mada1412 09.06.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Przyłączam się do gratulacji:) Pięknie u Ciebie:cool: Mama pytanie, czy może ktoś mi podać jak znaleźć taki stolik na allegro?? Znalazłam:lol2: Witaj, Iza_K, zapodaj linka, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 10.06.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 A proszę bardzo http://allegro.pl/stolik-skladany-pomocnik-vintage-design-i1654280109.html lub http://allegro.pl/stolik-seria-romantik-i1654952943.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 10.06.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Mada Piekne dekoracja ja takie uwielbiam heheh Ja sama myślałam, że jestem wariatką z tym zbieraniem badziewi takich jak muszelki , patyki itp Kiedyś nawet z Tunezji wiozłam butelkę 2 litrowa pełną piasku z Sahary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 10.06.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Kiedyś nawet z Tunezji wiozłam butelkę 2 litrowa pełną piasku z Sahary Ja też tak robię Z poprzednich wakacji przywiozłam kamienie znad morza, bo u nas takich nie ma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.06.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ojej nieźle sobie liczą za ten stoliczek na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 10.06.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 No za stoliczek to faktycznie nieźle sobie wołają.Chociaż to i tak jeszcze mało,widziałam takie za ponad 400zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 10.06.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 muszę się z kimś podzielić bo pęknę : ) padło na Madę i jej wątek, zobaczcie jaką fajną skarbnicę inspiracji wyszperałam http://brabournefarm.blogspot.com/ http://alifesdesign.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 10.06.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 muszę się z kimś podzielić bo pęknę : ) padło na Madę i jej wątek, zobaczcie jaką fajną skarbnicę inspiracji wyszperałam http://brabournefarm.blogspot.com/ http://alifesdesign.blogspot.com/ No, no - zaiste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.06.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Mada, mogę się u Ciebie poprywatyzować? Chodzi mi po głowie i coraz głośniej tupie myśl o zaopatrzeniu okien w saloniku i kuchni w żaluzje - białe, aluminiowe, najprawdopodobniej 25 mm. Czy to ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 11.06.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Jolisko,się prywatyzuj do woli:)Nie boisz się czyszczenia tychże? Ja miałam przez jakiś czas w wynajmowanym mieszkaniu i wspominam to jako koszmar:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.06.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Myślę, że przeżyję mycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 11.06.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Jolu,ja nie lubię żaluzji, ale Ty masz pewnie wszystko obmyślone wizualnie. Muszę jednak zadać pytanie - dlaczego nie rolety? Albo drewniane żaluzje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.06.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Rolety nie, bo chcę uniknąć zasłaniania światła podczas zasłaniania sąsiadom widoku na mnie Żaluzje drewniane - nie jestem pewna, czy zagrają z moim niedrewnianym M, a białe drewniane na pewno będą się trudniej czyścić niż aluminium... Maduś, mogę się odnieść do pytania, co robić z podłogą? Bez względu na to, jaką podejmiesz decyzję, będzie pięknie Ale zastanów się, który kolor szybciej Cię zmęczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 11.06.2011 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Właśnie. Nie chciałam pokazywać, ale decyzja mnie chyba przerasta:P Marzy mi się jasne, świetliste wnętrze, tym bardziej, że moje chałupka do dużych nie należy. Niby już byłam przekonan, że chcę i będę bielić dechy, ale pociąga mnie też ciemna podłoga. Jedno jest pewne - nie chcę naturalnej sosny Muszę ją jakoś uszlachetnić Co robić, co robić? Tutaj, gdzie kończy się szachownica, będzie kontynuacja desek. Wszędzie drewno, tylko jakie - jasne czy ciemne? I proszę uprzejmie na bałagan w sypialni uwagi nie zwracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.06.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Kiedy widzę to zdjęcie, to faktycznie ciemna podłoga mnie przekonuje. Ale znów zdjęcie z kanapą i stolikiem obok, gdy nie widać ciemnych belek, prosi o rozbielenie podłogi... Maduś, powinnaś mieć - ja zresztą też - dwa mieszkania (lub dwa odrębne poziomy) i na jednym ciemną podłogę, na drugim bielone dechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 11.06.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Bo ja jestem Dr Jekyll i Mr Hyde:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.06.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 To karo już ułożone, czy dopiero przymierzone? Pięknie wygląda. Co do dech, to chyba nie pomogę, bo powiem tak: Masz tyle bieli, że przy ciemnej podłodze mogłaby się jeszcze bardziej wybić i byłoby bosko (widać to na przykładzie ciemnych słupów i belek u ciebie - pięknie grają z tą wszechobecną bielą). Z drugiej strony może jednak trochę "zmniejszyć" przestrzeń Ja jako wielka fanka ciemnych podłóg, wyjątkowo uważam, ze w twoim wnętrzu bielona też by pięknie wyglądała (tylko te belki musiałyby zostać ciemne - koniecznie!) Czyli "wiem, że nic nie wiem":lol2: - no to pomogłam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 11.06.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Madzia, karo już położone - uff:)Powiem Wam jeszcze, że w miejsce czarnych schodów pojawią się drewniane - z białymi bokami i olejowanymi stopniami:D. Może już w tym tygodniu:wave: Belki zostają ciemne. Na kanapę mam jeszcze szary pokrowiec - w kolorze siedziska krzesełka. Boję się, że nie będzie się tak wybijał ładnie przy ciemnej podłodze:( Przedpokój jest szary. Może zaraz jakieś zdjęcie znajdę z drugiej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.06.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 no ja się już wypowiedziałam gdzie indziej ciemność widzę (tam) ciemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 11.06.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Belki zostaw jakie są,ale podłoga...faktycznie dylemat.Bo i ciemna i rozbielona by pasowała.Może ktoś zrobi wizualkę???Byłaby pomocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts