Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wcecik faktycznie jak realizacja :yes:, ale mnie już to nie dziwi :lol2:

:p

A górna łazienka......upały robią swoje, o pracy nikomu się nie myśli :lol2:

no bezbłędna ta wannowa "poprawka":lol2:

Wersja z pianką i czerwonowłosą panią w wannie - mistrzostwo :rotfl:

Oj Pani jak Pani, ale ta noga. No i lakier do paznokci bezblednie do wanny dobrany... Fiu, fiu

Co za wizualka :lol2: Dobre, naprawdę dobre :lol2:

:lol2: misiek miszczem wizualek http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/characters/smileys-characters-721479.gif

Jak to Pani? A ja myślałam, że to Ty w stylowym czerwonym czepeczku :D.

Kominek BOSKI :)

:rotfl: albo po ostatnim nieudanym farbowaniu

Kominek będzie piękny - chyba rama podobna do mojej pierwszej miłości portalowej

Coś w tym jest ;)

A kominek bedzie super, fajny pomysl

Ale tego kominka w łazience to Ci pewno nie jedna z nas zazdrości :yes: Super pomysł :)

:cool: kominek wyszedł całkiem przypadkiem. Trzeba było jakoś zasłonić rozdzielnię która jest na tej ściance i to tak aby był do niej łatwy dostęp. Powstała więc koncepcja z z kominkiem i panelem który zasłoni skrzynkę a jednocześnie będzie fajną ozdobą :)

Two kocham oglądać Wasze wizualki :)

Fajnie będzie je skonfrontować z realnymi wnętrzami :)

Nie mogę się doczekać :)

Ja też :) Nawet myśleliśmy nad tym żeby zrobić sobie galeryjkę 'przed i po' Dać do niej fotki z realizacji i wizualki zrobione z tego samego kąta :)

Two spakowałaś już walizki? :D

Jeszcze nie. Miałam się wczoraj za to zabrać ale było tak gorąco, że nie miałam siły :p Dziś wieczorkiem koniecznie muszę się zmobilizować.

Two prze-przepięknie :jawdrop:

Nawet nie wiedziałam, że to wizualka. Będzie booooooooooosko :)

:

:oops: no i się zarumieniłam :)

Okno w tej większej łazience (dobrze pamiętam że ona ma być z akcentami barocco? ) powiesiłabym na mini karnioszu zasłonę, długą, leżącą, związaną jednym chwostem :)

Bardzo fajny pomysł :yes: przetestuje na miejscu.

Nóżka w kąpieli :lol2:

:lol2:

O Matko, jakie boskie wizki:lol2::lol2: Czerwona wanna, czepek i lakier na paznokciach:rotfl:

Wszystko zapowiada si ę fenomenalnie i jestem pewna, że wyjdą niepowtarzalne łazienki:D

:lol2: będę musiała pamiętać żeby paznokcie zawsze malować na czerwono, no i czepeczek muszę wykombinować :p

genialna łazienka ! i pani w wannie :))))

ta mniejsza też super sie zapowiada :) ślędzę postępy z wypiekami ;)

Witam i dziękuję :) przez chwilę pomyślałam, ze chcesz śledzić moje postępy z wypiekami w sensie kulinarnym a z tym jak wiadomo u mnie cienko :lol2: przypominam mój sernik arbuzowo-wołowy :rotfl:

co co? :D jaki sernik arbuzowo wołowy? :lol2: a ja myślałam, że tylko mój mąż uwielbia przekładańca : kokos, banan, budyń, dżem, wołowina z cebulą, kokos, banan :lol2:

:rotfl: http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif mąż przeczytał i stwierdził, że brzmi smacznie :o

Hejka Two ...

Po pierwsze szalenie podoba mi się wizualka wc ... :rolleyes::rolleyes: ... cudnie wygląda :yes::yes:

Po drugie ... Ty jesteś mistrzem wizualek ... ale przy swoim Miśku to Ty kochana wysiadasz :lol2::lol2: :hug: ... ten to dopiero ma pomysły :yes::yes:

Oj ma, ma pomysły :lol2:

Dziś panowie zaczęli realizować kibelek wiec może w przyszłym tygodniu będą już pierwsze real fotki. Niestety z mozaiką mają trochę więcej roboty niż z płytkami w dużej łazience ale mam nadzieję, że skończą nim wyjedziemy z PL.

A my dzisiaj kupiliśmy stół :lol: Kuchni jeszcze nie ma i widoki na nią jakoś chyba na grudzień się szykują :sick: ale stół już będzie czekał :lol2:

Przyznam się, ze stół Venuski trochę nam dopomógł w podjęciu tej spontanicznej decyzji :p

A pan glazurnik jest taki dokładny w realizowaniu naszych projektów, że jeszcze się zdziwimy jak panią do wanny też dorzuci w pakiecie :lol2:

Ja bym się zastanowiła, czy pokazać panu glazurnikowi takie dokładne wizki :rotfl:

Obłęd :jawdrop:

Zazdroszczę :p

Zaszalałaś

z tymi wizkami

normalnie prawie spadłam z mojego ludwiczka :lol2:

Co to to nie :p tym razem to nie ja :lol2: Z odszkodowaniem tym razem do miśka :lol2:

Ja bym się zastanowiła, czy pokazać panu glazurnikowi takie dokładne wizki :rotfl:

hmm jak by oprócz leżenia jeszcze okna umyła, podłogi ze dwa razy dziennie przetarła to mogła bym to przemyśleć :lol2:

Gratuluje z okazji zakupu stołu pochwal no się :yes:

a wiesz ze ja też jeszcze nie miałam kuchni a stół kupiłam tyle że później wylądował w salonie :yes:

Poka, poka :rolleyes:

Poka, poka stół:D

A nie pokarze :p

Strzele fotki jak będziemy w PL bo już dziś ma dojechać na miejsce ale wątpię żeby rodzicom od razu chciało się aparat wyciągać ;)

Stół jest dębowy, na giętych nogach podobny do stołu Venuski tylko blat ma ozdobny w mozaice z forniru.

Czailiśmy się na niego jakiś czas ale ponieważ to jeszcze nie moment na zakup stołu więc odkładaliśmy ten wydatek na później.

A tutaj... po ostatnich zdjęciach z jadalni Venus została podjęta szybka decyzja 'bierzemy' :) U nas w planach białe Queeny Pedrali albo zara/aurora a u Venuski tak ładnie stół zagrał z Ghostami że już nie było się nad czym zastanawiać.

Mam nadzieję, że przyjdzie w dobrym stanie i obiecuje, że jak tylko dojedziemy pstryknę mu foteczki :)

Z pogodowych rewelacji u nas dziś chłodniej :D i nawet rano deszczyk przeleciał. A przedwczoraj podobno było małe trzęsienie ziemi :o Misiek mówił, że u niego w pracy było odczuwalne a ja nic nie zauważyłam :lol2: pewnie przestałam bo było tak gorąco, ze po południu musiałam się na chwilkę położyć ;)