AniaS79 23.07.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) Jeeezu jaki CZAD! Że się tak wyrażę Brakuje słów, żeby opisać stopień zachwytu, jaki mnie właśnie ogarnia. Na codzień wolę raczej nowoczesne klimaty, ale majstersztyk, z jakim komponujesz kolejne elementy tych wnętrz jest godzien podziwu. Wcale nie tak łatwo mieć dom retro w czasach współczesnych PS. Nie wiem czemu nie dostawałam powiadomień do Twojego wątku... Edytowane 23 Lipca 2012 przez AniaS79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 23.07.2012 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Piękna ta bateria, cudne kafle a te łyżeczki Przepięknie będzie w Twoim domku Two dziękuję Pysiaczku Parapet- 1 najlepsza do czyszczenia ale 3 dla mnie bomba, Gdybym miała takiego psa to w zimie przyklejałabym się do niego i nie opuszczała na krok, cudowne ma to futerko Baterie powiadasz, że ładne- skromna z Ciebie osoba- CUDNE SĄ !!!! Parapet będzie ten na samym spodzie W sumie to tak napisałam, że trudno się domyślić o który chodzi Powstały już obrazki dla pana stolarza więc wklejam i tutaj. http://www.infloral.pl/murator/parapetlistwa.png No dobra, może masz trochę racji, bateria jest CUDNA Mamy tylko mały zonk mała umywalka Gap ma wybity otwór na baterię. Duża którą oglądaliśmy nie miała więc zupełnie nie pomyśleliśmy że ta mała może mieć. Teraz główkujemy co z tym zrobić http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-029488.gif albo szukamy nowej umywalki a ta idzie na allegro, albo trzeba jakoś wykorzystać ten otwór. Bateria już kupiona i jej na pewno nie zmienię i tutaj jest pomysł na zamontowanie dozownika na mydło. Tylko czy to będzie dobrze wyglądało? Psisko dziękuje ja uwielbiam wtulać się w jego futro o mamo - ja dopiero teraz zajarzyłam, ze te płytki to mają fakture taka pikowana, a nie, ze to tylko ułożenie w Karo ! sierota ja, no.... ale piękne sa ! szkoda, ze u mnie juz płytki pokładzione... mnie się właśnie ta faktura bardzo podobała i to zdecydowało, że kładziemy te płytki Two ale dajesz czadu piękne rzeczy pokazujesz.... płytki cudne ... bateria wszystko będzie dopracowane w 100% To się okaże mam nadzieję niedługo Two piękna będzie twoja łazienka:eek: sama chciałam te płytki zakupić ale w ostatniej chwili się rozmyśliłam A stół bajka:jawdrop: Dziękuję Karolka Twoje płytki też są piękne i bardzo u Ciebie pasują. Ze stołu bardzo się cieszę trafił się całkiem niedrogo i do tego taki oryginalny Fajnie, że nie tylko mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 23.07.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Cudnie się zapowiada Więcej fotek! Więcej fotek! Oj Ty nienasycona, tylko więcej i więcej A my teraz przesuwamy gniazdka więc tylko dziury w tynku i wszechobecny pył mogę fotografować Kupiliśmy dzisiaj odkurzacz przemysłowy więc jak przyjdzie to na pewno obfoce Wczoraj w końcu udało nam się rozpakować fotele kinowe i nawet przymierzyliśmy w docelowym miejscu pasują idealnie Gumy były tylko dwie Jeszcze raz baaaardzo Ci Aniu dziękuję Jeeezu jaki CZAD! Że się tak wyrażę Brakuje słów, żeby opisać stopień zachwytu, jaki mnie właśnie ogarnia. Na codzień wolę raczej nowoczesne klimaty, ale majstersztyk, w jakim komponujesz kolejne elementy tych wnętrz jest godzien podziwu. Wcale nie tak łatwo mieć dom retro w czasach współczesnych Aż się zarumieniłam Majstersztyk w moim pyle , ale fajnie usłyszeć takie miłe słowa aż czuje jak mi rośnie zapał do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.07.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Matko, jakie to wszystko cudne! Płytki są jednymi z najładniejszych jakie widziałam. Bateria też świetnie się prezentuje. Aż drżę na myśl o kolejnych fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 23.07.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 o tym samym parapecie pisałam , że dla mnie bomba , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.07.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Sztućce Fotel Bateria Parapety PŁYTKI :jawdrop: Two ja wiem Kochana,że już na pewno sto razy było jakie to płytki ale błagam nie każ mi szukać ... bądź tak dobra i napisz co to za kolekcja A futrzaka proszę ode mnie wytarmosić po brzuszku ( moja psica to uwielbia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.07.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Oj Ty nienasycona, tylko więcej i więcej A my teraz przesuwamy gniazdka więc tylko dziury w tynku i wszechobecny pył mogę fotografować Kupiliśmy dzisiaj odkurzacz przemysłowy więc jak przyjdzie to na pewno obfoce Czekam z utęsknieniem Pożądam Waszych fotek. U mnie nic się nie dzieje, to się chociaż gdzie indziesz napatrzę Wczoraj w końcu udało nam się rozpakować fotele kinowe i nawet przymierzyliśmy w docelowym miejscu pasują idealnie Gumy były tylko dwie Jeszcze raz baaaardzo Ci Aniu dziękuję Cała przyjemność po mojej stronie A zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.07.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Two, Ależ emocjonujący tydzień za Wami . Jak miło jest patrzeć na Twoje fotki . Płytki pikowane wyglądają fantastycznie . Wiesz, że zastanawiałam się swojego czasu co to za stojące cudo pojawiło się na Twojej wizualizacji (jakieś bardzo stylowe, eleganckie i poza moim zasięgiem się wydawało), a to okazało się, że to "mój" gap stojący . Cieszę się, że jesteś z niego zadowolona, bo ja właśnie dzisiaj rano złożyłam zamówienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.07.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Two dzięki za linka do czerwonych żarówek Jak Ty cykniesz zdjęcia to...............: Ale te łyżeczki są wyjątkowe same w sobie Też zawsze lubiłam takie rzeczy........ Życzę powodzenia z fachowcem - no rany żeby tak ciężko było kogoś znaleźć Mam nadzieję że do końca pobytu Wam się uda znaleźć kogoś zaufanego Byłam w sobotę na parapetówce i znajomi mają też podobnie postawioną ściankę między kuchnią a salonem właśnie z cegły Wygląda bombowo Ale in też nikt z wykonawców się tego nie podjął, przyjechał gość który murował mury Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.07.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 (edytowane) Matko, jakie to wszystko cudne! Dziękuję Dropku Two ja wiem Kochana,że już na pewno sto razy było jakie to płytki ale błagam nie każ mi szukać ... bądź tak dobra i napisz co to za kolekcja A futrzaka proszę ode mnie wytarmosić po brzuszku ( moja psica to uwielbia ) To płytki Ceramica dell Arte - caro white Futrzak wymiziany o tym samym parapecie pisałam , że dla mnie bomba , To fajnie do sprzątania też nie taki ciężki Wiesz, że zastanawiałam się swojego czasu co to za stojące cudo pojawiło się na Twojej wizualizacji (jakieś bardzo stylowe, eleganckie i poza moim zasięgiem się wydawało), a to okazało się, że to "mój" gap stojący . Cieszę się, że jesteś z niego zadowolona, bo ja właśnie dzisiaj rano złożyłam zamówienie . no proszę jakie z niego eleganckie cudo nam wpadł w oko już dawno temu, ma fajny kształt i bardzo przystępną cenę Byłam w sobotę na parapetówce i znajomi mają też podobnie postawioną ściankę między kuchnią a salonem właśnie z cegły Wygląda bombowo Ale in też nikt z wykonawców się tego nie podjął, przyjechał gość który murował mury Hmm może też powinnam tak poszukać bo na razie bez sukcesów. Ale fajnie wiedzieć, że efekt wart tych mozolnych poszukiwań Narendilku pamiętałam o fotkach dla Ciebie odkurzacz jeszcze nie przyszedł ale są fotele na swoim docelowym miejscu http://www.infloral.pl/murator/fotelekinowe1.JPG http://www.infloral.pl/murator/fotelekinowe2.JPG http://www.infloral.pl/murator/fotelekinowe3.JPG Fajne mi się numerki trafiły przez całą szkołę miałam 11 albo 12 na liście obecności Edytowane 24 Lipca 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.07.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Fotele idealnie wpasowały się w tą wnękę Twój domek będzie naprawdę cudny Two Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 24.07.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 No to przeznaczone Tobie jak nic I też będzie codzienna lista obecności przy wyjściach i powrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 24.07.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 To się już nudne robi - tak ciągle się zachwycać i zachwycać. Coś bym skrytykowała, coś doradziła, ale jak tu doradzać MISZCZYNI?! No jak?! To ja tylko podepnę się do prośby o nazwę tych płytek:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.07.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 To się już nudne robi - tak ciągle się zachwycać i zachwycać. Coś bym skrytykowała, coś doradziła, ale jak tu doradzać MISZCZYNI?! No jak?! każdy pokazany fragmencik jest super ...fotele rewelacyjnie pasują P.s czy ja sie już witałam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.07.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Fotele idealnie wpasowały się w tą wnękę Twój domek będzie naprawdę cudny Two No to przeznaczone Tobie jak nic I też będzie codzienna lista obecności przy wyjściach i powrotach jak nic czekały na mnie teraz muszę szybko dopracować koncepcję to może jeszcze przed wyjazdem oddamy je do malowania. Jak nie zdążę to na jesieni będę je malować sama To się już nudne robi - tak ciągle się zachwycać i zachwycać. Coś bym skrytykowała, coś doradziła, ale jak tu doradzać MISZCZYNI?! No jak?! To ja tylko podepnę się do prośby o nazwę tych płytek:p No co Ty, jaka miszczyni chyba w rzucie beretem Ja tu z drżącym sercem odpakowuję i przymierzam każdą nową rzecz, czy będzie jak na zdjęciu, czy będzie razem grało... Na razie jeszcze wszystko w rozsypce więc nie widać zonków ale na pewno nam się jakieś trafią i jeszcze nie raz będę biegać po pomoc do forumowych kuleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.07.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 każdy pokazany fragmencik jest super ...fotele rewelacyjnie pasują P.s czy ja sie już witałam ?? yyy na wszelki wypadek http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/embrace-hug/smileys-embrace-hug-973013.gif Nihiru nazwę płytek podałam wyżej Ceramica dell Arte caro white Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.07.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Rozumiem,że ta wnęka to od razu pod te fotele była robiona ??? ... świetnie się tam wpasowały Dzięki za podanie nazwy płytek ... mam pytanko, czy one bardzo się błyszczą czy tylko takie mam wrażenie ??? Dalej z niecierpliwością czekam na zdjęcia skończonego WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.07.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Wc się w tym tygodniu nie skończy Panowie mają obsuwę z inną łazienką a że to łazienka znajomej nam pani i sami pozwoliliśmy im tam lecieć, to nie mamy co jęczeć tylko musimy cierpliwie czekać Ale do końca tygodnia mają być gotowe wszystkie przeróbki hydrauliczne i zawisną grzejniki na parterze Płytki są dość błyszczące ale nie jakoś kosmicznie foty baterii robiłam bez lampy w świetle dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.07.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Wc się w tym tygodniu nie skończy Panowie mają obsuwę z inną łazienką a że to łazienka znajomej nam pani i sami pozwoliliśmy im tam lecieć, to nie mamy co jęczeć tylko musimy cierpliwie czekać No tak jak sami pozwoliliście to teraz musicie cierpliwie poczekać Muszę te płytki gdzieś na żywo oblukać ... strasznie jestem ich ciekawa Two a jaki Wy zakładacie termin przeprowadzki ... macie jakiś plan ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 24.07.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Nihiru nazwę płytek podałam wyżej Ceramica dell Arte caro white Dzięki - nie dopatrzyłam:oops: w każdym razie już zapisałam sobie w folderze "mój przyszły dom":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts