szuma2 16.05.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 (edytowane) witam forumowiczów tak jak w temacie mam dostać od rodziców działkę rolna położona w pasie budowlanym w gminie gdzie jest aktualny plan zagospodarowania przestrzennego .w tej chwili jest złożony wniosek o wpis do Kw o zwolnieniu hipoteki bo rodzice spłacili kredyt i mogą przekazać mi działkę. Na wpis się czeka do 3 miesięcy a później następnie chyba 3 o wpis do księgi już konkretnie na przekazanie gruntu i co mogę załatwić w tym czasie będąc przyszłym właścicielem gruntu pod budowę domu. Mam już projekt i czy mogę go oddać do adaptacji bo nie wiem i takie rożne sprawy aby przyspieszyć ta cała nasza polską papierologie do otrzymania pozwolenia na budowę Edytowane 16 Maja 2011 przez szuma2 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/157280-podczas-przekazywania-darowizny-co-mo%C5%BCna-za%C5%82atwiac/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts