Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem dlaczego, ale myślałam, że na poduszki chcesz.

Na siedzisko pewnie będzie za cienki. Ale próbkę możesz zamówić :)

A ten drogi to skąd i za ile?

Tkaniny obiciowe nie są, niestety, tanie :mad:

TwoOfUs wpadam w odwiedziny do Ciebie, bo kiedyś była mowa o union jack i pokoju w tym stylu.Dla moich chłopców robię łazienkę z dekorami flagi brytyjskiej ,znakiem metra i nazwami poszczególnych stacji itp.Szukam tapet nawiązujących. U Ciebie zawsze pełno było inspiracji , przeszzukałam ,ale znalałam dwie strony ze sklepami z tkaninami, a potrzebuję jeszcze jakieś fajne internetowe sklepy z tapetami. pomożecie:)!!!

Byłam, widziałam... fajne te kafle :wiggle: jak możesz to wrzuć zdjęcia do mnie, ty masz takie fajne, chyba w sklepie robione. Na razie wklejam fotkę z katalogu

http://www.infloral.pl/murator/undreground.jpg

Myślicie że te płytki nadały by się do obłożenia komina w sypialni union jack?

Tutaj widać ten komin.

Wysoka ściana po prawej ma być ciemnoniebieska a niska po lewej prawdopodobnie w pasy biało-niebieskie.

A może po prostu ułożyć zwykłą cegiełkę i pomalować na biało?

http://www.infloral.pl/murator/poddaszesypialnia4.JPG

Już trzeci raz robię dzis podejście do Twojego wątku :lol2:

U nas na cały maj zapowiada się przestój w robotach.

kurcze niedobrze :( :hug:

Zwiedzanie, oprowadzanie, kolacyjki i tak już prawie cały tydzień nam przeleciał :)

To super - bo miło spędziliście razem czas :wiggle:

Usiadłam dzisiaj na chwilę nad moim ogródkiem i ogarnęłam moje pomysły w jakiś ładny rysunek :) Jak będzie chwila czasu to wkleję co tam wymodziłam :p

:popcorn: :popcorn::popcorn:

Zastanawiam się czy jak bym dała i grochy i pasy to by było za dużo? Ciągną mnie oba wzory :D

Ja myślę że można to spokojnie zgrać :yes:

Paleta będzie u mnie jedna, góra dwie i w roli puf właśnie :) Myślę że jak dam tapicerowane siedzisko to nie będzie taka industrialna, za to kółka będą fajnie nawiązywały do kanapy a skrzynkowy dół do botanicznego, ogrodowego tematu :) Zobaczymy jak to wyjdzie ;)

Kurcze jak tak ją stuningujesz to wyjdzie za...ście :o

Takiej tapicerowanej to chyba nie widziałam :)

I taką też inspirację przynoszę :)

Czy tu była inspiracja?

a gdzie się podziała :confused::popcorn:

Two ja bym komin obłożyła białą cegiełką :yes:. i tylko sam komin bez ściany :yes:

Ja chciałam zamówić tą cegłe w tym tygodniu - miałam już wybraną bo kiedyś jej już szukałam - i weszłam przedwczoraj na allegro - a tam kilka naście nowych ofert - i która teraz wybrac ? która najlepsza?

Powiedz mi szukałaś już tej cegiełki?oglądałaś orientacyjnie?

życzę miłego wieczorku i udanej i słonecznej niedzieli http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Lato/057.gif