Venus_m 12.07.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 no oki Nam ze względu na dosyć agresywną podłogę mozaika fornirowana na blacie nie pasowała Fajnie, że nasza jadalnia wam pomogła w decyzji a miał być u nas stół nowoczesny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.07.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 U nas stół miał być bardziej ozdobny i wyróżniający się. Cała reszta jest czarno biało szara i stół miał się odcinać. Myśleliśmy na początku o białych nogach i drewnianym blacie, potem o jakimś w stylu ludwika ale podstawowa sprawa jest taka, że ja się boję kupować takie rzeczy jak ich wcześniej na żywo nie zobaczę Teraz siedzę zestresowana w jakim stanie przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.07.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Ech Two smaka nam narobiłaś,że taki piękny stół kupiłaś ... a teraz każesz na zdjęcia czekać ... :sick: Miłego popołudnia życzę ... Mam jedno pytanko, czy kiedyś w wolnej chwili nie zrobiłabyś mi małej wizualizacji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.07.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Majeczko po prostu nie chcę cudzych zdjęć wklejać Do poniedziałku wytrzymacie A w sprawie wizki napisz mi na priv co i jak. Tylko chyba dopiero po urlopie będę miała czas się za nią zabrać. Teraz przed nami dużo pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.07.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Majeczko po prostu nie chcę cudzych zdjęć wklejać Do poniedziałku wytrzymacie Ok do poniedziałku wytrzymam A w sprawie wizki napisz mi na priv co i jak. Tylko chyba dopiero po urlopie będę miała czas się za nią zabrać. Teraz przed nami dużo pracy To po urlopie się do Ciebie odezwę i napiszę co i jak. Gdyby to chodziło o wnętrze to nie zawracałabym Ci głowy, ale tu chodzi o zewnętrze, i dlatego przydałaby się wizka ... ot wieczne rozterki inwestorów ... :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.07.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Do poniedziałku wytrzymacie No nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.07.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 kominka w łazience zazdroszczę, fantastycznie będzie wyglądał, ale wszystko pobiły czerwone paznokcie:lol2:, projekt dopracowany w każdym calu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.07.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Chyba dużo tego pakowania . Życzę bezpiecznej podróży, samych zachwytów nad efektami prac na żywo i ... "smaczków foto" dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.07.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 OOOOOO piękny stół do Was jedzie Trzymam kciuki za jego dobry stan. I cieszę się że może uda mi się to cudeńko zobaczyć na żywo Buziaki zostawiam ps Dam znać co i jak w sprawie naszego przyjazdu. Nie mieliśmy z J ostatnio chwili żeby spokojnie cokolwiek ustalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.07.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Two nie wiem, może doradziłabyś mi w sprawie Bardelliego. Mam 2 mkw czarnych i dekor i z tego chciałabym zrobić "fartuch" między szafkami kuchennymi. To ma być pasek 280/60 czyli 14 płytek wzdłuż i 3 na wysokość. Początkowo chciałam zrobić czarną ramkę dookoła i do środka 12 szt. dekoru. Wyglądałby jak w ramce, taki obrazek. Ale jak wyłożyłam to w domu na podłodze - to mi się nie spodobało Najlepiej wyglądają jakby w kupie albo w szachownicy. Tylko że ja mam kuchnię połączoną z salonem no i nie bardzo chciałabym taki mocny akcent mieć akurat w kuchni. Wiem, że ty jesteś zajęta swoimi sprawami, ale może jakaś podpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.07.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Two trochę późnawo ale zyczę udanej i bezpiecznej podróży Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.07.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 I ja szczęśliwej podróży życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.07.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 (edytowane) Dziękuję dziewczyny, podróż była całkiem udana jedyny zonk to korki po drodze no i zaspaliśmy trzy godziny Misiek przez sen wyłączył budzik zanim ktokolwiek inny zdołał go usłyszeć, nawet pies się nie przebudził dopiero trzy godziny potem rozbudziłam się jak misiek przewracał się na drugi boczek Wizyta na budowie już zaliczona Działka zarosła nam straaasznie ale za to jest bardzo sielsko i kolorowo od polnych kwiatów więc mamy ładny widok z okna Niestety w środku pobojowisko Znowu czeka nas mnóstwo sprzątania. W przyszłej sypialni mamy składowisko kartonów i resztek po płytkach, jakiś pozostałości po ocieplaniu, musimy wykombinować co z tym zrobić bo planowaliśmy w przyszłym tygodniu zagruntować ściany a w tym pokoju do ścian nawet nie da się dojść Łazienki wow baaardzo mi się podobają czarna ścianka w naszej łazience wygląda pięknie nie żałuje wyboru tych płytek. WCcik dopiero się tworzy ale już mi się podoba Stół dotarł w całości Kolor dobrał nam się idealnie do okien i wielkością też pasuje akurat Obiecane fotki http://www.infloral.pl/murator/stol2.JPG http://www.infloral.pl/murator/stol3.JPG http://www.infloral.pl/murator/stol4.JPG i blat http://www.infloral.pl/murator/stol1.JPG A teraz lecimy na budowę, mamy spotkanie z glazurnikiem no i muszę podzwonić i poszukać kogoś do ułożenia naszej cegły papa zajrzę jutro z rana i popatrzę co tam u Was słychać. Edytowane 16 Lipca 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.07.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 No i jak wrażenia z budowy? Na żywo pewnie jeszcze piękniej wszystko wygląda niż na zdjęciach? PS U Was też dziś pada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.07.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Cześć Dropi u nas na szczęście nie pada. Wczoraj wieczorem przeleciał jakiś większy deszczyk ale dziś jest już ładnie Wrażenia z budowy bardzo miłe na żywo wszystkie moje internetowe wybory nadal mi się podobają czarna ścianka jest piękna i białe pikowane płytki w WC też. Nie żałuję, że zmieniliśmy wzór na podłodze na drabinkę bo na żywo wygląda bardzo fajnie Oglądałam też zamówiony wieki temu fotelik w napisy i jest bardzo ładnie wykonany jak będziemy na obiedzie u teściów strzelę mu foteczki bo poprzednio nie zabrałam aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 16.07.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Cieszę się, że efekty remontów i zakupów Wam się podobają. Super Stół baaaardzo piękny! Czekam na więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.07.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Two dobrze,że podróż minęła szczęśliwie Cieszę się,że jesteście zadowoleni z wyborów których dokonaliście,że wszystko Wam się podoba ... to teraz czerp energię ze swojego domu, zrób to co masz zrobić i wracaj do nas szybko Stół obłęęęęędny ... zdradzisz ile kosztował ??? Już nie mogę się doczekać kiedy wrzucisz fotki WC ... wrzuć chociaż jakiś zaczątek, bom bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.07.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Stół baaaardzo piękny! Czekam na więcej fotek Dziękuję fotek będzie więcej jak trochę posprzątamy na razie na pierwszy plan wychodzi bałagan Stół obłęęęęędny ... zdradzisz ile kosztował ??? Już nie mogę się doczekać kiedy wrzucisz fotki WC ... wrzuć chociaż jakiś zaczątek, bom bardzo ciekawa Stół z allegro kosztował nas 600zł i 100zł za transport . Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu Wc pstryknę pod koniec tygodnia. Na razie położone są tylko białe pikowane płytki i czekamy na hydraulika żeby przerobił rurki pod baterię podtynkową a bateria doszła właśnie dzisiaj Może na koniec tygodnia będzie już widać więcej efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.07.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Two piękny ten stół Blat jest niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.07.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Two piekny ten Wasz stół! Bardzo oryginalny i jaka cena przyjemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts