yokasta 31.05.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Is-kra ja też nie będę miała drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.06.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Kochana, gdybyś Ty wiedziała w jakich ja miejscach byłam żeby znaleźć jakiekolwiek płytki białe wielkości 10x20 nawet bez fazy.... (nie mówię o takich po 300zł/metr). Na pewno będą u Ciebie dobrze wyglądały. Nawet jak kupisz całą paczkę, możesz to co zostanie (czyli większą część) sprzedać na Allegro , jest więcej osób które po kilka sztuk potrzebują. Ja ostatnio oddałam koleżance płytki białe 10x20 takie jak mam w łazience (może widziałyście) chyba z ćwierć pudełka ich było, ale ona nie wie jeszcze czy będzie je kleić bo mieszka w wynajmowanym mieszkaniu, jakby nie kleiła to mówiła że może komuś innemu odstąpić, więc mogę dopytać i przesłać jakby co za dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 01.06.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) A tak w ogóle to z drziwami przyszłam, takimi: http://multizakupy.pl/images/classic00.jpg Witaj is-kra, A weź no kobieto poskrob sobie pazurkiem w rancik tych drzwi - bardzo one "papierowe". Wiem bo skrobałam Prawie identyczny wzór, niewiele droższe a dużo solidniejsze to PORTA LONDYN. Pozdrawiam cieplutko Chyba, że Ty o POL-SKONE mowisz to to co wyżej niedotyczy Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Fermina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
is-kra 01.06.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Fermina - POL-SKONE jak najbardziej. Poza tym, jeszcze kilka dni temu mielismy nie wymieniac w ogole, tylko odmalować to co jest, wiec nawet takie papierowe, ale nowe i ladne drzwi mnie cieszą. Bo na obecne, to lepiej nie patrzeć. Edytowane 6 Czerwca 2011 przez is-kra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 10.07.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Witam, przeczytałm cały wątek.Kuchnia biała z IKEA bardzo fajna.Na jakie płytki się zdecydowałaś do kuchni?J a mam położone mugaty,kupowałam na Niciarnianej w Łodzi,chyba Astral się nazywał ten salon, w cenie ok.90.Może przyda się namiar.Pozdrawiam Aha,gdybys była zainteresowana lub ktos inny to mi została cała paczka mugatów(koncepcja się trochę zmieniła),to mogę taniej odsprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
is-kra 19.07.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Strasznie długo tu nie wchodziłam bo z mieszkaniem taki zastój, że tragedia i aż mi było przykro patrzeć, jak u innych wszystko galopuje do przodu. Teraz miało się coś ruszyć - w tym tygodniu miał być już prąd, okna, kafle w kuchni i gładzie w przedpokoju i przejściu i co? Zamówiłam mugaty i sprowadzili.... w wersji matowej!!! A miał być błysk. A na jutro umówiłam się z wujkiem, że położy mi płytki bo jest w Polsce tylko do końca tygodnia. ;/ Także chyba mi z nieba spadłaś z tym namiarem na Niciarnianą madzikma, bo potrzebuję mugatów na JUŻ. Kupowałaś je tam od ręki? Zadzwonię sobie jutro z samego rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
is-kra 20.07.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Mugaty jutro będą - ufff. Przy okazji, ładne czy nieładne: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.07.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 W tym kolorze jak dla mnie - nie, ale znajdą się miłośnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
is-kra 20.07.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Waham się, czy sobie wstawić tymczasowo do salonu, czy nie... bo nic sensownego w sensownej cenie nie znalazłam (wszystkie BRW itp. to jakieś koszmarki), a JAKIEŚ meble muszę mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.07.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Mi osobiście podoba się sam dół, nadstawka nie ale tak czy siak to nie w tym kolorze z połyskiem . Jesli taki mebelek będzie u Ciebie pasował to czemu nie ? Zależy z czym to połączysz . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 22.07.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Odpowiedziałam na priv.co do płytek.Ja zamawiałam i trochę czekałam ok 2 tygodni,ale może mają na stanie.Mugaty-są błyszczące,drugie(nie pamiętam nazwy)z tej serii-są matowe.Mnie tez o mały włos zamówiłaby matowe-ale słysząc nie taką nazwę zaprotestowałam i jest ok.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
is-kra 24.07.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 madzikma, dziękuję bardzo. Płytki już leżą. wersja matowa to Vives Zola Blanco... ale mam już takie, jakie miały być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
is-kra 24.07.2011 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Chciałabym jeszcze tylko wszem i wobec ogłosić, że kocham mojego wujka! Na moich przeokrutnie krzywych, 'kiwających' się o parę ładnych centymetrów, ścianach mam idealnie równo położone, trzymające pion i poziom w każdym miejscu płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
is-kra 25.07.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Tu bardzo podobna do mojej serwantka zrobiona na biało: http://photoobox.com/images/w32seuq6m0g16z5v1k22.jpg Inna opcja do salonu to.... http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/trollsta-bufet__80825_PE205276_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
is-kra 26.07.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 A, żeby było ciekawiej, chciałabym mieć tego typu stół: i nie wiem, jak to wszystko połączyć, z czego zrezygnować... [opcja dobrania jakichś białych mebli w stylu stołu nie wchodzi za bardzo w grę. ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 30.07.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Oj, płytki takie jak bym moje widziała,identyczny układ.Z fugami bardzo mi się podobają.Stół też taki chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
is-kra 06.08.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Stół chciałabym taki, ale mniejszy - do kuchni. W salonie mi raczej do niczego nie bedzie pasowal niestety... Jeszcze jedna opcja mebla do salonu z nowego katalogu Ikei:http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/isala-bufet__0123481_PE279639_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 13.12.2011 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Iskierko, udzielasz się tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
costaadeje 18.12.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Będę śledzić Twoje poczynania w mieszkanku Bo widze, że od sierpnia nic nie piszesz, zapewne dużo się pozmieniało, z chęcią popatrzę na zdjęcia. Za rok odbieramy własne m3, zbieram inspiracje, dumam jakby tu urzadzić np. kuchnie i coraz bardziej podobają mi sie te mugaty. Pozdrawiam i powodzenia w dalszym remoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts