Natalia Stanko 22.06.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 znam-brak listew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.06.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Natalko niestety tak się nie da to jest pokój przechodni z drzwiami na dwóch prostopadłych ścianach więc jak nadleje ze spadkiem to owszem przy drzwiach do łazienki będzie fajnie ale w drugich drzwiach wyjdzie mi nierówność którą i tak będę musiała zamaskować Gdyby to chodziło o zgranie tylko tych dwóch odłóg to pewnie byśmy nadlali te 2cm w sypialni ale niestety to się jeszcze musi zgadzać z podłogą w gabinecie która już jest położona. Tak teraz nad tym myślimy i panele tak czy inaczej będą potrzebowały dystansu żeby się nie wybrzuszały itp Może zrobimy jakieś tradycyjne drewniane progi? W tej naszej retro-rustykalno-loftowej stylistyce to i kawał blachy by się wyróżniał, trzeba pokombinować, nie ma wyjścia. Edytowane 22 Czerwca 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.06.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Two ALLLLLLE PODŁOGA piękna ! Jak fajnie że u Ciebie praca już wre.... będzie co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.06.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 podłoga super!a 2 CM TO PESTKA:yes:u mnie na odwrót, tzn w łazience i pralni niżej i nie mam listew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.06.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 znam-brak listew A co jeśli być coś musi? Jak inaczej połączyć podłogę pływającą i płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A co jeśli być coś musi? Jak inaczej połączyć podłogę pływającą i płytki? Niby jest korek natryskowy - można próbować, ale my się już nastawiliśmy na listwy dzięki podłodze pływającej, która musi mieć duże dylatacje. Dobrze dobrane listwy nie są złe:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.06.2012 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Niby jest korek natryskowy - można próbować, ale my się już nastawiliśmy na listwy dzięki podłodze pływającej, która musi mieć duże dylatacje. Dobrze dobrane listwy nie są złe:no: Aga, ja też jestem nastawiona na listwy. I też uważam, że nie są takie złe. Chciałam tylko poznać alternatywy. Co do korka to czytałam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.06.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Witam babeczki Pod moją nieobecność wywiązała się rozmowa o korku, nasz spec mówi, że owszem można z korkiem spróbować ale może się wykruszać więc my pewnie na początek podejmiemy próbę znalezienia jakiś ładnych listew. Na pewno będzie to bezpieczniejsze dla paneli. U nas odpadają drewnopodobne listwy bo do naszych paneli nie ma nic w zestawie i do tego wzoru ciężko będzie coś dobrać Musimy poszukać jakiś srebrnych, białych albo szarych, może poważnie rozważymy te progi. Zobaczę na żywo, to się przekonam co tam najbardziej będzie pasowało. Na wszelki wypadek poproszę o ładne i równe docinanie paneli, bo może jak się już uleżą i wypracują , da się tą listwę zamienić na korek A tymczasem na budowie Podłoga zafugowana, umyta i zakurzona więc mam nadzieję dlatego fugi wydają się jakieś brązowe bo wybraliśmy antracytową Zbliżenia podłogi w kuchni i pod oknami w salonie. Miałam nadzieję, że pod oknami uda się wcisnąć całą płytkę wzdłuż i nie robić docinek na dylatacji, niestety nie wyszło. http://www.infloral.pl/murator/podloga serenissima 5.jpg http://www.infloral.pl/murator/podloga serenissima 6.jpg http://www.infloral.pl/murator/podloga serenissima 7.jpg I pobojowisko w łazience stawia się ścianka prysznicowa i widać zaczątki płytek pod prysznicem. http://www.infloral.pl/murator/lazienka piumetta.jpg W weekend zawitaliśmy ponownie do naszego sklepu z wyposażeniem łazienek. Dla wszystkich, którzy zapałali uczuciem do serii Time Devon&devon mam smutnie wieści o jej cenie... gadżety łazienkowe oscylują w granicach 1000-1700zł czyli prawie tyle co ładna bateria umywalkowa Ja się napaliłam na baterię trzypunktową z tej serii i mam teraz zagwozdkę. Sprzedać kota, wziąć kredyt czy zrezygnować z kanapy http://www.infloral.pl/murator/devondevon.jpg W grę wchodzi jeszcze ten, też mi się podoba i jest 400zł tańszy. http://www.infloral.pl/murator/signorinidiamond.jpg http://www.infloral.pl/murator/signorinidiamond2.jpg Dla przypomnienia, to do tej łazienki: http://www.infloral.pl/murator/lazienkanasza2.png http://www.infloral.pl/murator/lazienkanasza3.png Edytowane 25 Czerwca 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.06.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Two to wiesz jaką ja dostałam u mnie cenę na nie - najtańsza 2300 zł . Dlatego Cię zapytałam o cenę kinkietów tam u Was a znasz już cenę ? Podłoga pięknieje!!!! I łazienka się tworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.06.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Aga a nie dostałaś privka? wysłałam jakoś przed południem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.06.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Fantastyczna ta czarna podłoga, no FANTASTIC!!! docinkami sie nie przejmuj, jeśli powiesisz zasłony lub firany, to nie będzie widać, zresztą całość robi takie wrażenie, że jakieś tam ciecia pod oknami są niezauważalne:no: A ceny akcesoriów i w ogóle ceramiki devon& devon sa kosmiczne i mocno przesadzone jak dla mnie:sick: niemniej piękne są... Two ja mam w drzwiach na łączeniu paneli i płytek ok 4cm szerokie progi z konglomeratu i do tego progu docięte równo panele i zasilikonowane, byłoby super gdyby te progi nie wystawały nad płytki 1cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.06.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 two podłoga wyszła cudnie bardzo oryginalnie a co do tych akcesoriów z Devona to tak jak napisała vesi pikne ale cena :mad: podejrzewam ze znajdziesz równie ładny zamiennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 25.06.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Z gałeczkami widzę że masz już obmyślane i dobry kierunek, czarne były by za dużym akcentem - a biel plus chrom - baja Sama powinnam zacząć szukać Byłam w naszym największym sklepie z meblami w Kielcowie - bo miałam 20 minut do odebrania Oskara z przedszkola (nic, kompletnie mi się nie spodobało ) znalazłam za to obraz - w tematyce w jakiej Ty teraz tworzysz ten swój nowy. Sama nie wiem jak się do niego ustosunkować..........- przyklejony instrument jest na pewno niespotykanym dodatkiem Ale fajne są te wystające motywy, nutki były na tej górnej płaskiej części - która też troszku odstawała. Nie wiem czy się przyda, czy będzie ciekawostką czy powodem do śmiechu - wklejam Nie widać dobrze nutek bo pani prawie by mnie dorwała i musiałam uciekać http://i2.fmix.pl/fmi685/3c53d7e7002057384fc90f3d Jak coś daj znać to usunę Miłego wieczorku Ten "obraz" jest mega fantastyczny, szukam inspiracji do chłopięcego pokoju. syn (lat 6) oznajmił że chce swoje pierwsze skrzypce powiesić na ścianie - jak tylko otrzyma większe. Właśnie zastanawiam się jak wyeksponować instrument. taka opcja jest jakąś alternatywą i mnie się bardzo podoba, jedyne co to musi pasować do pokoju dziecięcego czyli jakieś lżejsze tło ale właśnie może nutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.06.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Widzę, że Twoi panowie też działają sprawnie Pierwsza bateria jest absolutnie fantastyczna, ale ta druga - tańsza też piękna Jeśli planujesz dokładnie taką umywalkę jak na wizkach, to moim zdaniem pasuje nawet lepiej niż ta droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.06.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Ale piękna podłoga. Bardzo mi się podoba. Cudna. A jak znajdziesz ŁADNE listwy - daj mi proszę znać. Szukam 3 sztuki, w tym jedna do zamaskowania różnicy poziomów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 25.06.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Kota nie sprzedawaj , kredytu nie bierz- REZYGNUJ Z KANAPY - baterie boskie:yes: Podłoga wyszła rewelacyjnie - zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.06.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Bardzo, bardzo, baaardzo dziękuję za podłogę Rodzicom też się podoba, pewnie stąd tyle fotek Drop u mnie momentami działało nawet trzech panów, pewnie stąd takie tempo Teraz został już tylko jeden i będzie sam układał płytki w łazienkach, reszta poleciała na następne zlecenie. Aga wysłałam jeszcze raz privka i teraz powinien dojść. Coś mi się działo rano z przeglądarką i wiadomości się nie wysyłały Zresetowałam i poszło Tutaj jest jednak taniej. 2300 to za te droższe modele wychodzi i kinkiety chyba nie przerażają, chociaż najtańsze nie są. Vesi zmobilizowałam się dzisiaj i w końcu przejrzałam do końca Twoje komentarze. Masz śliczny domek . Ja się bardzo cieszę, że zaryzykowałam z czarną podłogą, bo bardzo mi się podoba w zestawieniu z brązowymi oknami na fotkach Mam nadzieję że w użytkowaniu też nie będzie dramatu. Nad łączeniem podłóg pogłówkuje jak będę na miejscu i będzie możliwość dokładnego przyjrzenia się problemowi. Ale wiem już, że to nie takie straszne i da się coś zaradzić. Beatko Witam u siebie Cieszę się , że mój wątek do czegoś się przydał. Skrzypce z nutkami to będzie fajny pomysł może znajdziesz wypukłe nutki jak literki, które dziewczyny kupowały do pokoi swoich chłopaków. Takie skrzypce to będzie fajna pamiątka Mirelko jak coś mi wpadnie w oko dam znać Karolku, Drop, Mrówko gadżety devona trzeba sobie odpuścić i poszukać czegoś innego. Trudno, nie będę płakać Za to baterie zamierzam którąś kupić tylko najzwyczajniej nie umiem zdecydować, która podoba mi się bardziej Devon czy ta druga Signorini. Umywalka na 100% będzie ta, jak zdecyduję która bateria to zamawiamy http://www.infloral.pl/murator/kerasanretro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.06.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jaka piękna ta umywalka Ta mi najbardziej do Ciebie pasuje http://www.infloral.pl/murator/signorinidiamond2.jpg a sama mam sentyment do tej devona co wkleiłaś - bo ta mi się najbardziej spodobała ------------------------ Beatko.i cieszę się że komuś się przydało moje zdjęcie Two a Ty nie napisałaś czy mam je usuwać czy Ci się podoba czy jest okropne , chyba że ja coś przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.06.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 podłoga super!Łazienka będzie fantastycznie klimatyczna, piękna ta umywalka! przychylam się do zdania Admete, dla mnie ta bateria to też nr 1! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.06.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Two, głosuję za tą drugą, tańszą baterią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts