Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje pierwsze własne eM.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 98
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochana, gdybyś Ty wiedziała w jakich ja miejscach byłam żeby znaleźć jakiekolwiek płytki białe wielkości 10x20 nawet bez fazy.... (nie mówię o takich po 300zł/metr). :) Na pewno będą u Ciebie dobrze wyglądały. Nawet jak kupisz całą paczkę, możesz to co zostanie (czyli większą część) sprzedać na Allegro :), jest więcej osób które po kilka sztuk potrzebują.

Ja ostatnio oddałam koleżance płytki białe 10x20 takie jak mam w łazience (może widziałyście) chyba z ćwierć pudełka ich było, ale ona nie wie jeszcze czy będzie je kleić bo mieszka w wynajmowanym mieszkaniu, jakby nie kleiła to mówiła że może komuś innemu odstąpić, więc mogę dopytać i przesłać jakby co za dziękuję :)

A tak w ogóle to z drziwami przyszłam, takimi:

http://multizakupy.pl/images/classic00.jpg

Witaj is-kra,

A weź no kobieto poskrob sobie pazurkiem w rancik tych drzwi - bardzo one "papierowe". Wiem bo skrobałam :)

Prawie identyczny wzór, niewiele droższe a dużo solidniejsze to PORTA LONDYN.

Pozdrawiam cieplutko

:)

Chyba, że Ty o POL-SKONE mowisz to to co wyżej niedotyczy :)

Edytowane przez Fermina

• 1 month później...

Witam, przeczytałm cały wątek.Kuchnia biała z IKEA bardzo fajna.Na jakie płytki się zdecydowałaś do kuchni?J a mam położone mugaty,kupowałam na Niciarnianej w Łodzi,chyba Astral się nazywał ten salon, w cenie ok.90.Może przyda się namiar.Pozdrawiam

Aha,gdybys była zainteresowana lub ktos inny to mi została cała paczka mugatów(koncepcja się trochę zmieniła),to mogę taniej odsprzedać.

• 2 weeks później...

Strasznie długo tu nie wchodziłam bo z mieszkaniem taki zastój, że tragedia i aż mi było przykro patrzeć, jak u innych wszystko galopuje do przodu. :D

Teraz miało się coś ruszyć - w tym tygodniu miał być już prąd, okna, kafle w kuchni i gładzie w przedpokoju i przejściu i co? Zamówiłam mugaty i sprowadzili.... w wersji matowej!!! A miał być błysk. :(

A na jutro umówiłam się z wujkiem, że położy mi płytki bo jest w Polsce tylko do końca tygodnia. ;/

Także chyba mi z nieba spadłaś z tym namiarem na Niciarnianą madzikma, bo potrzebuję mugatów na JUŻ.

Kupowałaś je tam od ręki? Zadzwonię sobie jutro z samego rana.

• 4 months później...

Będę śledzić Twoje poczynania w mieszkanku ;) Bo widze, że od sierpnia nic nie piszesz, zapewne dużo się pozmieniało, z chęcią popatrzę na zdjęcia.

Za rok odbieramy własne m3, zbieram inspiracje, dumam jakby tu urzadzić np. kuchnie i coraz bardziej podobają mi sie te mugaty.

Pozdrawiam i powodzenia w dalszym remoncie ;)