Barbara74 28.04.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Ja myślę,że te moje kafle za bardzo łązienkowe -one są szkliwione,ale matowe,a może cegły z elkamino?Ja wogóle nie wiem,czy to jest dobry pomysł tak ten komin zaznaczyć,daj jakieś zdjęcie z perspektywy.A teraz zdjęcia cegiełek do mojej łazienki ze sklepudla zainteresowanych metr 189 zł, a każdy dekor 38 zł, kupuje się je kompletami po 6 sztuk.http://lh5.googleusercontent.com/-UbDqLf6qkWU/T3qnO6VngSI/AAAAAAAAJE4/1G9Sj0n_KnI/s640/DSC00322.JPGhttp://lh4.googleusercontent.com/-RoCsEXd6RWY/T3qnPz4eoWI/AAAAAAAAJFA/P7ek7f-mxVg/s640/DSC00323.JPGhttp://lh3.googleusercontent.com/-n-vBV1Ou-hI/T3qnRwH1c0I/AAAAAAAAJHY/BjEr5DkjKHo/s512/DSC00325.JPGhttp://lh4.googleusercontent.com/-5EuVi-LqFoU/T3qnVAOR3mI/AAAAAAAAJFo/2hijvAl1JI4/s640/DSC00328.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.04.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Dodam ,że inspiracje groszkowo, pasiaste cudowne.Kocham grochy i paski we wnetrzach i na ubraniach.Fotele super ,gdybym podobny miała na strychu to bym już szukałą materiału. Stolik z palety wspaniały pomysł, pokazałam mojej mamie , powiedziałą,że mi taki zrobi, bo od dawna o takim czymś myślała (mama uwielbia majsterkować i przerabiać, zamiast siebie pomalować, woli ścianę). A jeśli chodzi o cegły do wnętrz to z elkamino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.04.2012 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 A jeśli chodzi o cegły do wnętrz to z elkamino Basiu a widziałaś ja na żywo? a może masz ją u siebie? Na zdjęciach wygląda faktycznie ładnie i porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.04.2012 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Znowu przeglądam sobie desire to inspire i takaie zdjątko znalazłam i jeszcze taki pomysł na szafę Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.04.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Basiu a widziałaś ja na żywo? a może masz ją u siebie? Na zdjęciach wygląda faktycznie ładnie i porządnie pysiaczek ma je usiebie kolor cegła skalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.04.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 się witam, podczytuję i czekam na tego uniona-bardzo oryginalny musi być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 30.04.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Hej babeczki Dłuuugi weekend miły, ciepły i słoneczny. Rozpoczęliśmy sezon plażowy, mam nadzieję , że i u Was pogoda dopisuje http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-907122.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-446831.gif Porozmyślałam nad tym kominem i chyba macie rację najlepsza będzie zwyczajna cegła malowana na biało Poszukam czegoś na allegro może taniej wyjdzie Zostawienie go tylko pomalowanego jakoś mi się nie podoba, robi się taka powyginana ściana. Wolę już jak się wyróżnia, chociaż myślę że przy niebieskiej ścianie i czerwonej kanapie na jej tle wcale nie będzie się tak rzucał w oczy Admete fajne foty Mirelko realizacja pewnie na jesieni, ale materiały muszę już powyszukiwać. Jak w czerwcu będą się układały ceglane ścianki na parterze to może i komin da się obłożyć za jednym zamachem Pysiaczku, Julianko, Drop, Basiu fajnie że znaleźli się też inni zwolennicy kropek a z cegiełką macie rację, położymy tylko na kominie i koniecznie białą Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.04.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Two ja właśnie na allegro miałam upatrzoną tą cegłe i Magda G mi ja poleciła bo sama nią układała. Ale jak weszłam teraz to okazało się że wybór firm się zwiększył i nie wiem którą wybrać Spójrz w wolnej chwili która wygląda na najporządniejszą i w przystępnej cenie Ja wybrałam wtedy o taaaaaaaaaaaaaaaaaką i widzę że jakaś promocja teraz jest ??? Edit Ale jest itaaaaaaaaka i tańsza o 10 zł i na zdjęciach jak dla mnie wygląda identycznie. Czym byś się sugerowała w wyborze? Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.04.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Hej babeczki Dłuuugi weekend miły, ciepły i słoneczny. Rozpoczęliśmy sezon plażowy, mam nadzieję , że i u Was pogoda dopisuje http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-907122.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-446831.gif Ojjj dopisuje, dopisuje- jest chyba cieplej niż w Italii:lol2:http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sunbathing/smileys-sunbathing-774118.gif Biała cegiełka mniam:wiggle: Buziaczki Twohttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-312943.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.05.2012 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Admete pooglądałam rano te cegiełki na allegro i wszystkie które są białe i tak trzeba malować. Na fotach niby tylko białe ścianki pokazują ale zawsze w tekście jest napisane, że cegła przygotowana do samodzielnego malowania. Ja myślę że wybiorę jakąś tańszą, odzyskiwaną ze starej cegły bo kolor przy malowaniu i tak będzie bez znaczenia. Ta druga wklejona przez Ciebie nawet mi się podoba. Na pewno chcę prawdziwą cegłę bo na allegro są też białe produkowane na bazie gipsu U mnie już po długim weekendzie wczoraj rodzice polecieli z powrotem do PL a dziś misiek już w pracy. 3 maj też mamy pracujący Na szczęście pogodę mieliśmy piękną pozwiedzaliśmy trochę z rodzicami. Byliśmy w Casercie, Pompejach, Rzymie oczywiście i na audiencji w Watykanie. Na placu tak grzało słonko że nie dało się wytrzymać W weekend zabraliśmy towarzystwo na Wezuwiusza i poleżeć na plaży więc się ładnie zarumienili mają konkretną pamiątkę z wakacji bo wszyscy poza moim ojcem opalają się na piękny czerwony kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.05.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Szkoda,że ten czas Wam tak szybko minął i rodzice musieli już wracać, ale na pewno fajnie ten czas wykorzystaliście i rodzice mają fajne wspomnienia Poleżeć na plaży nad morzem to i ja bym chciała ... a tu do wakacji trzeba czekać :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.05.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Super wygląda cegła malowana na biało. Zaczynam mniej bać się mojej, bo naprawdę wygląda na to co przeżyła biedaczka . W ostateczności dostanie białą sukienkę . Two zapomniałam napisać, że stoliczki paletowe z Twoich inspiracji też mnie zachwyciły. Zaczynam chodzić po budowie i patrzeć na wszystko zupełnie inaczej - wzdycham do betonowych słupów o odciśniętymi słojami drewna, zachwycam się wylanym stropem monolitycznym (mamy taki tylko nad górnym korytarzem, bo zamarzyły mi się świetliki w płaskim dachu i tylko tak panowie potrafili nam to marzenie spełnić), zbieram dechy, przeglądam palety, nie pozwoliłam rozdać resztek cegły, której jeszcze rok temu chcieliśmy się pozbyć jak najszybciej, nawet ogromniaste podciągi w salonie już mnie nie martwią . Mój Mąż przypatruje mi się uważnie czy upał mi nie zaszkodził . Ot magia FM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.05.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 (edytowane) Nie martw się Majeczko do wakacji już nie tak daleko a zresztą zawsze możesz wpaść na weekendzik albo Ci trochę piasku i muszelek pocztą prześle Julianko ja miałam to samo palety, rurki, ścinki wiórki wszystko wydawało mi się ciekawe i do wykorzystania. A taką ścianę betonową z odciśniętymi słojami drewna widziałam kiedyś na budowie i tak właśnie sobie pomyślałam ja by to pięknie wyglądało pomalowane na biało Mój mąż też twierdzi, że jestem dziwna Edytowane 2 Maja 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.05.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Two widzę że faktycznie czas wypełniony samymi atrakcjami - SUPER Co do cegieł - - wniosek - czyli brać najtańszą prawdziwą dzięki za rzucenie okiem Miłego wieczorku ps szkoda że do robotki jutro musicie iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.05.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Two widzę że faktycznie czas wypełniony samymi atrakcjami - SUPER Co do cegieł - - wniosek - czyli brać najtańszą prawdziwą dzięki za rzucenie okiem Ja na pewno tak zrobię A tydzień mieliśmy bardzo aktywny zwiedziliśmy więcej niż od początku naszego przyjazdu tutaj. Rodzice byli bardzo zadowoleni ps szkoda że do robotki jutro musicie iść Ja nie muszę ja teraz jestem rasową kurą domową obiadki i spacerki z psem a w ramach atrakcji wizyta w supermarkecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.05.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ja nie muszę ja teraz jestem rasową kurą domową obiadki i spacerki z psem a w ramach atrakcji wizyta w supermarkecie Tak właśnie wywnioskowałam i w takim przeświadczeniu żyłam - że Ty robótki domowe jak i ja robisz - ale ten ostatni post mnie zmylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.05.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Tak napisałam, ze weekendzik się skończył bo jak misiek do pracy, to ja z powrotem do codziennego rytmu wracam Koniec z plażowaniem i zwiedzaniem. Trzeba pranie zrobić bo cały tydzień nie robiłam i zaległy literkowy obrazek czeka na dopieszczenie Dzisiaj robiłam jeszcze rysunki ogrodu i zbierałam inspiracje, może jutro wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.05.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 No wiesz ze ja czekam niecierpliwie na ten Twój projekt Ja próbuję co nieco się poduczyć na ogrodowisku ale ciężko znaleźć coś w tym gąszczu wątków gdzie każdy z nich ma po kilkaset stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.05.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Dokładnie, tam jest tak dużo do przejrzenia a jeszcze wyciągnąć z tego to co niezbędne dla początkującego projektanta Poczytałam trochę i pogrzebałam w necie i coś tam dla siebie stworzyłam mężowi koncept się podoba więc nie jest źle Na razie rozrysowałam połowę ogrodu za domem i teraz kombinuje nad doborem roślinek Drugą połowę chcę zrobić luźniejszą i tam mam tylko cień więc zostawiam to sobie na później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.05.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ja może i bym coś dokładniejszego narysowała - -niż ten mój rzut z kółkiem na środku - gdyby mi ktoś dał jeden dzień ciszy i spokoju - a tak cały czas mi cos przerywa - nawet nie mogę się z książkami porozkładać - bo mi dzieciaki albo pogniotą albo zjedzą materiały I taka robota Dlatego jestem ciekawa co tam narysowałaś - bo na pewno masz to przemyślane i dopracowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts