mada1412 17.05.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 (edytowane) Witam serdecznie i zapraszam do mnie Rozważywszy wszystkie za i przeciw, zakładam swój wątek:) Nie buduję domu, mieszkam na poddaszu, w mieszkaniu, które powstało z zapuszczonej, brudnej suszarni. Na przekór wszystkim tym, którzy widząc ją pukali się w czoło;) Zaczęliśmy w maju 2003 roku, zaczęliśmy to właściwie za dużo powiedziane - przejęliśmy "opiekę" nad lokalem. Mam nadzieję, że umiem dodawać tu zdjęcia.... Hmmm... Było strasznie, jak widzicie. Po sprzątaniu wychodziliśmy czarni. O atrakcjach w postaci wiszącej bielizny nie wspominając. EDIT: Jednak nie umiem jeszcze dodawać fotek.... Ok, próba mikrofonu... No i zapraszam na kawkę. Słodzicie? Edytowane 17 Maja 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 17.05.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Super! Sądząc po galerii gazetowej będzie cudny wąteczek! Ja też szykuje się do podarowania drugiego (kolejnego?) życia pewnemu poddaszu, które jest w podobnym stanie do Twojego, zanim poczyniłaś z nim cuda Zapisuje się do grona stałych bywalczyń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.05.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witajcie, Dziewczynki:) Trochę czasu potrwa zanim to wszystko ogarnę... Chciałam to jakoś chronologicznie poukładać, przed i po , z małą retrospekcją, bo musicie wiedzieć, że u mnie wcale tak biało od początku nie było:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.05.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Ruby, chętnie będę Cię podpatrywać) Super! Sądząc po galerii gazetowej będzie cudny wąteczek! Ja też szykuje się do podarowania drugiego (kolejnego?) życia pewnemu poddaszu, które jest w podobnym stanie do Twojego, zanim poczyniłaś z nim cuda Zapisuje się do grona stałych bywalczyń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.05.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Słodzimy, ale jak jest czekoladka to nie trzeba w końcu Twój wątek Yokasta, ta rejestracja i wątek ostatecznie - to przez Twoje zaślepki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondynka_z_taczka 17.05.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 wyczułam czekoladę aż z innego forum xD zostało coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.05.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 wyczułam czekoladę aż z innego forum xD zostało coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.05.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Muszę odpocząć od tego podłogowego szaleństwa we własnej łazience... Przerwa na kawkę! Moja ulubiona A czekoladkę oddam, bo gorzkiej nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.05.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Anno-mario, ja dopiero zaczynam remontowo - podłogowe szaleństwo.... najpierw zrywając stare płytki... Na kawkę zapraszam, i na pogaduszki. Zmykam, trzeba trochę popracować Może mi ktoś pomóc z sygnaturką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.05.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 mada1412 ja dopiero ściany stawiam, ale o podłogach myślę, śnię i co tam jeszcze A co chcesz w tej sygnaturce? Jak Ci pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.05.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 mada1412 ja dopiero ściany stawiam, ale o podłogach myślę, śnię i co tam jeszcze A co chcesz w tej sygnaturce? Jak Ci pomóc? Nie wiem jak ją dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.05.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Zrobiłam Ci sygnaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Zrobiłam Ci sygnaturę joliska jak zawsze dobra duszyczka:D Aaaa mada sorki, zapomniałam się przywitać Zapowiada się bardzo fajnie- uwielbiam takie klimaty poddasza ze słupami:) Będę podglądać, jeśli pozwolisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 17.05.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Nie mogę się doczekać całej historii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 17.05.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 uwielbiam to gazetowe poddasze, stworzyłaś cudny dom pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.05.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Zrobiłam Ci sygnaturę Jolisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.05.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Agawi, Maszenko OMG, sama Królowa u MJE;) Monah, wiesz, że koleżankami po fachu jesteśmy? O fascynacjach muzycznych nie mówię Nawet rocznik ten sam:) Kurczę, no nie popracuję tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 17.05.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 OMG, sama Królowa u MJE;) Monah, wiesz, że koleżankami po fachu jesteśmy? O fascynacjach muzycznych nie mówię Nawet rocznik ten sam:) Kurczę, no nie popracuję tutaj... fak, ten królewski swąd dalej się za mną ciągnie... koleżanki po fachu, z dobrym gustem muzycznym, z najlepszego rocznika... no! a lenguydź jaki? ....nie, nie popracujesz tutaj. wyłącz się natychmiast, mówię z doświadczenia :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 17.05.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Nie mówcie mi nic o próbie pracy. Ślęczę nad pseudonaukowym pseudoesejem. Kompletnie nie mam motywacji by pracować, wolę z Wami gadać o meblach. A najgorsze jest to, że kiedyś też pewnie będę miała "wolny zawód". Powinni mi zablokować tego muratora. Ale naprawdę, Mada, to co przejrzałam na gazetowej galerii zachwyciło mnie. Cudnie. Przerobić takie poddasze... Ehhhh, marzenie. I widzę, że naprawdę wysoko jest! Ile wysokości w najwyższym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.05.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 fak, ten królewski swąd dalej się za mną ciągnie... koleżanki po fachu, z dobrym gustem muzycznym, z najlepszego rocznika... no! a lenguydź jaki? ....nie, nie popracujesz tutaj. wyłącz się natychmiast, mówię z doświadczenia :lol2: Inglisz:) Zmykam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts