Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:)

Rolety nie, bo chcę uniknąć zasłaniania światła podczas zasłaniania sąsiadom widoku na mnie ;)

Żaluzje drewniane - nie jestem pewna, czy zagrają z moim niedrewnianym M, a białe drewniane na pewno będą się trudniej czyścić niż aluminium...

Maduś,

mogę się odnieść do pytania, co robić z podłogą? Bez względu na to, jaką podejmiesz decyzję, będzie pięknie :D Ale zastanów się, który kolor szybciej Cię zmęczy...

Właśnie. Nie chciałam pokazywać, ale decyzja mnie chyba przerasta:P Marzy mi się jasne, świetliste wnętrze, tym bardziej, że moje chałupka do dużych nie należy. Niby już byłam przekonan, że chcę i będę bielić dechy, ale pociąga mnie też ciemna podłoga. Jedno jest pewne - nie chcę naturalnej sosny :bash: Muszę ją jakoś uszlachetnić;) Co robić, co robić?:???:

z%252520pod%2525C5%252582og%2525C4%252585.JPG

Tutaj, gdzie kończy się szachownica, będzie kontynuacja desek. Wszędzie drewno, tylko jakie - jasne czy ciemne?

I proszę uprzejmie na bałagan w sypialni uwagi nie zwracać;)

Kiedy widzę to zdjęcie, to faktycznie ciemna podłoga mnie przekonuje. Ale znów zdjęcie z kanapą i stolikiem obok, gdy nie widać ciemnych belek, prosi o rozbielenie podłogi... Maduś, powinnaś mieć - ja zresztą też - dwa mieszkania (lub dwa odrębne poziomy) i na jednym ciemną podłogę, na drugim bielone dechy...

To karo już ułożone, czy dopiero przymierzone?;) Pięknie wygląda.

Co do dech, to chyba nie pomogę, bo powiem tak:

Masz tyle bieli, że przy ciemnej podłodze mogłaby się jeszcze bardziej wybić i byłoby bosko (widać to na przykładzie ciemnych słupów i belek u ciebie - pięknie grają z tą wszechobecną bielą:yes:). Z drugiej strony może jednak trochę "zmniejszyć" przestrzeń:roll:

Ja jako wielka fanka ciemnych podłóg, wyjątkowo uważam, ze w twoim wnętrzu bielona też by pięknie wyglądała (tylko te belki musiałyby zostać ciemne - koniecznie!)

Czyli "wiem, że nic nie wiem":lol2: - no to pomogłam:p

Madzia, karo już położone - uff:)

Powiem Wam jeszcze, że w miejsce czarnych schodów pojawią się drewniane - z białymi bokami i olejowanymi stopniami:D. Może już w tym tygodniu:wave: Belki zostają ciemne. Na kanapę mam jeszcze szary pokrowiec - w kolorze siedziska krzesełka. Boję się, że nie będzie się tak wybijał ładnie przy ciemnej podłodze:( Przedpokój jest szary. Może zaraz jakieś zdjęcie znajdę z drugiej strony...