julianna16 20.06.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Two Normalnie jestem pod wrażeniem jak grzecznie panowie poukładali wszystko zgodnie z projektem . Niepotrzebnie się martwisz. Będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Pięknie wyszła ta podłoga Two Mazajami się nie przejmuj- na tym etapie to dozwolone:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.06.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 No to fajnie, że Wam się moje maziaje podobają Ja mam nadzieję zachwycić się na urlopie w PL A dzisiaj panowie mają już wszystko pozakrywać kartonami. Podobno podłoga cała zafugowana i umyta. Tata miał podjechać pstryknąć fotki ale nie wiem czy zdąży przed zakryciem całości. Panowie ruszają z naszą małżeńską łazienką. Wczoraj mieliśmy konferencję do 23 Obgadaliśmy wszystkie szczegóły i dziś ma ruszać hydraulik. Musi nam lekko przesunąć odpływ WC bo wyszedł za blisko ściany i niestety trzeba będzie przełożyć kawałek podłogówki bo okazało się że odpływ liniowy wychodzi niesymetrycznie a żeby było pięknie i symetrycznie trzeba niestety trochę odkuć. Niestety pojawił się też mały problem. Prawdopodobnie wyjdzie nam różnica wysokości 1,5-2cm między podłogą w łazience a w w sypialni Pewnie będzie trzeba tam wstawić jakiś próg. Na razie zupełni nie mam pomysłu jak to rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.06.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Two, wspaniale wyszła podłoga. Strasznie mi się podoba ten wzór, na który zdecydowałaś się w ostatniej chwili - pięknie pasuje do takich ciemnych desek. Czyli teraz czekamy na łazienkę Czy to będzie ta ciemno-różowa (albo fioletowa;)) z Twoich pięknych wizualek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.06.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Nie, no podłoga jest super!Zmiana planów odnośnie ułożenia to był strzał w dziesiątkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.06.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Nie, no podłoga jest super!Zmiana planów odnośnie ułożenia to był strzał w dziesiątkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.06.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 A gdzie będzie wyżej-w łazience czy w sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.06.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Two - ja tam widzę że podłoga wyszła zaj...ście!!!!! Wieszak na ręcznik - piękny piękny - ale jakbym nawet kupiła kinkiety , oczywiście przy rabacie 50 % a najlepiej 90 % to wtedy ręczniki na kaloryfer a papier na półkę z geberitem na długi długi czas No chyba że uda Wam się wynegocjować te ceny - trzymam dalej za nie kciuki Z progiem nie pomogę - nie mam pomysła . Ale piszesz że to jeszcze nie jest pewne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Kurczę niedobrze z tym progiem Two:( A kto to nawalił? Wylewkarze czy majster od chudziaka? Jeżeli różnica będzie do 2 cm, to są takie specjalne listwy niwelujące- obawiam się, że innego wyjścia nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.06.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Narendil, Drop, Admete dzięki za podłogę Natalia, Aga Różnica wysokości na pewno jakaś wyjdzie, tylko na razie nie wiadomo ile dokładnie cm to będzie. Wszystko okaże się przy układaniu płytek w łazience bo niestety to łazienka wychodzi wyżej i to trochę niedobrze W sumie to nikt tutaj nie nawalił, jeżeli szukać winnych to tylko my bo nie pomyśleliśmy zawczasu o tym odpływie poziomym i teraz trzeba kombinować ze spadkami i głębokością. Z listwami już się pogodziłam. W sypialni będą panele więc tak czy inaczej jestem na nie skazana. Mam tylko obawy czy taka 2cm różnica wysokości nie będzie odczuwalna przy chodzeniu, czy np nie będziemy się potykać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.06.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Myślę że 2 cm to nie wiele gdybyś miała w sypialni wykładzinę pewnie byś to zgubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.06.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Wieszak na ręcznik - piękny piękny - ale jakbym nawet kupiła kinkiety , oczywiście przy rabacie 50 % a najlepiej 90 % to wtedy ręczniki na kaloryfer a papier na półkę z geberitem na długi długi czas to chyba ja też muszę nad taką półeczką pomyśleć nawet z rabatem ten zestaw łazienkowy może być dość wyczerpujący dla naszego nadwyrężonego budżetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.06.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Myślę że 2 cm to nie wiele gdybyś miała w sypialni wykładzinę pewnie byś to zgubiła Mam jeszcze nadzieję, że może wyjdzie ciut mniej nić te 2cm, ale dla mnie już to wydawało się dość dużo. Wykładzina odpada, chociaż miło rano stawać stopą na czymś miękkim, ale zarobiła bym się z usuwaniem z niej kłaków zresztą panele już kupione Poleciałam popatrzeć na te listwy niwelujące jak pisała Aga i rzeczywiście wychodzi, że 2 cm to jednak nic strasznego, da się to zamaskować tylko muszę poszukać jakiejś znośnej wizualnie tej listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.06.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Two, ale z której strony będziesz miała wyżej? Od sypialni, czy od łazienki?Podłogę w łazience mam teraz (i będę mieć) o 2 cm niżej niż w przedpokoju. I powiem Ci, że nic się nie odczuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.06.2012 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Właśnie u mnie wychodzi odwrotnie. W łazience będzie wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.06.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Tego właśnie nie rozumiałam. Można powiedzieć, że idziecie pod prąd Ale strona nie ma znaczenia, jeśli chodzi o odczuwanie różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.06.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 jedynie wodospad może być efektowniejszy jak się mąż pod prysznicem zapomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.06.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 jedynie wodospad może być efektowniejszy jak się mąż pod prysznicem zapomni :lol2: Two takiej różnicy poziomów się nie odczuwa Wierz mi , wiem co mówię U nas taki próg wyszedł między salonem i korytarzem i cóż muszę to przeżyć A zapomniałam napisać,że podłoga mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.06.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Two-ale jeśli będziesz miała panele, to przecież nie na klej położysz. Ja bym nadlała na progu nieco betonu z lekkim spadkiem w stronę sypialni i te 2cm zgubią się.Listwy niestety nie są ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.06.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Listwy niestety nie są ładne Natalio, a znasz jakąś alternatywę w ogólności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts