Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas stół miał być bardziej ozdobny i wyróżniający się. Cała reszta jest czarno biało szara i stół miał się odcinać. Myśleliśmy na początku o białych nogach i drewnianym blacie, potem o jakimś w stylu ludwika ale podstawowa sprawa jest taka, że ja się boję kupować takie rzeczy jak ich wcześniej na żywo nie zobaczę ;) Teraz siedzę zestresowana w jakim stanie przyjdzie :p

Majeczko po prostu nie chcę cudzych zdjęć wklejać ;) Do poniedziałku wytrzymacie :)

Ok do poniedziałku wytrzymam :yes:

A w sprawie wizki napisz mi na priv co i jak. Tylko chyba dopiero po urlopie będę miała czas się za nią zabrać. Teraz przed nami dużo pracy :)

To po urlopie się do Ciebie odezwę i napiszę co i jak. Gdyby to chodziło o wnętrze to nie zawracałabym Ci głowy, ale tu chodzi o zewnętrze, i dlatego przydałaby się wizka ... ot wieczne rozterki inwestorów ... :sick::sick::sick:

Two nie wiem, może doradziłabyś mi w sprawie Bardelliego. :confused:

Mam 2 mkw czarnych i dekor i z tego chciałabym zrobić "fartuch" między szafkami kuchennymi. To ma być pasek 280/60 czyli 14 płytek wzdłuż i 3 na wysokość.

Początkowo chciałam zrobić czarną ramkę dookoła i do środka 12 szt. dekoru. Wyglądałby jak w ramce, taki obrazek.

Ale jak wyłożyłam to w domu na podłodze - to mi się nie spodobało :bash:

Najlepiej wyglądają jakby w kupie albo w szachownicy. Tylko że ja mam kuchnię połączoną z salonem no i nie bardzo chciałabym taki mocny akcent mieć akurat w kuchni.

Wiem, że ty jesteś zajęta swoimi sprawami, ale może jakaś podpowiedź?

Dziękuję dziewczyny, podróż była całkiem udana ;) jedyny zonk to korki po drodze no i zaspaliśmy trzy godziny :lol2: Misiek przez sen wyłączył budzik zanim ktokolwiek inny zdołał go usłyszeć, nawet pies się nie przebudził :o dopiero trzy godziny potem rozbudziłam się jak misiek przewracał się na drugi boczek :p

Wizyta na budowie już zaliczona :lol:

Działka zarosła nam straaasznie :jawdrop: ale za to jest bardzo sielsko i kolorowo od polnych kwiatów więc mamy ładny widok z okna ;)

Niestety w środku pobojowisko :( Znowu czeka nas mnóstwo sprzątania. W przyszłej sypialni mamy składowisko kartonów i resztek po płytkach, jakiś pozostałości po ocieplaniu, musimy wykombinować co z tym zrobić bo planowaliśmy w przyszłym tygodniu zagruntować ściany a w tym pokoju do ścian nawet nie da się dojść :(

Łazienki wow :lol: baaardzo mi się podobają :wiggle: czarna ścianka w naszej łazience wygląda pięknie :) nie żałuje wyboru tych płytek. WCcik dopiero się tworzy ale już mi się podoba :)

Stół dotarł w całości :) Kolor dobrał nam się idealnie do okien i wielkością też pasuje akurat :wiggle: Obiecane fotki ;)

http://www.infloral.pl/murator/stol2.JPG

http://www.infloral.pl/murator/stol3.JPG

http://www.infloral.pl/murator/stol4.JPG

i blat :)

http://www.infloral.pl/murator/stol1.JPG

A teraz lecimy na budowę, mamy spotkanie z glazurnikiem no i muszę podzwonić i poszukać kogoś do ułożenia naszej cegły ;) papa zajrzę jutro z rana i popatrzę co tam u Was słychać.

Edytowane przez TwoOfUs

Cześć Dropi u nas na szczęście nie pada. Wczoraj wieczorem przeleciał jakiś większy deszczyk ale dziś jest już ładnie :)

Wrażenia z budowy bardzo miłe :) na żywo wszystkie moje internetowe wybory nadal mi się podobają :wiggle: czarna ścianka jest piękna :rolleyes: i białe pikowane płytki w WC też. Nie żałuję, że zmieniliśmy wzór na podłodze na drabinkę bo na żywo wygląda bardzo fajnie :yes:

Oglądałam też zamówiony wieki temu fotelik w napisy i jest bardzo ładnie wykonany :) jak będziemy na obiedzie u teściów strzelę mu foteczki bo poprzednio nie zabrałam aparatu.

Two dobrze,że podróż minęła szczęśliwie :)

Cieszę się,że jesteście zadowoleni z wyborów których dokonaliście,że wszystko Wam się podoba ... to teraz czerp energię ze swojego domu, zrób to co masz zrobić i wracaj do nas szybko :yes:

Stół obłęęęęędny ... zdradzisz ile kosztował ???

Już nie mogę się doczekać kiedy wrzucisz fotki WC ... wrzuć chociaż jakiś zaczątek, bom bardzo ciekawa :D

Stół baaaardzo piękny! :D

Czekam na więcej fotek :wiggle:

Dziękuję :wiggle: fotek będzie więcej jak trochę posprzątamy na razie na pierwszy plan wychodzi bałagan :lol:

Stół obłęęęęędny ... zdradzisz ile kosztował ???

Już nie mogę się doczekać kiedy wrzucisz fotki WC ... wrzuć chociaż jakiś zaczątek, bom bardzo ciekawa :D

Stół z allegro ;) kosztował nas 600zł i 100zł za transport . Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu :lol:

Wc pstryknę pod koniec tygodnia. Na razie położone są tylko białe pikowane płytki i czekamy na hydraulika żeby przerobił rurki pod baterię podtynkową a bateria doszła właśnie dzisiaj :) Może na koniec tygodnia będzie już widać więcej efektów ;)