Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trochę rustykalnie,odrobinę glamour, ciut barokko :)

Recommended Posts

Jeeezu jaki CZAD! :) Że się tak wyrażę ;)

Brakuje słów, żeby opisać stopień zachwytu, jaki mnie właśnie ogarnia. Na codzień wolę raczej nowoczesne klimaty, ale majstersztyk, z jakim komponujesz kolejne elementy tych wnętrz jest godzien podziwu. Wcale nie tak łatwo mieć dom retro w czasach współczesnych :)

PS. Nie wiem czemu nie dostawałam powiadomień do Twojego wątku...

Edytowane przez AniaS79

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękna ta bateria, cudne kafle a te łyżeczki :o Przepięknie będzie w Twoim domku Two :yes:

dziękuję Pysiaczku :wiggle:

Parapet- 1 najlepsza do czyszczenia ale 3 dla mnie bomba,

Gdybym miała takiego psa to w zimie przyklejałabym się do niego i nie opuszczała na krok, cudowne ma to futerko :)

Baterie powiadasz, że ładne- skromna z Ciebie osoba- CUDNE SĄ !!!!:jawdrop:

Parapet będzie ten na samym spodzie :) W sumie to tak napisałam, że trudno się domyślić o który chodzi :oops: Powstały już obrazki dla pana stolarza więc wklejam i tutaj.

http://www.infloral.pl/murator/parapetlistwa.png

No dobra, może masz trochę racji, bateria jest CUDNA :lol:

Mamy tylko mały zonk :( mała umywalka Gap ma wybity otwór na baterię. Duża którą oglądaliśmy nie miała więc zupełnie nie pomyśleliśmy że ta mała może mieć. Teraz główkujemy co z tym zrobić http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-029488.gif albo szukamy nowej umywalki a ta idzie na allegro, albo trzeba jakoś wykorzystać ten otwór. Bateria już kupiona i jej na pewno nie zmienię :cool: i tutaj jest pomysł na zamontowanie dozownika na mydło. Tylko czy to będzie dobrze wyglądało?

Psisko dziękuje :) ja uwielbiam wtulać się w jego futro :rolleyes:

o mamo - ja dopiero teraz zajarzyłam, ze te płytki to mają fakture taka pikowana, a nie, ze to tylko ułożenie w Karo ! sierota ja, no.... ale piękne sa ! szkoda, ze u mnie juz płytki pokładzione...

:) mnie się właśnie ta faktura bardzo podobała i to zdecydowało, że kładziemy te płytki :)

Two ale dajesz czadu :) piękne rzeczy pokazujesz.... płytki cudne ... bateria :jawdrop:

wszystko będzie dopracowane w 100% :)

To się okaże ;) mam nadzieję niedługo :)

Two

piękna będzie twoja łazienka:eek::eek::eek:

sama chciałam te płytki zakupić ale w ostatniej chwili się rozmyśliłam

A stół bajka:jawdrop:

Dziękuję Karolka :) Twoje płytki też są piękne :yes: i bardzo u Ciebie pasują.

Ze stołu bardzo się cieszę :) trafił się całkiem niedrogo i do tego taki oryginalny :cool: Fajnie, że nie tylko mi się podoba.

Cudnie się zapowiada :)

Więcej fotek! Więcej fotek! :popcorn:

Oj Ty nienasycona, tylko więcej i więcej :lol2: A my teraz przesuwamy gniazdka więc tylko dziury w tynku i wszechobecny pył mogę fotografować :p

Kupiliśmy dzisiaj odkurzacz przemysłowy więc jak przyjdzie to na pewno obfoce :lol2:

Wczoraj w końcu udało nam się rozpakować fotele kinowe i nawet przymierzyliśmy w docelowym miejscu :) pasują idealnie :D Gumy były tylko dwie :lol2: Jeszcze raz baaaardzo Ci Aniu dziękuję :hug:

Jeeezu jaki CZAD! :) Że się tak wyrażę ;)

Brakuje słów, żeby opisać stopień zachwytu, jaki mnie właśnie ogarnia. Na codzień wolę raczej nowoczesne klimaty, ale majstersztyk, w jakim komponujesz kolejne elementy tych wnętrz jest godzien podziwu. Wcale nie tak łatwo mieć dom retro w czasach współczesnych :)

Aż się zarumieniłam :oops: Majstersztyk w moim pyle :rolleyes:, ale fajnie usłyszeć takie miłe słowa :rolleyes: aż czuje jak mi rośnie zapał do pracy :)

Oj Ty nienasycona, tylko więcej i więcej :lol2: A my teraz przesuwamy gniazdka więc tylko dziury w tynku i wszechobecny pył mogę fotografować :p

Kupiliśmy dzisiaj odkurzacz przemysłowy więc jak przyjdzie to na pewno obfoce :lol2:

Czekam z utęsknieniem :rotfl:

Pożądam Waszych fotek. U mnie nic się nie dzieje, to się chociaż gdzie indziesz napatrzę ;)

Wczoraj w końcu udało nam się rozpakować fotele kinowe i nawet przymierzyliśmy w docelowym miejscu :) pasują idealnie :D Gumy były tylko dwie :lol2: Jeszcze raz baaaardzo Ci Aniu dziękuję :hug:

Cała przyjemność po mojej stronie :hug:

A zdjęcia? :p

Two,

Ależ emocjonujący tydzień za Wami :). Jak miło jest patrzeć na Twoje fotki :).

Płytki pikowane wyglądają fantastycznie :yes:.

Wiesz, że zastanawiałam się swojego czasu co to za stojące cudo pojawiło się na Twojej wizualizacji (jakieś bardzo stylowe, eleganckie i poza moim zasięgiem się wydawało), a to okazało się, że to "mój" gap stojący :D. Cieszę się, że jesteś z niego zadowolona, bo ja właśnie dzisiaj rano złożyłam zamówienie :).

Two dzięki za linka do czerwonych żarówek :p

Jak Ty cykniesz zdjęcia to...............::jawdrop:

Ale te łyżeczki są wyjątkowe same w sobie :yes:

Też zawsze lubiłam takie rzeczy........:rolleyes:

Życzę powodzenia z fachowcem - no rany żeby tak ciężko było kogoś znaleźć :mad:

Mam nadzieję że do końca pobytu Wam się uda znaleźć kogoś zaufanego :hug:

Byłam w sobotę na parapetówce i znajomi mają też podobnie postawioną ściankę między kuchnią a salonem właśnie z cegły :lol:

Wygląda bombowo :yes:

Ale in też nikt z wykonawców się tego nie podjął, przyjechał gość który murował mury ;)

Buziaki zostawiam :hug:

Matko, jakie to wszystko cudne! :jawdrop:

Dziękuję Dropku :wiggle:

Two ja wiem Kochana,że już na pewno sto razy było jakie to płytki ale błagam nie każ mi szukać ... bądź tak dobra i napisz co to za kolekcja :rolleyes:

A futrzaka proszę ode mnie wytarmosić po brzuszku ( moja psica to uwielbia ) :)

To płytki Ceramica dell Arte - caro white :)

Futrzak wymiziany :cool:

o tym samym parapecie pisałam , że dla mnie bomba :),

To fajnie :wiggle: do sprzątania też nie taki ciężki ;)

Wiesz, że zastanawiałam się swojego czasu co to za stojące cudo pojawiło się na Twojej wizualizacji (jakieś bardzo stylowe, eleganckie i poza moim zasięgiem się wydawało), a to okazało się, że to "mój" gap stojący :D. Cieszę się, że jesteś z niego zadowolona, bo ja właśnie dzisiaj rano złożyłam zamówienie :).

:) no proszę jakie z niego eleganckie cudo :lol2: nam wpadł w oko już dawno temu, ma fajny kształt i bardzo przystępną cenę ;)

Byłam w sobotę na parapetówce i znajomi mają też podobnie postawioną ściankę między kuchnią a salonem właśnie z cegły :lol:

Wygląda bombowo :yes:

Ale in też nikt z wykonawców się tego nie podjął, przyjechał gość który murował mury ;)

Hmm może też powinnam tak poszukać bo na razie bez sukcesów. Ale fajnie wiedzieć, że efekt wart tych mozolnych poszukiwań :)

Narendilku pamiętałam o fotkach dla Ciebie :) odkurzacz jeszcze nie przyszedł :p ale są fotele na swoim docelowym miejscu :)

http://www.infloral.pl/murator/fotelekinowe1.JPG

http://www.infloral.pl/murator/fotelekinowe2.JPG

http://www.infloral.pl/murator/fotelekinowe3.JPG

Fajne mi się numerki trafiły :) przez całą szkołę miałam 11 albo 12 na liście obecności :lol:

Edytowane przez TwoOfUs

Fotele idealnie wpasowały się w tą wnękę :) Twój domek będzie naprawdę cudny Two :)

:hug:

No to przeznaczone Tobie jak nic :) I też będzie codzienna lista obecności przy wyjściach i powrotach :)

:lol2: jak nic czekały na mnie :) teraz muszę szybko dopracować koncepcję to może jeszcze przed wyjazdem oddamy je do malowania. Jak nie zdążę to na jesieni będę je malować sama :p

To się już nudne robi - tak ciągle się zachwycać i zachwycać. Coś bym skrytykowała, coś doradziła, ale jak tu doradzać MISZCZYNI?! No jak?!:lol:

To ja tylko podepnę się do prośby o nazwę tych płytek:p

No co Ty, jaka miszczyni :lol2: chyba w rzucie beretem :rotfl:

Ja tu z drżącym sercem odpakowuję i przymierzam każdą nową rzecz, czy będzie jak na zdjęciu, czy będzie razem grało...

Na razie jeszcze wszystko w rozsypce więc nie widać zonków ;) ale na pewno nam się jakieś trafią i jeszcze nie raz będę biegać po pomoc do forumowych kuleżanek :)

Wc się w tym tygodniu nie skończy :( Panowie mają obsuwę z inną łazienką a że to łazienka znajomej nam pani i sami pozwoliliśmy im tam lecieć, to nie mamy co jęczeć tylko musimy cierpliwie czekać ;) Ale do końca tygodnia mają być gotowe wszystkie przeróbki hydrauliczne i zawisną grzejniki na parterze :)

Płytki są dość błyszczące :yes: ale nie jakoś kosmicznie :D foty baterii robiłam bez lampy w świetle dziennym.

Wc się w tym tygodniu nie skończy :( Panowie mają obsuwę z inną łazienką a że to łazienka znajomej nam pani i sami pozwoliliśmy im tam lecieć, to nie mamy co jęczeć tylko musimy cierpliwie czekać ;)

No tak jak sami pozwoliliście to teraz musicie cierpliwie poczekać ;)

Muszę te płytki gdzieś na żywo oblukać ... strasznie jestem ich ciekawa :rolleyes:

Two a jaki Wy zakładacie termin przeprowadzki ... macie jakiś plan ???