ładny zosik na obu ścianach to chyba za dużo bo wyjdzie jak w tej kibelkowej inspiracji monia77w1 pozamiataj w skrzynce bo się poczta nie mieści ach i witam kasiorka w moich szarych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 20.06.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 opcja 1 przemawia najbardziej, szkoda takiej tapety pod ubrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 20.06.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ojej powstał nam mały bałagan bo drzwi które są na zdjęciu to drzwi do pokoi (na dom). Kamerka stoi w drzwiach wejściowych czyli patrzymy jak by od wejścia. To zdecydowanie wersja z tapetą przy ławeczce, bo tak łyso z pusta ścianą i przesyconą przy lustrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.06.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Skrzynka wyczyszczonaczekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.06.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 (edytowane) odpowiedz poleciała A teraz informacje z ostatniej chwili. Poleciałam dziś do tutejszej castoramy z myślą zakupu wybranych już wcześniej kranów no i oczywiście kranów nie było będę musiała poszukać w jakiejś innej. Ale oczywiście nie wróciłam z pustymi rękoma. Zakupiłam gałki do drzwi miały być klamki ale gałki jak mi wpadły w oko to już nie chciały wypaść i wyszliśmy razem Są czarne ze szlifowanego szkła. Może niezbyt praktyczne ale jakoś tak mnie zauroczyły przynajmniej pies nie da rady ich otworzyć. http://www.infloral.pl/murator/galki.jpg Edytowane 20 Czerwca 2011 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.06.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 dziekuję, odpisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Pięęęękne te gałki do drzwi:jawdrop: Swego czasu szukałam takich w kolorze białym lub przezroczystym do drzwi garderoby, ale nic ciekawego nie znalazłam:bash: Twoje cudne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 23.06.2011 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 A tutaj były dokładnie czarne i przeźroczyste Kiedyś marzyły mi się właśnie takie przeźroczyste ale jak zobaczyłam te czarne to już innych nie chce. Mam nadzieję że fajnie zgrają się w domku, będzie trochę czarnych gadżetów i chyba wybierzemy proste białe drzwi. Dzisiaj jedziemy na poszukiwania tych nieszczęsnych kranów. Mam nadzieję że tym razem wrócę z tym co trzeba monia77w1 tapetki kupione w kwestii przekazania zgadamy się na koniec czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.06.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Ale się cieszę Na pw wysyłam swój nr telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 23.06.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 gałki bardzo fajne, aż sobie zobaczę na stronie jake mają bo potrzeba mi do drzwi przesuwnych jakieś gałeczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts