agawi74 01.07.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Ależ fenomenalne wizualki Two:jawdrop: Będzie przepiękna, nietuzinkowa łazienka. Ja bym wzięła zolę, bo mugaty są wszędzie:D Czerwoną wannę można zamówić, prawda? Jak brałam swoją w Baleximie, to mogłam wybrać dowolny kolor, oczywiście za dopłatą. Podłoga pod wanną bardzo pasuje i moim zdaniem powinna zostać. U nas dzisiaj było chłodniej tylko o jeden stopień niż w Rzymie.Totalny ukrop:sick: Miłego tygodnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.07.2012 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 No no Ależ się pięknie zapowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.07.2012 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Two Twoje wizualizacje są tak przemyślane że nic już zmieniać nie potrzeba. Rozbroiły mnie czerwone korale wystające z szuflady I co tu można wtrącić jak stroi tam ta zaje....sta CZERWONA WANNA Jest fenomenalna ............ Co do płyteczek ja nie mam rozeznania między nimi. Ale jak Aga pisze, mugaty się przewijają często, więc może te drugie? A nie ma przypadkiem takich czerwonych żarówek Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.07.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 tą szafke podumywalkąwą skądś kojarzę pięknie Ci wyszła gdzieś Ty wyczaiła taką czerwona wannę?? sa w realu takie, czy tylko machnęłaś czerwoną do wizualek?? do tego komina to zola by pewnie bardziej pasowała niż mugaty, ale mugaty są bardziej eleganckie wg mnie, chyba nie pomoge w wyborze:D Szafka mocno zapadła mi w pamięci Wanna będzie czerwona miała być czarna ale przy tych płytkach wyglądała ponuro więc stanęło na czerwień mężowi się bardzo podoba Z płytkami mam dokładnie takie wątpliwości. Wydaje mi się, że mugaty będą zbyt błyszczące w zestawieniu z cegłą na kominie stąd pomysł na zole, tylko nie widziałam jej na żywo i nie wiem czy ładna jest ta jej matowość Ależ fenomenalne wizualki Two:jawdrop: Będzie przepiękna, nietuzinkowa łazienka. Ja bym wzięła zolę, bo mugaty są wszędzie:D Czerwoną wannę można zamówić, prawda? Jak brałam swoją w Baleximie, to mogłam wybrać dowolny kolor, oczywiście za dopłatą. No i do zoli skłaniam się coraz bardziej A wannę tak jak piszesz w Baleximie można zamówić w dowolnym kolorze z palety a gotowca znalazłam tutaj No no Ależ się pięknie zapowiada! Two Twoje wizualizacje są tak przemyślane że nic już zmieniać nie potrzeba. Rozbroiły mnie czerwone korale wystające z szuflady Bardzo dziękować koraliki dla dodania koloru I co tu można wtrącić jak stroi tam ta zaje....sta CZERWONA WANNA Jest fenomenalna ............ a ja myślałam, że powiecie że oszalałam. A nie ma przypadkiem takich czerwonych żarówek to bym dopiero miała 'klimatyczną; łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.07.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 to bym dopiero miała 'klimatyczną; łazienkę. Z wrażenia po czerwonej wannie źle napisałam i wyszła łazienka o specyficznym klimacie Myśłałam o czerwonych kablach od tych lampek do mojej łazienki Bardelliego - u Ciebie nic nie trzeba ruszać jest Idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.07.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 WOWWWW cudne wizualizacje!!!! ja bym dała jeszcze czerwone kable do oswietlenia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.07.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 hmmm w sumie są dostępne czerwone oploty, może taki zrobimy a mąż przeczytał o tej klimatycznej łazience i już się rozmarzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.07.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 hmmm w sumie są dostępne czerwone oploty, może taki zrobimy a mąż przeczytał o tej klimatycznej łazience i już się rozmarzył żeby nie zechciał w niej zamieszkać łazienka jest poprostu mega:jawdrop:kurcze gapię się i gapię i nie mam dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.07.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 No Two jak zwykle zaszalałaś Łazienka będzie :jawdrop: Już się nie mogę doczekać jej realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.07.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Two, przynoszę Ci nie-mugaty w łazience Spirei: Tubądzin Zień seria Barcelona Sant Marti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 02.07.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Przyłączam się do zachwytów dziewczyn, jednak czy ty Two przekonana jesteś do takiej umywalki?Moim zdaniem tylko ładnie wygląda ( bez urazy dla właścicielek takowych), ale myje się w niej tak jak w miseczce. No ja takie miałam wrazenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.07.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Two http://forum.barcis.pl/images/smilies/poklony.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/poklony.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/tak_trzymaj.gif rewelacja wanna czaderska czekan na realizacje :popcorn::popcorn: nawet se koralki wkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 02.07.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Two, wizualki niezmiennie zachwycające - nie dziwię się, że renderowały się tak długo. Wypieszczone w każdym szczególe! Wyłamię się natomiast z ogólnych zachwytów nad czerwoną wanną - podoba mi się kompozycyjnie na obrazku (uwielbiam kolor czerwony!), ale wyobraziłam sobie kąpiel w takiej wannie... Nie, jednak nie mogę sobie tego wyobrazić, zbyt dużo horrorów naoglądałam się w życiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.07.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Two, z wizualkami jak zwykle trzymasz poziom - korale wystające z szuflady rozbrajające! Świetnie wyszło Ci to połączenie eleganckich elementów (wanna) z lekkim industrialem (żarówki) Wiesz co, może faktycznie lepsze byłaby tutaj zola - mugaty mogą się trochę gryźć z matowością cegły. Kochana, a nie myślałaś żeby ciemne deseczki na podłodze ułożyć w tę jakby drabinkę? Tak jak już masz na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.07.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Two, Brak słów - łazienka jak żywa, piękna, smaczna, dopracowana w szczegółach . Czy to oznacza, że powstanie podczas Waszego pobytu w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.07.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 czerwona wanna- :jawdrop:CZADDDD a w ogóle to piękna łazienka się szykuje:yes: dla mnie też Zola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.07.2012 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 (edytowane) Majeczka, Anetko, Karolka baaardzo dziękuję Two, przynoszę Ci nie-mugaty w łazience Spirei: Tubądzin Zień seria Barcelona Sant Marti 1 Niestety te nie przejdą Mąż ogólnie sceptycznie podchodzi do tego typu płytek. Vivesy przeszły tylko dlatego, że mają fazowane brzegi. A w ogóle to ja marzyłam o Ascotach ale ta cena musiała bym na nie czekać do przyszłego roku jak nie dłużej. czy ty Two przekonana jesteś do takiej umywalki? Moim zdaniem tylko ładnie wygląda ( bez urazy dla właścicielek takowych), ale myje się w niej tak jak w miseczce. No ja takie miałam wrazenia;) Natalko, fajnie że łazieneczka Tobie też się podoba. Decyzja o umywalce jeszcze nie podjęta najpierw pooglądamy coś na żywo. Ta po prostu pasowała mi kształtem do klimatu łazienki Na pewno będzie jakaś nablatowa ale nic konkretnego na razie nie znalazłam . Two, wizualki niezmiennie zachwycające - nie dziwię się, że renderowały się tak długo. Wypieszczone w każdym szczególe! Dziękuję za komplementy dla wizualek Widziałam u Majeczki Twoje zestawieni kuchni z wizu i w realu super, wyszło identycznie jak na wizu Wyłamię się natomiast z ogólnych zachwytów nad czerwoną wanną - podoba mi się kompozycyjnie na obrazku (uwielbiam kolor czerwony!), ale wyobraziłam sobie kąpiel w takiej wannie... Nie, jednak nie mogę sobie tego wyobrazić, zbyt dużo horrorów naoglądałam się w życiu . :lol2: t Dobrze, że ja nie mam takich doświadczeń i horrorów nie oglądam. Za to u mojego miśka, gładkie białe prostokąciki nie przejdą bo kojarzą się z masarnią i scenami z "piły" Wiesz co, może faktycznie lepsze byłaby tutaj zola - mugaty mogą się trochę gryźć z matowością cegły. Kochana, a nie myślałaś żeby ciemne deseczki na podłodze ułożyć w tę jakby drabinkę? Tak jak już masz na dole? Dokładnie o tym samym myślę Jak będziemy na miejscu zobaczymy ile nam tych płytek zostało i czy da się ułożyć je w drabinkę. Część z tego co zostało to połówki i łatwiej było by wykorzystać je w tradycyjnym wzorze na mijankę więc na próbę ułożyliśmy tak na wizu, ale jak się okaże, że mamy wystarczająco dużo całych to będzie drabinka Do zoli skłaniam się coraz bardziej szczególnie, że potwierdzacie moje przypuszczenia. Do cegły jednak mugat za błyszczący. Czy to oznacza, że powstanie podczas Waszego pobytu w PL? raczej pan się nie wyrobi w te dwa tygodnie. Płytki zamówimy dopiero po przyjeździe, musimy dobrze pomierzyć ścianki kolankowe przed zamówieniem więc zanim dojdą będzie trzeba trochę poczekać. Ale mamy już wizki i gotowy plan więc będzie można omówić wszystkie szczegóły i dopracować podłączenia hydrauliczne pod wannę i mam nadzieję do jesieni łazienka będzie gotowa czerwona wanna- :jawdrop:CZADDDD a w ogóle to piękna łazienka się szykuje:yes: dla mnie też Zola. Dziękuję Mrówko i kolejny głosik na zole, no to chyba przegłosowane Edytowane 3 Lipca 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.07.2012 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Dostałam właśnie kilka fotek z placu boju Stoi już ścianka prysznicowa w łazience i położone są białe płytki za prysznicem, no i oczywiście zamontowany odpływ Teraz pora na podłogę i obłożenie ścianki czarnym dekorem. Musimy jeszcze dzisiaj domówić listwy dekoracyjne do wykończenia płytek bo sklep nie miał wystarczającej ilości na stanie.Okazało się też, że źle policzyliśmy i zabrakło 4 białych płytek, które też trzeba dokupić. http://www.infloral.pl/murator/lazienkanasza7294.jpg http://www.infloral.pl/murator/lazienkanasza7299.jpg http://www.infloral.pl/murator/lazienkanasza7298.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Oooo pięknie sią zapowiada:rolleyes: Całkiem spory ten prysznic macie:jawdrop: Możecie tam chodzić parami:lol2: Szkoda, że płytek zabrakło:bash: Ale to w sumie lepiej niż by miały zostać w nadmiarze. Ale jakiś zapas planujesz w razie awarii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.07.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Two prysznic wymiata będzieci mogli się w nim ganiać ogromniasty Super zazdraszczam widzę że u ciebie ostro z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts