aneta s 10.07.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 no bezbłędna ta wannowa "poprawka":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.07.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Two, jak u Was nawet wizualki takie dopieszczone, to ja aż boję się myśleć co to będzie w realu Wersja z pianką i czerwonowłosą panią w wannie - mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 10.07.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) Oj Pani jak Pani, ale ta noga. No i lakier do paznokci bezblednie do wanny dobrany... Fiu, fiu A kominek bedzie super, fajny pomysl Edytowane 10 Lipca 2012 przez Turlututu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.07.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Two kocham oglądać Wasze wizualki Fajnie będzie je skonfrontować z realnymi wnętrzami Nie mogę się doczekać A Pani w wannie to już mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.07.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Jak to Pani? A ja myślałam, że to Ty w stylowym czerwonym czepeczku . Kominek BOSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.07.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 O Matko, jakie boskie wizki:lol2: Czerwona wanna, czepek i lakier na paznokciach:rotfl: Wszystko zapowiada si ę fenomenalnie i jestem pewna, że wyjdą niepowtarzalne łazienki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.07.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Co za wizualka Dobre, naprawdę dobre Ale tego kominka w łazience to Ci pewno nie jedna z nas zazdrości Super pomysł Wizualka wc faktycznie "troszkę" się zmieniła, ale jest naprawdę rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.07.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Two spakowałaś już walizki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Two prze-przepięknie Nawet nie wiedziałam, że to wizualka. Będzie booooooooooosko Okno w tej większej łazience (dobrze pamiętam że ona ma być z akcentami barocco? ) powiesiłabym na mini karnioszu zasłonę, długą, leżącą, związaną jednym chwostem Nóżka w kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 11.07.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 genialna łazienka ! i pani w wannie ))) ta mniejsza też super sie zapowiada ślędzę postępy z wypiekami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.07.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Wcecik faktycznie jak realizacja , ale mnie już to nie dziwi A górna łazienka......upały robią swoje, o pracy nikomu się nie myśli no bezbłędna ta wannowa "poprawka":lol2: Wersja z pianką i czerwonowłosą panią w wannie - mistrzostwo Oj Pani jak Pani, ale ta noga. No i lakier do paznokci bezblednie do wanny dobrany... Fiu, fiu Co za wizualka Dobre, naprawdę dobre misiek miszczem wizualek http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/characters/smileys-characters-721479.gif Jak to Pani? A ja myślałam, że to Ty w stylowym czerwonym czepeczku . Kominek BOSKI albo po ostatnim nieudanym farbowaniu Kominek będzie piękny - chyba rama podobna do mojej pierwszej miłości portalowej Coś w tym jest A kominek bedzie super, fajny pomysl Ale tego kominka w łazience to Ci pewno nie jedna z nas zazdrości Super pomysł kominek wyszedł całkiem przypadkiem. Trzeba było jakoś zasłonić rozdzielnię która jest na tej ściance i to tak aby był do niej łatwy dostęp. Powstała więc koncepcja z z kominkiem i panelem który zasłoni skrzynkę a jednocześnie będzie fajną ozdobą Two kocham oglądać Wasze wizualki Fajnie będzie je skonfrontować z realnymi wnętrzami Nie mogę się doczekać Ja też Nawet myśleliśmy nad tym żeby zrobić sobie galeryjkę 'przed i po' Dać do niej fotki z realizacji i wizualki zrobione z tego samego kąta Two spakowałaś już walizki? Jeszcze nie. Miałam się wczoraj za to zabrać ale było tak gorąco, że nie miałam siły Dziś wieczorkiem koniecznie muszę się zmobilizować. Two prze-przepięknie Nawet nie wiedziałam, że to wizualka. Będzie booooooooooosko : no i się zarumieniłam Okno w tej większej łazience (dobrze pamiętam że ona ma być z akcentami barocco? ) powiesiłabym na mini karnioszu zasłonę, długą, leżącą, związaną jednym chwostem Bardzo fajny pomysł przetestuje na miejscu. Nóżka w kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.07.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 O Matko, jakie boskie wizki:lol2: Czerwona wanna, czepek i lakier na paznokciach:rotfl: Wszystko zapowiada si ę fenomenalnie i jestem pewna, że wyjdą niepowtarzalne łazienki:D będę musiała pamiętać żeby paznokcie zawsze malować na czerwono, no i czepeczek muszę wykombinować genialna łazienka ! i pani w wannie ))) ta mniejsza też super sie zapowiada ślędzę postępy z wypiekami Witam i dziękuję przez chwilę pomyślałam, ze chcesz śledzić moje postępy z wypiekami w sensie kulinarnym a z tym jak wiadomo u mnie cienko przypominam mój sernik arbuzowo-wołowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 co co? jaki sernik arbuzowo wołowy? a ja myślałam, że tylko mój mąż uwielbia przekładańca : kokos, banan, budyń, dżem, wołowina z cebulą, kokos, banan Fajnie, że rozumiesz o co mi chodzi z tym oknem, bo gdzieś tak widziałam i zapamiętałam ale znaleźć nie mogę żeby naocznić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.07.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Hejka Two ... Po pierwsze szalenie podoba mi się wizualka wc ... :rolleyes: ... cudnie wygląda :yes: Po drugie ... Ty jesteś mistrzem wizualek ... ale przy swoim Miśku to Ty kochana wysiadasz :lol2: ... ten to dopiero ma pomysły :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.07.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 co co? jaki sernik arbuzowo wołowy? a ja myślałam, że tylko mój mąż uwielbia przekładańca : kokos, banan, budyń, dżem, wołowina z cebulą, kokos, banan http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif mąż przeczytał i stwierdził, że brzmi smacznie Hejka Two ... Po pierwsze szalenie podoba mi się wizualka wc ... :rolleyes: ... cudnie wygląda :yes: Po drugie ... Ty jesteś mistrzem wizualek ... ale przy swoim Miśku to Ty kochana wysiadasz :lol2: ... ten to dopiero ma pomysły :yes: Oj ma, ma pomysły Dziś panowie zaczęli realizować kibelek wiec może w przyszłym tygodniu będą już pierwsze real fotki. Niestety z mozaiką mają trochę więcej roboty niż z płytkami w dużej łazience ale mam nadzieję, że skończą nim wyjedziemy z PL. A my dzisiaj kupiliśmy stół Kuchni jeszcze nie ma i widoki na nią jakoś chyba na grudzień się szykują ale stół już będzie czekał Przyznam się, ze stół Venuski trochę nam dopomógł w podjęciu tej spontanicznej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.07.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Two Zaszalałaś z tymi wizkami normalnie prawie spadłam z mojego ludwiczka Gratuluje z okazji zakupu stołu pochwal no się a wiesz ze ja też jeszcze nie miałam kuchni a stół kupiłam tyle że później wylądował w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.07.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 A pan glazurnik jest taki dokładny w realizowaniu naszych projektów, że jeszcze się zdziwimy jak panią do wanny też dorzuci w pakiecie Ja bym się zastanowiła, czy pokazać panu glazurnikowi takie dokładne wizki Obłęd Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Poka, poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Poka, poka stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.07.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Zaszalałaś z tymi wizkami normalnie prawie spadłam z mojego ludwiczka Co to to nie tym razem to nie ja Z odszkodowaniem tym razem do miśka Ja bym się zastanowiła, czy pokazać panu glazurnikowi takie dokładne wizki hmm jak by oprócz leżenia jeszcze okna umyła, podłogi ze dwa razy dziennie przetarła to mogła bym to przemyśleć Gratuluje z okazji zakupu stołu pochwal no się a wiesz ze ja też jeszcze nie miałam kuchni a stół kupiłam tyle że później wylądował w salonie Poka, poka Poka, poka stół A nie pokarze Strzele fotki jak będziemy w PL bo już dziś ma dojechać na miejsce ale wątpię żeby rodzicom od razu chciało się aparat wyciągać Stół jest dębowy, na giętych nogach podobny do stołu Venuski tylko blat ma ozdobny w mozaice z forniru. Czailiśmy się na niego jakiś czas ale ponieważ to jeszcze nie moment na zakup stołu więc odkładaliśmy ten wydatek na później. A tutaj... po ostatnich zdjęciach z jadalni Venus została podjęta szybka decyzja 'bierzemy' U nas w planach białe Queeny Pedrali albo zara/aurora a u Venuski tak ładnie stół zagrał z Ghostami że już nie było się nad czym zastanawiać. Mam nadzieję, że przyjdzie w dobrym stanie i obiecuje, że jak tylko dojedziemy pstryknę mu foteczki Z pogodowych rewelacji u nas dziś chłodniej i nawet rano deszczyk przeleciał. A przedwczoraj podobno było małe trzęsienie ziemi Misiek mówił, że u niego w pracy było odczuwalne a ja nic nie zauważyłam pewnie przestałam bo było tak gorąco, ze po południu musiałam się na chwilkę położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts