Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny strrrrrraasznie Wam dziękuję http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-602284.gif

Były obawy czy coś z tego będzie :p na szczęście wyszło i nawet pan mąż pochwalił dzieło a ponadto... dostałam pozwolenie na następne :lol2:

Poza tym nuuuda, na budowie nic się nie dzieje :(

Powinny przyjść płytki i grzejniki ale jakoś ich nie widać :p w dodatku nie ma piniendzy na dodatki bo trzeba oszczędzać na fachowców.

Czyli smutna stagnacja i czeeeekammmmyyyyy na fachowców.

Wiem, wiem, że jeszcze będzie czas ale jak coś wpadnie w oko to ... ;)

Najbardziej mnie wkurza, że się nic w domku nie dzieje, no może poza trzecim już w tym tygodniu załączeniem się alarmu antywłamaniowego :sick: ktoś się chyba naszym dobytkiem nadmiernie interesuje :mad:

W dodatku urząd przyczepił się że postawiliśmy dom za blisko granicy działki :sick: chociaż za płotem ( którego nie ma i nie będzie) też jest nasza działka i przy pozwoleniu na budowę dostaliśmy na to zgodę. Teraz kazali nam połączyć obie w jedną i tym sposobem doszło nam papierkowej roboty.

Wiem, wiem, że jeszcze będzie czas ale jak coś wpadnie w oko to ... ;)

Wiem, wiem:yes::D

Najbardziej mnie wkurza, że się nic w domku nie dzieje, no może poza trzecim już w tym tygodniu załączeniem się alarmu antywłamaniowego :sick: ktoś się chyba naszym dobytkiem nadmiernie interesuje :mad:

Ooo, a może jakieś zwierzątko się dostało do środka? U nas tak było w trakcie budowy- okazało się, ze kotek skakał po styropianach:lol2::lol2:

W dodatku urząd przyczepił się że postawiliśmy dom za blisko granicy działki :sick: chociaż za płotem ( którego nie ma i nie będzie) też jest nasza działka i przy pozwoleniu na budowę dostaliśmy na to zgodę. Teraz kazali nam połączyć obie w jedną i tym sposobem doszło nam papierkowej roboty.

Serio???:jawdrop::jawdrop:Jak to w ogóle jest możliwe?:mad::mad: Przecież linia zabudowy jest określona w pozwoleniu na budowę, jak to mogą teraz kazać zmieniać?:wtf::wtf:

:jawdrop:Two ależ cudne inspiracje...Obraz wyszedł piękny - niby nic wielkiego bo tylko napisy ale efekt piorunujący no widać, że misterna robota:yes::jawdrop:, gdybyś jednak zaczęła je produkować hurtowo to zapisuję się na listę oczekujących klientek...:yes:

sztućce...noż kurna moje cuda leżą w kredensie bo pomysłu nie miałam na nie a Ty takie genialne obrazki powklejałaś, że aż mi ciśnienie skoczyło:eek:...tak się tylko zastanawiam - moje ciemnieją i co jakis czas muszę je czyścić preparetem do srebra więc pewnie trzeba by je tak zamocować, żeby w razie konieczności odczyścić...:)

aaaa no i Przyslij tę wiosnę w końcu do nas...nie Badz taka i się podziel:lol2:

O cześć Anetko http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-170093.gif

Fajnie, ze inspirację się przydały :) Ja już trochę zgłębiłam temat i moje łyżeczki chyba zamocuję wstążeczką ( trzeba zrobić dwie dziurki w tylnej ściance ramy i przeciągnąć przez nie wstążeczkę a potem zawiązać z przodu na ładną kokardkę :)) Będzie łatwo zdjąć je do czyszczenia i nie zniszczą się tak jak bym je zamocowała klejem. Na klej można zamocować te pomalowane bo raczej nie będzie potrzeby ich polerowania :)

Można też powiesić łyżeczki na listewce z nacięciami tutaj są takie gablotki specjalnie na kolekcje ale myślę że taką samą listewkę można dokleić do ładnej ramy ;)

Z urzędami tak już jest :sick: ale kurka prawo nie powinno działać wstecz :mad: jak dali pozwolenie to dali :p przecież jak by za płotem to nie była moja działka to co? miała bym to teraz rozbierać?