zalewadam 17.05.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witam szukam dobrego adwokata ,prawnika a w szczególności wyspecjalizowanego w tematyce budowlanej / jakości materiałów , chodzi mi o reklamację dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolpe 05.09.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Korzystałem z kancelarii adw. Roberta Ofiary w podobnej sprawie i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimej 07.02.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 dwa posty z kont po jednym wpisie w historii i od razu polecanie, z mojej strony to wygląda na SPAM Swoją drogą korzystaliśmy z mężem z usług mec. Karkoszki, dobry prawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts